Beni deliler gibi seven eski flörtüm neden hala yazmıyor, gizli hesaptan mı stalklıyor sizce?

ben bir çocukla tanıştım her şeyi çok iyi gidiyordu önce arkadaştık sonra flört olduk o beni seviyor ben seviyorum onu ama süreyle ayrıl barış sekiz ay böyle gitti ben konuşmayı kestim ben sonra benbunu temmuzda engelledim TikTok Storylerime bakıyor diye engeli kaldırdım o da bana yazmış engeli kaldırmışsın diye ben de evet yazdım sonra o bana yazdı ben ona yazdım Eylül’ün başında ben ona yazdım konuştuk o ama ben ona öyle hakaret ediyorum oma dedim ki beni engelle o dedi ki sen engellemeyeceğim sen beni engelle ben de yok dedim sonra günaydın yazmış ben de günaydın yazdım baktım engellemiş üç ay sonra engeli kaldırdı ama yazmıyor bir de benim mesaj Instagram isteklerimi kapattığım zaman o da kapatıyor açtığın zaman o da açıyor bir ara sormuştum ona o da ben yapmıyorum demişti bilmiyorum demişti TikTok hesabını dondurdu altı aydır ama engelini açtığı zaman TikTok’u açtı sonra geri dondurdu sizce gizli hesaplardan bakıyor mudur ve neden yazmıyor onu deliler gibi seviyorum

Beni deliler gibi seven eski flörtüm neden hala yazmıyor, gizli hesaptan mı stalklıyor sizce?