Eski flörtüm hep bana bakıyor arkadaşları yoluyla gözcülük yapıyor kendisine yazdım sevgilim var diyor neden?

Birileri aracılığıyla benden haber almaya çalışıyor çevresinden bazen istek geliyor uzun uzun bana bakıyor beni görünce seviniyor benden yeşil ışık yakmami bekliyor ben pas vermeyince zoruna gidiyor üzülüyor ama yazınca da hayatında birinin olduğunu senle konuşmam hoş değil yapamam diyor beni her gördüğünde uzun uzun bakması benden haber almaya çalışması çevresinden istek gelmesimi hoş birsey o zaman bana diyor en azından birbirimizi görünce selamlaşabiliriz hayatında biri var benle konuşması hoş değil ama selamlaşmasimi hoş sizce yalanmi söylemiş. Neden böyle yapıyor eğer sevgilisinin olduğunu söylemesi yalansa neden böyle bir yalan söylemiş ve benden neden selam vermemi bekliyor. Vazgeçen kafasında bitiren birinin o zaman görünce hiç bakmamasi gerekiyor hadi baktı diyelim uzun uzun bakmamasi ve bir adım atmamı beklememesi gerekiyor birde baktığını inkar ediyor bir anlık diyor ya da baktığım yerde sen vardın diyor ne alaka çocukmu kandırıyor?
Eski flörtüm hep bana bakıyor arkadaşları yoluyla gözcülük yapıyor kendisine yazdım sevgilim var diyor neden?