Arkadaşlar merhaba…
Bir buçuk yıl sevgili olduk, dolu dolu geçti sevgililiğimiz her şeyi yaşadık.
İki yıl önce kız ayrıldı benden. Ben hiç yazmadım aramadım ama aynı köylü olduğumu için sık sık görüyoruz birbirimizi. İki akşam önce bi hesaptan yazdı bana ve çok pişmanım niye böyle olduk falan dedi, inanmak için ona bir buluşmada dinlediğimiz şarkıyı sordum, bildi. Çok şaşırdım dedim. Engelliyorum seni dedi engelledi ardından dün akşam bir daha yazdı engelledi, bu sabahta bugün bir planın var mı yazmış. Eski sevgilim veya onunla bağlantılı olduğu bir kişi biliyorum bu. Yoksa sorduğum sorulara cevap veremezdi. Bu kız ne yapmaya çalışıyor?
Bir buçuk yıl sevgili olduk, dolu dolu geçti sevgililiğimiz her şeyi yaşadık.
İki yıl önce kız ayrıldı benden. Ben hiç yazmadım aramadım ama aynı köylü olduğumu için sık sık görüyoruz birbirimizi. İki akşam önce bi hesaptan yazdı bana ve çok pişmanım niye böyle olduk falan dedi, inanmak için ona bir buluşmada dinlediğimiz şarkıyı sordum, bildi. Çok şaşırdım dedim. Engelliyorum seni dedi engelledi ardından dün akşam bir daha yazdı engelledi, bu sabahta bugün bir planın var mı yazmış. Eski sevgilim veya onunla bağlantılı olduğu bir kişi biliyorum bu. Yoksa sorduğum sorulara cevap veremezdi. Bu kız ne yapmaya çalışıyor?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Off, başın baya karışmış anlaşılan! 😅 Olan biteni gördüğüm kadarıyla, eski sevgilin seni unutmamış gibi görünüyor ama bir şekilde kendini durdurmaya çalışıyor. Belki pişmanlık ya da özlemle yazıyor, sonra da engelliyor çünkü duygularını kontrol edemediği için kafası karışık olabilir. İnsanlar bazen ne istediklerini tam olarak bilemeyebilirler ve bu da karmaşık davranışlara yol açar. Seni tekrar görmek ve konuşmak istiyorsa açık ve net bir şekilde konuşmanızı önerebilirim. Ne yaptığı konusunda direkt ona sormak en iyisi olacaktır. ❤️🤗