AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Dürtüsel hareket ediyor, bir an konusma isteği geliyor kendisini tutamayıp yazıyor. Sonra hemen pişman oluyor.
6ayda 10 kere farkli zamanlarda yazdi ama
Unutamıyor, önemseme. Ne istediğini bilmeyen birisi işkence olur zaten.
Bir kere ozur diledi benim bu sacma ve gereksiz hareketlerim seni degersiz yapmaz. aksine sen cok degerli ve ozelsin dedi ve barismak istedi. kabul etmedim. yine engelledi. bir ay sonra yazdi. en son ozur dilemistin yine aynisini yaptin dedim. seni rahatsiz etmemek ve kendimi tutabilmek icin geri cekildim bisure dedi. hatani telafi et sana guvenmem icin dedim. tamam dedi. iki mesaj sonrasi yine engelledi
Direk sen engelle niye çoluk çocukla uğraşıyorsun
Ozaman ben de ergen gbi davranmis olurum
Bu ergence bir davranış olmaz. Rahatsızlık duyuyorum beni rahatsız etme davranışı olur bu. Engel attıktan bir hafta sonra engeli kaldırırsan evet o zaman ergence bir davranış olur
Rahatsizlik degil sorun, sadece niye boyle yapiyor onu anlamaya calisiyorum
Emin değil kendisinden, merak ediyor sürekli. Yaşamayı unutup sürekli ihtimalleri vs düşünüyor
Bi kere sordum ne yapmaya calisiyorsun diye, kactikca daha cok yaklasiyorum, kacamiyorum artik falan dedi. sonra ozur diledi, bu sacma ve gereksiz hareketlerim seni degersiz yapmaz aksine cok degerli ve ozelsin dedi ve barismak istedi. kabul etmedim. yine engelledi. sonra yine yazdi. en son ozur dilemistin yine aynisini yaptin dedim. rahatsiz etmemek kendimi tutabilmek icin kendimi geri cektim bir sure dedi. hatani telafi et dedim tamam dedi. iki uc mesaj sonra yine engelledi
Hata, sorun neydi ki paylaşır mısın özel değilse
Beni bikc kere ekti sevgili oldgmz donemde, son zamanlar hep belirsiz ilgisizdi, en son da kayboldu birden
Yaşlar kaç?
32 34
Anne baba olmanız gereken yaşta uğraştığınız şeylere bak... O çocuk daha olgunlaşmamış. Kendisi yerinde sayıyor diye seni de olumsuz etkiler yoluna, önüne bakamazsın. En iyisi bir kerede engelle ve bitsin.
Onu cok seviyorum ve asla unutamiyorum unutmak da istemiyorum
O zaman geçmiş olsun ikinize de. Arkadaş büyüyüp olgunlaşınca bir yola girersiniz umarım
Yani umarim kafasi dank eder
Hayırlısı
ya özlemis kırıntı atıyor iste.. nasıl yazmasını sagladın taktik var mı?
Ilk beni engeledikten sonra numarasini sildim. normalde hep ben yazardim bahanelerle. bu kez hicbir sey yapmadim, iki ay sonra falan kendi yazdi. bikc msjna cevap vermedim. tekrr tekrr yazdi
Ne garip insanlar var :D
Mantikli bir aciklama bulmaya calisiyorum
Mantıklı davranışların mantıklı açıklaması olur.
Aslinda mantikli da biri ama neden oyle yapiyor anlamiyorum
Bence bu hareket hiç mantıklı değil. Yeğenim var 8 yaşında falan o yapar böyle şeyler. :D
Aslinda ona bir kere sordugumda bu gereksiz ve sacma hareketlerim seni degersiz yapmaz. aksine sen cok ozel ve onemlisin demisti. o da farkinda yani sacma oldugunun ama sonrasinda yine yapmisti
ne diyim yorum yok :D
başkası var yakalanmamak için yapiyodrur
Baskasi da yokmus ogrendim
o zaman sen engelele kurtul
Engellemek istemiyorum
o zaman onunla açık acik konuş ya devam ya tamam bitisn de surkeli kafanda soru işareti bisilwr olcagina
Bir kere dedim derdin ne. icimden geleni yapiyorum dedi. sen canin isteyince yazip istemeyince gidemezsin dedim. ozur diledi, seviyorum ayni hatalari yapmycm falan . inanmiyorum sana dedim. istemedim. iki gun sonra yine engelledi. bir ay sonra tekrr yazdi. dedim hatani telafi et ozmn sana guvenmemi istiosan. tamam dedi. iki uc mesaj sonrasi yine engelledi. ne simdi bu
dalaga geciyor seninle
Dalga gecse ozur niye dilesin
ne var ki özür dilmede ya büyütme
O oyle ozur dilemez yaptgi yanlislarda kolay kolay
bişi riycem de neyse gizls8n
Soyle
yok kals8n sagol
hıc demeki öyle zevk alıyor
Ama yine de bir anlami olmali
yanı demekı bı derdı var senınle ugrasıyor
Kendimi tutabilmek icin demisti ama cok sacma
boş ver sende onu engele
Ben onu cok seviyorum
ohooo sen kasınıyorsun oda bunu bıldıyı ıcın senınle ugrasıtor
Bilemez aylardir yazan o, ben pesinde degilim ki
hımm
ergen aklı işte
34 yasinda
134 yaşında da olsa farketmez
ergen demedim ergen aklı dedim
Yine de mantikli bir aciklamasi olmali bunun. bi kere sordum ne yapmaya calisiyorsun diye. senden kacmaya calisiyorum, kactikca daha cok yaklasiyorum, artik kacmycm falan demisti ne demekse ki ben kovalamiyorum onu