AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
155Cevap
Sende deki sende yeterli ol ki eve bir hizmetçi alalim
Bu görsel hangi film veya diziden? Merak ettim.
Boşa onu at tekmeyı agzına yeterli bı... Bulsun al çocugunu da hakaret davası ac
Böyle insanlardan nefret ediyorum o lafı söyleyene kadar bir işin ucundan tutsaymış keşke..
ona deki kapı orada seni tamamlayan başka birini bul seni küçük görüyosa s* kt*rsin gitsin
Döt lalesi adam olda Bi işin ucundan tut o zaman de
Aynen bunu söyle
Ya kusura bakmayın da ne biçim erkek seçiyorsunuz ya
Benim sevgililerim hep bu tür işleri ben uyurken yapıyor. İşte bu yüzden evlenmiyorum.
Kendini yırtan da bir yan gelip yatan da bir o yüzden bu kadar kendini paralama
Madem öyle hizmetçi tutsun sana. Bakalım kim yetersiz
Hallah hallah neye dayanarak yetersiz diyor saçma yani
hadsiz herifin teki belli ki karakter yoksunu
As*aglik bir insanla evlisin. Haberin olsun..
Ev işlerine onun da yardım etmesi gerektiğini söyle. Sonuçta çocuğu tek başına yapmadın veyahut evde tek başına yaşamıyor sonuçta. İllaki işin ucundan tutacak
Allahım düşman başına bile vermesin.
Hayat arkadaşına ne biçim davranıyor.
Sende ona yetersizsin de bir daha açmaz konuyu
Bu adamla hiçbir yere gidilmez biraz sevse saygılı olsa o lafı demez yardımcı olur sana
maalesef empati yapamıyor eşin, yapacak pek bir şey yok, yaptıklarını gözüne sokcan onun 😅
Boşan sen de daha ne demesini bekliyon kapıyı göster yeterlilere gitsin kabul ediyorlarsa
Hep mi böyleydi? Davranışı genel olarak nasıl? Canını sıkan bir şey oldu mu eşinin? Vs.
hiç düşünme hiç hemen boşa koy poşete gönder annesinin yeterli evine
Madem görüyorsun kalkıp yardım etseydin ya hırt de, tekmeyi baş düşğncesizliğe devam ederse
Tüm işleri sen yaptın, kocan keyfine baktı üstüne sana yetersiz dediği için kalbin kırıldı he?
Birkaç gün hiç bir iş yapma bakalım kim yeterli kim yetersiz
Başka birseyin kızgınlığı diyelim o konularla alakali değil bence
Bence kendisi yeterlimiymis birde onu test edsen
Seninle alakali değil ki yetersizsen evlenmeseymis:) sacma sapan hareketler
Beyefendi kalkıp bi işin ucundan tutsaymış da öyle konuşsaymış. Yattığı yerden konuşmak kolay tabii.
Kendi ne kadar yeterli acaba? Yeri gelmişken biraz da onu da sorgulasın.
Evet önüne gelen karşı tarafa b. k atıyor
Ayrıl
He knka sağ ol
Kolay mı sence 7 aylık bebeğim var diyor
Bi yetersizsn dedi diye mi? Konuşarak hal olacak bir şey bence eşi ile konuşup bu sözün kendisini ne kadar incittiğini kırdığını söylemeli. Sonra eşinden gelecek tepkiye bakmalı belki o da sonradan pişman olmuştur
ayrılmazsa böyle eşşşek gibi katlanır o zaman
çok çözümcü bir kafa, empati yapsana aranızdaki bir sorundan dolayı birisinin gelip gelişi güzel ayrıl demesine.
çocuğa az merhametiniz olsun. eşiyle konuşarak çözülecek bir durum. senin kafayla boşanma oranlarında patlama oluyor. yemeğin tuzu az olmuş dedi boşan. kadın trip attı boşan.
evlilikten aile kurmaktan bihabersiniz.
7 aylık bebeği varken bunu yapan biriyle uzlaşmaya çalışmak mı djfjckfkfkfk o da kesin kabul ederdi içinde olmadıktan sonra gene eski haline döner
Izyonex olayı çözmüş tebrikler. Aile ve evlilik konusunda ahkam kesecek kapasitede olmadığın aşikar gelmişsin burada laga luga yapiyrosun. O insan eşini degeriszletirmeye ve manipulr etmeye başlamış bile ve belki daha fazla sorunları var. Olmayadabilir ama yetersizsin demek hoş bir kelime değildir. Çıkıp biri sen jnsanlik açısından yetersiz bir bireysin izyonex dese ve üslubu berbat olsa tartışmanın ve kavganın dibine vurursun gelmişsin empatiden bahsediyorsun.
Birisi seni degersizlestjrmeye çalışıyorsa o insandan uzaklaşırsın yani ayrılırsın. Ayrılmayacak durumdaysan çözüm üretirsin de bu tek kişiyle çözülmez. Aile kurulmuş ve kocanın lafı ortada. Emeğe saygısı yok vs. 7 aylık bir bebeği olan kadına bu tür sözler söylemek ayıptır, günahtır, hak yemektir, yapılanı görmemek ve aymazlıktır. Kocası empati kurmuyor da biz mi kuracağız bu arada? Ben bu sözü söylersem eşim üzülür mü hayiflanır mi? Diye düşünmesi gereken kişi kocası ve bunu düşünmemiş. Bu hareketleri devam ediyorsa, üslubu bozuksa, nhep kendini haklı ve çok değerli görüp eşini değersiz bir eşya gibi lanse ediyorsa, sözcük kullanıyorsa çat diye boşaması lazim yoksa ezilir durur.
Buradaki mesele yemeğin tuzu az, trip atmak değil daha mevzudan bir habersin gmjs evlilik uzmanı gibi konuşmuş. Çocuğa merhametimizj sen ölçüp bilemezsin. Mutsuz bir ailede büyümek o çocuğu daha da kötü hale getirebilir ve psikolojisini etkileyebilir. Neyse... çoluğa çocuğa laf anlatmaya çalışıyoruz...
Seviyesizliğini ve ön yargılı olmanı kapasitesizliğine veriyorum farkındamısın? Şahsın adına hiç bir yorum yapmadım yapmamda etik olmaz. Benim nasıl biri olduğum hakkında tanımadağın halde fikir yürütüyorsan zaten kalbin kara demektir. Bu şekilde ahkam kesenlerin geneli istisnasız tam zıttı söylediği ile yaşadığı herzaman zıt olur. Söz anlayana söylenir kalıplaşmış insana ön yargıların içinde boğulmuş bir insana söz söylemek israftır. Olayı şahsileştirmen de ayrı bir ironik olay. Konu burada o çocuğun psikolojisi evladı olan hiç kimse senin gibi bol keseden atmaz. Bu yüzden söylediklerinin tamamının altı bom boş. Her evlilikte sorun olur bu kaçınılmaz. Ancak erdemli insanlar sorunlarını iletişim yolu ile çözer senin mantıkla insanlar hareket etse insan nesli tükenir birde psikolojiden bahsediyorsun anlıyormuş gibi. Bir gün baba olur da eşinle ters düşersen ancak dediğimi anlat kavrarsın şu an cahillik dönemindesin atıp tutuyorsun sadece. İyi atmalar kardeşim sana
haklılığı battı galiba gayet güzel açıklamış
Birincisi yorumuma zıplayıp yorum yazan sensin. Had bilmeden siz ne anlarsınız evlilikten vs diyecek kadar çizgileri aşıp benim ya da diğer yorum yapanların düşüncelerini hiçe saymaya çalışma çabasına içine girip kendini yüzde yüz haklı görme çabası içinde olan ve bomboş yorumu ile benim anlatmaya çalıştığımı anlamaya bile çalışmayan bir tipsiz. İlk once üslubuna dikkat edeceksin. Sanırsın çocuk büyütme abidesi olmuş gelmiş bize çocuk büyütme aile kurma yolunda ahkam kesmeye kalkan zavallı bir insansın. Psikoloji nedir ne değildir bilmeden sallamayın laflarla kendi doğrusuna tapan bir zatsın. Daha okuduğunu anlayamayan bomboş kafa yapısına sahip bir şahsiyetsin. Senin yaşın kadar ilişkisi bozulanları düzeltmişligim vardır ya da arabulucuk yapmışlığım vardır. Kalbi kara vs moduna girersen senin kalbinin ne kadar kapkara olduğu da aşikar. Burada birçoğunun arkasına gizlenipte istediğini söyleme durumuna giremezsin. Haddini aşmayacaktın...
Bomboş olan senjn kafandaki zihniyettir. Sözlerimi anlayamayacak kadar embesil ve akilsiz bir bireyin. Git kendini geliştir kardeşim. İkili diyaloglar nasıl olur öğren. Erdemli olan iletişimden de senin iletişim tarzın erdemliktir uzak birilerini suçlayıcı, kendini haklı görücü düpedüz cahillik, bencillik akan bir zihniyet yapısı.
Erdemini senjn gjbi bir kara zihniyetli karakterden öğrenecek değilim. Senj nyssjn kadar ilişki çözmüş, insanlara arabulucuk etmiş biriyim. İlişki yönlendiren ve çoğunlukla olumlu yönde kanalize eden, fikir veren ya da öneri isteyen olursa onerimi sunan ve ilişkileri çıkmaz sokaktan defalarca kez çıkarmış biriyi. Bunları erdemli iletişim yollarıyla yaptı. Senin gibi laf salatası yaparak değil ki senin laflarına olsa olsa cacık olur...
Açıklayıcı anlatamım seni çok germiş belli ki bu yüzde. Abuk subuk, saçma sapan analizler yapıp yorum yapmışsın. İnsan ilişkileri konusunda tecrübe eksikliği yaşadığın gayet ortada bir vatandaşsın. İletişimi öğren sonra aynı kanalda tartışma yapabiliriz.
.
Cahilliğin akıyordu yorumundan bu yüzden daha fazla uzatmayacağım. Ben kendi hayatımda eşime bu adamın söylediği tarzda bir şey söylemem. Sen sorun yaşarsan anlarsın moduna girip sorun yaşamamızı isteyecek kadar kötü kalpli bir canlısın. Kötü kalbini de alıp gidebilirsin benim yorumundan. Kitu dileklerini ve isteklerini kendi hayatına sakla ve akıl vermeye tavsiye vermeydrn önce beyin jimnastiği yapsan iyi edersin bu kadar küçük beyinle yaşaman insalar için büyük tehlike arz ediyor zira kavrama yemeğinin ve lobların zafiyet ve zayıflık içeriyor...
O cahil beynine laflarımı iyi kazı seni adamlıktan çıkartır madam pardon madara ederim. Haklılığım ve açıkladığım açıklamalar o kadar vurmuş ki seni karaktersizliğini net ortaya koydun hadi şimdi cahillikten mumyalanmis beyninle örümcek ağı tutmuş berbat kalbinle seni baş başa bırakıyorum...
Ha bu arada cocugu senden daha çok düşünüyorum merak etme. Tekdüze bir kafa yapan olduğu için şiddetli geçimsizlik içinde yaşamaya devam eden çocukların psikolojilerinden bihaber olman da sıkıntılı bjr at gözlüğü taktığınız ispatıdır.
Bir problemin çözümü ayrilmaksa ayrılmaktır uzatmanın manası yoktur ve senin bu manaları anlayabilecek bir optimum beyin kapasiten de olmadığı aşikar.
Sen daha benim mantığı anlamamışsın ki anlayacak bir duzeyin ve seviyen de olmadığı apaçık ortada. Cımbızla yorum çekip oradan manipule etmeye çalışan akıllı olduğunu sanan bir bireyin o kadar. Tanımadığın biri hakkında oldukça fazla içerikli yorum yaptın ve karşılığını güzelce veriyorum şimdi sütünü iç ve uyu daha büyümenin lazim özellikle beynini ve tekdüze bakış açını büyülü yaşını değil kardeşim...
Bu cahil bu yazıları anlamaz sa neyse...
Hakaret ve agresifliğin dışında hiç bir haltın yok ezber kalıp cümleler sırf haklıyım isyanı içerisindesin allah hidayet etsin diyorum yazdığım şeyler sadece sinirini zıplatmış. Hem zıplıyorsun hem karşıdakini suçluyorsun gerçekten ağır bir psikolojik vakasın yaşadığın travmaları karşıya atarak haklı konuşkan görünmeye çalışıyorsun uzatmayacağım deyip hırsından sayfalarca yazıyorsun gerçekten bukadwr kötülüğünü ortaya çıkaracağımı bilseydim yazmazdım daha doğrusu muhattap olmazdım çünlü iletişim ve algın tamamen kapalı okuduğunu söyleneni algılayamıyorsun
hâlâ üste çıkmaya çalışıyor ya bazı insanlarla tartışmak boş zaman kaybından bişi değil hakikatten
senin eşinde sana en zor zamanında hakaret edip yüz üstü bıraktığında aynı tavrı sergilersin o zaman
Koçum seni güzel ziplattigim için sek sek oynuyorsun evinde annen baban görmesin timarhanaye yatırırlar felan bir de seni cikolata alıp ziyarete gelmeyelim xdd
Uzatmayacağım kısmını düşünüp bu beynini bedavaya kiraya vermiş insanın anlamayacagini düşünerek yazıyı uzun yazdım ki halen anlamamışsın. Anlatım biçimlerine Türkçe dersinde çalış evladım ve düşünceyi geliştirme yollarını da unutma hadi otur dersine çalış zira bu lobsuzlukla sınıfta kalırsın xd
@istilacitur o kadar yazdım anlamamış ağ gözlüğü var, gözleri kör, sadece kendi doğrusuna çok doğru olduğunu sanan bir mahlukla fazla muhataba girme boş ver engeli basıcam zaten
Çok netsin knka sağol
Konudan çok alakasız ama burcunuzun ne olduğunu merak ettim.
Kalbim çıt gözyaşım pıt
😔
Bu Türkiye deki erkekler ne anlar aşk meşk işlerinden.
Aynen öyle yabanci erkek oyle degil
Kendi gömleğini bile ütülemekten aciz bir erkek Allahım evlerden ırak. Sen de onu aşağıla böyle erkekler anca öyle yola geliyor. Göbeğin çıkmış eskisi gibi değilsin, saçların dökülmüş, yüzün çökmüş yaşlanıyorsun de komplekse girsin.
Terbiyesizlik yapmış k. b ama tam bir bencil yani. Sonuçta durmadan hazırlık yapıp değişiklik olsun diye çaba gösteren sensin. İşte insanoğlu ne yaparsan yap asla memnun olmazlar. Hak etmediğin durumla karşı karşıya kalmak zor olsa gerek.
Adınıza üzüldüm; düşüncesiz, patavatsız, merhametsiz, empatisiz, uslupsuz, hadsiz ve kalpsiz bir zat ile yuva kurmuşsunuz.
Eşiniz sonucta. Sizin yetemediğiniz yerde onun gelmesi, yardım etmesi gerekmez mi ne biçim bi söz ya bu ama oğlunuz da var ayrılmayı tavsiye etmiyorum ama çözmeniz lazım o anki kırgınlık tarif edilemez
gerçekten bu erkekleri anlayamıyorum mağaralarından çıkmıyorlar
sen her şeyi yap ama kendisi hiçbir iş yapmasın seni eleştrirsin…
yetersiz biriysem benimle ne işin var?
boşanmak hakkın gerçekten böyle bi adamla ömür geçmez
Sen ne kadar yeterli olduğunu düşünüyorsun peki de soru işareti bırak bir de imalı bir yüz yap. Mükemmel olmak zorunda değilsn , öyle birini arıyorsan bulduğunda bana da haber ver benim de ihtiyacım var de kudursun
Eli ayağı yokmu niye yapmıyor boşa bence çünkü evlilikte ev iki kişinin hali ile ev işi ve çocuk bakımı da iki kişilik bir zahmet ev işinde yardım etsin
Asla yardim etmez ölse bile etmez
Yanlış anlama ama öyle bir ökz e çocuğun için ömür boyu katlanacaksin Allah yardım etsin ona da akıl fikir versin. Hayatı paylaşmak bu olmamalı bir insanla her konuda paylaşıp yardımcı olmalı birbirine 😒
daha ne yapsın kadın demiyor da 🤷♂️bence yetersiz olan eşin
Kendi yetersizligini göremiyor işte
üzüldüm sana açıkçası olman gerektiği gibi davranmışsın olman gerektiği şekilde hazırlanmışsın.
hatta fazlasını bile yapmışsın hizmetçi modunda... teşekkür etmesi lazım
Asla bir tesekkur etmez herşeye koşan ben onun işlerini bile ben yaparim ama ona yetersizin demem. Fakat hatta etmişim işi duştugu zaman yetersizsin demeliyim ona yaptigi hatayi anlamasi icin.
onu dersen daha fena hırçınlaşır baltayı kafasına vurmuş gibi bir şey olur oradan yüklenme sakın
aslında her konuda olduğu gibi yatakta da yetersiz olduğuna eminim. ama bunu ona söylersen başına iş alırsın tam tersi pohpohlanmak ister
Her konuda yetersizin sadece iyi oldugu bir alan var işine duşkun o kadar
onun da sana bir faydası yok. belli ki ekstra lbdsu yüksek kadınsın.. o adamla hayat zor be🤷♂️
Ona gore ben her konuda yetersizim o en ustun.
boş ver takma.. böyle devam edicen mecburen, seçeneğin yok gibi.
verme dicem. vermezsen zorla alır. rhatlar , döner yatar. seni düşünmez.
Zorla diye birsey asla olamaz.
zorlayarak zorla olmaz ama senin yetesizliğe karşı veriyor olmanda bi tür kendini zorlama diilmi?
sana teşekkür edip , ayrıca dvarlara tırmandırması lazım ve seninde ona teşekkür etmen lazım.
Hanzo ne anlar tesekkurden
😒🤷♂️
eşinin sana saygısı ve sevgisi olmadığından böyle bir kelime kullanmış sanırım çok anlayışsız ve düşüncesiz biri ile evlisin
Anladığım kadarıyla biraz aceleci bir evlilik söz konusu olmuş gibi.. evlilik te zaman tanışma ve uyum çok önemli.
kadınlar erkeğin işçisi değildir sizler işçi değilsiniz en başından tüm sorumluluğu üzerinize aldığınız için sonradan böyle hakaretlere maruz kalıyorsunuz
Erkekleri memnun edemezsin hepsi böyle yani memnun etmeyle uğraşma yap kahveni ilgilen çocuğunla yeter canım yorma kendini hepsi rezalet narsist hepsi
Cok haklisin
Sana çok dua edeceğim, sende bana et olur mu. Tanımıyorum ama şok sevdim seni rabbim seninle olsun çok mutlu ol inşallah gözünden tek yaş akmasın, mutluluktan aksın sadece
Kızgın 🍳 tavayı ağzının ortasına sert şekilde vur bakalım yetersiz miymişsin 🤨
Demek ki ona da yetersizsin diyen birileri var ki dişini sana geçirmiş. Çok saygısızca bu yaptığı.
Aynen öyle
Çok biliyorsan kendin yap bunca işi de. Yetiyo musun yetmiyormusun bende seni bı göreyim bakalim de. Lafa bak hizaya gel. Düşünmeden konuşan insanlara bı sinir oluyorum ki deme gitsin
Evde iş bölümü yap kardeşim. Herkes işini görevini bilsin. Yok öyle malaka. 7 aylik çocuğa bakıyor olmak zaten başlı başına bir iş. Ev işleri de müşterek. Her işi de ben yaparım. Elime mi yapışır dersen o işlerin hepsi senin görevin atfedilir. Ve kadrin kiymetin bilinmez.
Aynı şeyleri bende duyuyorum eşimden kendisinden nefret ettiriyor böyle diyerek
Seven hiç bi zaman böyle söylemez evlilikte en önemli sevgi huzur bunlar olmadı mı evlilik zaten bitmiştir böyle insanlar boşanmalı ya valla inşallah çocuğun yoktur
Çocuk olmadan boşanmaya çalıştım ama aile faktörü yüzünden bosanamadim. Şimdi kafalarına vuruyorlar ama yapacak bir şey yok
Niyeki
@GizliZevkler15 ne niye anlamadım
Niye yetersizsin
@GizliZevkler15 çocuk ve ev işlerine ve yemeğe yetisemedigim için çok degerli annesi 5 çocukla bunların hepsini yapıp kaynana ve kaynatasina bakıyormuş.
Her şeye yetismeye çalışma yapma ozaman görür yetersizlik ne birak kendi isini kendi görsün görebilirse ozaman anlar ve bence boyle bi adamla evli kalmamalisin
Haaaaa senin eşin yetersizdir ama bunu kabul edemeyeceği için seni suçluyor boş ver asıl onun yetersiz olduğunu söyle ağzı bı karış açılsın da düşünsun
empati ozurlusu dusuncesiz tren seyircisiymis
Sende ona yatakta yetersizsin de bak dünyalar nasıl başına yıkılıyor;)
Daha yeterli birini alsın o zaman ya da kendi yetsin kendi mükemmelse
yani onun da için ucundan tutması gerek siz evlisiniz ki beraber işlerin üstesinden gelmek için eğer bı ev supurmekten bile acizse olmaz yani onunla oturup bı konuş bu konuyu
Bazı anneler çocuğum var diye bisanmiyilar benim annemde öyleydi bence boşanmalisin unutma herjesten once kendini düşün ben mutlu muyum diye sor kendine :))
Bi kadın varya bu gece vermezsem başkasına diyen sende öyle yap
Ne yaparsan yap insanlar seni hep yetersiz görür zaten. Kendi ailen bile yapar bunu. O yüzden takma ben öyle yapıyorum
Oyle soyliyec3gine yardimci olsun sana kendisi yetersiz bence
Yani senin eşin bile sana bunu demişse buradan ümit beklemek saçma. Git ayrıl yani ne diyelim yetersiz