Yok karakter ararlarmış yok samimiyet sadakat isterlermiş, inandık tabi aynen aynen 😄 Allah’ın para avcıları sizi işiniz gücünüz yalan dolan yılanlar 🐍
Para konusunda kendi ailemden bile beklentim olmadı kimseyi bu kadar bir para için aciz etmesin Allah şu yaşıma kadar hiç kimseden hiç bir şey beklemedim istemedimde sadece hak ettiğim şekil davranilmasini istedim şiddet baskı g9rmek istenedim sadece özgür olmak istedim şu hayatdan hiç kimseden hiç bir şey istemez beklemeden mutlu olursun Allah'tan işte isteyeceksen yok diye boş boş durulmamali ugraşilmali ben bu gün okul okuyorsan ilerde geleceğim için kimseye muhtaç olmamak için okulumu ilerde alacagim mesleği seçmiş olduğum koca adayı vermeyecek bana ya da o okutmuyor beni ben kendim okuyorum kinsenin baskısı altında kalmadan yokluk içinde yaşamış insan yokluğa göğüs gerer yoktan anlar olmuyorsa öldürmüş çalışmaz ama göz açılmış varlıkta birisinin gözü doymaz hiç bir şeye gözüm tok eğer parayı seven birisi olsaydım sırf parası için dönmemi bekleyenler oldu ben güzelim diye parayı hiç bir zaman secmen bedenim duygularım satılık değil ha bu arada senin çevrendeki Lee satılıksa onu bilemem ben kendimden eminim diğer kızlar nasıl diğer insanlar nasıl bunu bilemem
Burada paradan kastettiğin şeyin ne olduğu önemli.
Ekonomik özgürlük kazanmış olup aile kurmaya hazır olmaktan bahsediyorsan bunu herkes haklı olarak arar. Bu seviyeye gelmemiş erkek kendini güvende hissetmez ve sevgi aidiyet ihtiyacı hissetmeyip en fazla cinsellik düşünür. Ciddi ilişki isteyen ve paragöz olmayan kızların da kullanilmamak için böyle kişilerle ilişki kurmamasi çok normal..
Yok eğer lüks hayat beklentisini veya erkegi geçici olarak maddi açıdan kullanmayi kastediyorsan öyle kızlar da olacak tabi buna yapacak bir şey yok. Erkek olarak sen onları ayırt etmeyi bileceksin. Bir kadın giyim kuşamindan gittiği mekanlardan belli eder paragöz olup olmadığını. İstediği kadar ben paraya önem vermiyorum karakter sadakat arıyorum desin.
İlkel çağlarda erkek figürü güçlü, avcı ve dominanttır; başını sokacağın bir yer bulur, avlanır yemek getirir, çocukları besler seni besler, yırtıcı hayvanlara karşı korur savaşcidir. kadınlar hâlâ bu ilkel arzulardan dolayı çocuğuna ve kendisine bakabilecek tarzda erkekleri çekici bulur
Lükse düşkünlük ve saçma sapan dizilerdeki kadınlara özenmekten başka bir şey değil. Eskiden erkeğin sigortası var mı diye sorarlardı. Şimdi ise araban var mı diye sorarlar.
Erkeğin cebine ancak, kendi ayakları üzerinde duramayan kadınlar bakıyor.. Bir işi gücü olmayan çalışıp kendi parasını kazanmaktan aciz veya çalışmak yerine kolaya kaçıp zengin bir erkeğe sırtını dayayarak bu hayatı yaşamak isteyen kadınların tercih ettiği bir yöntem bu... burada kadının amacı hayat mücadelesi yerine, hayatın getirdiği en lüks imkanlardan faydalanmak ve bu imkanlardan faydalanabilmek için de erkeği bir nevi köprü vazifesi olarak kullanmak.. Fakat erkeklerde güzel kadınlara bakıyorlar? Ikisi de aynı şey değil mi aslında?
Ben realist biri olarak erkeğin belli standartlarda para kazanmasını önemserim. Bu demek değil ki zengin olmalı. İşsiz güçsüz adamı sevmem. İşsiz olabilir ama iş için çabalaması gerekir.
Kusura bakma arkadaşım ama paran yoksa güçsüzsün bu devirde. Güçsüz bir erkek de kadınına sahip çıkamaz. Paran yoksa uzak duracaksın kadından, ilişkiden. İşine odaklanıp para kazanacaksın, sonra zaten doğa seni 2. evreye geçiriyor.
Sadece erkeğin parasına bakmak diye bir şey yok benim için para önemli !!! Ama her şey değil tipi olmayan merhameti olmayan bir erkek milyarder olsa umrumda olmaz ama paralı erkek güçlü erkektir.
Karakter meselesi o her kadın aynı değildir bir tutma kimseyi peygamberimizin bir sözü var kimse için hüküm vermeden önce bir düşün kötü olduğunu nerden biliyorsun açıpta kalbinemi baktın diyor