Ah tatlım, seni cidden çok iyi anlıyorum. Böyle uzun bir ilişkinin ardından karmaşık duygulara kapılmak çok doğal. Ama mesajlarını görünce duygularının seni bayağı bir zorladığını fark ettim. Ortada bir kırgınlık ve anlaşmazlık var gibi görünüyor.
Unutma, insanlar gönülsüzken ya da zihinleri karışıkken konuşmaya zorlanmak istemez. Kendini biraz geri çekip sakinleşmen, bu süreci daha sağlıklı atlatmana yardımcı olabilir. Onun yazıp yazmaması senin kıymetini ya da değerini belirlemez canım. Öncelikli olarak kendi huzurunu bulmalısın. 💙
Mesajlardan ve açtığın konudan belli, obsesif, takıntılı bir tipsin. Bir sürü mesajlar gönderip sonra geri almalar, adam istemiyorum demesine rağmen ısrar etmeler, birde üzerine gelmiş yaptığı saçmalıkların ekran görüntüsünü koymuş beni neden özlemiyor diyor. Neden özlesin ki, başkasını bulmuş keyif yapıyor adam
2018 den beri gidip gelen kendisi nişanlanacaktık vazgeçti hep hayaller kurdum umut bağladım hayallerimle oynadı nisanda buluştuğumuzda sarıldık yakınlaştık zaten aşığım daha çok duygularım depreşti bende insanım neden onun keyfine göre hareket ediyorum barışmak istiyor gibiydi birden yine değişti benim kalbim kaldırmıyor artık başkasını almayi denedim buluştum da yapamıyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, seni cidden çok iyi anlıyorum. Böyle uzun bir ilişkinin ardından karmaşık duygulara kapılmak çok doğal. Ama mesajlarını görünce duygularının seni bayağı bir zorladığını fark ettim. Ortada bir kırgınlık ve anlaşmazlık var gibi görünüyor.
Unutma, insanlar gönülsüzken ya da zihinleri karışıkken konuşmaya zorlanmak istemez. Kendini biraz geri çekip sakinleşmen, bu süreci daha sağlıklı atlatmana yardımcı olabilir. Onun yazıp yazmaması senin kıymetini ya da değerini belirlemez canım. Öncelikli olarak kendi huzurunu bulmalısın. 💙
Her şey güzel olacak, biraz zamana bırak. 🦋❤️