AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
155Cevap
tamam eşin hiçbirşeye dokunma kalksın kendisi yapsın bakalım yetiştirebiliyor mu? -Eşin: Olsun aşkım dönünce yaparız demesi gerekirken istediği kadar çalışsın işteki stresini senin üstünden atmasına hiç hacet yok ayrıca hayırdır yani üstüne kuma mı getirmeyi düşünüyorda yetersiz olduğunu söylüyor 😬. Öncelikle boşanmadan çözüm bulmaya çalış derim sonra da baktım olmuyor kaynananı yanına çek oda olmadı annene söyle şikayet et. Sen eşine Allah'ın emanetini. Böyle söylemeye hakkı yok net.
Neye yetersizmişsin acaba anlamadım daha ne yapmanı bekliyor istersen karşı inşaatta mala vur, çimento karıştır. Nereden buluyorsunuz böyle kıymet bilmeyen erkekleri anlamış değilim.
Sakince konuşarak halletmeye çalışın ayrıca onunda sizin için bişeyler yapmasına alan yaratın dengeli olmalı her şey Öyle herşeyi sen yaparsan çok fedakar olursan kıymetin bilinmezz ilk önce kendine değer verr sonrada ailene kocana kısacasıı ne az ne çok dengede olmalı
karsindaki kisi sucluysa onu o an soylemelisin ki bir daha yapmasin hatasini anlasin o kavga ciksin isterse tatile bile gitmesin yardim etseydin o zaman diyebilirdin ya da kicini kaldirip cocugu avutsaydin hallederdim diyebilirdin iliskide en onemli seyin saygi oldugunu dusunuyorum
Kocan sanki senin 49 yıllığına kullanma hakkını almış gibi davranıyor sen mal değil insansın bir daha o güzel kardeşim gömleğini de ütüleme gitsin kendi ütülesin
Ayrılmak çözüm evet ama çocuk olması ve çocuğun daha küçük olması ne yazıkki üzücü keşke bunları söylemeseymiş artık eşinizin kabalığımı yoksa iş stresi filan ağzından birdrn düşünmeden söylemesimi gerçekten üzücü bir durum keşke olmasaymış ama olmuş bir yanlış yaptığı içinde hemen yuvanızı yıkmayın belki oda istemedi o sözü söylemek sonra pişman olmuştur illaki ama geri dönüşü yapamıyordur kocanızla vakit geçirmeye çalışın bence
K bakmada öyle kocamı olur maden kendi yapsın yeterlimi grelim ayipya o kafar şeyi yapmissin eline sağlık teşekkürler diyeceğine dediği kelimeye bak ayıp ya sizde işte böyle hanzolara aşık oluyorsunuz evlniyrsunz kiymetinizi bilene tekmeyi vurursunuz ama
Yetersiz olan o aslında camış gibi yatacağına bir işin ucunda tutsaydı biterdi işler çabucak. Allah eşimde işinde hayırlısını versin. Sana da sabır versin. Yetersiz olan sen değilsin herşeye yetişebilmişsin ve insansın robot da değilsin yine bile yapmışsın çoğunu
İlk olarak olta ani tepki vermeden eşini karşına alıp, ona açıkça kırıldığını söylemelisin. Evlilikte ev işleri sadece sana ait olmadığını ve eşinin de yardım etmesi gerektiğini anlatmalısın
Hadi ordan terbiyesiz adam yolver ya da cezalandir, benim gibi erkekle evlenemzseniz böyle olur. Ben karıma ev işinde, çocuk bakmada , yemekte yaridm ediyorum.
Kendi eksikliğinden kızım. Ne kadar yorulduğun belli. Onun işe yapamayışı yani kendi ile derdi.
Nasıl davranacağın sana kalmış tabi. Ama bilki senlik bir şey yok emin ol
Söylenecek çok söz var , ama sadece var hoş bir kelime tabikide teleffuz etmemiş incitici bir davranış onunla konuş bence bunu çözebilecek en güzel şey onunla karşılıklı konuşmak en azindan birbirinize karşı olan sevginize bir şey olmaz ve daha yeni evlisiniz.
boşa gitsin kısa net daha gençsiniz önünüze bakın ama ekonomik özgürlüğünüz yoksa durum zor işte bu yüzden ben erkek veya kadın evlenme yaşını 30 diyorum hep
Zaten siz de eşiniz gibi eşinizin bir iş yapmayıp boş durduğundan şikayetlenmişsiniz buradaki tek sorun bence eşinizin sizin yüzünüze karşı söylemesi, sizin de içinize atmanız o yüzden en iyisi sakin bir zamanda karşılıklı birbirinizin hatalarınızı konuşmanız doğru olur.
Birinin bazı erkeklere kadınların robot olmadığını uyarması gerekkkk
Ayrıca o neymiş o bi işe yarıyo mu bari bide yetersizsin lafini söyleyecek kadar kendinde güç buluyor?
hayvanmış ne diyelim. fakat burada bunu paylaşınca sorun çözülmüyor. sadece psikolojik mastürbasyon yapmış oluyorsun eline gerçekte hiçbir şey geçmemiş oluyor.
Bu sağlıklı bir ilişki değil sen bunları yaparken eşin yan gelip yatıyorsa yetersiz olan asıl senin eşin evlilik birliktelik demektir bütün işleri sen yapıyorsan o kocaya da gerek yok tabii bunu demesi kolay sadece burada yazdiklarini kocana anlatıp yorulduğunu dile getirmeni tavsiye ederim her eş anlayışlı olmayabilir her türlü insan var ama umarim anlayisla karşılar ve dikkat eder
Tüm işlerini yapamamış olabilirsin, hepimiz insanız bu gayet normal bir şey. Ayrıca o yetersizsin dedi diye öylesin anlamına gelmiyor. Kendi gözünde yeterliysen onun sözünün bir hükmü olmamalı.
Ben olsam yapılacakları yazar kendim için olanları ve çocuğunkinin yarısını yapar gerisini eşime bırakırdım ki yapmisligim var baştan herkes nasıl alışırsa öyle gidiyor çünkü..
Eşinize ne yaparsanız yapın yaranamazsiniz kendinizi acaba dahs önce yetersiz gösterdiniz mi kendisine karşı güçsüz bir insan olarak belki de siz ne yaparsanız yapın sizi hep öyle görecek şunu soyleseydin yetersiz olduğumu dusunuyorsan acaba yeterli olmam için çaba gösterdin mi cevap verseydiniz keske
Bir anlık pot kırmış olabilir , özür diledi ise sıkıntı yapma , ama sürekli böyle ise biraz laf anlatman gerekiyor, her adamdan laftan anlamaz , eğer laftan anlamaz ise , dinsizin hakkından imansız gelir. bir kaç gün hiç iş yapma derim , aklı başına gelsin
Eşin insan değil. Hiçkimse mükemmel olamaz her şey yetişmez hep bir eksiklikler olur. Bizde de oluyor mesela altta oturan gelinimizde de oluyor. Eşinin tepkisi çok iğrenç. Konuşmayı bile bilmiyor.
Öküz diyeceğim ama bu ondan tık tık tık fazla öküz üstü adam bir işin elinden sende tut az insan ol be münafık yazık ya
Kendisi berbere gitti arkadaşi gelicek kiz arkadaşi ile desinlerki aaa nasil bakimli adam
Allah tarafından bir güncelleme gelirse doğru yolu bulur inşallah yoksa senin işin zor tez zamanda güncelleme gelmesini yüce Allatan niyaz ediyorum
Konus onunla senin kölen yok de bağır çağır hayırdır ya çocukla ugrqscan ev işleriylemi o öküz kocana söyle yardım etsin sana
Söyledim bu senin görevin demezmi tipik ayi işte ama yok artik her isi yarim yamalak yapicam yemekde yapmicam yetersizim iste yetersizin olan yemek yapamaz
Her kadinin bi gururu vardır eğer onu inciltirsen yazıklar olsun derim oyuzden asla söylemeyecek bi söz sor bakalım kendi yeterlimiymis
Çok üzüldüm, senin kategorinde o kadar çok kadın var ki bu şekilde davranan heriflere bi araba sopa atasım geliyor.
Sen de onun yetersiz olduğu konulaı hatırlat 😉
Canim asla boyle dusunme , tek başına bunlari yapmaz yorucu hele ki çocukla.
Sana destek olmali
Gururlu, kibirli biriyle evlendiysen geçmiş olsun kandirilmissin, senelerce kullanmak istiyecek seni terslesen bile baş edemiceksin
işte ekonomik özgürlüğün faydaları seni kölesi gibi kullanıyor sen evde çocuk bak ona hizmetçi ol o dışarda kadınları süzsün sana da laf etsin
Böyle ve bu kadar iş yaptığını görmeyen eşin kör olmalı kardeşim. Eşine kimse ne olursa olsun bunu dememelidir.
Tamam olur öyle sinirden demiştir. Takılma, farklı konular gelmesin aklına. Konuşarak halledersin.
O yeterli erkek olsun o zaman yardım etsin ya da eve yardımcı alsın. Böyle tipleri nereden bulup evleniyorsunuz anlamıyorum.
Banada eşim olgun olcaksin kendini geliştircen diyip duruyo Allah'ın ayısı kendine bakiyo mu acaba
Hem sana yardımcı olmayan hem de hakaret eden bir eş ile o evliliği huzurlu bir şekilde sürdürmen zor olur. Resmen boşanma sebebi.
acaba hizmetçi almak için mi öyle dedi ki yoksa eşin yerinden sana karşı kırıcı senin ile ilgilenmeyen bir karaktere mi sahip
Eşiniz çok büyük terbiyesizlik yapmış, gerekirse ailenizi işe sokun ama kendinizi ezdirmeyin. Arada çocuk var.
Madem yetersiz neden evlendi.
Böyle birşeyi insan eşine nasıl söyler
İnşallah şaka yapıyorsunuzdur.
Sen de yetersizsin deseydin, bu ne böyle Orta Doğu zihniyeti, karşına al, konuş, trip at, yüzüne vur dediği sözü, büyük saygısızlık.
Saygısız bir eşin var kolay kolay düzelmiyorlar ama genellemede yapmamak lazım. ben olsam noktalardım ilişkiyi.
Böyle insanları bırakacaksın pisliğinde boğulsun. Hiçbir iş yapmayın ve kendisi yeterli olsun bakalım bir günde neler becerebilecek çapsız..
kalk kendin yap o zaman diyemedin mi ben olsam bir hafta evde hicbir is yapmazdım
Sonra yine ben yapicam 😔
en azından sen gercekten bise yapmadıgında evin ne hale geldigini görsün, begenmiyosan al bu isi de sen yap diceksin
burada sormam bir şeyi değiştirmez, ikiniz beraber medeni bir sekilde konuşun. cünkü burdakiler hep boş yapıyor burdan fikir alma :)
Çocuk. azcik. buyudugu zaman vur tekmeyi ne. demek yetersizsin kendisi. bence yetersiz kesinlikle kafana takma değmez kendini yetersiz hossetme aksine güçlü dur
Sana boşan demeyeceğim çünkü zor.. ama bu söylediğini eşinin burnundan getirmelisin. Kolay kolay affetme
Gelişmemiş insanları nokta atışı yapıp nasıl buluyorsunuz, hayret!
Manupule etmek icin diyor daha cabala diye oldu
Aaa terbiyesize bak. Şöyle üç kuruş etmeyen adamlar için uğraşmayı bırakın hemcinslerim size sesleniyorum. Kaç yaşında adam olmuş annesi misin sen onun gömleğini ütülüyorsun? Onun yapması gereken işlere koşturuyorsun? İşte bu yüzden evlenmeden önce uzun bir süre aynı evde kalıp adamı gözlemleyeceksin, çocuk yapmak için aceleci olmayacaksın.
Abi şu hoduklere neden dayaniyonuz ya evlenmen bile hata oyle bi okuzle
neden evlenmiyorum işte erkekler şaşırtmıyo sende işlerin bir ucundan tutsan yeterli olurdu deyip susuturmadın mı? aaaay delireceeeeem
"Bence de bu ilişki yetersiz" deseydin bir eleman eksik sonuçta bu ilişkide
Sen de adam değilsin deseydin. Gerçekten çok sinir bozucu ya. Böyle insanla ömür geçmez...
Cevabını vermeyi bil. Hala anlamıyorsa sen onun pisliklerini temizlemek zorunda değilsin. Yapma bakalım görsün o yetersizliği.
Peki o nelerde yeterliymiş sordun mu hiç nedeni şu sizin ekonomik özgürlüğünüz yok ona bagimlisiniz diye bunu yapıyor
Ne dürzüler var bu dünyada kadın halinden anlamayan
elin armut mu topluyordu verseydin bi cevap
Bu kadar işin içinden birini de o yapaydı. Bu lafı hak etmediğin kesin.
Aynen buraya yazdığınız şekil ve üslup ile söyledi ise yanlış yapmış size karşı...
O zaman hizmetçi alsın nefret ediyorum böyle erkeklerden
Pskiloga gidin eşinizle, narsistmi değilmi öğrenin eşinizi
Psikolog veya psikiyatrist