Vatsaptan engelleyen eski sevgili KS yazışmalarımı neden stalklar?

Bundan 15 gün önce KS'de bir kız bana yazdı. Kızı 2 defa reddettim. Üçüncüsünde yine geri geldi. Bu sefer kabul ettim. Bir hafta sonra ayrıldık. Tekrar geri gelecek. Çünkü sürekli yazılarımı stalklıyor ama nafile. Ona bir şans daha yok.

Şu sebeplerle reddettim.

1. Akıl ve ruh sağlığım yerinde olmadığı için

2. Düzenli bir işim olmadığı için

Beni düşürene kadar başıma psikolog kesilen kız, ilişkiye başladıktan bir hafta sonra her ne olduysa ayrılalım dedi ve ayrıldık. Halbuki benim deli olduğumu da işsiz güçsüz olduğumu da bilerek ilişkiye başladı. Bütün KS takip listemi temizletti. Takip ettiğim kişi sayısını 105'ten 21'e düşürttü. Her neyse...

Ayrıldığımız gün vatsaptan engelledi. Profil resmi ortadan kalktı çünkü. Mesajlar da çift çizgi olmuyor.

Yaklaşık 2 saat önce vatsaptan kıza random tarzı birkaç anlamsız harf yazıp vatsaptan gönderdim. Bir de ne göreyim. Kız engelimi kaldırmış. 10 saniye sonra diyor ki, ""Yine mi sen?""😅 Yine mi ben derken! Engelimi niye kaldırdın. Belli ki yazılarımı stalklıyorsun. Belli ki bana tekrar yürüyesin var.

Arkadaşlar, sizden şu soruların cevabını istiyorum.

1. Bir kız akli dengesi bozuk ve işsiz olduğu bir adamla önce ilişkiye başlamak için ısrar edip ilişkiye başladıktan bir hafta sonra neden ayrılır.

2. Bir kız ayrıldığı adamı vatsapta engelleyip KS'deki yazılarını neden stalklar. Ayrılmışsın işte. Niye okuyon yazılarımı.

3. Bir kız ayrılıp vatsapta engellediği adamın engelini niye tekrar kaldırır?

NOT: Seni iki kere reddettim üçüncü kez geldin. Bir hafta ilişkimiz oldu. Sonra kendin ayrılmak istedin ayrıldık. Şimdi de vatsaptan engelimi kaldırmış. KS'deki yazılarımı stalklıyorsun. Amacın ne? Tekrar dönmeyi mi düşünüyorsun. AVUCUNU YALARSIN.

Bu sefer 3 değil 30 kere de gelip kafamı ütülesen reddedeceğim seni.

Sen manyak mısın kızım ruh hastası, işsiz bir adam olan Fikret'in peşinden koşup duruyon.

Bu yazıyı da stalklayıp okuyacağını biliyorum.

PEŞİMİ BIRAK BÜŞRA. SENDEN BANA, BENDEN DE SANA YAR OLMAZ. BUNU İYİ BİL. TEKRAR YÜRÜME BANA BİR DAHA.

Güncellemeler
+1 yıl
G. rizekalı karı... Ulan senin yüzünden bir ton kişiyi takipten çıktım. Gayet iyi sorular soruyordu hepsi. Şimdi hepsini bulamıyorum da.

Bana bak Büşra. Bana engelimi kaldırıp da tek kelime daha yazarsan şerefsizim KS'nin tüm abazanlarına telefon numaranı dağıtırım.

Babasının avutamadığı, eski kocasının dayaktan yamulttuğu karı gelip bana yazıyor düzeltsin diye. Ulan beni kim düzeltecek be!
Güncellemeler
+1 yıl
Bu soruyu okuyanların yüzde 90'ı bu soruyu trol zannettiniz dimi. Tebrik ederim hepinizi.

Bu toplum şu gerçeğe ikna olmakta zorlanıyor. Deli demek, zihinsel engelli ya da g. rizekalı anlamına gelmiyor sadece. Orta ve üstün zekalı insanlar da delirebilir.

Albert Einstein dünyanın en zeki insanlarından biriydi. Lakin sosyal anksiyetesi olan ruhsal engelli bir deliydi.

Ayrıca bu kadar samimi bir üslup ve bilimsel detay içeren bir trol soru yok sanal alemde.
Vatsaptan engelleyen eski sevgili KS yazışmalarımı neden stalklar?