Bir nebze doğrudur ancak aşırı olanlar için korkulabilir. Mesela devamlı yiyenler için. Diyelim ki ileri hayatı için düşünen abartmayan kişiler için geçersizdir. Çünkü sonuçta Leyla ve Mecnun döneminde yaşamıyoruz en azından.
18 Yorumla- +1 yıl
Haklısın sonuçta bir birliktelik için paraya ihtiyaç oluyor. Hiç parası olmayan biriyle kız nasıl bir gelecek kurabilir ki
- +1 yıl
Aynen kardeşim. Sonuçta hemcinsim de bu konuyu karşı taraftan çok kendi karşı tarafı düşünmeli diyorum. Sonuçta Yaradan akıl vermiş.
- +1 yıl
Kadınlar daha mantıklı düşünüyor bu konuda. Erkek olsun da sonrasına bakarız kafasında aslkjdf
- +1 yıl
Haklısın biraz o konuda hemcinsim olsun derdinde ve ayrıntıya girmeye gerek yok. 😃 Hayatta öyle devam etmiyor işte.
- +1 yıl
Yani bugün düşünmediğin, sonra bakarız dediğin şeyler gün gelip başına bela oluyor alsjdfk
- +1 yıl
Aynen kardeşim. 👍
Hayırlı pazarlar - +1 yıl
Saol kardeşim sana da hayırlı pazarlar
- +1 yıl
Teşekkürler kardeşim.
En İyi Cevaplar
+1 yılParadan etkilenmeyen insan yoktur. Ama insanlar şunu anlamıyor. Kişinin parası vardır ama karakteri beş para etmiyordur. Kaliteli kadın o kişinin parası için yanında durmaya devam etmez. Mutlu hissetmediği, aşağılandığı ilişkiyi sürdürmez. Fakat her kadın evleneceği erkeğin belli bir maddi gücünün olmasını ister. En azindan evleneceklerse rahatça evine bakmasını diler.
Böyle bir genellemenin olması da çok doğal. Ben de görüyorum. Küçücük kız çocuklarının bile en büyük hayali zengin koca olmuş.
14 Yorumla- +1 yıl
Bence de yani evlilik için biraz geliri olmalı insanın. Hiç parası olmayan insana bir kız neden baksın ki? Maalesef zengin kocaların sayısı az, bir kısmı fakirlerle idare etmek zorunda adsjkff
- +1 yıl
😅😅
- +1 yıl
Teşekkürlerr
- +1 yıl
Ricalar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü ne yazık ki kadınların bazıları bu şekilde aslında erkeklerde haklı bir duruma. Gerçekten seven çok az bu devirde. Şimdiki aşklar hep para üzerine kurulu neredeyse. Yani gerçekten seven kalbi ile seven neredeyse kalmadı hatta yok denecek kadar az. O yüzden erkeklerin böyle birşeye o yüzden inandığını düşünüyorum şahsen ben..
33 Yorumla- +1 yıl
Sence kadınların yüzde kaçı paradan etkileniyordur?
- +1 yıl
Bence kadınlar yarısı paradan etkileniyor. Genelleme yapmak pek doğru olmaz ama yüzde 80'inin tek derdi para bence. Artık gerçekten seven insan sayısı bence çok az.
- +1 yıl
Parayı bulduktan sonra kadın neyi arar? Aşkı ve sevgiyi mi arar?
u +1 yılOnlarda farkında tabii başka neylerine tav olunur ki jejdjs
121 Yorumla- +1 yıl
Muhteşem zekalarına alksdf
- +1 yıl
aldksflfa abartmayalım lütfen. Bütün bilimsel buluşların arkasında genelde erkek isimleri oluyor ama bir şey diyeyim mi kadınlar IQ seviyesi yüksek erkek sevmiyor. Onları inek olarak görüyor ve sıkıcı buluyorlar. Sosyal zekası olan erkekleri tercih ediyorlar ve evet sosyal zekası yüksek erkekler azdır alkjsdfljk
- +1 yıl
Kim demiş sevmiyorlar diye ayrıca bak ben demedim dizilere konu olmuş sjsjsj
- +1 yıl
Ben de the big bang theory dizisine konu olmuş bir şeyi söylüyorum. Kadınlar neden IQ seviyesi yüksek erkek sevmez çünkü kadınlar duygu sever ve yüksek IQ seviyesi olan erkeklerde genelde duygu eksikliği vardır ve her şeye mantıklı yaklaşırlar. Mantık da kadını sıkar. O duygusal bir yaklaşım bekler. Kadın aşk nedir diye sorunca IQ seviyesi yüksek erkek, aşk türlerin soyunu devam ettirmesi için beynin salgıladığı oksitosin hormonudur, tamamen cinsellikle ilgilidir der. Bu kadının hoşuna gitmez. O bu soruya mantıklı bir cevap istemez, duygusal bir cevap ister. Aşk nedir diye sorduğunda "Aşk sensin" demeni bekler aljsdfljkd
- +1 yıl
ahah Aşk nedir ekmek kırıntısı :D sanki erkekler bayılıyordu zeki kadına, hepsi boş laf. Ne güzel anlatmışsın ama var ya 😅
- +1 yıl
Biz duygusal canlılarız. IQ seviyesi bizi etkilemez. Bir komutan bir orduyu mantıkla ölmeye ikna edemez. Şeref der, namus der, hasiyet eder, onur der onları ölmeye ikna eder. Oysa ölüm en mantıksız şeydir ama duyguları kullanarak insan buna bile ikna edilebilir asklfjdf
- +1 yıl
Doğru 😌
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😌
- +1 yıl
Ben de kendime teşekkür ederim aldskjfl
- +1 yıl
Ya kes :D ne demek o hadsiz
- +1 yıl
O kadar şey yazdım buraya. Bu yazdıklarımı eic seçtiğim için kendime teşekkür ettim alsdkjfklj
- +1 yıl
Hay seni pis bir şey :D ne yazacağımı bilemedim yürü git şurdan shshaj
- +1 yıl
aldksfjak köşeden köşeden sıvışıyorum akljdsf
- +1 yıl
Kaldırayım o yorumlarını da gör jdjs
- +1 yıl
Noooooooo bunu yapmaaa emek var orada akdjfls
- +1 yıl
Yapıcııığııım 😅
- +1 yıl
Zavallı cümlelerim sizi özliyciğim alsdfjlkl
- +1 yıl
😅 yok be yapamadım shaja
- +1 yıl
Allah ne muradın varsa versin djxjxg
- +1 yıl
Amiiin 😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü bazı kadınlar bu izlenimi verip kendini basitleştiriyor
51 Yorumla- +1 yıl
Aha bu dogru
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHep öyle kadınlara denk geldikleri için ve sosyal medyada çoğu kadın para para diye çığırtkanlık yaptığı için.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yetersiz erkeklerin türettiği lakırdı
15 Yorumla- +1 yıl
Erkek nasıl yeterli oluyor?
- +1 yıl
Bunun lügattaki yeterli erkek = Kerimcan Durmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü paraya tav olurlar. yani tabi ki genelleme doğru değil ama çoğu kadın zaten paraya maddiyata daha çok önem verir yani karakter gibi konulara pek gelmezler.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü her zaman önyargılı ve genelleyici davranırlar
29 Yorumla- +1 yıl
Erkekler mi aljdsfk
- +1 yıl
Evet erkeklerin tamamı böyledir al sana önyargı skjdjd
- +1 yıl
asdfljl bu da bir ön yargı eved asjkdfl
- +1 yıl
Siz önyargılı olursanız bizde önyargılı davranırız bundan sonra. Erkeklerin hepsi aldatır hepsi güzel kız görünce dibi düşer
- +1 yıl
Kadınların da hepsi aldatılmaya yardım ve yataklık mı eder o zaman aslkjdf
- +1 yıl
O da senin genellemen beni ilgilendirmiyor
- +1 yıl
Senin genellemenden çıkan sonuç bu asldfkf
- +1 yıl
Herkesin genellemesi kendine sjjdf
- +1 yıl
Benim bir şeyi genellediğim yok. Senin genellemenden çıkan sonucu yazdım ben alskjdfjf
+1 yılkadın bakımsız olsa erkek ona bakar mı tabi bu bakımın karşılığıda oluyor dimi hani bi kadın olarak söylüyorum tabikide erkeğimin bana değer vermesini isterim maddi manevi eskiden kendime bakmazdın kötü giyinirdim erkek arkadaşıma bişey öderttirmezdim ona para verirdim hatta şimdi öyle şeyler yapmıyorum kendimi seviyorum değer veriyorum bakım yapıyorum süsleniyorum ben böyle olduğum için değer görüyorum her şey karşılıklıdır demiyorum erkek servet harcasın kadına her şey dozunda güzeldir
20 Yorumla
+1 yılDuygusal yönden beni doyuramiyorsa, lüks son model farkındalik yeteneğiyle ruhumu diyar diyar gezdiremiyorsa, romantizm yeteneğiyle erotizmin sınırlarını zorlayamiyorsa.. alır öyle adamı da parasını da çöpe atarım.. hem de hiç vakit kaybetmeden. hiç vakit kaybetmeden
20 Yorumla
+1 yılBence bu genellemeyi çıkaran kişi yüzünden. Biri geldi dedi ki "bu kafın pwramı seçiyor" sonra diğer erkekler de böyle düşündü. Ve sürekli yayıldı. Ben şahsen parayı önemsemiyorum. Sadakat gerekli. Mesela bu genelleme yüzünden demin yazdığıma "yalan söylüyor. Kesin parayı seviyor" diye dayatmalar. Kimse inanmıyor bu genellemeler yüzünden.!
10 YorumlaÖn yargı değil yaşadım gördüm :D gençken param hiç yoktu kızlar boka bakar gibi bakıyordu sonra param oldu ev araba falan aldım aynı kızlar peşimde koşmaya başladı. bir çoğuyla tek gecelik takıldım şutladım. Sonra biriyle sevgili olduk iflas ettiğim hafta terk etti. :D
10 Yorumla
+1 yılAslında öyle değiliz degilimde asla para bende sonda kalıyor zaten milyonlarca elden ele geliyor tiksindirici elime bile almam kart iyi bu konuda sevmiyorum işte parayı kim severse ona verin
18 Yorumla- +1 yıl
Yani para simgesel bir şey zaten. Onun sahip olduğu maddi değerden bahsediyorum, o kağıt parçasından değil. Sonuçta kartla da harcadığın şey para oluyor ajsfkd Sence bu ön yargıya neden olan şey nedir?
- +1 yıl
Aç gözlülük marka takıntısı elalem dedikodusu arkadaş kurbanı bunlar sürükler hep ve parası olsun ister sırf bunların gözünde büyük görünebilmek için hata üstüne hata yapar para hırsı bitirir
- +1 yıl
Biraz karışık cvb larım umarım anlasilmisimdir
- +1 yıl
Mantıklı bir yorum. Anladım ve katılıyorum. Teşekkür ederim
- +1 yıl
Şükür biri anladı beni
- +1 yıl
Bunda anlaşılmayacak ne var ki, sonuçta mantıklı bir çıkarımda bulunmuşsun aljkdsf
- +1 yıl
Valla kimse anlamıyor konuşmami
- +1 yıl
Mantıkları yetmiyordur adsljkf
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılAsıl önemli mesele insanların önyargılı olmaları. Daha da önemlisi ise genelleme yapmamayı bir türlü öğrenememeleri kskdllasş
21 Yorumla- +1 yıl
Ön yargılar kendi kendine oluşmaz. Sence bu ön yargıların nedeni nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılErkek kişileri süs köpeği gibi dolaşan kadinlari daha cok sevdiğinden, kendi halinde yaşayan kadınları ezik gibi gördüğünden, o boya kovasına düşmüş hatun kişilerin önceliği para oluyor haklı olarak.. bundan.. erke para harcaği kadina tav oluyor..
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü %90’ı öyle. Türkiye’deki kızların %90’ı öyle.
Paraci olan kızların ortak bir özelliği var. Geneli ben paraya önem vermiyorum derler ama görücü gelince de işini ve maaşını en çok merak ederler.
bir kısmıda evlenirken her şeyin en iyisini aldırmaya çalışır bu kötü bisey değil ama tek amaç arkadaşlarına hava atmak 🤨
10 Yorumla
+1 yılÖyle paracı olan küçük bir kız kesimi var da çok nadir genellikle suçu başka bir yere atmak isteyen başarısız olan bir erkeğin savunmasıdır
11 Yorumla- +1 yıl
Ben de öyle düşünüyorum
+1 yılAslında böyle düşünen erkeklerin kafalarında şöyle bir şey geçiyor; Ben, maddi olarak yetersiz isem, kadın beni sevmez, onun yanında ezik gibi dururum. Bu düşünce yüzünden, kadınlar paraya bakar algısı yarattılar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılGenelleme asla yapamam ama ayyy telefonumun faturasının son ödeme günü, kredi kartımın asgarisini yatırmadım, ayakkabımın topuğu sana gelirken kırıldı
elbette bütün kadınlar böyle değil ama yaşananları da yok sayamam
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Evet paradan etkilenir.
Kadına sormuşlar, aşk mı para mı?
Kadın , aşk olsun tabi ki para demiş11 Yorumla- +1 yıl
asdjfljf iyi demişler asdjf
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılTürk kızları paraya tapar paraya namusunu veriyorlar bedenlerini veriyorlar parayi gorunce sana bacak arasini aciyor para yoksa seni sapik ilan ediyor parayi gorunce seni aldatir türk kızlari bozuk doguyor artik kanlari mayalari bozuk karakter kisilik yok adam insan degiller namuslari yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBazı olaylara yakından şahit olunuyor demek ki yanılmıyor insanlar her kadın öyle değil tabii ama öyle olanlar kendini açık açık dile getirdiği için genel olarak algı yaratıyor
10 Yorumla
+1 yılBunu erkekler inandırmaya çalışmıyor. Kadınlar inanmamız için çabalıyor. Para evet güçtür. Kadınlar da içgüdüsel olarak güce (paraya) çekilirler. Gayet basit. İstisnalar kaideyi bozmaz. Kariyerli kadınlara (kendini geliştiren) ve erkeğinin gelirine muhtaç olmayan kadınlara selam olsun...
10 YorumlaKadının dünyada kiralanır, alınır, satılır bir şey olduğunun farkında olan herkes bu fikre sahip olmasında ne yapsın?
basitleştirelim para önemli değilse kadınlar neden tek taş isterler?
10 Yorumla
+1 yılKarakter sahibi olmayan adamlar şimdiye kadar para yedirerek bu ilişkiyi yürütünce ya da paragöz kadına denk gelip yolununca haliyle öyle bir genelleme yapıyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılEkonomisi kötü olan ülkelerde öyle kardeşim benim eski sevgilim gerçi refah bir ülkede yaşıyordu ve bana dengim değilsin dedi kendini üstün gördü ve kaybetti.
10 Yorumla Çünkü çoğu öyle. Mesela bir kıza tofaşla yanaşsan kahve içelim mi desen hayır cevabını verirler ferrariyle yaklaşıp bu teklifi yapsan pek hayır diyen çıkmaz
10 Yorumla
+1 yılBöyle kadınlar da var erkekler de
Paradan şöyle etkilenirim ben demekki başarılı biri derim boş biri değil yani
Ama parası için birlikte olmam
12 Yorumla- +1 yıl
Bence para ve başarı ölçütlerinde korelasyon olması sonucu anlamlı kılmaz. Hele ki memlekette torpille bir yere gelenlerin sayısı bu kadar çokken. Daha çok kişiyi bir süre analiz ederek başarılı olup olmadığını anlayabilirsin mesela işiyle alakalı sorular sorarsın bulunduğu sektörün hangi eksikliğini kapatmış, ülkeye nasıl bir katma değer yaratmış vs.
- +1 yıl
@KennethDT herhalde bakıyorum bunlara ne isle mesgul kimdir nedir ne yapıyor nasıl biri davranislari falan yavaş yavaş tanidikca anlasiliyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılOna etkilenmek demeyelim de parayı seven kadınlar diyelim bu devir para devri olmuş erkeklerde aynı görüşte kadınlar da
111 Yorumla- +1 yıl
Sence bu bir ön yargı mı?
Cevap sahibi+1 yılEvet ön yargı çünkü herkes aynı değil
- +1 yıl
Erkeklerin bu ön yargıya sahip olmasının nedeni nedir? Kendileri paradan etkilendiği için mi kadınların da paradan etkilendiklerine inanırlar? Ya da diziler ve filmler mi bu ön yargıyı aşıladı?
Cevap sahibi+1 yılDiziler değil gerçek yaşamda karşılaştıkları para göz kadınlar bu ön yargıyı olusturdu çoğu erkek de param olursa hersey kendiliğinden olur kafasında yaşıyo zaten bu parası olan erkeklerle para göz kadınlar birbirlerini bulsalar sorun ortadan kalkacak gibi
- +1 yıl
Evet erkekler o kafada yaşıyor. Yani bu ön yargının nedeni aç gözlü kadınlar diyorsun
Cevap sahibi+1 yılAç gözlü değil parayı seven kadınlar ki zaten para parayı çeker buna inanırım ben
Cevap sahibi+1 yılSize takip gönderdim takip ederseniz son sorularimdan biri bu konu hakkindaydi sonuçlar ortada para diyen çok
- +1 yıl
Çoğu kadın parayı sever mi?
Cevap sahibi+1 yılEvet çoğu erkekte öyledir zaten ama parayla herseyi satın alamazsınız sağlık aşk sevgi huzur mutluluk parayla olacak şeyler değildir sadece maddi ihtiyaçlarını karşılarsınız
- +1 yıl
Yani para insanın içindeki sevgi boşluğunu doldurmaz diyorsun. Parayı bulan kadın sevgiyi mi arar?
Cevap sahibi+1 yılPara için evlenmişse sevgi aramaz ki o zaten parayı seviyo para bitince terkeder
Olmuyorlar mı oluyor bal gibi istisna hanımlar vardır elbet ama kahir ekseriyet o şekilde herkes ekmeğinde
10 Yorumla
+1 yılBira yüklenmiş kadınlar ama doğruluğu yüksek.
Kadın gücü statüyü sever.
Sert yorumlar doğruluğunu kanıtlıyor10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılSüs bitkisi gibi yanında gezdirmek ya da birtakım ihtiyaçlarını gidermek için kullanan erkekler böyle düşünür ancak..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer kadın değil ama çoğu Türk kadını öyle. Bu bir inanç değil hayatın gerçeği. En azından büyük şehirlerde böyle.
10 Yorumla Çünkü benim görüşüme göre kadınlar paraya tav olur. Tav olmamış gibi görünen okur muhakkak ama onun için de uygun zaman ve ortam oluşmamıştır.
10 Yorumla
+1 yıl%60 oranında durum öyle olduğu için. Kaliteli bir şekilde yetiştirilmeyen kızlar para görünce her şeyi bir kenara bırakabiliyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kadın olarak benzer şeyleri erkeklerde de gördüm
111 Yorumla- +1 yıl
Erkekler de mi paralı kızlardan etkilenir?
Cevap sahibi+1 yılEtkilenen var
- +1 yıl
Hiç görmedim valla
Cevap sahibi+1 yılErkek olduğun için fark etmemiş olabilirsin
- +1 yıl
Sana paran için yaklaşan erkekler mi oldu?
Cevap sahibi+1 yılHepsi aynı demiyorum ama kadınlarda olduğu gibi erkeklerden de paragöz var
- +1 yıl
Evet var ama çok değil. Hatta erkekler kendinden çok kazanan kadınlardan bile rahatsız olur
Cevap sahibi+1 yılBizim burada evlenmeye yakın yok tarlası var mı yok bilmem ne peşine düşüyorlar. Tabi herkes değil. Siz de kadınlardan yakiniyorsunuz. Herkes kendi başına geleni bilir
- +1 yıl
Bilemiyorum belki düzen değişti ama ben göremiyorum. Eskiden böyle şeyler yoktu
Cevap sahibi+1 yılBir kadın olarak yalan söylemiyorum. Belki sallıyor diyebilirsin ama eskisinden çok farklı artık. Ekonomi bozukdukcq daha da değişecek her sey
- +1 yıl
Yeni bir dünya düzeni kurulmuş o zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar paraya tapar paran varsa kadın vardır gerçek aşk falan filan vardır işte
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılTarihte sevilmeyen zengin erkek görülmedi. Fakir erkeğin de sevildiği görülmedi.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılBen guzel ve kendine guvenen bir kadinin parayi da degerlendirmedigine sahit olmadim.
10 Yorumla
+1 yılİnsanlar her konuda inanıcak ve durumu rasyonalize edecek sebepler arıyor
10 YorumlaHer erkek büyle düşünmediği gibi her kadında paraya tav olmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar paraya değil geleceği olan erkeğe tav olur. Normal olarak durumu iyi olan biri karşısındaki kadına ve eğer kadın evlenmeyi düşünüyorsa doğacak çocuklarına daha iyi bir hayat sunabilir. Konu bence erkeğin parasının olması değil bir geleceğinin olup olmaması
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle doğru tespit..
- +1 yıl
Geleceğim olsun diye bir daha açıköğretim okumaya karar verdim üniversite sınavına girmedim çünkü ikinci üniversite düşündüm. Türkiye’de diploma da bir şey kazandırmıyor artık herkes işi yapıyor mu ona bakıyor
+1 yılKadınlar paradan etkilenir ama sadece para yeterli değildir
10 Yorumla
+1 yılönünüzde lamborghini ile bir adam durup benimle takılmak istermisin dese koşa koşa atlarsınız o yüzden erkekler kadınların hakkında böyle düşünür hiç olmassa önünüzden ferrari ile bir adam geçse aşık olursunuz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKusura bakmayın ama gerçekten sevenler dışındaki kadınlar paraya tab oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçek böyle çünkü, kadınlar paranın kölesidir
10 Yorumla
+1 yılaşık olmuş bir türk kızının paraya bakma durumu söz konusu bile olamaz. nereden biliyorsun diye sormayın..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılBenim tav olacağım son şeylerden biri para
12 Yorumla- +1 yıl
İlk şey ne?
- +1 yıl
Özgüven zeka tavır
Görülen köy uzakta değildir 😂😂😂
14 Yorumla- +1 yıl
Sence bu bir ön yargı değil midir?
- +1 yıl
Peki fakir olup evlenenler nasıl evleniyor?
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Ne diyon gevşek para neler yaptırır insana para icin bedenini satanlar var
00 YorumlaÇünkü hayatın gerçeklerinden birisi kadınlar sadece parası çok olan erkekle aşk yaşar
00 Yorumla
+1 yılKadınlar maçoluğa sertliğe bakar sert biri değilsen bakan olmaz.
10 YorumlaÖyle bir şey yok sevmediğin zaman ona bakarsın sevince istersen kuru ekmek yiyin
10 Yorumla
+1 yılÇoğunlukla öyle olduğu için
13 Yorumla- +1 yıl
Neden kadınlar paraya önem verir?
- +1 yıl
Daha rahat koşullarda yaşamak için. Paraya önem versek bile parasız adamlara aşık oluyoruz
- +1 yıl
Tam tersi paraya kıymet vermeyen, aşka sevgiye kıymet veren biri de paralı erkeğe aşık oluyor galiba alskdjff
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKişi kendinden bilir işi 😂
Ondan12 Yorumla- +1 yıl
Yani erkekler paradan etkilendiği için mi kadınların da etkilendiğini sanıyor?
Cevap sahibi+1 yılEvet
Aşk İlişkileri konusunda 572 cevap paylaştı. Paraya değil bence lükse tav oluyorlar
10 Yorumla
+1 yılEvet paranın kölesi olmuşlar
10 Yorumla
+1 yılÇünkü öyleleri de var😀
10 Yorumla
+1 yılMaalesef bir çok kadın bu konuda adınızı çıkarmış
10 Yorumla
+1 yılTav oldukları için.
10 YorumlaGerçekte olan bu çünkü
10 Yorumla
+1 yılÖyle kadınlar da vardır genelleme yapiyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYouTube da gold digger yaz olsun bitsin
10 Yorumla - Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne