Bu süreçte çok yıprattım kendimi
Ve çok üzüldüm sizce bundan sonra kendimi nasıl mutlu edebilirim?
Ve çok üzüldüm sizce bundan sonra kendimi nasıl mutlu edebilirim?
Öğüt verenler tam olarak durumunu anlayamazlar, ben de dahil. Tek başına zor olur elbet, maddi gücün varsa bu zorluk biraz hafifleyebilir. Hem ana hem baba olmak kolay değil. Eşin de çocuk için belki yükünü biraz olsun alabilir. Ayrılmış olsan da. Bilemiyorum.
Boşanma kararı alındıktan sonra 3 ay süre beklemek gerekiyor. Pişman olup geri dönmek için ya da gebelik var mı yok mu diye beklemek için. şu an günümüzde bunlara dikkat eden yok.
Aileniz sizin yanınızda ise, destek çıkıyorsa ve sizde daha doğmamış bebeğin günahına girmek istemiyorsanız doğurun.
Öncelikle geçmiş olsun bu süreçte kendinizi değerli hissettirecek şeyler yapmanızı tavsiye ederim huzur bulacak şeyler asla ama asla geçmişe takılıp kalmayın lütfen mesela alın güzel bir kitap okuyun sıcak bir kahve için yüzünüz gülsün emin olun her şey çok güzel olacak
Cevap
42Cevap
Bebeğine odaklanarak bu süreci daha iyi atlatabilirsin diye düşünüyorum. Birlikte yapacaklarınızı düşün her zaman olumlu ol ♥
Sadece kendini ve bebeğini düşünerek ve stresten uzak kalarak, sağlıklı yaşa mutlaka
burada herkes cocuguna bak çalış felan diyor ama hiç öyle dedikleri kadar kolay bir şey değil. Kendi tavsiyeme gelince eğer cocuk eşindense ve hala seni istiyorsa boşanma konusunu bilmiyorum ama cok buyuk birşeyse sakın geri donme ama affedilcek birşeyse geri don cocuk babasız buyumesi cok zor bir şey
Hamileyken duygular çok yoğun oluyor. Siz kendinizi ve bebeğinizi düşünün bu süreçten sonra. Yeni hayatınıza odaklanın. Bebeğiniz size nefes olucak.🐣
Babasız çocuk büyütmek çok zor bir şey. Eğer ailen destekliyorsa, yanındalarsa daha kolay atlatırsın. Ailen yoksa acilen iş bulmalısın. Önceliğini de çocuğuna vermelisin. Malûm bu devirde kimseye güven olmuyor.
Bence çocuk eğer aldirabilecegin aylarda ise aldır çünkü o onunla arandaki şeylerin devamı niteliğinde ve bu seni çok kötü etkileyecek kaldı ki özellikle çocuğu. Hiç gerek yok. Hayatta her zaman kendini düşünmelisin duygusal bakma olaya
Anlaşamıyorsunuz ki boşanmışsınız yani en doğru kararı vermişsin çünkü çocuk oluyor diye devam ettirmeye kalksan emin ol çocuğun bundan büyük zarar görecektir. çocuğunla birlikte umarım çok bir güzel hayat geçirirsiniz
Doğacak cocugunu düşün ve ona daha iyi bir gelecek kurmak için cabala ve şununla kendini motive et cocugun ilerde diyecek ki annem bizi yüz üstü bırakan babama rağmen ayaklarının üzerinde durup bizleri bu noktalara cıkardı
Geçmişte kaldı her şey unutmaya çalışıp güçlü olacaksın hayat her şeye rağmen devam ediyor. Senin için dua edicem. Hadi bugünden itibaren üzülmeyi bırak bakalım..
Babasının haberi vardır umarım ama siz olabildiğince sadece önünüze bakın sağlıkla inşallah bebeğiniz alırsınız kucağınıza kendinizi üzmeyin
Teşekkür ederim evet haberi var.
Sadece bebeğini ve kendini düşünerek bebeğinin babasınin haberi var mı peki kötü de ayrılmış olsanz bunu bilmeye hakkı var çünkü
Çocuğuna sarılarak, o gün geldiğinde zaten bunu yapacaksın...
Kendini ve çocuğunu düşün. Kimse için kendini üzme. Kimse için kendinin ve çocuğunun mutluluğunu göz ardı etme. İki kişilik düşün, mutlu ol..
Ablacım hiç bir şey yapmana gerek yok o çocuk senin mutluluk kaynağın olacak öyle bir kaynak ki gürül gürül akan bir nehire dönüşecek
Amaç edinip, motive olacak şeyler yapacaksın. Çocuğun için çok çalışacak, iyi kazanacak, maddi manevi arkasında olacak ve onu okutmaya bakacaksın.
Bebeğine tek başına bakabilirsin. Kimseye boyun eğme ayakta kalmayı öğren
Hiç bir şey düşünmeden hayatına bakacaksın. Yoksa kafayı yersin. Bencil olan mutlu olur.
Neden bosandin, ailen destek mi, calisiyo musun? Bu sorjlarin cevabi olmadan yorum yapmak bos.
Şanslısın aslında bunun farkına çocuk doğduktan sonra varacaksın
Bence kendini değil çocuğunu düşün bundan sonra. Daha fazla etkilenmesin anne karnında.
Doğacak çocuğunu, onunla geçireceğin güzel vakitleri düşün.
Çalışıp kendine de, çocuğuna da bak.
Bende ayrıldım keşke hamile olmasaydın sana zor olacak
İlk çocuk mu ve kaç aylık. İlk ve aldırma zamanı ise aldır çünkü yeni bir düzen kuracaksın.
maddi durumunuz iyi değilse zor gibi ama her şey tabi para değil ama parasız da mutlu olunmuyor idiniz gerçekten de zor Allah yardımcınız olsun
İnsan ayrılmal için evlenmez ama maalesef ayrılıkta evlilik gibi
Zor günler seni bekliyor en azından doğum yapana kadar ailenin yanında kal
Cinsel isteğin tavan yaptığı erkeğe en çok ihtiyaç duyduğun dönemde ….
Gereksiz ammmk
Bizde aynı 2. Çocuğa hamileyken ayrıldık üzücü bir durum
Yakın arkadaşların varsa onlardan destek al zor bir süreç yaşadığın şey psikolojik destek de alabilirsin
Cocugun hicbir sucu yok yeni bir sayfada cocugunla devam edeceksin. Evlenmek kadarbosanmak da dogal
Evet öyle
Yeni hayatinda basarilar
Teşekkürler
Çocuğu düşün ve anne olduğunu hisset kendini boşlukta hissedip çocuğa bi şey yapma maalesef Türkiye de istenmeyen hamilelikten olan çocuklara ne olduğunu hepimiz biliyoruz
Yaşında gençmiş umarım ilerleyen yaşlarında daha bilgili hareketler edersin
Çocuğu tek başına gerçekten yetiştirebilcek güçte maddi ve manevi anlamda hissediyorsan büyüt çocuğu
Mutluluk içinde bebeğini bekle olur mu
Olur
Teşekkür ederim , buna sevindim. Bebeginle çok güzel bir kavusmaniz ve çok güzel bir yaşamınız olmasını dilerim. 😇😇😇
Eşinden mi hamilesin?
Ayrılma sebebin nedir
Aldırabiliyorsan aldır
Hayatını yaşa çocuğun sana mutluluk olacak zaten
Doğur buyut ve sana yaşama sevin katsın 😍
Hamıle surecinde boşanmanız hıc ıyı olmamı
Kendini tanıyıp anlayarak
Kocan biliyormu hamile oldugunu
kestin mi
ona olan duygularını..
Çocuğun babası ayrıldığın eşin mi
Bebeğin geliyor artık ikiniz varsınız 😊
Olan masum yavruya oluyor desene.
Allah yardımcın olsun.
Benimle evlen ben bakarım çocuğuna da sana da
Evlenmeyi düşünmüyorum
Ortada kalmadım erkek arkadaşım var ailem var
Ve maddi olarakta çok iyiyim
Severim hamile hatunları göbeğin ne tatlıdır şimdi
Yinemi sennn
Oooo bizim rapcininki , ayrıldın demekki boş ver başkasıyla yat geç, büyütme bu kadar
Ne
Ya bursada değil misin konustuk daha önce?
Nedne
Düşünmeden hayatına baksan daha güzel olur ya
Yeni koca bul.
ona söyle sonuçta tek yapmadın o çocuğu
Niye olay nee
Ayrılmamalıydın
Neden ayrıldın
Hayata odaklanın
bence barış
al işte
Aldır
O zaman geçti artık