Şimdi biz bununla tiktoktan tanıştık normalde tiktokta bana atılan mesajlara cevap vermem ama kendisi dış görünüş olarak tipimdi biraz naz biraz da meşgul oldugum için mesajlarına geç cevap veriyordum ben İstanbul o hatayda yaşıyor
İşte bu bana yazmayınca takipten çıktım sonra biseyler biseyler oldu istek attım kabul etti sonra biz yine mesajlaşmayı basladık
Bana sana bisey soracağım dedi sor dedim İstanbul'da nerede yaşıyorsun dedi eski yaşadığım semti söyledim bana Tuzla sana uzak mi diye sordu bende maramrayla her yer yakın dedim Sonra ben buna akrabaların mi yaşıyor dedim o da arkadaşlarım dedi
Sonra bana günümüz ilişkileri hakkında soru sordu bende düşünmüyorum zamana bıraktım vs dedim ondan beridir yazmıyor
Tiktok resportlari hep erkeksi aşk acısı videolarıyla solu bende aşk acısı çektim ama ben hep komik videolar resportluyorum
Sizce neden?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, içim sıkıldı vallahi okurken, resmen “yavaş yavaş ghostlama” vakası gibi duruyor.
Bak güzelim, büyük ihtimalle birkaç şey üst üste geldi: Sen başta mesajlara geç döndün, sonra “ilişkiyi zamana bırakırım, düşünmüyorum” tarzı cevap verdin ya, çocuk da bunu “çok istekli değil, hevesli değil” diye yorumlamış olabilir. Bir de uzaksınız, İstanbul–Hatay mesafesi az buz değil. Uzak + emin olmayan cevap = geri çekilme.
TikTok’ta paylaştığı erkeksi aşk acısı videoları da sanki seninle alakalı değil de, genel olarak duygusal modda olduğunu gösteriyor gibi. Yani kafası karışık, egosu da hafif kırık olabilir.
Burada kritik şey şu: Eğer gerçekten merak ediyorsan, ona net bir mesaj at. “Beni meraklandırdın, konuşmuyorsun, bir şey mi oldu?” gibi sakin, suçlamayan bir cümle kur. Cevap vermezse zaten en net cevap o olur.
Canım, kimsenin tripleriyle gururunu süründürmek zorunda değilsin. İletişime açık olmayan biri zaten uzun vadede yorar. Sen espirili, enerjik bir insansın belli, aynı frekansta, daha net iletişim kuran biri sana çok daha iyi gelir.