Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin sorularının yorumlarında çok gıybet dönüyor farkındamısın bu sürekli sorularına gelenler tarafından. Hep birilerine laf sokmalar, artist şekil şukul konuşmalar birde bunlar yetişkin koca koca insanlar Hee. Cok itici gorunuyorlar farkında degıller. Sosyal gibi görünüp iletişimden nasibini almamış insanlar. Arkadaşlarını kaliteli insanlardan seç.
01 Yorumla- +1 yıl
Sorularıma gelen her üye arkadaşım değil. Onun dışında herkes istediğini yazabilir. Gıybetlik durumlar yapılmasaydı o vakit.
En İyi Cevaplar
+1 yıl
Cinsiyete dayalı genelleme yapmak yerine, bireylerin kişilik özellikleri, ilgi alanları ve değerleri üzerinden değerlendirilmesi önemlidir. Herkesin kendi tercihlerine göre bir ilişki tarzı vardır ve bunun her zaman cinsiyetle ilişkilendirilmemesi gerekir. Kimisi peşinden koşturan ve umursamaz bir partneri tercih ederken, kimisi ise başka özelliklere odaklanabilir.
Ayrıca, ilişkilerde karşılıklı saygı, anlayış ve iletişim de büyük önem taşır. Bu temel değerler üzerinde ilişkiler kurulduğunda, partnerlerin cinsiyeti ya da davranış biçimi önemini kaybeder ve gerçek anlamda değerli ilişkiler oluşturulabilir.10 Yorumla
Serseri erkekler için bu geçerli bence. Genelde bizde öyle tipleri seviyoruz dış görünüşleri daha iyi olduğu için bu gerçek. Onlara da aşık olduğumuz zaman pamuklara sarıp veriyoruz ilgiyi şefkati sonrasında bu bana ölüyor triplerine giriyor karşı taraf sallamaya başlıyor, ilk zamanlardaki ilgili hali gidiveriyor. Normali ise birini sevince o da aynı şekilde sever hep bi b.. çıkacak ama yook. Ondan en iyisi efendi birini bulmak, o adamları sevdiğimizde aynı sevgiyle hatta daha fazlasıyla geri dönüt veriyorlar.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılPesinde koştukları onlara heyecan veriyor. Reddedilmeyi onur meselesi yapıp elde edene kadar heyecan içinde koşarlar. Elde ettiklerinde onların olan heyecan vermiyor. Cepte olarak görüyorlar.
14 Yorumla- +1 yıl
Yarım akıllı bunlar ya
- +1 yıl
Bence akılsızlar 🤣🤣
- +1 yıl
O kadar acımasız olmak istemedim djdjs
- +1 yıl
Olmak gerek🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılPeşinden koşturan kadın kaldı mı ya bu devirde
13 Yorumla- +1 yıl
Kaldı tabee
- +1 yıl
Maşallah koşturan karılara diyeyim o halde
- +1 yıl
Sen maşallah dedin ya, kesin tükenirler djdj
Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Hahah sence umrumda mı :D , neymiş efendim o benim peşimden koşmuş ben aşkımdan gebersemde kimsenin peşinden koşmam biliyorsun beni :D
110 Yorumla- +1 yıl
biliyorum seni :D bunu söyleyeni de biliyorum djd
- +1 yıl
Adı neydi, hatırlamıyomm
- +1 yıl
Biliyorum Emre ohoo dhdhs
- +1 yıl
Sana bye
- +1 yıl
Dondururlar hesabını vallah billah shdha
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılYazısız bi kuraldır bu kaçan kovalanır.. be kadar takmaz isen o kadar elindedir o kişi..
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Nedense öyle. Seni yoranla değil o yorgunluğunu alana bakmalı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBurdaki erkekler için ikisi de değil. Gözleri olmasa da gönülleri doymuş. Duygularını kaybetmiş birçoğu. Ne senden geçer , ne de seninle olur. Çünkü hepsine birden ulaşmak isterler. Tek birine ait olmayı kabullemezler. Sana söylediğini sandıgın sözleri baskasına da söyler ne de olsa sanal ya her şey mübah!
19 Yorumla- +1 yıl
Bu uzun zamandır okuduğum en doğru, en gerçekçi, en nokta atışı görüş. Aynı şekilde düşünüyorum :) buna bir kaç üyeyi örnek gösterebilirim, ki zirve bellidir. Maskesi düştü 😅 umarım sitede takılan kadınlar akıllıca davranır bu tiplere karşı.
- +1 yıl
Yıllardır sitede olan birisi olarak bende zirvedekilerin birçoğunu biliyorum. 🙂 Ne diyelim umarım artık kimseyi aptal yerine koyamazlar.
- +1 yıl
Yazık sadece. Yorumlarda falan karakterden bahsediyorlar, gülesim geliyor. O dediğin hep olacak gibi mutlaka attıkları oltaya biri takılıp gidecek. Durur mu onlar
- +1 yıl
Egolarını tatmin etsinler bakalım. Sanaldan öteye geçemezler anca klavye çapkını olabilirler 😉
- +1 yıl
Eğlendirsinler bakalım gönüllerini :D
- +1 yıl
Adam sandık fos çıktı vıttırıvızzık adamlar 🤪
- +1 yıl
Bize de yazıklar olsun :D iş işten geçmeden anlasaydık ya bunu. Bazen sitenin kadınlarına çok ayar oluyorum, istihbarat konusunda karşımızdakine düşman kesileceğimize gel bi fikir al. Bi arkadaşım vardı siteden gitti :D onunla ne sırtlanları yakalıyorduk.
- +1 yıl
Ya iyi de her kadın senin gibi düşünmüyor ki? Anında saldırıya geçiyorlar ve kesinlikle kötü eleştiryi kabul etmıyorlar. Kadın dayanışması her kadın için geçerli değil ne yazıkki. Bazı kadınlar bile isteye üstüne gidiyor belanın.
- +1 yıl
Neyse biz de bu yolları gide gele öğrendik onlar da düşe kalka öğrenirler. Bazı şeyler yaşanması gerekiyor. Kendi gözlerimiz görecek, duyularımız algılayacak ki, eğriyi doğruyu ayırt edebilelim.
+1 yılArtık o eski durumlar kalmadı gibi. 😁
Birkaç kere peşinden koşturur, bırakırım.
İlişkilerde strateji ve taktik uygulayanları sevmiyorum.
Madem çok taktik ve strateji seviyor. Kendisini bilgisayarda benimle strateji oyunu oynamaya davet ediyorum. 😂
O zaman anlar strateji ve taktik neymiş.11 Yorumla- +1 yıl
Pc oyununa kaldık iyi mi djdjs
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslında burada gizliden gizliye şöyle bir şey aslında kızın ilk başlarda hafif naz ve kendini geride tutması elbette önemli. Ama ilerleyen süreçte peşinden koşturmak fazla naza çekmek karşı tarafı yorar ve ilişki içindeki bazı dinamikleri ve dengeleri bozar. İlişki içinde bazı dengeler bozulduğunda ise maaesef bazı şeyler eskisi gibi olmuyor. Kızlar bu konuda şöyle düşünüyor ne kadar çok koşarsa o kadar çok sever alakası yoktur. Orantılı abi ne olmasından fazla ne de olmasından az ki zaten doğru kişi olduğunda bunlar kendiliğinden ayarlanıyor.
10 Yorumla
+1 yılAynen daha değerli.. Onlara öyle yapmak gerek peşinden koşturup sağ gösterip sol vurmak gerek.. Erkekler bunu hakediyor..
121 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle 😏
- +1 yıl
Neyse sakin olacağım..
- +1 yıl
Ol tabii, değer mi?
- +1 yıl
Değmez.. Kimse için değmez..
- +1 yıl
Kadınlarda böyle erkeklerden hoşlanıyor zaten nerde keko hanzo paralı arabalı umursamaz tipler var oha çok havalı diye içine düşüyor kadınlar da bunu hak ediyor 😎
- +1 yıl
@Blacksnake3513 hayırdır kimi tanıyorsunuz da konuşuyorsunuz.. 🙄
- +1 yıl
Kimi tanıdıysam sonuç bu 😎
- +1 yıl
@Blacksnake3513 o sizin tanıdığınız insanlar ama ben sizin tanıdığınız insanlar gibi birisi değilim..
- +1 yıl
@tatlikizzzz34 doğrudur ama ben sana herhangi bir itham da bulunmadım ki sen erkekler için konuştun bende kadınlar için...
- +1 yıl
@Blacksnake3513 benim yorumumun altına yazdınız.. Bu şekilde cevap vermem gayet normal..
- +1 yıl
Erkekler hakkında yorum yaptın bende kadınlar hakkında bu kadar büyütülecek bir mesele yok 🙂
- +1 yıl
@Blacksnake3513 soruya yazabilirsiniz.. Sadece erkeklerle ilgili yorum yapan ben değilim..
- +1 yıl
@tatlikizzzz34 erkekler bunu hak ediyor gibisinden yorumunu kastediyorum ben
- +1 yıl
@Blacksnake3513 yarası olan gocunur arkadaşım.. Neden üzerinize alındınız ki..
- +1 yıl
@tatlikizzzz34 yok alınmadım neden alınayım ki genelledin genelleme yaptım hepsi bu
- +1 yıl
@Blacksnake3513 üzerine alınmak isteyen alınabilir.. Ben ortaya konuştum hepsi bu..
- +1 yıl
@tatlikizzzz34 ne tesadüf bende 🙂
- +1 yıl
- +1 yıl
@Blacksnake3513 Benim yorumum yerine soruya yorum yapmış olsaydınız keşke soru sahibine de saygısızlık olmamış olurdu..
- +1 yıl
@tatlikizzzz34
- +1 yıl
@tatlikizzzz34 soru sahibine saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum soru hakkında fikir yazmadım senin yorumun erkekler hakkında olan bir yazıydı bende kadınlar hakkında bir yazı yazdım hepsi bu kadar
+1 yılİki taraf için de seven s*kilir s*ken sevilir mantığı geçerli galiba kdkdkdkd
73 Yorumla- +1 yıl
Doğru dedin alnından öpem 😂
- +1 yıl
Çok haklı bir yorum hjhfkfs
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL ben hep doğruyum 😜
+1 yılYok bende algoritma öyle işlemiyor. Peşinden koşturursa nefretim uyanır, peşimden koşarsa çantada keklik olur gözümde. Ne peşinde kosturacak ne de peşimde koşacak... Makul mesafeyi koruyup olumlu dönüşler yaparsa o zaman ona karşı bir duygu geliştiririm.
Sonuç olarak benim ilişki yaşamak istediğim kadın ne beni ne de kendini eziklememeli.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayir. Peşinden kosturuyorsa umursamaz davranıyorsa bende onu görmezden geliyorum. Zaten sana umursamaz davranıyorsa umursadigi birisi illaki vardır. Peşinden koşmak yerine sende onu gormezden geleceksin. Değer konusuna gelince bence gayet değersiz ve hastalıklı tipler
10 Yorumla
+1 yılPeşinden koşturan kadın yoktur erkeğin alçak gönüllülüğünden faydalanıp her konuda üstte çıkmak isteyen ve başaran egosunu şişiren şımaran ve ben mükemmelim bu beni bırakamaz bensiz yapamaz ay ben bir yaşam sebebiyim diyerek egosunu tatmin eden kadın vardır ki öylesini de hiç sevmem 😆🫶🏻
10 Yorumla
+1 yılNasıl yani.. Ömür boyu beni peşinden koşturup paramı yiyip psikolojik işkenceye maruz bırakıp Gas Lighting, Love bombing, Ghosting, Uygulayıp Her şeye trip atıp anamdan emdiğim sütü burnumdan mı getireceksin?
Geliyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle kadınlar kendilerini daha çok sevdiğinden kendini bebek gibi hissedeceğine emin olmadan hiçbir erkekle sevgili-flört olaylarını yaşamaz veya en fazla tek gecelik olur. Elbette de böyle birinden karşılıklı sevgi alma ihtimali daha düşüktür :))
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılAyyyyynen öyle sonuna kadar katılıyorum gözleri çıksın hepsininde Allah'ın cezaları nefretlik şeyler
210 Yorumla- +1 yıl
Piüüüh kin ile doldum birden dhdj
- +1 yıl
Açacaksın oranı burani salina salına geziceksin herkese kaş göz yapacaksin köpek gibi peşinden gelirler ama onlar için ağla sızla maymuna dön ağlamaktan yollarını gözle ne olur sonunda bono sokoyorsonn nofos oloyom ozocok geberrrrr Çok yaşa öküz nemrut
- +1 yıl
Aynen bebeğim bu işi çözmüşsün 😏
- +1 yıl
olm bu ne nefret lan 😂👏 siğara içsen daha az zararlı.
- +1 yıl
Çok yaşa ne be emmoğlu değiştirmeyin şunları da içimizi rahatça dökelim hay ben senin site gibi
- +1 yıl
Çözdüm de ne işe yarıyor 😂
- +1 yıl
Hahah çözmüş oluyorsun işte 😃🤝
- +1 yıl
@ZodyakBeyi beni bu hâle sokan kedi gelecek buraya verecek hesabını
- +1 yıl
Yak yak 🔥🔥🔥🚬
- +1 yıl
@ZodyakBeyi 😒
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılerkeği peşinden koşturan kadınlar zamanla erkeği köle yapar erkekler de hayatlarına böyle kadınların kölesi olarak yaşarlar ama maalesef bu kadınların çoğu kusura bakmayın biraz ap*al olduğu için erkeğe istediğini verince ona kul köle oluyor sonra erkek onu kullanıyor
10 Yorumla
+1 yılÖyle oluyorlar. Erkekler de maşallah koşmaya meyilliler ama sorsak "yooooğ ben koşmam " derler.
12 Yorumla- +1 yıl
Göz var nizam var :D kandıramazlar bizi
- +1 yıl
Kandıramazsın beniiiiğ, susturamazsın beniiiiğ, ben kötüyüm sen iyi miiiiğgg🎶🎶
+1 yılİş bilmeyen duyguları taze çömezler için belki.
221 Yorumla- +1 yıl
İşin özü nedir
- +1 yıl
Yormadan sevmek veya sevilmek.
- +1 yıl
Onu başarabilen yok
- +1 yıl
Ohooo hep bi muhalefet :D Var var hem de çok var.
- +1 yıl
Napak :D başka türlüsü mümkün değil
- +1 yıl
Kaosçu.
- +1 yıl
Sen değil misin Kaos seven ya
- +1 yıl
Valla sende hiç boş değilsin bu konuda hahahaha
- +1 yıl
Aaa yoo uzun zamandır usluyum ben 😃
- +1 yıl
Yaaa pekte uslu ahahaha
- +1 yıl
Haydaaaa napmışım hı napmışım 😅
- +1 yıl
Valla yok ya, öylesin. Beni dövecek :D
- +1 yıl
Döverim :D parçalarım, dilini keserim shdja
- +1 yıl
İnsan bana kıyar mı ya, ne besliyorsun sen içinde cani falan mı :D
- +1 yıl
Minik canavar 😅
- +1 yıl
Ürkünç şey.
- +1 yıl
Böööö 👻
- +1 yıl
Beceremiyorsun bile :D
- +1 yıl
ahahahah yaaa uğraşmasana benimle gıcık oldum
- +1 yıl
Tamam hadi saldım kendimi :D Neşen hiç bitmesin kadın.
- +1 yıl
Senin de adam
+1 yılGenellemeyelim. Erkek var erkek var.
Ayrıca her kadının (çirkinler istisna) peşinden koşan kalabalık bir erkek grubu var. Yeter ki çirkin olmasın. Nasıl davrandığı ne burcu olduğu yaşı bekareti inancı vs önemli değil.10 Yorumla
+1 yılKoşamam yanlarım ağrıyor değerli de olmaz. Beni yormayan daha değerli olur
15 Yorumla- +1 yıl
Sen koşamazsın zaten çünkü 🐊
- +1 yıl
Keyfime göre bahacaz 🦖
- +1 yıl
Vöcöcöö 😛
- +1 yıl
Ana 🧌
- +1 yıl
Babooo 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılKadınların peşinden koşmamayı öğreniyor bizimkiler yavaştan.
111 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar koşuyor zaten, siz durun
- +1 yıl
Kadınlar nerde koşuyor ya sen Türkiyede değilsin büyük ihtimal :D
- +1 yıl
Yoo Türkiye’de koşuyorlar :D gördüm yanii.
- +1 yıl
Valla %1 lik kısma denk gelmişsin şansına :D
- +1 yıl
Ahshsjaj yoo :D
- +1 yıl
Kadınlar koşmaz egoları söz konusu 😂
- +1 yıl
Hayır ya gördüm diyorum :D
- +1 yıl
Ben sana yoklar demedim ki zaten Türk kadınının %99'u peşinden koşmaz birinin sen %1 lik kısmı görmüşsün işte ben onu görmedim :D
- +1 yıl
Hayır tam tersi 50% kadar falan 😃
- +1 yıl
dfj bulaşıcı sanırım 😂
+1 yılMerhabalar
1-2 koşturur bırakırım fazla üstüne düşmem11 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılPeşinde koşturmayı bilirsen. Umursamaz olursan çok daha değerlisin. Ulaşılmaz olmak gerekli bazen. Çünkü red edilmeyi hazmedemiyorlar. Bir nevi elde etmeyi istemek hırsı oluyor.
10 Yorumla Erkekler de zoru seviyor. Elde edemediği daha bir kıymetli oluyor. İstediği olana kadar zorluyorlar. Kimsenin peşinden koşmaya değmez. Bu ben bile olsam. Olmuyorsa önüne bakacaksın.
10 Yorumla
+1 yılBu kadınlar içinde böyle, insanların kanında var galiba umursanmadığı zaman peşinden koşturmak, demek ben insan değilim, sigimde bile değiller :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Çok koştum da bişi olmadı bende dedim en son daha da uğraşmam diye. Bana 1 adım atarsa karşımdaki ben ona 10 adım atarım. Karşılıklı bence bu işler.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yok aslında olay tam tersi peşinden koşturan erkek daha değerli çünkü farklı bı arzu var peşinden koşturmaya çalışan kıza genelde tenezul etmeyiz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bir güruh için bu böyle olabilir ama şahsi düşüncem öyle değil kadir kıymet bilene kadir kıymet verilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHanımefendiler sadece kaslı uzun boylu ve zengin erkeklerin peşlerinden koştukları için diğer erkekler de onların peşinden koşuyor. Kadın kovaladığı kaslı uzun zenginden yüz bulamazsa diğerlerine şans veriyor. Tüm mevzu bundan ibaret.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEmin ol umrumda olmaz öyle kadınlar biz kostururuz ama kadınlar artık koscak erkeklerin peşinden 😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKoşan koşsun istedigini fazla üstüne düşmem kimse vazgeçilmez değildir bu hayatta kimseninde bir tarafını kaldırmaya gerek yok diye düşünüyorum.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Benim gözümde değiller hayır, ben artık birisinin peşinden asla koşmam onlar benim peşimden koşsun çünkü benim gibisini bulmak çok zordur
10 Yorumlaİkiside yanlış ve gecici koştuk koşturduk hep yanlış yapmışız kadın güzel sevişmeli ve saygı olmalı karşılıklı bu ömür boyu sürer
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Ben bir müddet sonra tiksiniyorum. Benim peşimden koşsa umurumda olmuyor
10 YorumlaPeşinden koşturan umursamaz süründüren kadınlara bayılırım
10 Yorumla
+1 yılHerkesin peşinden koşulmaz tabi orası çok önemli : )
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bence şehir efsanesi o. Kimse zorun peşinden koşmaz etrafta bu kadar fazla kolay varken
10 YorumlaHiç tarzım değil öyle kadınlar
Samimi ve Cilveli kadınları severim10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılZor olana sahip olmanın verdiği keyif başkadır. Olay da bundan kaynaklıdır.
10 Yorumla
+1 yılPeşinden koşturmak demeyelim de kendi değerini bilen kadın her zaman daha değerlidir.
10 YorumlaYoo tam tersi çok itici geliyo bana. egolarını tatmin edemem k bakmasınlar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKoşamam valla hiç uğraşamam musalla taşıma da kireç dökerlerse söküsnler... Hem sapık damgası yiyip hem de koşmak gerçekten gereksiz ve yersiz çaba...
10 Yorumla
+1 yılBenim için en değersizidir. Kimsenin nazını şeyini çekemem...
10 Yorumla
+1 yılElde edene kadar güzel oluyor. İlk sevişme tadından yenmez. Sonrası klasik.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim için değil bana yakın davranan bir kız beni kendine çok daha fazla bağlar ve bunun örneği var
10 YorumlaDeğer vermiceksin düşünmüceksin. Fazla iyiliği ruh hastalığı ve menfaat olarak algılıyorlar. Yabancı erkekler de bu hiç yok. O kadar efendi naifler ki bir adımın karşılığını onlarda 10 adım olarak alırsın. El üstünde tutarlar
10 Yorumlayok erkek bir koşar iki koşar üçüncüde dünya güzeli de olsa salar, zaten mantıkende öyle değil midir elde edemiyceğin peşinden biryere kadar gidersin sonra by by Kleopatra
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılUmarsamaz kadınları biz de umursamayız kendinizi bir halt sanmayın
10 YorumlaFazla yuz vermeyin ama fazlada umursamaz olmayin biraz ihtimal verin sevgiliysenizde cok yuz vermeyin yoksa g. tumuz kalkiyo aldatirsa falan uzulursun 😄
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yıl😂😂 hangi erkeklermiş onlar ya
13 Yorumla- +1 yıl
İşte siz erkekler djdj
- +1 yıl
Erkek çocuğudur onlar
- +1 yıl
Adam olamamışlar mıdır :D
+1 yılKendine saygısı olan ve değer veren erkek için cevap hayır olucaktır, evet diyenler zavallı olan kesimdir yani büyük çoğunluk.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Gönlü varsa gelsin niye koşturuyor 😂
16 Yorumla- +1 yıl
Koşmayı seviyorsunuz siz
- +1 yıl
Derman yokmuş dizlerinde djd
- +1 yıl
Keyifcisin sen
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ya şu soru git artık sabahtan beri popo çıkıp duruyor karsima
01 Yorumla- +1 yıl
djdj ne? 😅
+1 yılHayir sadece umursamaz ve ilgisiz kadınlar bazı larina çok daha çekici gelir
10 Yorumla
+1 yılNaz çekilir ama koşmak.. 🤦
113 Yorumla- +1 yıl
Sen onu da çekmezsin
- +1 yıl
Dolu biri olmalı ((:
- +1 yıl
Neyle dolu
- +1 yıl
Huzur, bilgi, karakter özü 😄
- +1 yıl
Hdjaj büyü kazanı karıştıran cadılar gibi
- +1 yıl
Haha😄
Sen? - +1 yıl
Sen derken 🙄
- +1 yıl
Ayni soruyu erkek için cevapla yani ((:
- +1 yıl
Neyle dolu olmalı 🙄 zorlandım shsj merhamet, bolca karakter, güç her anlamda
- +1 yıl
Aa ben 😄 ama merhameti kısmı olarak azaltmaya çalışıyorum
- +1 yıl
😅 aaa sen, azaltma
- +1 yıl
Hak edene hak ettiği misali yoksa merhamet devam ((:
- +1 yıl
☺️
+1 yılKadın avutması 😅 Bir kovalar iki kovalar 3. Başka denizlere yelken açar.
10 YorumlaEğer aşçı bu işte usta ise kıvamını bilir yok değil ise eline yüzüne bulaştırır 🙂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen koşmam uğraşmam beni istemeyeninde peşinden gitmem gideninde a. k
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Çok sigara içiyorum koşamam ben.
132 Yorumla- +1 yıl
Aç sigara iç ve koş :D
- +1 yıl
Ne güzel işte bırak
- +1 yıl
Hayır ama sen bırak 😁
- +1 yıl
Enerji sömürücü
- +1 yıl
Ayh biliyorum :D enerji sömürücü Mehmet diyorlar dimi sana
- +1 yıl
pauahshss ya üfff be 😅