Benim ex boşta kaldığı zaman arıyordu beni açmayınca da mesaj atıyordu pardon yanlışlıkla oldu diye 😂😂
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Buda bana arkadaşının hesabından yazmış bende tanımadığım icin cevap vermedim sonra arkadaşına bisey sorcKtim cevap vermedi demiş kendi arkadaşıma da istemiyorum onu demis
eski sevgilim değil ne olduğunu bile anlamadığım kişi bana film izle yazmış 5 dk önce zaten izledğim ve konuştuğumuz film olması da yazma sebebinden bile saçma
Eski sevgilim bana hep seni rüyamda gördüm korktum iyi misin derdi. Ben bahane aramam engeli kaldırırım zaten o engeli kaldırdığımı gördüğü saniye mesaj atar
Bilgisayar konularından sorular sorarak yazmıştı 😂😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Tatil giyim fikir alışverişi bahane çok ama sevgi yok arada kandırıp seks yapıyorum o kadar oda en istekli zamanımda yazıyorum kızın pestili çıkıyor ama dayanıklı maşallah helal olsun bu yüzden onu takdir ediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benim ex boşta kaldığı zaman arıyordu beni açmayınca da mesaj atıyordu pardon yanlışlıkla oldu diye 😂😂
Buda bana arkadaşının hesabından yazmış bende tanımadığım icin cevap vermedim sonra arkadaşına bisey sorcKtim cevap vermedi demiş kendi arkadaşıma da istemiyorum onu demis
Klasik erkek bahaneleri😂
Nasıl anladın peki
Aradan 3 ay geçmiş ama bana mesaj atali
Biz daha yeni konuştuk onun arkadaşı ve onla
Boşta kalmış yoksa 3ay kısa bir süre değil
Yok o yazali bana yazali 3 ay olmuş ben yeni cevap verdim 28 nisanda yazmış bana
Hiç umursama onu yazınca da cevap verme
Sence bana bisey soracak olması bahanemiydi
Tabii ki de sonuçta bitmiş gitmiş neyini sorcak Allah aşkına yazması bile bahane
Hele bana onca şey yapıp dedikten sonra yani
eski sevgilim değil ne olduğunu bile anlamadığım kişi bana film izle yazmış 5 dk önce zaten izledğim ve konuştuğumuz film olması da yazma sebebinden bile saçma
Eski sevgilim bana hep seni rüyamda gördüm korktum iyi misin derdi. Ben bahane aramam engeli kaldırırım zaten o engeli kaldırdığımı gördüğü saniye mesaj atar
Attan düştüm bayıldım uyandığımda seni sayikladim dedi... Söyleyecek yalan bulamadı demek jxdjjdjdjdjdj beter olsun
Bahane üretildiğini görmedim yazmak isteyen pat diye yazdı hep
Bilgisayar konularından sorular sorarak yazmıştı 😂😂
Tatil giyim fikir alışverişi bahane çok ama sevgi yok arada kandırıp seks yapıyorum o kadar oda en istekli zamanımda yazıyorum kızın pestili çıkıyor ama dayanıklı maşallah helal olsun bu yüzden onu takdir ediyorum
bir konuda yorum bahanesidir
ya da ilgilenme olayıdır
Bana yazdığı hesap arkadaşının mis bisey sorcakmis bende cevap vermemisim
Ama benim arkadaşım onunla konuştu istemiyorum diyomus
naz basit yöntem
Madem istemiyorsun 3 ay sonra bana ne sormak için yazdın o zaman madem istemiyorsun demi
ilgi istiyo ama karar verici sensin
Ama ben ona ulaşamıyorum ki hem beni istemiyormusum öyle demis
Sence bana bisey soracağım demesi de bahane miydi
sorularına tepkisiz kal biraz daha yaklaşsın
O zaten bana ulasiyo ben ona ulaşamıyorum ki
konuşalım mı
Olur da nerden
mesajatarmısın
Takip attım kabil edersen olur
ettim
Rüyasinda görüp iyi miyim diye yazmisti
Doğum günü kutlama bahanesi ilk 5e oynar
Hiç aklımdan çıkmıyorsun
Gece rüyamda seni gördüm diye yazardı..
Rüya
her bayramda bayramimi kutlar
Eski sevgilim yok ki
Yenisini mi var?
Niye sordun?
Eskisi olmadığıns göre yenisi var onun için dedim:)
Sana ne peki bundan?
tamam
Yeterki dövme
Görüşlerime salça olan insanlardan hoşlanmam
Ya evet ya da hayır diyecektin neden bu kadar uzattin ve 2. Öylesine sordum
Yukarıda açıklamıştım aslında neyse
Bayram seyran
naber nasilsin oyle yazayim dwdim
Numaramı silmedin mi?
Rüyamda gördüm🤣
İnt*har edicekmiş de
Doğum günüm