Rahat bir hayat yaşayayım düşüncesi sanırım evlilik mevzusunda. Buluşmada erkek öder diye de bir zihniyet var. Ödemezse cimridir görüşülmez deniliyor. Bakıyorum hayatıma giren kadınlara da hesabı ben ödeyim dediğimde beraber öderiz diyen kadınlardı hep. Hayat müşterektir. Paralı koca arayan birini açıkçası hayatıma sokmazdım.
Çünkü bazılarının tek derdi paradır ya da yetiştikleri çevreden dolayı da öyle olabilir çoğu kadın rahat bir hayat yaşamak isterler haklı olarak ama kendileri de çalışabilir ve kazanabilirler yani mesela hiç bir şey yapmadan olduğu yerde zengin erkek bekleyenleri saçma buluyorum ben. ama erkek de zaten kadın olsun yeter der
Kadınlar için 2 erkek tipi vardır: Yatılacak erkekler, ilişki yaşanacak erkekler
Yatılacak erkekler yakışıklı, kaslı, olgun ve cinsel olarak çekici erkeklerdir. İlişki yaşanacak erkekler ise daha çok parasını yiyebilecek erkekler oluyor.
Yatılacak erkeklerde parasına bakmazlar, yatmak isterler ilişki kısa sürelidir. İlişki yaşanacak erkeklerde tip ortalamanın altında da olabiliyor ancak parası önemli ve o kişiyle cinsellik az olur. ''Bu gece olmaz başım ağrıyor.'' sözü de bu yüzden ikinci erkek tiplerine denir kadınlar tarafından.
Ekonomik koşullar artık sadece erkeğin çakışması ile sunulacak bir yaşam bırakmadı maalesef. Bunu düşünen oldukça zengin kocası olsun isteyenler olsa, orada da devreye zengin fakir oğlan gibi kıyaslaması giriyor.
Parayı yönetebilen erkek akıllıdır. Haliyle kim kendisine nasıl yaklaşıyorsa az çok anlar. Hal böyle olunca bir taraf para kaynağı diğer taraf eğlence kaynağı halini alır.