Eşim nankörlük yapıyor, dayanamıyorum. Ne tavsiye edersiniz?

biz esimle severek evlendik neredeyse 2 yildir evliyiz, ben sevgimi surekli belli ederim komiklik yaparim sakalar yaparim guzel guzel esim icin ozenerek yemekler hazirlarim kendime bakarim, isten geldiginde onu surprizle karsilarim karsi taraftanda bunlari beklerim.. ama sanirim esim ona olan sevgimden cok emin, benim kirildigim seyleri kucumsuyor gonlumu almasini bilmiyor ben oturup agliyorum bana dusman gibi bakiyor bi sozune kiriliyorum abartiyosun susun busun diye sayiyor panik atak gecirmeye basladim nefesim daraliyor ondan sonra basladi bu bende bunlari gormesine ragmen kucuk sevgi bi sarilamiyor bana, cok yoruldum psikolojik olarak bittim, gecenlerde ona ulasamayinca kuzenini aradim arabayi carpmistim hafif , kuzeni telefonu ona verince bana evde diyorki karidan korkup eve geldim sancaklar sen ne ariyon beni ona bozuluyor, ben isten geldiginde nasil gecti nerde calistiniz neler yaptiniz diye sorunca hesap soruyon bana diyor artik bisey sormaya korkuyorum esime zorla cevap veriyor surekli , tartismamizda surekli babani ara gelsin diyor bana sanki maliymisim gibi ben anlasilmadigim icin bagirmaya basliyorum artik agliyorum karsisinda surekli, adam her hatasinda herrrr tartismamizda beni suclu goruyor kendisini asla suclu gormedi simdiye kadar ben bisey yapmadim ben hicbisey yapmadim detip siyriliyor ikimizde hataliyiz diyorum.. bikere ayrilmak istedigimi soyledim herseyimi toparlamistim gitcem dedim bu evden cikarsan andim olsunki bende istemiyorum babani aricam gelip konuscam bitsin gitsin diye bagirdi ben gidemedim dondum kaldim , bu sabah ise onunle birlikte kalktim su icicektim esimide gondermek istedim bekliyordum onu kapida sen ne bekliyon gitsene dedi , su iccektim gidiyom dedim sarilmadan opmeden ciktim yatagima.. artik cok zoruma gidiyor neyapcagimi bilmiyorum ben.. yardim edin😢
Eşim nankörlük yapıyor, dayanamıyorum. Ne tavsiye edersiniz?