Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Öncelikle geçmiş olsun
Bunu ancak siz anlarsınız cunki yaşayan sizsiniz
Bebek tedavisinde en iyi doktorların Kıbrıs'ta olduğunu duymuştum
Tıp o kadar gelistiki mucize gibi tedaviler mümkün ama sağlam paralara yapılıyor
İnternetten Kıbrıs bebek hakkında arama yapabilirsiniz
Diyelim ki hiçbir (inşallah öyle olmaz) tedavi başarılı olmadı
İşte o zaman bi evlatlık alabilirsiniz
Tabi bu genetik bebeğiniz kadar candan olmaz ama ben ne doğuran anneler gördüm çocugunu çöpe atan ya da bakmayan terkeden? asıl mühim olan doğurmak değil anne olabilmektir
Ben sizin bir bebeğe annesinden daha iyi bakabiliceginize kalpten inanıyorum
Hayatta kader diye bişey var ama kaderi son sınırlarına kadar zorlamamizda gerekebilir
Maddi durumunuzu bilemem ama yerinizde olsam bebek tedavisinde en gelişmiş tedavileri denemek isterdim
Birazdan konuyu araştırıcam hem bilgilerimi tazelemis olurum hemde bu gelisme varsa sizinle paylaşmış
İnşallah sizi cocugunuz olmasa bile sevecek bi eşiniz olur
Dua listeme aldım sizi
La tahzen 🌹
06 Yorumla- +1 yıl
İkiside mi alındı? konuyu biraz araştırdım hislerime göre hamile kalma şansınız olabilir ama hemen sevinmeyin cunki sizde bunu Cook araştırmışsinizdir sağlıklı bi bayandan yumurta alınması suretiyle hamile kalma şansınız olabilir
Ancak rahim alınsa sanırım çocuğun olması o zaman imkansız olurdu
Sizin rahminiz sağlıklıysa diğer yöntemler denenerek hamile kalma şansınız var gibime geliyor
Tıp her zaman ilerlemeye devam ediyor
Ancak bu tedaviler gayet pahalı olabilir
Buda bebek sahibi olma yolunda birinci engeldir
Konuyu araştırmaya devam edicem lütfen kalan ümidinizi muhafaza edin 🌹 - +1 yıl
Araştırma yapıp yazıcam dedigim icin kendimi sorumlu hissediyorum
Bebek sahibi olma tedavilerinde bazı etik kurallar oluyor
Mesela başkasının yumurtasiyla çocuk sahibi olmak ahlaki değil ya da uygunsuz diye? burada ben sözü yokluğu yaşayan insana bırakıyorum
Başkasından yumurta alınsa bile sizin bedeniniz ona sahiplik edicek
Sanırım bi bebeğiniz olabilir ama bunun için önce ilgili hastaneye basvurup nelere ihtiyaç olduğunu öğrenip öyle hareket etmeniz gerekir
Öncelikle size lazım olan her zaman yanınızda olucak bi eş
Çocugunuz asla olamasa bile sizi sevecek ve her zaman yanınızda olucak biri
İnşallah bulursunuz öyle birini 🤲
Soran+1 yılIkiside alindi
- +1 yıl
O zaman sizi sevecek biri lazım sadece 🤲
Soran+1 yılO da vardi ama yok artik
- +1 yıl
İnşallah yeniden olur ve o sizi asla bırakmaz , bu dünyada çocuktan daha önemli şey sizi gerçekten olduğunuz gibi sevecek insandır, mesela ben çocuğu olmayacak birini sevebilirim
Çocuk evlatluk alınabilir ama iki insanın arasindaki sevgi saygı satın alınamaz , mutlu olmanız için tekrar dua edicem 🤲
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba dilerseniz konuşabiliriz bende yalnızım ve bu konu teselli veya tavsiyelerle kapanacak bir yara değil bence, yaslandığı yerin bir kul ve bir kul kalbi olduğunu kalbinize telkin edecek tek kişi yine kendinizsiniz. Heyecan, haz, tutku özgüven, özenti yahut gittiği yere kadar diye düşünülen bir anlayışla yeni bir ilişki deneyimine hazırmış gibi yaklaşıldığında eski hatalarınızı tekrar eder ve başka canların yandığını umursamadığınız bir döngüyle devam edersiniz çünkü insan eşini o kadar kınıyor ki bitmez denen bitiyor, gitmez denen gidiyor, ne nefreti o bensiz yapamaz diye düşündüğünüz kişi onsuz yapamayacağınızı düşündürdüğünüz ilk andan itibaren hata arayan, kusurları yüze vuran ve en son nefret duygusuyla farketemediği için komple kusurdan ibaret bir kul oluveriyor.. İnsanın özü iyiyse ancak bunu idrak edip tekrar yaşasada başkasına yaşatmamak ve karşıya ne mağrur ne de mağrur izi bırakmadan sen veya ben kendimizden çok diğer tarafı düşünmezsek ki bu normaldir karşı kaldırımdan yürümemizin de yanyana kalıp kırmak kırılmak üzere kalması kadar bir olasılık olduğunu fakat karşıt biri olması kadar ve yalanı söylerken kendisinin bile inanamayacağı seviyelere indirmesi ve kabalaştırması kadar çirkin bir davranışın olamayacağına mutabık kalabileceğin bir haritadan yalnızlığı silebilirsiniz. Gelen gideni muhakkak aratır ama Allah bunu hatalarınızı kabul ettiğimiz zaman değil tekrarlamadığınız zaman ancak düzeltecektir. O hiçbir kuluna haksızlık etmez ve yalnızlık yalnız, Allah a mahsusur.
00 Yorumla
+1 yılBana göre ;
İlişkide erkek kadının şükür sebebi olmalıdır. Genel olarak baktığın zaman zaten erkeğin bu dünyada ki var oluş amacıda budur. Kadın bu dünyada hem fiziksel hemde duygusal olarak erkekten çok çok daha zayıftır. Erkek kadına ne kadar değer verir ne kadar severse ilişki bir o kadar pürüzsüz olur. Sen ne şanslı bir insansın ki rabbin seni sevmeyen sana saygı duymayan birinden seni çok kısa bir sürede ayırmış. Buda senin bu dünyadaki sınavın olmuş. Umarım sana verilen mesajı almışsındır. Unutma cennet annelerin ayağının altındadır. Anne olmak içinde kendi kanından bir çocuk sahibi olman gerekmez. Evlat da edinebilirsin. Emin ol gün gelicek seni seven sana saygı gösteren sana değer veren birini bulduğunda bir çoğumuzun tadamayacağı duyguları tadacak bir çocuğumuzun sevilmediği kadar çok sevileceksin.011 Yorumla- +1 yıl
Haklısın. Ama zayıf ve güçsüz? Düzgün yaz nasıl güçsüz kardeşim ya
- +1 yıl
Pardon reis seni fark etmemişim
- +1 yıl
Sağol yani bacağım kırıldı eğlence için üstünde zipladim parçalı kırık oldu eyvallah
- +1 yıl
Ayemsosöriy reis geçmiş olsun 😓
- +1 yıl
Dalga geçiyorsan cevap vermemi istemezsin
- +1 yıl
Babam asker dövüş eğitimi alıyorum. Senin gibi "narin" değilim yani
- +1 yıl
Narin mi 😂😂😂😂 Bir daha bak pp ye
- +1 yıl
Yani kardesim dış gorunus her şey mi
- +1 yıl
Kavga etmek istemiyorum
- +1 yıl
Dövüş falan dedin de ondan şey ettim ayrıca senin dalga geçmiyorum kızma bana 😓
- +1 yıl
Tamam
+1 yılHer insan üremek zorunda değil. Takdiri ilahi bu çok hassas bir konu yani herhangi bir sağlık sorunu asla boşanma sebebi olamaz olmamalı. Evcil hayvan alabilirdiniz evlat edinebilirdiniz ya da bunlara gerek bile yok aşk bir ömür yetebilirdi yetmeliydi. Ama geçmişe takılı kalmamanızı öneririm ben. İleride ne olacak diye de düşünmeyin sakın. Hangi çağda yaşıyoruz. Çocuk olmaması bundan 50,100 yıl önce kusur görülürmüş artık o zihniyette insan yok ki. Bence boşanma sebebiniz çocuk değildi o bahanesi olmuş beyefendinin.
07 Yorumla- +1 yıl
Sen hiç evlendin mi?
- +1 yıl
Evet evliyim
- +1 yıl
Kaç yıllık? Çocuk var mı?
- +1 yıl
Bende evliyim
- +1 yıl
Çocuk düşünmüyorum düşünmüyoruz ileride fikrimiz değiştir mi bilemem. 4 yıllık evliyiz
- +1 yıl
Hımm yaşlar kaç? Neden istemiyorsunuz?
- +1 yıl
orada mısın?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
+1 yılMerhaba
Durumunun üzücü ben sana buradan ne yazarsam yazayım teselli edemem bu zaten senin elinde olan bir şey değil yumurtalıklar alınmalıymış ki alınmış ama şunu unutma eşin seni böyle bir durumdan ötürü seni bıraktıysa şükretmelisin demek ki çıkar için evlenmiş evlilik nedir iyi günde kötü günde değil mi seni böyle kötü zamanda bıraktıysa o adam evlenmesin kimseyle ayrıca senin bu durumunu biliyordu değil mi bile bile evlendiyse şimdi sana böyle davranmaya hakkı yok ama kendini çok kötü hissettiysen doktora git psikiyatriste tedavi almalısın çünkü belli ki depresyondasın kendine zarar verebilirsin25 Yorumla
Soran+1 yılCok ama cok istiyordum cocugumun olmasini
- +1 yıl
Valla bende sağlıklıyım durumum iyi bende istiyorum evlenmeyi çocuğum olmasını ama olmayınca olmuyor zaten gelip geçici şu dünya istediğin her şey olsa bile ölüp gidecez
- +1 yıl
Yani kafana takma ama psikolojik destek almalısın çünkü bende destek aldım kafayı üşütüyordum durumunu tahmin edebiliyorum
- +1 yıl
Son durum nedir
Soran+1 yılAyni iste
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende de polikistik over sendromu var ve Birgün anne olamamaktan korkuyorum 😔benimde anne olma ihtimalim düşük ve bunu düşündükçe ağlayasım geliyor kötü hissediyorum şu an evlilik yolunda olduğum biri var daha yüzükleri takmadık aslında ama daha önce sordum çocuğumuz olmazsa boşanır mısın ya da başkasıyla olur musun? diye, bana çok kızdı ama güzel bir dille bana; ben çocuk için senle evlenmem sevdiğim için evlenirim olmuyorsa olmaz Allaha karşı mı çıkalım falan dedi. Ama hastalığımı söyleyemiyorum söylemeye korkuyorum 😔
27 Yorumla- +1 yıl
Bende pcosluyum çocuğum olmaz diye korkma illaki olur tüp bebekle çok iyi sonuç alıyorlar ki kalmış ki başka tedaviler fayda etmeyince tüp Bebek son çare olarak görüyorlar
- +1 yıl
Korkmana gerek yok bende pcosluyum. Ve çocuğu hemen olan da oluyor hiçbir tedavi olmadan ya da birkaç yıl sonrada oluyor. Çok örnekte var çevremde. Pcoslu olman ihtimalinin düşük olduğu ya da çocuk sahibi olamayacağın anlamına gelmez. Genelde geç bile olsa çocuk sahibi olunur. Hiç olmayan nadirdir belki. Bir tanıdığım mesela 4 yıl üstüne yaptı. 5 yıl içerisinde şu an 3. Çocuğa hamile. Sen yeter ki sağlıklı beslen ne yapılması gerekiyorsa yap.
Soran+1 yılHamile kadin gorunce cok imreniyorum
- +1 yıl
Kıyamam sana üzülme güzelim ♥️
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum elimde değil ya korkuyorum işte erkek arkadaşıma da söyleyemiyorum
- +1 yıl
Erkek arkadaşına söyleme evlenince olmazsa peşine düşerseniz öğrensin belki tedaviyle gerek kalmadan çocuğun olur boş yere şimdi adamın akılda bişey düşürme
Cevap sahibi+1 yılBende o yüzden söylemiyorum hani belki tedaviye gerek kalmadan çocuğumuz olur bilmiyorum yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılne güzel ya çatur çutur sevişiyon çocuk olmuyor miss
öncelikle böyle adama bir çocuk vermemen iyi olmuş çünkü böyle adamlarda görüyoruz ki çocuk düşkünü oldukları için iyi bir birey yetiştiremiyorlar
ekstra olarak da Bir kadını seversin onunla beraber olmak istersin evlenirsin çocuk için ya da başka bir şey için evlenmek ana sebep olmamalıdır karşı taraftaki insanı sevmek önemli bence iyi ki de boşanmışın böyle bir kanka çocuk sahibi olmaktansa bekarlık daha iyidir
her zaman yanındayım
10 YorumlaHayırlısı olsun kendinizi üzmeyin lütfen. Evlilikte her şeyin odağı çocuk sahibi olmak değildir. Sizi zaten çocuğu olan veya çocuk istemeyen biriyle bir gelecek bekliyor olabilir. Ümidinizi kaybetmeyin. Eğer bu durum sizi çok üzüyorsa ve illa çocuk sahibi olmayı istiyorsanız bu çok doğal. Günümüzde bunun için birçok yol mevcut. Tedavi yöntemleri ve alternatif yollar çok gelişti. İyi bir araştırma yapmanızı ve farklı doktorlara danışmanızı öneririm, sizin durumunuza uygun bir yöntem muhtemelen vardır.
Her şeyden önce sağlığınız önemli unutmayın lütfen biten evliliğiniz için üzülüp bunun ruh sağlığınızı olumsuz etkilemesine izin vermeyin. Bahsettiğiniz sebepten dolayı giden gitmiştir, başka biriyle bu hayali kurar ve gerçekleştirir ancak çocuk sahibi olmakla ilgili bir sorununuz varsa ömür boyu bu sorunla yaşayacak olan sizsiniz, kendinize değer verin ve kendinizi öncelik alın.
Sağlıklı bir ömür diliyorum ✨20 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce durumun belli miydi biliyor muydu, bilmeden mi evlendiniz. Belki tedaviyle bi şekildenolur mu dediniz sonradan mı olan bir durum. Genelde böyle durumda olanlar 2. bir eş almayı da tercih edebiliyor ama böylesi daha iyi olmus. Umarım ailenizle bi sıkıntı yaşamazsınız sonradan baba evine dönmek çok zor. Baba olmayı istemesi doğal. Hayata küsmenize gerek yok ilerde zaten çocuğu olan biri ile belki eşini kaybetmis belki boşanmis bilemem evlenmek nasip olur. O çocukları da kendi çocuğunuz gibi seversiniz. Ya da evlat edinirsiniz (islamiyette yok ama) ... Olan olmuş hayat savaşı devam ediyor kendinizi bununla yıpratmayın.
04 Yorumla
Soran+1 yılCok istiyordum anne olmayi beni de bosayinca cok uzuldum
- +1 yıl
Bunu bilerek evlendiyse boşaması kötü olmuş bilmiyorsa bisey diyemem. Kendi çocuğunuz olmasa da çocuk sevgisi annelik hissini ilerde yaşamak nasip olur umarım.
Soran+1 yılEvlenmeden once bilmiyordu
Soran+1 yılBende bilmiyordum
+1 yılHer şerde Bi hayır vardır çocuk olup olmamasından önemli olan eşinizin sizi zor durumda yalnız bırakmasın herseye olumlu açıdan bakmak gerek çocuk olsa belki daha kötü şeyler olacaktı nasip demek lazım kimse yalnız değildir YALNIZKEN AYAGA KALKMAK ÖNEMLİ daha GÜÇLÜ olursun
04 Yorumla
Soran+1 yılBende oyle diyorum hayirlisi buymus diye ama insan isteistiyor yinede
- +1 yıl
Herseyin ilacı zaman anlatmak istersen dinlerim
Soran+1 yılIlac olacaginj zannetmiyorum gecmeyecek bu his
- +1 yıl
Geçer geçecek emin olabilirsin daha güçlü olacaksin
+1 yılSeni her halinle sevmeyen biriymiş yanlış bir aşkmış zaten seni her kusurları ile sevecek birini bulursun üzülmek yerine doğru kişi olmadığını hatırla ve teselli ol. Hem her şey çocuk değildir dogururken fiziğin bozulur buyur başına dert olur cidden ebeveyn olmak çok büyük bir fedakarlık sen boş ver gez dolaş kendini geliştir spor yap seni böyle üzen o üzülsün sen niye üzülüyorsun agladigina değmez
07 Yorumla
Soran+1 yılBu dediklerinin hepsini yapiyorum geziyorum dolasiyorum ama icimde ki o bosluk dolmuyor anne olmak istiyordum hamile olmak istiyordum
- +1 yıl
Anlıyorum ama anne olmak için illa onu dogurman gerekmez evlat edinebilirsin başka çocuklara yardım etmek istemez misin annelik illa doğurmak değil benim annem iş kadiniydi dolayısı ile benimle neredeyse hiç ilgilenmedi dadı ile gezdim dadı ile yaşadım ve onları daha çok seviyorum çünkü hayatım onlarla geçti annemle tek bir anım dogru düzgün yok şimdi istesek de bir anne kız olamiyoruz
- +1 yıl
Önemli olan doğurmak değil onunla bir hayat paylasmak
Soran+1 yılCok haklisin ama evlatta edinemiyorum
- +1 yıl
O evlat edinme şeyini şu an pek bilmiyorum evli olmayana verilmiyordu dimi? Şu hayatta herkes bir şeyle sınanır kimi sağlık kimi çocuk kimi es kimi para bence önemli olan bunun seni yildirmasina izin vermemek bunu ayrı bir güç olarak kullanabilmektir. Senin çocuğun olmayabilir ama gezebilirsin konserlere gidebilirsin tatil yapabilirsin tura çıkabilirsin belki orada gerçekten seni her halinle kabul edecek hayatının aşkını bulursun daha sonra da hoş bir evlat edinirsiniz hayat her zaman aynı gitmez düştüğün kadar yukseldigin zamanlar da olur asla üzülme olur mu sen çok iyi birisin 🩷
Soran+1 yılEvet haklisiniz evli olana verilmiyor Şu an hayatimda kimse yok ama belki o kisi evlat edinmeye yanasmaz
- +1 yıl
Seni gerçekten seven biri demistim. Bunun seni mutlu edeceğini düşünürse bunu kabul eder hem onun için de iyi olur onun da evladı olacak sonucts
O senin elinde olan bişi değil hamile kalmamak Allah'ın elinde olan bişi eşine demedinmi bu çocuk u tek ben yapmadım seninde pay in var saçma bir şey yüzünden bosuyorsun beni de Allah cezanı versin de eşine kendinide fazla üzme Allah bana çocuk vermemiş öyle nasipmis de
04 Yorumla
Soran+1 yılElimde ddgil ki cok uzuluyorum hamile bir kadin gorunce cok imreniyorum
Soran+1 yılMaalesef evlat edinemiyorum bekar oldugum icin bir de ailemde istemez
Soran+1 yılKarnimda tasiyamiyirum emziremiyorum
+1 yılHayat imtihanlarla doludur. Siz de zor bir imtihan yaşıyorsunuz. Ancak inançlı biri iseniz. Allah bu dünyada olmasa da cennette size evlatlar verecektir. Gönlünüzü ferah tutun. Ruhunuza kalbinize iyi gelecek, inançlı vicdanlı biri ile kendinizi hazır hissettiğinizde evlenin. Hatta devlet yurtlarında anne babasız pek çok evladımız var. Birini evlat edinip ona sevgiyle annelik edebilirsiniz. Saygılarımla.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılZor bir durum ağlamak çözüm değil kendi coğuğu olmadı diye evlatlık alabilirdiniz sevgi bir anda bitemez seven insan için ağlamana deymez sen sevmeye sevilmeye ihtiyaçlısın herkes için geçerli seni sevene açarsın derdini kabullenir se bir yuvan olur ya da çocuklu bir adamı alır çocuklarına ana olursun ille ana doğurmakla olunmaz kalpten gelecek ona bakarsan hayvanlar bile başka yavrulara analık yapıyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. Bu boşanmak için gerekçe değil ki. Tam terside olabilirdi. Bir ya da iki çocuk evlat edinebilirdiniz. Demek ki adam ille kendi tohumlarımı saçmalıyım diye takıntı yapmış. Öyle birinden çocuğun olsaydı, emin ol yine o adamla yürümezdi. Allah kurtarmış.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik çocuk yapmak için yapılmaz. Hamile kalabildiğinizi ve eşinizin sorunlu olduğunu düşünün. Siz onu terk ederniydiniz?
Cevabınız evet ise evlilik tam olarak nedir anlaşılmamış demektir.
Cevabınız hayır ise sizi bir kuluçka makinası olarak gören kişiden kurtulduğunuz için mutlu olmalısınız.
Evlilik değer vermek ve birlikte değerlenmek için yapılır. Değerinizin olmadığı bir evde olmadığınız ve bu yoldan kısa sürede döndüğünüz için şanslısınız bana göre.02 Yorumla- +1 yıl
Merhaba bu tür durumlarda eşler birbirine kırıcı veya olumsuz yaklaşmamalı diye düşünüyorum Sonuçta Allah'ın vermiş olduğu bir lütuf bu O yüzden dolayı olmuyor olabilir suçlayıcı davranmamalı insanlar kadında da olabilir erkekte de olabilir sorun problem kendini bu kadar yıpratıp heder etmene Bence gerek yok Eğer olmuyorsa mutlaka bir sebebi vardır Ben de senin gibi bir olay yaşadım Benim de Çocuğum olmadı ama hiçbir zaman kimseyi suçlamadım kendini üzme hayatın akışına bırak biraz güzel günler diliyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardımcın olsun insallah kolay değil bir kadın için gercekden zor bir durum her kadın annelik duygusunu tatmak ister umarım bir mucize olur mevlam anne olmanızı nasip eder kocanız denen domuz cocuk olmuyor diye bosanması kabul edilecek sey değil cocuğun olsaydı ya o zaman Baska bir sey bahane edip bosansaydı hem sen hem cocuk daha kötü olurdu tekrardan büyük geçmiş olsun Rabbım dualarını kabul etsin bide cocuk nasip etsin inşallah
00 Yorumla
+1 yılGiden gitmiştir gittiği gün bitmiştir Giden kaybeder kalansa kendini bulur umutsuzluğa kapılma seni olduğun gibi seven biri çıkar elbet karşına sakın üzülme tüp bebek falan olur eğer çok isterseniz
https://www.youtube.com/embed/2o_ZUvJlJBI00 YorumlaÜzülme, belki direk boşanmak yerine evlatlık düşünülebilirdi, hala senin böyle bir şansın olacak, sevgi öyle bir şey ki bir evladı sevmek için illede doğurmak gerekmiyor, bu durumda olan bir çok insan var. Yani yüzde yüz olmasa da çozum var artık üzülme, kafana uygun bir partner ile bu şekilde devam edebilirsin anlastık mı, hiç bir şey üzülmene değmez bu hayatta.
00 Yorumla
+1 yılBende bu tarz durumlara deli oluyorum çocuk olsada boşanıyor insanlar olmazsa da benim 2 evladım oldu 4 yılda ama yinede boşandık çocuk bahane isteyen evlatlık edinir biz ağrılı Bursa'da yaşayan 12 kardeşli bir aile olarak her türlü evliliğe tanık olduk kadınlarında erkeklerinde bu yüzden boşandın ya çocukları olan biri ile evlenin Allah'ın izniyle inşallah mutlu olursunuz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Merhabalar öncelikle bu sizin kusurunuz değildi ve sizi tanimasam da buna eminim esinizde sorun olsaydı siz eşinizi bırakmazdiniz, ne mutlu ki sizi gerçekten sevmeyen birinden kurtulmussunuz.
Gerçekten seven biri kaçmaz, çözüm üretir.
ya da olduğu gibi yoluna devam eder.
Lütfen üzmeyin kendinizi siz çok ama çok değerli ve güçlü bir kadınsiniz.
Kimseye muhtaç değilsiniz.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence kendine de en büyük kötülüğü yapıyorsunuz şu an yani sırf Çocuğunuz olmadığı için sizinle evliliğini sonlandıran bir kişiyle yani böyle bir karaktere sahip bir insanla Zaten evlilik yapmayın zaten böyle bir erkekle bir ortak paylaşımınız bir Çocuğunuz olmamalı Çünkü bu zihniyetler zehirli zihniyetlerdir Çocuğunuz olmuş olsaydı bile hayatınız çok da güzel olmayacaktı
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ksawako karamsar olmamak lazım
Allah tan hayırlısını dilemek gerekiyor. İllaki cocuk sahibi olmak gerekiyorsa evlatlıkta alinabilir
Soran+1 yılBelki beni gercekten severse oldugum gibi kabullenir he? Kabullenmez mi
Cevap sahibi+1 yılSen halen bu adamdan umut mu bekliyorsun. Neden şimdiye kadar sevmedi?
Cevap sahibi+1 yılNeden halen bu kafadasin. Belki olacak çocuğun ama o adamla gelecek kurulamaz bunu da anla
Soran+1 yılYumurtaliklarim alindi imkansiz artik
Cevap sahibi+1 yılNeden imkansız olsun.
Belki suni döllenme ile olabilir
Gizli Üye(18-24)+1 yılBöyle bir durumda yönünü Allah'a verirsen gerçekten samimiyetle inanıp sabredip teslim olup herşeyi Arşın sahibi ne bırakırsan Allah kapattığı bir kapı için sana bin kapı daha açar bence bu senin imtihanın sonu ya Zafer ya keder karar senin Allah yardımcın olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılCok istiyordum anne olmayi
Cevap sahibi+1 yılİnan mükâfatını alacaksın ya bu dünyada ya öbür dünyada Allah'a bırak yeter 🙃
Soran+1 yılCok istemistim
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2.. SAYFA MAGAZİN YÖNETİCİLERİ MÜGE VE GÜLŞEN ABLALARIN İLE GÖRÜŞ, KENDİLERİNE HABER VERDİĞİM ZAMAN SENİ BANA GETİRSİNLER, TEDAVİNİ YAPACAĞIM.
TEK KULLANIMLIK ŞİFRE MODELİ BELİRTİYORUM: SON DURUM BİLGİSİNE AİT BİLGİ = CANIM AİLEM.
SANA BU ŞEKİLDE MESAJ GÖNDERDİĞİMİ SÖYLE, ONLAR ANLAR.
ALLAHAISMARLADIK.
HZ. MEHDİ.
ALLAH'IN ELÇİSİ.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNE ALAKA DEDİĞİN ŞEY, YOBAZLIK, BAĞNAZLIK VE KARA CAHİLLİK İLE ALAKASI OLAN MODERN İNSANIN ZITTIYLA BAĞLANTILI ZİHNİYET TABANI MI? OK, ANLADIN SANIYORUM. KENDİLERİ BASIN DANIŞMANLARIM OLUR.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa cok üzüldüm ama esinin yaptığı çok büyük bi yanlis bence seninle çocuk için mi evlenmis de bosanıyor kafana takma belki de hayırlısı böyledir bilemezsin ilerde evlat da edilirsin şu an edinemiyorsan bile en azından esinin gerçek yüzünü de görmüş olmuşsun böylece
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZor ama bununla yaşamayı öğrenmek gerekir kendini üzme!! Bir evlatlık alabilir ya da hayatın sana umutlu getireceği beğendiğin hazırda çocuğu olan bekar birine aşık olabilirsin. Benimde çocuğum olmuyor. Ben çocuğu olan biriyle evlendim kendi çocuğum gibi mutluluk veriyor. Umut hayattır:) umut kesilmez:) gün doğmadan yeni kapılar açılır!!!
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı. Üzülme eğer gerçekten sana değer verseydi seni anlatmaya çalışırdı bazı erkekler kızları anlamak yerine kırmayı terci ediyor bu kesinlikle yanlış bence çünkü sonra iyi olanlarda kötü oluyor kızların gözünde
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Tamam bu hastalık ağlamanın bir anlamı yok istersen çocuk sahibi olabilirsin evlenmenize bile gerek yok bak cepten de anasının babasını kaybeden çocuklar var alabilirsem bir tane evlatlık hayat yoldaş olur o da sana
00 Yorumla
+1 yılÇocuk, sevgi dolu bir ilişkinin meyvesidir.. İlişki, çocuk için girişilen bir müessese değil..
Gerçekten seni sevseydi gitmezdi.. Seni gerçekten sevmeyen birinide zaten hiç kazanamadın demektir dolayısıyla kaybetmişte olmuyorsun..00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ne ağla ne de üzül , bu senin elinde olmayan Allah'ın takdiri olan bir şey kuzucuğum. Seni bu halinle de mutlu edecek bir çok insan çıkacaktır karşına. Kendini harap etme , Her şey yoluna girecek göreceksin.
00 YorumlaO kaybetti bu asla senin elinde olan bir şey değil sen ister miydin böyle olsun kendini çok yıpratma hayırlısı böyleymiş kendini eksik hissetme o adam olsaydı boşluklarını kalbiyle doldururdu sen eksik değilsin onuda kaybetmedin
KURTULDUN 🎈🎈00 YorumlaEger gercekten bir cocuk ise ihtiyac mutlaka yetim öksüz kalmis bir evlattacedinilebilirdi bence, ben baskasinin cocuginu kendi çocuğum olarak gordum ettim olmadi hala olmasi için uğraşıyorum mesela.. konu cocuk degildir hicbir zaman kimin ne istedigidir...
06 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef o da olmuyor
- +1 yıl
Şahsi fikrimi yaziyorum buraya.. sevdigim insan ise ne cocuk nede baska birsey... beraber vakit gecirmekten zevk aliyor isen ve hayatinda herseyi dolu dolu yasatiyor ise sana, saatlerce konusmaktan zevk aliyor isen o insan ile ne cocuk nede ailelerin dedikleri umrumda bile olmaz herkes kendi isine baksin derim her zaman...
Soran+1 yılHayatimda kimsede yok zaten artik
Soran+1 yılYasiyorum sadece bebek hasreti baska
- Aşk İlişkileri konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılBence eşiniz sizi sevmemiş her şey çocuk demek değildir... İnşallah gönlünüze göre insanlarla karşılaşırsınız... Dayımın çocuğu olmuyor ama yengemi boşamıyor onu seviyor 27 senelik evliler kaç kere tüp bebek denediler sizinki hayırsız bir insanmış...
00 Yorumla Kendine bu kadar yüklenme seni sennoldugun için seven birini bulacagına eminim çocuk içinde çok üzgünüm ama evlatlık edinmeyi düşünürsen ilerde annelik duygusunu yaşayabilirsin bu yüzden kendini bukadar üzme herşeyin bir çözümü var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılyumurtalıkların alınmış diye çocuk yapamayacaksın diye dünyanın sonu değil adam gibi birisiyle evlenir bir çocuk edinirsin ve dünyanın en mutlu kadını olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılBaskasini istemiyorum
- +1 yıl
Başkasını istemiyorsan o zaman yapacak bir şey yok
Bir mesai arkadaşım vardı. Yıllardır çocukları olmadığından tedavi için ev araba parası harcamıştı. Adam 43 yaşında doğal yolla baba oldu. Bu süreçte ne eşi onu bıraktı ne de o esini.
Yani insan olsaydı gitmezdi.
Senin şu an üzüleceğine zil takıp oynaman lazim.
Değerlisin bunu unutma.11 Yorumla
+1 yılHerkes cocuk sahibi olmak zorunda degil. Hatta insanlar cocuk yapmaktan vazgeciyorlar bu devirde bakmak cok zor cunku. Ilerde seni seven ve sana deger veren birini bulursun insallah. Cocugu olmamak eksiklik degil. Cok istiyorsan evlatlik alirsin. Hayat bazen birseyleri elinden alir ama sana geri hangi hediyeyle donecek daha bilmiyorsun. O yuzden asla uzulme.
10 Yorumla
+1 yılOnda da aynı sorun olabilirdi. Bunun için kendini eksik hissetme. Ben neden zenci doğdum demek gibi bir şey. Bu seni değersiz yapmıyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılElbet oyledir ama anne olmayi cok istiyordum
- +1 yıl
Üzülme yaa kedi falan besleyip de ona annelik yap. Çocuk zaten büyük zorluk.
+1 yıldünyada ne kadar iyi kalpli adamlar var biliyo musun sen şükret o heriften kurtulduğuna. evlat ediniriz demiyor da boşanıyor he? ayy bırak gitsin başkasından çocuğu olcak ama mutlu olamicak bu zihniyetle bak gör. sen seni çok seven çocuğun olmasa da sen bana yetersin diyenle karşılaşacaksın inanıyorum her şey gönlünce olsun 💓
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılHazır yapılmış çocuk var🤔 şu dünyaya çocuk getirmek yerine olan bir çocuğun hayatına dokunmak da bir seçenek ama bunu kabul edecek vicdanı merhameti olan insan evladını bulmak zor tabi🤔
10 Yorumla İnsanlar çok değişkendir. Zamanla bu değişim olur. Bazı erkekler çocuk olması gerektiğini düşünür. Bunu düşünmeyen biriside bulunabilir. Ama zamanla doğru hareketlerimiz ve gayretlerimizle ve çabalarımızla gerçekleşir. O kişiyi hiç bulamamak ta var Amaa Umutsuz Olmamak en iyi beklentilerimize bizi götürecektir. Umudun ile bekle ve zamana biraz zaman tanı.
00 YorumlaSenin elinde olan bir şey değil askim onun için kendini suçlu hissetme bosandigin adam buna çözüm bulmak yerine bosandiysa seni sevmediğini belkide ileri yıllarda aldatabilecegini gösteriyor yani gidip evlat edinebilirdiniz ama o bunu istemek yerine boşanmış onun acizliği askim lütfen kendini suçlu hissetme ve yalnız hissetme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Regl oluyor musun? Ağrı çekiyor musun? Cinsel hayatını libidonu etkiledi mi?
Sorulması gereken sorular bunlar. Eğer hepsine cevap hayırsa talih kuşu konmuş omzuna diyebilirim.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evt, kader senin için maalesef böyle tecelli etti. Vardır bir hikmeti deyip önüne bakmalısın. Bir evlatlık seni teselli eder mi bilmem ama bu şıkkı da gündemine al, derim.
00 Yorumla
+1 yılAblacım bunun için seni bırakıyorsa bırak gitsin böyle bir durumda bırakılmaz tam tersi elini taşın altına koyacak sabretcek Rabbimin vergisi her an olabilir bu senin elinde olan bir şey değil ki bu arada geçmiş olsun inşALLAH o güzel duyguyu en kısa sürede yaşarsın 🌹🌹
00 Yorumlakb da sorun sende değil onlrdaymış bunun için boşandıysanız ztn o adamdan hayır gelmezmış kürtler sertır gelın hamıle kalmazsa babasının evıne gönderiyorlar gıbı seyler soylenıyo ama asla değil şu an kurt olmaktan gurur duyuyorum bı kadının çoçuğu olmazsa bıle bzde boşanma ve bu yuzden gelını aşağılama yok
00 Yorumla
+1 yılSen bunu 3 gün öncede sormuştun sanki. üzüldüm sana gerçekten allahım en güzelinden nasip etsin sana❤️sakın üzülme seven herşeye katlanır o kaybetti
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet bendim o
Soran+1 yılAnne de olamadim
- +1 yıl
:( çok üzülmüştm sna yazıcaktm cevap fırsat olmadı gitti
Soran+1 yıl:(
- +1 yıl
Dediğim gibi üzülme o kaybetti seven her haliyle kabul ederdi evlatlık edinebilirdi ya da başka yollar deneyebilirdi ama dediğim gibi çözüm üretmek istememiş bir çırpıda silen insanlara üzülmeye deymez
Soran+1 yılCok sevmistim onu
Binlerce ailesini kaybetmiş bebekler var çocuklar var... Sizi boşanmaya iten şey bence sadece senin hamile kalamaman olamaz... Sana çok büyük yanlış yapmış eşin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılBu ne saçma harekettir ya evlilik sadece çocuk olursa mi yürüyecek siz üzülmeyin hanımefendi size tecrübe olmuş bir daha saçma sapan insanları hayatiniza almayin
00 Yorumla Ne iş yapıyorsun. Hayatına bak artık bende 2 çocukla boşanmak zorunda kalan bir arkadaşım var elden bir şey gelmiyor diyip hayatına dönmeye başladı eside 2 çocuğu aldı evlilikleri bitiyor. Çocukta olsa bitecekse biter evlilik
00 YorumlaÖncelikle çok üzüldüm ama eksik hissetmeyin kendinizi her şeyin bir çaresi var ileride belki tekrardan evlenir iseniz evlatlık alabilirsiniz bir çocuğu.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı. İlk öncelikle üzüldüm başka çocuğu olmayan bir erkek ile evlenip bir evlatlık sahiplenmenizi öneririm Kayseri de arkadaşım vardı öyle yaptılar gayet mutlulular
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bunun için seni daha çok sevip senle daha fazla ilgilenmesi gerekirken bu sebeple bırakması acımasız olmuş. Doğru kişi değilmiş senin için.
06 Yorumla
Soran+1 yılOysa beni cok sevdigini soylemisti...
Soran+1 yılBelki o kisi kendi kanindan olsun ister
Soran+1 yılSonra
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yalnız olduğunuzu düşünmenize üzüldüm doğrusu lakin bunun için bir eşi bırakmak da erkeğe yakışmaz sorun kendisinde de olabilirdi. Bence aslında bu düşüncede biri ile zaten yalnızmıisınız.
07 Yorumla
Soran+1 yılCok istiyordum anne olmayi cunku
+1 yılBu kocanın da bencilliği olmuş biraz birazda haklı ister istemez sende olsan belki bunu yapardın bilmiyorum zor bir karar..
00 Yorumla
+1 yılKendi çocuğuna ilgi icguduseldir. Başkasının çocuğuna da gösterilen ayni ilgi sefkattir. Demem o ki evlatlık al. Kan bağı değil ruh bağı önemli.
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun ama niye evlat edinip ailenizi devam ettirmek yerine bitiriyor onu anlamadım Demek ki sevgi hiç yokmuş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. keşke yumurtalıklarının bir ikitanesini kurtarabilselerdi tüp bebek yapardınız
07 Yorumla
Soran+1 yılYumurtaliklarim varken tup bevek yaptik yine olmadi Yumurtaliklarim islevsiz
Soran+1 yılSagolun cok ozeniyorum bir hamile kadin gordugumde
Soran+1 yılBen olamiyorum iste
Soran+1 yılSagol
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılCokkk sacma bebek olmuyir diye de ayrilmaz ya bos ver ben evli olsam bebegim olmuyorsa da uzlmem ki hatta evlatlikalirim yani oyle birsey varsa
00 Yorumla
+1 yılÇocuğun olmadı mı diye üzülüyorsun yoksa boşandığın için mi?
014 Yorumla
Soran+1 yılCocugum olmadi diye
Soran+1 yılKendimi eksik yarim hissediyorum
- +1 yıl
kadınlar illa çocuk doğuracak değil ki ama anne olmayı çok istiyor isen tüp bebek vs olamaz mıydı?
Soran+1 yılTup bebekte olmadi
Soran+1 yılAnne olmayi cok istedim
- +1 yıl
peki şu an ailen ilemi yaşıyorsun kafanı dağıtabildin mi?
Soran+1 yılAilemle yasiyorum kafami toparlayabildim
Soran+1 yılHamile olan kuzenlerim var benden kucuk olan onlara bir ozeniyorum
- +1 yıl
yaşın daha genç ama kadınlar kocalarının soyunu sürdürmek için evlenmez bunu unutma o evliliğide unut kendini eksik hissetirmemesi gerekiyordu o adamın
Soran+1 yılBen kendi icimde eksik hissediyorum ama
- +1 yıl
kafanı daha fazla dağıtmaya bak arkadaşlarınla vakit geçir, gez toz yaşadağını şehirde gezmediğin neresi varsa gez eksik hissetme kendini
Soran+1 yılHepsini yapiyorum zaten ama bu baska
- +1 yıl
senin yüreğin güzel her doğuran anne olamıyor
Soran+1 yılOyle tabi de insan yinede istiyor iste
+1 yılNeden aglicaksun kocan seji sevseydi birakmszdi zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılOyke de cocugum da olmadi ona da cok uzuluyorum
- +1 yıl
Evlatlik edinirsin ne olacak uzulme
Soran+1 yılHerkes kabul etmez
- +1 yıl
Neden onemli olan sevmek degilmi
Üzülme ALLAH hepimize farklı imtihanlar veriyor , Rabbım beterinden korusun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılYuh bu ne saçma olay ya menfaat ilişkilerini hiç sevmiyorum. Geçmiş olsun
10 Yorumla - Devamını Gör (98)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne