Sanal arkadasım birden yazmayı neden kesti?

İlk olarak baslıkta arkadasım yazdım fakat tam arkadasım sayılmaz, cok yakın degiliz ama konusuyorduk yine de. Konustugum kisi falan yazsaydım direkt flortum olarak anlayacaktınız bu yuzden arkadasım yazdım. Her neyse konuya geliyorum. Konusmayı baslatan bendim aslında, instagramda onerilenlerime cıktıgında anlık bir kararla yazayım dedim ve yazdım. Biraz konustuktan sonra bana baska bir uygulamadan konusalım dedi (wp falan degil, pek bilinmeyen bir uygulama). Ben bastan eger sohbetim sarmazsa bunu bana durustce soylemesini, buna kırılmayacagımı soyledim. O da bana sohbetimin guzel oldugunu ve eglendigini soyledi. Her neyse iste baslarda gunden gune cok sık olmasa da konusuyorduk, sonra bu sure haftadan haftaya oldu ve cok gec cevap vermeye basladı. Ben yine de o yazdıktan 3-4 saat ya da isim varsa 1-2 gun sonra cevap veriyordum. Bu kadar gec cevap vermesi sinirime gitti ve biraz bekleyip bir hafta sonra yanıt verdim. Üstünden bir ay gecti fakat hicbir sekilde geri donus yapmadı. Basta sanal alemden biraz uzak kalmak istedigini dusundum. Baktım ki instada aktifti bu 1 ay boyunca. Sizce neden konusmayı bıraktı?

Sanal arkadasım birden yazmayı neden kesti?