Geçen gün 2 günlüğüne farklı bir şehre gittik değişiklik olsun diye. 7 aylık oğlum var küçük bir bavul hazırladım ve çantada oğlum için ihtiyacı olacağı her şeyi içine koydum. Tabii o sırada çocuğu hazırla evi topla bavul hazırla eşimin gömleğini ütüle. Eşim kendi keyfinde. Sabah 8'de kalkan ben 1 dakika durmadan koşuşturdum kahvaltı bile yapmadım. Her şey hazır olunca baya yoruldum dedim ama birkaç ev iş kaldı dedim. Eşim dönüp bana sen yetersizin işte yapamıyorsun dedi. Çok zoruma gitti.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten eşiniz çok büyük ayıp etmiş. Benimde kızım daha yeni 1 yaşını doldurdu. Küçük çocuğunun olması ne demek iyi bilirim. Vakit yetmez, her şey üst üste gelir, hep bir şey unutulur, seyahat desen zaten külfet artık… Buna rağmen eşinizin sizi suçlarca ifadeler kullanması ayıp gerçekten büyük ayıp. Söylemesi gereken şey “Olsun canım, dönünce birlikte yaparız. Ev yerinde duruyor.” Bende acelem olduğunda kahvaltıyı pas geçerim, bazen dışarda başım döner miğdem bulanır hatta, ve böyle bir durumda biri beni suçlasa delirirdim heralde.
O vakit ben size bir kaç güzel cümle söyleyeyim:
Sen hiçbirşeyi eksik yapmadın. Hatta herşeye yetişmeye çalıştığın için bazı şeyler aksadı, çünkü insansın, insanız. İki kolumuz iki bacağımız var. Ne robotuz ne makine. Yapabileceklerimiz sınırlı ve herşeyin dört dörtlük olmaması kadar doğal bir şey yok.
Kendine iyi davran ve eşinin söylediklerine aldırma. Ama zamanı geldiğinde ayıbını suratına vurarak, özür dileme şansı tanı ona. Sevgiler.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsıl sorunun kaynağı eşine karşı ilgisiz olman. Seni hep bebekle görüyor, artık onu unutduğunu sanıyor. O yüzden sana böyle tepki vermiş. Hep böylemiydi? Peki? Bir birinize ne kadar zaman ayırıyorsunuz? Cinselliğiniz nasıl? Haftada 2kereden azsa düşün bence.
Ve sana tavsiyem hep kendini düşün, o zaman eşinde sana kıymet vericek. Önceden bende öyleydim , koş koşuştur. Hep gelirdi işden bir şeyleri eksik bulup laf ederdi. Bende diyordum nolmuş yani, bu böyle kaldıysa? dikkat ettim ki , onun babasıda öyle. Sürekli bir kusur buluyor. Kaynanama karşı , o adam öyleydi onlara gittiğim zaman yaptığı yemeği beğenmezdi boktan şeyler için laf ederdi kadına. Ve bu benim hoşuma gitmiyordu. Eşimde böyleydi. Yaptığım şeyi görmezdi. Şimdi elimde egzema var. Bu egzema içsel olarak kırgınlıktan yaranıyor. Tuvaleti 2 haftada bir temizliyorum. lavaboyuda öyle. Ütü işimi birikiyor , kendimi iyi hissetdiğim zaman kalkıp yapıyorum. oyuncaklarmı? Onlar da öyle kalıyor salonda toplamıyorum. Çünki, bir değer görmüyordum yaptığım zaman. Temizlediğim şeyi bu insan gözüne batmıyordu. Bende artık kendime bakmaya karar verdim. Eskiden de kendime bakardım , ama şimdi ojesiz gezmiyorm , saçım hep bakımlı , kendim de öyle aldığı parfumleri zaten evde sıkıyorum. Evde süsleniyorum , Ben evlendiğim gunden evde laynerle geziyorum. Hafif makyaj allık. Dışarı çıkınca ben parfum sıkmıyorum. O işten gelince sıkıyorum. Oysa ki, ondan bir şey istemiyorum 2tatlı söz her şeyden öteydi benimçin. Hiç bir şey umrumda değil şimdi , yalnız kendi sakinliğimi huzurumu koruyorum.
Napıyor biliyormusun? Oyuncakları kendisi topluyor. Yatmaya gidince, Kiyafet varsa onları topluyor dışardan. Bulaşık varsa onları yerine koyuyor. Yatağımızı açıyor. İşten gelince yaptığı şeyler bunlar. Arada bulaşıkları da yıkıyor sabah benden önce uyanıp. Pazar gunleri işe gitmeyince bana kahvaltı hazırlıyor.
Biliyormusun, Biz de geçmişten gördüğümüz gibiyiz. Onlarda öyle aslında. Annelerimiz gibiysek fedekarlık yapan , onlarda kendi evlerinde gördükleri umursamaz erkek eş, baba rölündeler. Olay bu , tabuları yıkmak gerek. Amerikaya bu konuda eşit olamayız. Oral seks konusunda eşitlik yapıyor bizim aileler.50 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılHangi konuda yetersizmişiniz ki kendi ne kadar verimli insan ne alırsa onu verir ayrıca bunu demek bakacağı yüze tükürmek sevse yetersiz olduğunuz konularda kırmadan konuşup sizi Kendine göre yetiştire bilirdi cinsellik ya da kadınlık dişilik yetersizliği aşıla bilen konular bayan fıtratında var tenimizden önce bir erkek ruhumuzu okşarsa biz herşeyi yaparız eksiğimiz yok fazlamız var kendinizi üzmeyin intikam soğuk yenen yemektir akıllı ca hiç çemkirmeden mis gibi değişmenin yoluna bakın onu kendi silahıyla vurun yeterli halinize bakalım nasıl değer katacak üstünüze düşeni yaptığınız halde kusur arıyorsa o adam gidicidir bahanelerle gitmenin yoluna bakıyordur zaten tutamazsınız tutmayın da bırakın ne hali varsa görsün
10 Yorumla
+1 yılZamanında babam da anneme benzer bir cümle sarfetmiş. Babam şu an 54, annem 46 yaşında. Geçen yıl annem babamdan boşanmak istediğini söyledi ve 10 ay kadar ayrı yaşadılar. Mahkeme oldu, babam tabi birçok kez pişman olduğunu falan söylemişti. Annem de son bir şans verdiğini söylemiş. Ondan sonra babam düzeldi ve mahkeme kararını geri çektiler. Tabi bu süreçte biz yıprandık ama sizin çocuk küçük, o bilip etmeyecek. Yol yakınken benzer bir girişimde bulunabilirsiniz. Sizin kıymetinizi anlaması için yaptığınız tüm lütuflara bir anda son verip "Ben yetersizim bak elimden hiçbir iş gelmiyor" diyerek alındığınızı belirtebilirsiniz. "Söylediğin söz çok kırıcıydı" diye de eklersiniz.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
179
Cevap
154Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Eşiniz odun, öküz denilen cinsten, bir işin ucundan tutması lazım! 😅
İnsanlıktan nasibini almamış...3416 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef oyle evlenmeden önce her konuda yardimci olurum diyordu köpruyu gecene kadarmiş. Ölse bile asla yardimci olmaz olsa bile burnundan getirir
- +1 yıl
İnsanlar menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde oynuyor maalesef
Erkeklerin en hayırlıları hanımlarına karşı en iyi davrananlarıdır hadisi şerif
Soran+1 yılNe yaziki evliliklerde biri hayirli digeri ise hayirsiz oluyor. Imtihanmi artik bilmiyorum. Fakat sadece bu kadarini söylim annesi yani kayinvalide 1 cesit yemek hergun önune koyardi baska yemek yapmazdi uşenirdi ben hergun farkli yaparim hatta etmişim. Zamani geri dönderebilsem asla evlilik yapmazdim bu adamla.
- +1 yıl
Genel olarak öyle oluyor hanfendi. Hayır imtihan değildir.
Evlilik her ne kadar normal ise boşanmakta o kadar normaldir
Katlanmak zorunda değildir kimse
Anlıyorum sizi nice kadın sizin durumunuzda
Soran+1 yılYanimda bana destek olucak kimsd yok cocuk cok kucuk işe başlasam maaşim cocugun kreşine gidicek neyle gecinicez o var
- +1 yıl
Çoğu kadın işte bu yüzden katlanıyor. O yüzden her zaman derim özellikle kadınların kendi ayakları üzerinde durması gerekir diye🌸
Rabb'im yardımcınız olsun güç kuvvet versin 😊
Hizmetçi değilsiniz hizmet etmek de zorunda değilsiniz haklısın
Soran+1 yılşu an guvencem olarak para biriktirdim
- +1 yıl
maşaAllah sana iyi yapıyorsun 🌸
Soran+1 yılEn mantiklisi o bir gun dayanamadigim an basip gitmek icin
- +1 yıl
Sonunu düşünmek lazım
Bak ben babamı hiç görmedim küçükken vefat etti annemin okuma yazma yok
Babam öldüğünde kız kardeşim yeni doğmuştu daha düşün annem bize baktı büyüttü kocaman olduk herkes evlendi erkek kardeşim ile ben kaldık
Elinden geleni yap, dua da et çalış çabala hem devlette yardımcı olmak zorunda sana çocuk için geçim için vs vs de ailen nerde ailen yok mu? Kimsen yok mu?
Soran+1 yılAilem var ama asla destek olmazlar ben turkiyede yasamiyorum burada şartlar daha kolay cocuk 3 yasina girdigi itibaren okula gidicek bu sayede calisma imkanim var
- +1 yıl
Hımm üzüldüm senin adına ama sevindim aynı zamanda da sabretmek kalmış sana sabret şimdilik elinden geleni yap ve kendini az yor yormamaya çalış 🌸
Mutlu akşamlar dilerim
Soran+1 yılTesekurller yorumunuz icin hayirli aksamlar
- +1 yıl
Ricalar ve teşekkürler eyvAllah 😅
- +1 yıl
@Semaa06 iyi olur Sema hanım gönlünüzce olsun 🫡 İnce eleyip sık dokumalı dikkatli olmalı
+1 yılİşte bu yüzden herşeye yetişmeye bu kadar çalişmayin sonra o sizin görevinizmiş gibi görünmeye başlanıyor bir de üstüne robot performansı bekleniyor. Böyle yapmak yerine ben valizimi hazirlarken sende kahvaltıyı hazırla ya da çocuğun valizini hazırla diyerek eşinizle iş bölümü yapın. Yapmazsa hiç oralı olmayın kendi işiniz bitince oturun kahvenizi için.
Bizim kadinlarimiz çok fazla fedakar olmak zorunda gibi hissediyor kendini , sonra erkenden çöküyor üstüne kıymet bilinmiyor falan. Azcik ben-ci olun pervane olurlar etrafinzda
288 Yorumla
Soran+1 yılInan fedakarlik degil sadece eve dönunce ev duzenli olsun istiyorum onun icin yapmiyorum. Ve oglumun bir eksikgi gitigimiz yerde olmasin. Onun icin bavula hic birsey koymadim
- +1 yıl
burada adamın yaptığı saygısızlık fakat burada görev hususunda yanılmışsın Adam çalışıyorsa para kazanıp eve getiriyorsa [bu adamdan bahsetmiyorum genel konuşuyorum) Bu onun sorumluluğudur. Gidipde hadi gel ben 4 saat çalışayım sende 4 saati tamamla demiyorsa yani kendi alanını kadına yıkmıyorsa Kadınında kendi sorumluluk alanı var Ve bunu adama yıkamaz. Özetle çalışmayan ev hanımı olmayı tercih eden kadının evet bu işler GÖREVİ VE VAZİFESİDİR. Tıpkı çalışıp eve bakmak Erkeğin görevi ve vazifesi olduğu gibi Fakat burada bu adam görmezden gelme anlayışsız davranma eyliminde bu manada yanlış yapmış
- +1 yıl
@Milabeni erkek bekarken de çalışıyor evlenince de çalışıyor bu durumda evlilik namına aldığı sorumluluk nedir acaba? Bütün sorumluluğu kadına yıkmaktır bu senin dediklerin. Ayrıca şunu da hepimiz biliyoruz ki bu toplumda kadın çalışıyor bile olsa evin bütün işi ona yıkılır. Sen kadınsın senin görevin bu denilir.
Hem çocukları büyüt hem evin işlerini gör... Kadınlar robot değil bir canlı bu kadar acımasız olmayın beyler.
Dini inancın var mı bilmiyorum ama dinimiz üzerinden de örnek verecek olursam , peygamberimiz evde olduğu zamanlarda eşlerine mutlaka yardımcı olurmuş, onun davranışları bizim için sünnettir ve bizlere örnektir.
Ki bu arkadaşın anlattığı mevzuda farkındaysan adam işte değilmiş birlikte tatil planı yapmışlar ve bu amaçlı bir hazırlık varken hiç bir şeye elini sürmemiş en azından bir kahvaltı hazırlamak bir yerinden bir şeyler mi eksiltirdi çok merak ettim.. Sonra karım benle ilgilenmiyor , bana istediğimi veremiyor diye ihanete yöneliyor erkekler e be vicdansiz karına yaşam alanı bıraktın mi sana evine çocuğuna koşmaktan kendini bile unutmuş bir kadından ne bekliyorsun daha sen
Bizde evliliğin ne demek olduğunu anlayan çok az erkek mevcut. Yabancı erkekler bu konuda hanımlarına inanılmaz yardımcı oluyorlar , mis gibi çocuk bile bakabiliyorlar. Biraz kendinizi geliştirin, alismişsiniz ataerkil toplumun erkekleri paşa gibi büyütmelerine ama yetersiz ve beceriksiz bırakmalarına. - +1 yıl
Yanlış bir tümevarım bekarken çalışanda var Çalışmayanda var. Aynı şekilde evlenmemiş çoğu kızda evde işleri annesine yıkar he tabi yıkmayanda var. Evlenmden öncede ev işi yapanda var. O zamanda çıkıp ya bak sen evlenmeden öncede yapıyordun O zaman evlilik üzerine aldığın sorumluluk nedir acaba? demek ne kadar saçmaysa seninde bu çıkarımın o kadar saçma olur. Akısine bende diyorum ki adamdan hem çalışmasını beklemek öte yandan bide gel ev işlerini sen yap demek Tüm sorumluluğu erkeğe yıkmak demek olmuyor mu O zaman? [Ki kadın EV HANIMI OLDUĞU HALDE] yani çalışmıyor. Adil düşünmeden son derece uzaksın çif taraflı bakıp düşünmen gerek Kadınlar robot değildir bu kadar acımasız olmayın Ama Erkek robottur hem çalışmalı hemde ev işlerine koşmalıdır :D Bak ben orada ne dedim ""hadi gel ben 4 saat çalışayım sende 4 saati tamamla demiyorsa""diye belirttim HE bu arada ayrıca parantez içinde bu adam için bahsetmediğimide ifade ettim ve yanlışınıda söyledim ayrıca, Gelelim inanç hususlarına Elhamdülillah müslümanım ve verdiğin yardımcı olma örneğine ters birşeyde ifade etmedim. Hastadır yardım edersin çok yorulmuştur yardım edersin vs ama durduk yerde yok benim böyle bir vazifem yok görevim yok sen yapcaksın demek Bencillik olur. Evlilikte herkesin ana sorumluluğu vardır. Tembelliğe kılıf aranılmaması gerek herşeyi ortaklaşa ancak Kadında çalışıyorsa kabul edilebilir. Ev hanımı olupta sen yap demek son derece adaletsiz bir dayatma olabilir. Zor durumlarda yardımcı olmaktan ve bu adamdan bahsetmiyorum Genel konuşuyorum
- +1 yıl
Çok yerinde bir söz cidden ya 👏 ama bir parantez açmak istiyorum eleştirebilceğim tek şey bu fedakar olma konusunun cinsiyeti olmaz sadece bunu söyleyebilirim yoksa on numara farkındalık hatırlatması
- +1 yıl
@pilly_bhebek bu kesinlikle doğru şahsen uyguladım ve olumlu sonuç aldım
- +1 yıl
@halınındesenleri 👍🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.
+1 yılDeseydin kendisine madem ben yetersizim ne diye beni aldin ya
Ben sensiz krallar gibi yasiyirdum
Böyle insanlarin topuna kibrit suyu dokesim var hic acimadan
Yakasim var
Adama bak ne ala ya yan gel yat hic zahmet gereginde bile bulunma
Ondan sonra gel yetersizsin de
Ben susmazdim zoruna gitmesin bacim dim dik dur ayaklarinin üzerinde
Baslarim onun sevgisinede
Bu nasil sevmekmis böyle
Herseyi kadindan bekleyemeceksin
Kendinde bir işin ucundan tutmasinu bileceksin
Kadinlara kurban olsunlar bee
Bizim yaptigimizin kac katini yapmislar onlari kendilerine bir sorsunlar
Bu lafim meclisten disari62 Yorumla
Soran+1 yılCok dogru söyledin cocuk etkilenmesin tartisma cikar diye yetersiz olan sensin dedim yardim etmiyorsun
- +1 yıl
Asla kendini ezdirme
Unitma bir erkek sesiz kadin gördugunde daha fazla ezmek ister onu
Kusura bakmada tek erkek yapmakla adam olmuyor bir insan
Sensin ona evladi veren
Ve yine sensin o evladina gereken ilgiyi gösteren
Hani adam ne yapiyor burada
Hic bir sey
Böyle insanlara o kadar sinir oliyorumki
Sen evlenmissen bir insanla hayat kurmussan onu sevdigin icindir
Ama sevmekte sevdigin kadini ezmek degildir
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunlar neden oluyor biliyor musun? Her şeyi sen yaptığın için oluyor. Ne olur şu erkeklere kocanız da sevgiliniz de olsa şu rahatlığı şu yüzü vermeyin. İşleri ona yıkın. Her işi sen gördüğün için hep daha fazla daha fazlasını istiyor şrefsiz. Nefret ederim böyle saygısız insanlardan. Tam hakareti küfürü hakediyor. Kadınlar kendinizi ezdirmeyin. Ataerkil bir erkek olduğu tek lafından bile belli oluyor. Seni sevdiği yok insan sevdiğini kırmaktan korkar. Allah kahretsin bunun gibileri.
53 Yorumla
Soran+1 yılCok haklisin...
Cevap sahibi+1 yılBen cidden üzülüyorum kadınlar mutlu olmak için evleniyor her işi üstleniyor sonra bunun gibile rötuşuz ediyor cidden böylesine 1 dakika tahammül etmem.
Cevap sahibi+1 yılMutsuz yazacaktım
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan nasıl bakmak isterse öyle görür sen bütün işleri yetiştirmiş olsaydın da başka bir şey söylerdi bu sizin değil eşinizin kişiliksizliginden kaynaklanıyor kendinizi boş yere üzmeyin sabırlı olun ve herşeyede yetisicem diye kendinizi ezdirmeyin parçalamayın sen sorumluluğunu bil gerisini takma gülüm her şey olduğu kadar çok biliyorsa kalksın bir yardım etsin ozaman. her şey gönlünce olsun inşallah güzellik 🙏🌺❤️
12 Yorumla
Soran+1 yılYaa aradigim cevap bu. Cok haklisin işleri yetiştirseydim baska birseye laf edicekti bu seferde kendi kişiliksizliginden kaynaklaniyor. Cok tesekurller ❤🙏🏼
- +1 yıl
Rica ederim gülüm ❤️
- Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyi sen yaparsan o da bir şey yapmaz zaten. Erkekler, biri etrafımızda her şeyi yapsın biz yan gelip yatalım tarzında canlılar bu tarz işlerde tembel olmayan nadir erkek vardır. Ona sakat olmadığını ve bir şeylerin ucundan tutabilme kabiliyet olduğunu bir şekilde söylemen gerek. Sen yetersiz değilsin ama eşin gerçekten çok kaba bir adam. Sana sahip olduğu için çok şanslı ama bunun farkında bile değil. Bir gün hayatından çıkacak olursan kıymetini o zaman anlar. Yani bunun için kendini sıkmana ve üzmene gerek yok ben sen muhteşemsin. Eşin bencil bir insan olduğu için böyle konuşuyor dünya onun etrafında dönüyor sanıyor herhalde.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle tatlım kocan pisliğin teki, bunu söylemek zorundayım.
Sana da söylemek isterim ki eğer herşeyi üstlenip, her konuya yetişmeye çabalarsan erkete bunu kullanıp, yetişemediğin şeyler için seni küçümseyecektir.
Şunu sen de o da anlamalı hayat müşterek. Dışarda çalışsın veya çalışmasın, sen evde bir şeylerle uğraşırken o yan gelip yatamaz.
Ya çocukla ilgilenmek zorunda ya da işlere el atmak zorunda. Sen de bir insansın, dışarda çalış veya çalışma evde çalışmak zaten yeterince yorucu, bunun üzerine bütün işlerini yüklendiğin bir eş ve birde çocuk eklenince normal olarak yetişemiyorsun.
Yapman gereken şeye gelirsek önce burnunu sürtmelisin, senin değerini anlaması için. Sonra da anlaşma yapıp işleri bölüşebilirsiniz.10 Yorumla
+1 yılEşinden bir müddet uzakta ol
Örneğin babamın yanına gidiyorum de
Bir kaç ay kal ve o adamın gelip önünde diz çöküp oturduğunu göreceksiniz
Eğer çocuğum için geldim seni sevmiyorum diyerek zorla almaya geldiyse ilk iş çocuğu ver eline defol git söyle
Daha sonra baktın ki yok sevmiyorum yeterli değilsin dediyse git kendin için sana yetecek bir bayan bul dersiniz
Bilirsin erkek kısmı ne kadar çok yüz yüze yaşarsan o kadar çok yüzsüzleşir ve sizden nefret eder hatta iş aldatmaya gider belki aldatılıyorsun haberin yok
Şimdi sen uzaklarda kal biraz
Aldatsa da aldatamaz çünkü elinde bedava eşi dururken hiç bir erkek para karşılığı bayan kabul etmez
Değerinin çok olmasını istiyorsanız en az bir ay o adamın evine girme
Bırak onu
Mecbur olup gelecek ve sen buna şahit olacaksınız
Haaaa adam seni sevmiyor
Kendine birini bulmuşsa o ayrı bir mevzu
Boşanma için bahane arıyor sa
Onu bilemem10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılYuh aq sen böyle birine bir de eş mi diyorsun ya bırak Allah aşkına ondan sana ne eş olur nede başka bişey bi kere o kelimeyi kullanırken bir düşün kendin söylüyorsun eş dediğin madem sen o kadar şeyi yaparken o ne diye kendi keyfinde yetmediğini yerde eşin devreye girer dimi eş budur sen bide kalkmış bana eşim eşim diyorsun ya bırak şu yetersiz kendisi böylelerini nerden bulup evlenirsiniz bide ya boşan ayrıl ondan sana hayır gelmez çocuğu da doğurtmuş sana muhtaç bırakmış seni kendine ömür boyu aferin size ya ne diyim ki bu kadar güçsüz ezik olmayın sen güçlü kadın ol herşeyden önce
00 Yorumla
+1 yılAyrıl diyenlere katılmıyorum fakat size şoyle bişey diyebilirim eşiniz narsist bir kişilik her şey mükemmel olsun ben bişeye dokunmadan birileri halletsin düşüncesinde bunu farketmemeniz içinde kusur arayan ve sizi degersizlestirmeye çalışan biri bu tip insanlar kendileri yetersiz oldukları için kendi konumlarina yani sizi aşağı çekmeye çalışırlar konuşmayı deneyin baktınız olmuyor mesafe koyun size şimdilik en iyi gelecek şey Esra ezmecinin kitap serisi bu kitapları alın ve pes etmeden okuyup uygulayın erkekler içinde geçerli bu kitaplarda insan ilişkilerinde karşılaşılan tüm sorunların çözümü çoğunlukla var evliliği kurtulan iki kişiye bizzat şahit oldum rabbim yar ve yardımcınız olsun sevgiler..
00 Yorumla
+1 yıl1 - boşluğuna gelerek zevzeklik, gevezelik yapmış olabilir ancak bunu en iyi sen biliyorsun, sen çözersin, düşün.
2- tespitin doğrultusunda eşinin kendi rahatına düşkünlüğü ve seni önemsememesi durumu ortaya çıkıyor ise, bu durumda gevşekliğini düzeltmesi için karşılıklı olarak bu konuyu konuşmanız gerekiyor.
3- karşılıklı olarak bu konuyu konuşmadan önce kendiniz için bir ortam hazırlayıp kendisini buyur etmelisin ve güzel bir şekilde başlayıp en uygun zaman aralığında bu konuyu gündeme getirip sana anlattığım doğrultu da bu sorunu çözmek zorundasın.
4- en son gerçekten anlayıp anlamadığını analiz ederek yeni alacağınız sürdürülebilir kararlarınızı göre yaşayabileceğinizi teyit etmeniz gerekiyor.
Varsa merak ettiğin detay yazmaya devam et...
Unutma, önce sen önemlisin ve sonrası karşılıklı.
🌹00 Yorumla
+1 yılErkeklerin nankörlüğü adlı çalışma.
Sen saçını süpürge et, ona bir evlat ver, o kadar işi tek başına yap aldığın cevap yetersizsin. Yazık gerçekten.
52 Yorumla
Soran+1 yılCok dogru söyledin. Bende kendi yetersizligini bana atma dedim
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, sen her işe kemdin koşmuşsun onuda rahata aliştirmissin başta evde iş bolumu yapsaydiniz boyle diyemezdi saygi olmazsa sevgi olmaz, sevgi olmazsa saygi olmaz. Sende bunu diyecektin ben yetersiz degilim sen te, belsin bir işin ucundan tuttugun yardim ettigin yok , laf atiyorsun erkek olsaydin kalkip bi işin ucundan tutardin isleri cabucak birlikte bitirirdik neladarda dusuncesiz bir insansin milletim esleri ev isleri yapiyor eşleri uzulmesin diye semde bana neler diyorsun laf edecegine o tembel gobegini kicni kaldirda bir isin ucundan tut, dicektin gelip burada sizlanmayacaksin, ona is yaptir
04 Yorumla
Soran+1 yılKuzum yapmadimi soylemedimi saniyorsun asla yapsa bile yarim yamalak yapar ya da tamam der yapmaz
Cevap sahibi+1 yılYapman gereken eşin evde kaldigi zaman odanin camini aç , sesli birsekilde deki yatagi topla yeter felan de simdi o sana dicekki bagirma rezil etme sende rezil olmak istemiyorsan topla ozman adam gibi ise yardim et de
Cevap sahibi+1 yılSesini cok yukselt,
Cevap sahibi+1 yılIse yarar %90
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Anlayışsız, empati yoksunu adamlara çok kızgınım. Bir insana böyle hissettirmek değil eşin kimsenin haddi değil. Yetersizsin demek çok kırıcı bir kelime, 2 tane sağlam yumruğa eş değer desem etkisi abartmış olmam. Bu gibilere kılını bile kıpırdatmasan yeridir. Allah yardımcın olsun kardeşim.
31 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekurller bu gidiste evdeki yemektende olucak bakalim
Bana yardım edemeyecek kadar senin yetersiz ve gereksiz olduğunu ben düşünmüyorum da sabahtan beri durmayan bana mı bunu söylüyosn diyemedin mii😒 terbiyesiz yaa..
22 Yorumla
Soran+1 yılBana yardim etmedigin icin senin yuzunden yetersizim dedim 😔
Direkt ayrıl falan demeyeceğim evlilik denilen şey zor fakat öncelikle eşinle iletişim kurmayı dene ve tüm sorumlulukları almayacağım demelisin. Alamayacağım da deme yine yetersiz vs der. Net bir şekilde ve en önemlisi özgüvenli bir konuşma yap seni kimse ezemez ve üzemez.
12 Yorumla
Soran+1 yılYaptim ozur dileyip sarilip seni seviyorum der. 1 hafta sonra yine ayni
- +1 yıl
Bunu sözde bırakma ilgini sadece çocuğuna ve kendine ver onu bir süre ilgisiz bırak trip olarak da değil senin hayatında önemli olan şeylerin değiştiğini görsün ve önemli olanın o olmadığını anlasın. Eğer çalışmıyorsan her gün ya da iki günde bir düzenli dışarı çık yürü nereye olduğu önemli değil ama giyimine dikkat ederek. Bi daha öyle yapabiliyor mu bak bakalım.
+1 yılBana böyle diyene ben yetersizsem sen yeterli olda öğreneyim derim.
İnsan biraz değer bilmeli ya 7 aylık bebekle bu kadar iş yapıyorsun beyfendi de oturduğu yerden yotorsozson. Öküz mu desem kendini bilmez mi bilemedim.
Karşınıza alıp konuşun bu şekilde devam ederse aranızdaki saygının biteceğini anlatın. Pek sanmıyorum ama umarım anlar.
10 YorumlaEşin ne iş yapıyor? Sen ne iş yapıyorsun?
Eşin bu cesareti nereden alıyor da seni bu kadar ezebiliyor?
Nesine güveniyor?
Maddi manevi her türlü ihtiyacını karşılayıp üzerine bir de seks tanrısı olsa bile sana böyle davranamaz?
Sen gurursuz musun?
11 Yorumla
Soran+1 yılCocuk dogduktan sonra işi biraktim. Cesareti nerden goruyor bilmiyorum neyine guveniyorsa onuda bilmiyorum. Fakat bildigim şu ki seks falan yok once adam olmayi bilsin. Maddiyat konusuna gelicek olursak onun eline bakmam kendi parami harcarim
+1 yıl“Sen de bana yetmiyorsun fakat ben sesimi çıkarıyor muyum” demek lazım da işte dilin kemiği yok!
Benim 18 aylık bebeğim var vallahi ona iyi baksın da eşim isterse evi pislik götürsün gerekirse ben yaparım!…
Sen kocanın “Öküz mühendisine” rastlamışsın işin zor kolay gelsin!…20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m +1 yılAllahım katil olmamam için böyle adamları karşıma çıkarma. Amin
31 Yorumla
Soran+1 yılAmin
+1 yılDüşüncesizce söylenmiş bir söz ve kalbin kırıldı. Bence eşine söylemelisin yaptığının yanlış olduğunu anlatmalısın. Ağzınla kuş tutsan yaranamazsın sözü tam bu olaya layık olmuş. İşte bu yüzden kimseye yaranmak yerine insan birazda kendi için yaşamalı ne kadar çok yaparsan fazlası beklenir.
10 Yorumla
+1 yılYapmayı bırak bunları yetersiz misin değil misin görsün. Bu kadar fedakar olma bence kendine zaman ayır bak kendine çocugunla tabi ilgilen ama bos oldugun vakitte hazirlamayıver yemeği. Dışarı çıkarsın ya da eve söylesin. Yani yeterli olmak için bu kadar kendinden geçme sen onun gözüne hoş gel inan gayet yeterli olursun fazlasıyla.
10 Yorumla
+1 yılBiraz zaman geçsin sakinleşin güzelce konuşup kırgın olduğunuzu söyleyebilirsiniz çünkü insan sinirli olduğu zamanlarda konuşmaya kalkarsa daha fazla hata yapabilir o yüzden eşiniz haklı demiyorum sakinleşip kırgınlığınızı güzel bir şekilde kendisini anlatmalısınız burada boşan ayrıldığın yorumları aldırmayın bekarı boşamak kolaydır derler o yüzden birazcık sakinleşin daha sonra kırgınlığınızı eşinize güzel bir şekilde anlatın
11 Yorumla- +1 yıl
Cevabımı beğendiniz için teşekkür ederim @semaa06
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun. Anladığım kadarıyla seni sevmeyen bi adamı zorla evlilik masasına oturtturmuşsun ya da seni sevmediğini bildiğin halde evlenmişsin. Öncelikle önünde iki seçenek var ya durumu böyle kabul edip devam edeceksin ki bunca zamana kadar böyle yapmışsın aşk sevgi bunlar karşılıklı olursa güzel duygular. İkincisi ise bu duruma son verip boşananilirsin. Sana burada söylemek istediğim şey şu hayat bize seçenekler sunar bizde birini seçtiğimizde diğer seçeneklerden vazgeçmiş oluruz yaptığın seçimi birdaha gözden geçir Türkiye’de boşanan tek kadın sen değilsin. Yeni bir yuva kurup hayata baştan başlayabilirsin. Çünkü bazen ebeveynler çocuklarını hiç düşünmüyorlar halbuki bu kavga dolu evlilikler onlara çok zarar veriyor. Hayat her zaman yaşamaya değer.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet yetersizsin çünkü yaptıkların tek kişilik iş değil. Bu kadar işi yapman için seni zorlayan mı var? Sen geri çekilmedikçe eşin adım atmayacak.
Yine seni manipüle edip daha çok çalışmaya zorlarsa da Terminator olmadığını ve ona bu kadar işe tek başına yetişemeyeceğini söyle.00 Yorumla
+1 yılAnladığım kadarıyla arada saygı kalmamış.
Eşine saygısı olan biri böyle bir üslup kullanmaz.
Böyle bir evlat yetiştirdikleri için muhtemelen yetersiz olan eşinizin anne ve babasıdır.
Evlatlarına sorumluluk duygusu, babalık duygusu ve empati duygusunu aşılayamamışlar.
Umarım bu fevri davranışları zamanla törpüler. Yoksa eşini evde hizmetçi olarak gören şımarık bir insanla işiniz zor.
00 Yorumla
+1 yılSen yapman gereken her şeyi "tek başına" yapmak zorunda değilsin. Evlilik demek bu demek değil hangi çağ da yaşıyor ya bu adam kusura bakma da. Eğer sevildiğini hissediyorsan boşanma düzgün bir dille konuş mesafeli davran uzunca bir süre ama yeterli sevgi ilgi ve alaka yoksa boşan derim böyle geri kafalıyla hayat geçmez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıleşinin söylediği söze takıldın ve seni üzdü. Bu tür durumlar zor olabiliyor canım. Öncelikle, duygularını ifade etmek önemli. Eşinle açık ve dürüst bir şekilde konuş, hislerini paylaş ve nasıl hissettiğini anlat. İletişimde açık olmak ilişkinizi güçlendirebilir. Birbirinizi anlamaya ve desteklemeye odaklanın. Unutma, herkesin kendine özgü yetenekleri vardır ve sen de değerlisin! 💕
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk olmasa boşa derdim ama çocuğu düşünmek lazım. Şiddetli geçimsizlik olursa bu çocuğa da yansır o zaman çocuk için de boşanman gerekir. Eşinle düzgünce konuşup anlaşamıyorsanız belki bir psikologdan da yardım alabilirsin veya eşinle beraber gidebilirsin sorunlarınız için.
00 Yorumla Bazen eşler kötü niyetli demese bile dediği doğru değil. Aslında bu sözler ilerisi için iyi değil. Yani empati yapmak lazım. Bunları normal sakin bir zamanda kendisi ile konuşun. Kırıldığınızı ve yaptıklarınızı anlatın. Tatil vs hazırlık kolay değildir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yani hanım efendi çok özür dilerim sizden lütfen beni affedin ne olur. Kocanız olacak BAGSURUN (Got lalesi demek istedim) kaldırmak sizin elinizde. Siz bu şekilde kendinizi paraladığınız sürece gevrek gevrek geriden bu yorumu yapar siz de üzülürsünüz.
Lütfen eşinizi oyuna dahil edin. En azından çocukla ilgili kısımlarda sizden yük almasını sağlayın.
Onu da tarif etmemi isterseniz. Beni yormayın çocuğu gönderin bir kaç ay ben bakayım siz rahat edin.
00 Yorumla
+1 yılKaba olucak ama anlayana sivrisinek saz, anlamayana sazı şeyapsam az demişler. Sen hiç aldırma demek ki kör bir kocaya sahipsin. Yerinde olsam tek başına ya da oğlunla bir hafta ondan ayrı bir yere giderdim. O anlardı yetersiz dediği kadının değerini.
00 Yorumla
+1 yılEvliliginizde Ciddi Problem var ya Bunu duzgunce anlat her seye kosmanin mumkun olmayacagini vs onun Sana Dayton duymasi gerektigi ve eger bu Evi paylasiyorsaniz ikinizin sorumlilugunda o berbere giderken den Kauföre gitmiyor ev Kai ile cebellesiyprsan o eve gelip yetersizsin diyorsa kusura bakma seni bi esten daha az görüyordur intikam Alma derim hirs yapip bu kötü enerji getirmekten baska ist yaramaz bence acikca Konus ve nasil olmasi geeektigini nasil hissettihini anlat boylece eger dogru kisiyle evlendiysen sorun cozulur Ama cozulmezse bu evlilikten Asla mutlu olamazsin derim Umarim ne saglikli karari Alirsin :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Her şeye yetişmeye çalışma ve bunu dile getir. Buraya yazmadan ziyade eşinin anlamasını sağla.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Kocanıza diyeceğiniz konu İslam dininde eşin bu yaptıkları sana mükafat aslında sana yetmem için bana yardımcı tutman gerekiyormuş de. Konuyu 4 evlilik bana helal derse tabiki helal ama önce bende ki gerçek kusuru söylemen gerekiyor dersin ve hepimize birer yardımcı tutman ayrıca bana ne aldıysan ona da aynısını alman gerekiyormuş ve 1 gram altın alsan ona banada alman gerekiyormuş biraz dinini öğren ben izin veriyorum de bakalım kim yetersizmiş görsün beyefendi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHaklı olabilirdiniz. Ama bu soruyu buraya yazmamis olsaydiniz😂 burada fink atacak vakti bulabiliyorsaniz tum islerinizi kimseden laf isitmeyecek sekilde layikiyla yapmis olmalisiniz.. ya da boyle seylere vakit ayirip gereken islerde yetersiz kaliyorsunuz.. sizce hangisi? Kocanizi tanimadiginiz insanlara kadar sikayet edeceginize onu anlamaya rmpati kurmaya calisin. Ne demek istedigini ve bu durumu nasil duzeltebileceginizi dusunun..
00 Yorumla
+1 yılProfesyonel manüpilatör. İzin verme. Böyle mööleri ipe dizeceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"O zaman sen yeterli ol ve yap" deseydin. Zoruma gitti deyip susmak nedir ya? Şunlara susarsanız tepenize çıkarlar. O evliligi de o çocuğu da sen tek başına yapmadın. Yok öyle bir kenarda oturup hizmet beklemek. Kalksın işe yarasın. Bir b. ka yaramayacaksa da s. rip gitsin, onun yerine yarayan bulunur. Embesil amip gibi erkeklere katlanamıyorum vallahi. Ben ki küfür etmem, beni bile çileden çıkarıyorlar.
00 YorumlaPatavatsızlık yapmış o sana bir laf ettiğinde düşünmek sorgulamak üzülmek yerine cevabını versen daha iyi olurdu bence çünkü sen tepkini verip ona kırmızı çizgilerini gösterdiğin sürece o sana böyle zoruna gidecek şeyler demez bence
01 Yorumla
Soran+1 yılLafimi soylesem bile umursamiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik ortakliktjr. Yan gelip yatan sadece kadini kullanir. Bu tip erkeklerde erkegim diye dolaşir... kusurabkmasin kadinin yukunu sirtina almakla erkek olacaklarini bikmezler. Gecmis olsun odunla evliliginize
08 Yorumla
Soran+1 yılCok dogru söyluyorsunuz adam degil böylesi
- +1 yıl
Sahsen ev hanimi esim var ama eve gelip en az haftada 3gun yemekleri yapar haftasonalri kahvaltilari hazirlarim. Ama bunu ona saygimdan yaparim.
- +1 yıl
Ev isidir alakadir yapmayada çalisirim sonucta evlilik tek kisinin yuku olamaz
Soran+1 yılMassAllah size rabbim huzurunuzu daim eylesin. Ne yaziki bizde eşim haftanun 3 gunu evde degil kahvalti hazirlamak affedersiniz kirli donunu bile banyodaki sepete atmaz. Kahvaltiyi yemegi benden bekler cocukla asla ilgilenmez ustune birde bir cocuk daha ister fakat o hatayi asla yapmam. Elinde telefon surekli ugraşir bir sohbet et cocugu sev hanim gel seni sevim gunun nasil gecti bir ihtiyacin var mı asla demez
- +1 yıl
maalesef herkesin dertleri tasalari bekleyislerj arayislari tam olmuyor... ben evlilikte atilacak adimlarda yapacaklarimi fazlasiyla yaptim. Yapiyorum. Insanin hatalarimiz olabilir ama bu hatalar uzuyor sorunlar buyuyorsa mutluluk yoktur. Ben boyle yapsamda mutluluk olmayinca bu gibi sitelwrede girmek gibi vakit oldurmek gibi aliskanliklarda olusuyor hersey beklenti ve sonuctan ibaret
Soran+1 yılTum gun sitelerden cikmiyor ki oyuzden beklentiside yok
- +1 yıl
Hayirlisi olsun mutkuluk sizinle olsun diyeyim
Soran+1 yılTesekurller amin
Yetersiz ve kabiliyetsiz olan senin eşin aslında kendi yetersizliğini kabul etmeyip suçu sana atıyor
7 aylık bebeğiniz var birde Allah bağışlasın
Hiç bir işe yaramazsa bile en azından bebeğe bakabilir siz işinizi yapana kadar10 YorumlaYeteni al o zaman deseydin. Bu nasıl bir öküzlüktür arkadaş! Sen de bana yetersizsin elin bi işin ucundan tutsa ölür müsün mesela deseydin. Hiç susmayın böylelerine direkt ayna tut çünkü bu git gide daha da saygısızlaşır!
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bu tarz erkekler gerçekten hakareti hak ediyor.
Bu nasıl bir üslup tatile gideceksin o kadar hazırlık ev çocuk vs insan eşine bir yardim etmez mi yetersiz öküz.11 Yorumla
Soran+1 yılYazan elleriniz dert görmesin
+1 yılSende yetersizsin fakat uzulme diye olmus gibi davraniyorum de... anlar o hanzo
49 Yorumla
Soran+1 yılAyy yorumunuz harika! Tesekurller
- +1 yıl
Ben haksızlığa karşıyım... yaşım 30 parasızlıktan evlenemedim... nisanlim hatay depreminde öldü...
Yalniz yasiyorum...
Eş bulmus bide nankorluk yapiyor..
Bir erkeği bir kadin 5 dk da bitirebilir kardesim unutma..
Sen dedimi de bakalim ne his etcek hanzo...
Soran+1 yılBaşiniz sagolsun oncelikle. Bizimde para yoktu fakat asla pahali bir şey istemedim onu zora sokmamak icin evlendik. Fakat hatta etmisim sanirim ne yaziki kötu olan daha cok degerli oluyor
- +1 yıl
Insan oğluna istediği herseyi verme... cunki hep daha fazlasini ister..
Bizler cenneti birakip yasak elma icin cennetden kovulan Hz. Adem in nesliyiz unutma..
Bi insana herseyi verme..
Soran+1 yılCok haklisin cok
- +1 yıl
Haksizmiyim sema 🙂
- +1 yıl
Konusalimmi hayata bakisim cok farkli.. anlat bana kahve falinada bakarim.. sikma canini hemseriyiz
Sen alıştırdın. Zoruna gitmesin. Eger ona bir hazırlık yapman gerektiğinde, birşeylerin ucundan tutmayı öğretseydin, beraber hazırlık yapsaydınızbunu sana söylemezdi...
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Köle konumuna getirme lütfen kendini. Terbiyesiz adam, bu kadar emek ve çalışmaya karşılık kusur arıyor. İçinde atma bu tür şeyleri direkt, incindiğini ifade et. Bazıları anlamıyor, tarla öküzü çıkıyor.
00 YorumlaBu konunun hiçbir hoşgörülür tarafı yok pardon ama kocana bi tane patlatmak istedim. Tepkini göster kesinlikle pasif kalma (vur kır demiyorum güzel şekilde bile olsa söyle yanlış yaptığını ama hiçbir şey olmamış gibi davranma)
00 Yorumla
+1 yılOna de ki ben ev kadınıyım diye ev işi yapmak zorunda değilim sende müsait olunca yardım edebilirsin bu çocuk senin de çocuğun de sende hazırlayabilirsin de o kendine baksın önce
02 Yorumla
Soran+1 yılDedim fakat orali olmuyor bu gidiste ev işi yapmimde akli basina gelsin diyorun sonra is birikicek yine ben yapicam
- +1 yıl
Bence bosayabiliyorsan boşa
Deseydin ben makinamıyım herşeyi hemende yapim sen gel yerimende hünerlerini görelim. Abla kadınlar ne yapsa erkeklerin gözünde sanki hiç bişi yapmamışşsın bazı erkekler çok nankör ve düşüncesiz
02 Yorumla
Soran+1 yılYaa annesi olucak kadin 1 cesit yemek bilirdi ve yapardi sadece kendinden gorup baska yemek asla yapmazdi kiyafetleri ötulenmezdi evlendi kendini bir halt sanmaya başladi bende ötuyu biraktim bu gidişte yemektende olucak
Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. Odun bir eş değer kıymet bilmeyen biri. Tavsiyem 6 aylığına baba evine tatile gidin bütün ihtiyaçlarını tek başına karşılasın anca öyle değer kıymet bilir tabi yaşayabilirse 😂
011 Yorumla
Soran+1 yıl1 haftaligina gittim eve gelince evi pislik goturuyordu böylesi anlamaz yani
Soran+1 yılHayir yay
Soran+1 yılGunahi onun boynuna artik gorursem affetmem
Soran+1 yılDenedim eve dondugumde her yer her yerdeydi yine ben topladim
Soran+1 yılDegişmicekse bana laf aticaksa yemek veya kiyafetlerini vs yikamam
+1 yılGörev verin ona bol bol, üstelik çocuk var, her şeye atmayın kendinizi. Böyle diyen birinin takdirini kazanmayı düşünmeyin. Ben yetersizim yardım et demelisin.
01 Yorumla
Soran+1 yılAsla yardim etmez kalkip berbere gitti elini birsey atmadi. Yardim et desen off der yapmaz
öncelikle ona hislerinden bahsedip buna kırıldığını açıkla, sana yardım etmesi konusunda daha önceden empati yapamamış olması bir sorun ama çözüme ulaşmayacak diye bir şey yok, değişimini umup denemelisin. bir süre bu şekilde ilerledikten sonra hala değişim görmüyorsan çift terapisi deneyebilirsin. çift terapisini de reddediyorsa seni neyin mutlu ettiğini düşün, onunla kalıp birlikte olmak ama bunlara katlanmak mı yoksa ayrılıp ayrılığın sorumluluğuyla yaşamayı mı tercih edeceksin?
10 YorumlaVe bir gün, herkes anlar sevdiğinin kıymetini. Ama gidince, ama bitince, ama ölünce. Kısacası; iş işten geçince. re-state://background_color_rgb (255, 255, 255), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft
10 Yorumla
+1 yılCanim nasıl zoruna gidebilir sen de ona sen yap ben oturayım
Hım gerçekten kötüyse net cevap vereceğim boşa11 Yorumla
Soran+1 yılEksi yanlari cok
+1 yılPatavatsizlik yapmış bir süre sonra anlar hatasini
10 Yorumla
+1 yılküfür etmek istemiyorum ya harbi. bu dağ ayısını nerden buldun çiçeğim ya.. sen o kadar yeterlisin ki her şeyi ben halletmek zorunda kalıyorum deseydin. bilmiyorum ya evlilik başka bi olay işte çekip gitmek de zor. bu durum sürekli devam ediyorsa ömür geçmez bu hanzoyla güzelim bi düşün bakalım güzelce enine boyuna.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. "e tabi ki bende yok bişey 25cm olan zenci bulalım dana o yeter" diye kapak yapardım ben 😂 gerçekten yetersiz veya kötü olsa bile öyle denmez. Kırılmakta haklısın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl"Laf ebeliği yapacağına az yardım et" deseydin. Bunu utanmadan söylüyorsa sen de çekinme söyle.
15 Yorumla
Soran+1 yılDedim bana ben ne yardim edicem dedi berbere gidip bir guzel traş oldu arkadasi gelicek ya kiz arkadasi ile desinler bakimli adam
- +1 yıl
Ee sen ne olucaksın ne bencil bir insamış
Soran+1 yılOnu bir guzel rezil edicem arkadaşlarinin yaninda ne adam oldugunu gorsunler
- +1 yıl
Ne yapcaksın
Narsist k.. pek işte. Fiş taksan, herseyi 4 4lük yapsan , yine aynı şeyi söyler, Allahın öküzü,
21 Yorumla
+1 yılErkeklere göre eşleri her şeye her saniye koşmak zorunda ama lütfen kendinizi köle konumuna getirip ezdirtmeyin gücünüze gitmesi çok normal bu söylemlerin zira kahvaltı bile etmeye vakit bulamadan her işe kosturmussunuz ama eşiniz bir iki iş eksik kaldı diye her yaptığınızı göz ardı etmiş içinize atıp susmak yerine size karşı empati yapması gerektiğini söyleyebilirsiniz ve hayat müşterek bir zahmet o da yerinde oturup her şeyi üstünüze yikacagina bir işin ucundan tutsun
00 Yorumla- Devamını Gör (273)
Devamını Gör(318)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşim bana "yetersizsin" dedi, çok zoruma gitti. Ne tavsiye edersiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler