+1 yılcanım bende senin gibi eşimle anlaşamıyodum sürekli kavga ediyoduk beni dövüyodu küfür ediyodu kumar oynuyodu en sonunda boşanmak istedim 2 hafta sonra öğrendimki hamileyim ona söyleyince boşanmak istemedi tekrar denedik sonra yine aynı şeylere devam etti kira ödemedi evimda yağ bile yoktu 3 ay böyle geçti zar zor şiddetle. dayanamadım boşanmak istedim annemin evine geldim sonra bir şans daha veriyim dedim seviyodum çünki sonra aynı şeyleri tekrar yaptı en son ben 4 ylık hamileyken merdivenlerden itti beni canıma tak etti ve kesin olarak bıraktım değişir belki dedim bu zamana kadar ama değişmedi şimdi 7 aylık hamileyim hala olaylar taze en son dün mesaj attı seni bidaha rahatsız etmiycem hoşçakal yazmış umrumda bile değil artık o adam evde boncuk işi yapıp bebeğimin eşyalarını almaya çalışıyorum evlenirken kendim aldığım beyaz eşyalarıda sattım kendime doğum parası çıkarttım sağolsun anne babamda yanımda okula döndüm tekrar ehliyetede başvurucam yani toparlıyorum hayatımı allahımdan dilerimki sende benim gibi önüne bakarsın ve mutlu olursun. eşine dönmek için bahane ararsan çok pişman olursun çünkü bir insan sen ne yaparsan yap değişmez bitanem. bebeğini asla aldırma çünkü o sana allahın bir hediyesi onun kıymetini bil ve sımsıkı sarıl
93 Yorumla- +1 yıl
Allah YARDIMCINIZ olsun
En İyi Cevaplar
Cocugunu aldırma ileride cok pişman olursun çünkü onun hiçbir suçu yok. Eger onun için iyi bir gelecek hazırlayacak maddi manevi gücün yoksa ailenden ya da sana destek olucagını düşündüğün kişilerden yardım al. Hamile oldugunu eşine söylemelisin , onun tek başına sana aldır ya da dogur demeye inan ki hakkı yok. Eğer ki onunla iyi birer anne baba olamayacagınızı düşünüyorsan da , boşan eşinden ve bebeginin bakımını herseyini üstlen. Karsı taraftan hiçbir beklentin olmasın , yani seni üzmelerine izin verme ve ben öyle babalara tanık oldum ki en basta istemezler sonra onu yere göğe konduramazlar. Unutma ki annelik kadınların güdülerinde var , babalık erkekler için sonradan öğrenilen bir duygu ve deneyim.
12 Yorumla
Soran+1 yılAilemi 5 yıl önce kaybettim. Sığınıcak kimsem yok işim var maaşım iyi ama tek başıma nasıl yaparım bilemiyorum
- +1 yıl
Boşandıgında zaten bir nafakan olucak tabi esin bu sekilde seni hala bırakabiliyorsa , cocugun için de ülkemizde anne babası olmayan boşanmış ve herhangi dayanagı olmayan kişilerin cocuklarına destek yapılıyor. Hem eminim bir arkadasın kardesin yakın oldugun herhangi birileri vardır , olmazsa bakıcı tutarsın biyasından sonra sen de calışırsın, bebek kısmetiyle gelir derler hem :) cocugundan feragat etmemeni dilerim senden çünkü bu bir kaçış yolu cözüme dayalı bir yöntem degil
+1 yılOnce, avukata durumu iza et dediklerini yap. bosanmak istemiyorum hamileyim de, esin korunmadiysa kabahat onun.
En azindan tazminat ve nafaka alirsin, delil topla hatta sor : esimle bir arkadasimin yaninta telden hoporlor acik konussam hamileligi birde tarih saati yazsam savciliktan gorusme kaydini istetsek delil olurmu? Gizli sahit yazdirabilirmiyim telde konusmamizi dinlettirecegim bayani guvenligi ve kendinin belli olmamasi icin? Tehid, hakaret ederse... bosanma davan harici tazminat davasida acabilirsin.
Sonrada , psikologada git rapor al cocuk ve ayrilik yuzunden birde esim korunmayip cocuk icin geregini yaptigi icin istemiyerek hamile kalirim diyede bosanmayi istiyor olabilir vb. de psikologa ve avukatada de psikologdan rapor alsam ise yararmi de... esinin haberi olmadan bu dediklerimi dene. esinede acima cocuga sen bakican sigortali ise girersen nafakada baglanmaz avukata danis davadan bosanmicam diye cekil tavsiye ederse avukat vakit kaybetme.02 Yorumla
Soran+1 yılİşim var çok şükür anaokulu öğretmeniyim ama ne zamandır yapamıyorum işimi tek başıma çocuk büyütmek beni korkutuyor
- +1 yıl
Durumunu anlamamak mumkun degil, Allah rizkinizi verir... cocugu aldirman demek : haksiz yere cana kiyan, tum insanlari oldurmus gibidir !!! konumuna sokar seni :( bu dunya gecici, ve ecel vaktide belirsiz... zorda olsa dunyanin sonu degil, psikolojini toparlayinca uygun biriyle evlenirsin :) Allah buyuk... sen ne ilk nede son bu vb. olaylari yasiyacak olansin.
Esas esin dusunsun vebalini 2 cihandada... cocugu aldirsan oda vebale girer korunma adina geregini yapmayip hamile olmana vesile olduysa.
Olgun ve bilincli, vede maneviyati olan bir bayansin :) ilerde can dostun, zor zamanlarinda yaninda duracak ilgilenip sevip sevilecegin evladin olucak :) yaslaninca sana bakacak vb.
Esas dogru olani biliyorsun : dogurman, haline sukredip Allaha siginip yasaman... gerisi Allaha kalmis.
Sen kanuni haklarini ara, dinende arastir nelere hakkim var diye. h. geceler, dualarim sen vb. tum insanlar icin nerde varsa amin.
+1 yılEşin ile konuşman şart ve bir orta yol bulunmak zorunda.
Tamam aldırmak etmek günah doğru söylüyorsun fakat, kendi çocuğunu sevmecek bir kişiden baba olunmaz.
Sırf günah diye aldırmadığın müddet, dünyaya geldiğin de babasının arayıp sormadığını ve ilgilenmediğini düşün. E çocuk gelişim, ergenlik zamanların da ne yapıcaksın?
Tamam eksiklik hissettirmem dersin anlarım hak veririm ama, çocuk için hep bir köşede kalır ve sağlıklı bir büyüme olmayacağı kanaatindeyim.
Kendimden örnek gittim kısmen..
Benim fikrimce aldırman daha bir hayırlısı olur, çünkü anne dahi olsan senin o çocuğun hayatını eksik yaşatmaya hakkın yoktur.02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama aldırırsam vicdan azabı çekerim
- +1 yıl
İleri ki dönemde de çocuğun ızdırap çekebilir hayatı boyunca.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
Başına gelmeyen, çekmeyen bilemez.. Öncelikle cocugunu aldırmaman taraftarıyım.. Eşine de durumu söyle.. Ama ondan birşey beklıyor gibi değil.. sadece cocugunuz olucagını söyle.. Yanı madem cocuk istemeyen bir adam onun baskısı altında kalma.. Yasal olarak mecburi babalık görevlerını yerıne getirmek zorunda oldugunu söyle.. Hukuki süreçler vardır elbet bu konularda bunlara başvur.. Bebeğin sevgiye ihtiyacı var zoraki babaya değil.. Belkı olaylar daha farklı gelişir, belkı eşin yumuşar ileride ama sen yınede bebegınız olucagını söyle ve aldır demesıne fırsat verme.. Güçlü ol dik dur.. Allah yardımcın olsun.. Dualarım senınle
00 Yorumla
+1 yıl2 aylık iken geç olmadan aldır.
Ruh bedene 120 günde girer bildiğim kadarı ile.
Bu hadislerde de geçer.
3 aylıktan sonrası sıkıntı.
Çok geç olmadan konuş ve mantıklı bir karar ver.
Ömür boyu sıkınıtı olabilir hem senin, hem eşin, hem çocuk açısından.
Daha ruh verilmemişken cenine aldırın et parçasını.
Sonra daha sıkıntı olur.
2 aylık sıkınıtı değil.
Günahda olmaz.
Et parçası henüz.
3 haftalık olsa aldırsan o zaman da mı günah olacak?
Aynı şey.
Ama ruh girerse 3 aylıktan sonrası sorun.
İyi araştır, doktora sor.
Eğer durum böyleyse aldır sonra da ayrıl.20 Yorumla
+1 yılAldırma bence , sadece bir bebek olarak görme , ilerde sana bir yoldaş , sırdaş ve dost olacak ama aldırırsan vicdan azabı ve kabusun olacak
Doğduğunda minik ve savunmasız olduğunu görmek senin içini titretecek , kokusunu her içine çektiğinde cennetin kokusunu alacaksın. Onunla gülecek onunla ağlayacak ve onunla tartışıp barışacaksın. Her baktığında canından bir parça göreceksin. Hasta olduğun zaman o koşacak senin yardımına , sabahlara kadar uyumayacak yanında bekleyecek iyi olduğunu görebilmek için. Sen üzüldüğünde herkesten çok o üzülecek , sana hep dua edecek. En önemlisi de sana ANNEM diyecek...01 Yorumla- +1 yıl
Şimdi aldırsam mı diye tereddüt ediyorsun ya , hasta olduğunu bile görünce hiç tereddütsüz canını vermeyi isteyeceksin ona
Allah mutlaka yardım edecektir sana , içini ferah tut bu konuda
Bence bilgilendir , eğer kendi ailenden destek alamayacak durumdaysan bence mantık evliliği yap derim kendinden yaşla büyük birisiyle , ama en iyisi aldırman yine yaparsın kendine gelmen lazım çok kötü bir durum şuandaki hep depresyon dönemi yaşayacaksın sonrası çocuk bakıcaksın bence aldırman her yönden senin hayatın için pozitif olacaktır diye düşünüyorum dünyanın sonu değil daha hayırlı şeyler gelir inşallah başına gelecekte daha iyi bir adam ile karşılaşıp daha mutlu olabilirsin , o zaman sevdiğin adamdan çocuğun olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBebeğini sakın aldırmaa istemese de gene aldırma o suçsuz günahsız. Allaha yemin ederim ki insanlık halidir herkesin başına heran her şey gelebilir. Ara da düşünürüm çocukluğumdan yani 14 yaşlarımdan beri evlilik dışı bile olsa böyle bişey yapsam aldırırmıydım diye tek bir kelime hep diyorum asla aldırmazdım. Ailem benim aşırı karşıdır böyle şeylere ama herkesi ezer gene doğrurdum sokakta da yatardım benden olana kıymazdım o yürek var çünkü bende elbette kolay olmazdı senin için de kolay olmayacak babasız bebek büyütmek ama çocuğunu kucağına alınca birde büyüyünce ne kadar doğru bir karar aldığını anlayacaksın o senin bebeğin kıyma o meleğe !!!
00 Yorumla
+1 yılO bebek senin bedenine Allah tarafından emanet edilmiştir. Şartlar ne kadar zor olsa da onu büyütebilirsin. Hatta hayatının yeni anlamı onu yaşatmak ve büyütmek olmalı. Kaldiki aldırmak dediğinde birinci dereceden cinayet işlemiş olursun. Kendi evladını nasıl katleder insan. Hayat bazen böyle acımasız olabiliyor evlilikler bitebiliyor. Ama emin ol Annelik içgüdülerin varsa bir şekilde onu bakıp büyütecek gayreti kendinde bulacaksın. Sadece sabır ve şükret bu günlerde geçecektir. Belki kocan bile tekrar sana dönebilir...
00 Yorumlabosanma arıfesınde olan bırı tabıkı aldır dıyecek. konusmalarından barısma umudu var gıbı. demekkı okadar da buyutulecek bı sorun yok ortada neden alttan alan taraf sen olmuyorsun. yenıden baslayın. ama sunu unutma oldukı barıstın 1 yıl gecmedı sorunlar tekrar nuks ettı bu sefer cocuklu bır bayan olarak bosanmıs olucan.2. evlılıgını yaparken seceneklerın cok cok azalıcak. karar senın ıyı dusun
02 Yorumla
Soran+1 yılAynı evin içinde kedi köpek gibiyiz. Bazı konular var alttan alınıcak gibi değil daha önce mesajlarını yakaladım ve sonra huzurumuz bozuldu bu hale kadar geldik
+1 yılEsin aldır derse aldırılır mı ya nasıl bir vahset o bebek size bir hediye bir isarettt evliliginizin duzelmesi icin hamileyseniz ayrılık konusu degisir zaten hakim buna izin vermez buyuk ihtimal yapmayın lütfen konus esinle aldırmayın bunca bebek bekleyene hakaret olur sizinki.
10 Yorumla2 aylık bir bebek Henüz oluşumunu tamamlamıştır olaya şu boyutdan bakılınca huzursuzluk ve şiddet gecimsizlik içinde büyüyen bir çocuğun psikolojisi ruh sağlığı bozuk olur şimdi sen düşün aldirmakmi iyi yoksa psikolojisi bozuk bir cocuk yetistirmekmi
10 YorumlaBir canı katleden bütün insanlığı katletmiş gibidir. Bu bir hadisi şeriftir ve BİR BABA olarak söylemek istiyorum insan ne olursa olsun belasından vaz geçmez canından vazgeçtiği gibi senin yapman gereken şey aklı selim birinin eşliğinde eşinle konuşmak durumu anlatmak ortak karara evlilik ya da boşanma bağlayıp yolunuza devam etmek o çocuk senin hem mükafatın hemde boyun borcun artık kesinlikle kürtaj ya da farklı bir şekilde kurtulma girişiminde bulunma
10 YorumlaÇocuk için seninle barışacaksa barışma. Ama o kendi seçimini yapmakta özgür senin ve bebeğinin yanında olmak isterse bırak olsun. Aldırma kesinlikle. Sen şuanda da annesin. Babası kucağına almadan baba olduğunun farkına varamaz. Senin hormonların vücudun anne olmaya başladı bile kıyma..
10 YorumlaÖncelikle hayırlı olsun.. Bence kesinlikle aldırma hem günah olduğu için hemde bir insan canından bir parçaya kıyabilirmi hiç.. Eşine söyle sonuçta oda babası bebeğin... Neden boşanmak istiyorsunuz bilmiyorum ama bakarsın barışırsınız.. Hem söylersem aldırmak isterse diye bişi yok zorla alacak değil ya sen istemedikten sonra o bebeği kimse aldıramaz sen Allah a sığın eşinle konuş kabul etsin ya da etmesin o çocuğu doğırmalısın bence...
00 Yorumla
+1 yılDoğur büyüt sana arkadaş olur hem aldır derse kabul etme ama illaha aldırcam diyorsan birde şöyle düşün 2 aylık diyorsun bebeğinin kalp atışları başlamış günah değilmi onada eğer bakabilecegini düşünüyorsan doğur bak derim bu durumda olan birsürü insan var
00 Yorumla
+1 yılkeşke hamile kalmadan hatta evlenmeden önce bunları düşünseydin.. ne oldu da eşinle ayrılıyorsun! bir anda kara kaşına gözüne mi vuruldun bu adamın evlendin sonra anlaşamadınız ayrıl!!
eşin nefret ediyormuş çocuklardan söylesen ne olacak.. pek sevineceğini sanmıyorum hatta aldır der boşanmayı etkiler diye!!
sen ikna ettin barıştınız diyelim ee gene kavga edeceksiniz büyük ihtimal. çünkü iş boşanmaya kadar gelmiş.. çocuğün aranızı düzelteceğini sanmıyorum.00 Yorumla
+1 yılHamilesin diye sakın boşanmaktan vaz geçme.
Şiddet, huzursuzluk içinde büyüyen çocukların çoğunun duygusal iliskileri tutarsız ve mutsuz, özgüveni zayıf, hatta akademik becerileri düşük oluyor.
Bence iki seçeneğin var: yalnız ya da ileride yapacağın yeni bir beraberlik içinde çocuğunu büyütmek ya da kürtaj.
Şu an o çocuk tam olarak gelişmiş değil ve kürtaj olup da o psikolojiden kurtulamayan kadın yok denecek kadar az. Kaldıramam deme.00 YorumlaAnlaşamıyorsanız çocuk için biraraya gelmeyin çocuğun büyüdüğü ortam psikolojisi için önemli , ayrılırsanız çocuğu aldırım böyle kötü bir dünyaya masum bir çocuk getirirsenix bu haksızlık olur, hergün pek çok çocuk öldürülüyor , o güzellikleri bu pis dünyaya getirmeyin ;)
00 Yorumlacanım din yönünden düşündün mü hiç? o çocuğun günahı ne eşine gelincede çocuğun günahı vebali hep onun boynunadır sen ona açıkla istemese bile çocuğunu kendin büyüt bak göreceksin gün olur devran döner eşinde pişman olacaktır kesinlikle bu hataya düşme
10 Yorumlasakın aldırma
günahsiz bir cocuk bu
belki de bu cocuk sizin icin baska bir kapi olacaktir belli mi?
barismaya ikna et
kendi annemden bilirim
tabii ben dogduktan sonra bosanmak istedi ama babasiz olmaz bunlar ne de annesiz.
bir yerde bulus ve olanlari anlat ve sen ne istiyorsun de
yok derse gerekirse de o cocugu dogur derim
aldiranlarin epeyi pişman bir de...10 YorumlaÖncelikle Allah yardımcınız olsun. Bence eşinizle durumu ılımlı bir şekilde hemen paylaşmalısınız. Belki bu durum sizin içinde yeni bir başlangıç olabilir. Baba olacağını öğrenmek erkeklerde çok büyük olumlu etkiler yapabiliyor. Aldırma olayını da kesinlikle düşünmeyin derim. İnşallah barışıp mutlu bir hayata kavuşursunuz. En iyi dileklerimiz bu mübarek günde hep sizinle...
10 YorumlaŞimdi durum çok farklı anlaşamama sebepleri dertler kavgalar bunların sebeplerini bilemeden yorumlar yapılıyor bana kalırsa otur aileni al karşına onlara bahset bu durumdan eğer ki gerçekten olmayacak gibi ise hiç düşünmeden boşan çocuğada asla zarar verme sonuçta senin arkanda ailen var hayat süprizlerle dolu ilerde kimle nelerle karşılaşacağını bilemezsin çok iyi düşün
01 Yorumla
Soran+1 yılAilem sağ değil hayatta ki tek kan bağım olan kişi teyzem o da fransada yaşıyor.
Kendi cocuğu ve üstelik evlisinin bunda abest birşey yokki bence eşin çok sevinir söyle ki bu olay aranızı bile düzeltir dıye düşünuyorum. Her evli adam baba olmak ister kesinlikle söylemesin! Aldırmak ne demekkkk! Sakınmn Allah ın verdiği cana sen karar vererek kıyamazsın!!
00 Yorumlaöyle bir adamla neden evlendiniz ki?
neyse olan olmuş. çocuğunuza kendiniz bakın. babasız büyümesi çocuk esirgeme kurumlarında sürünmesinden, ya da öyle bir adamla büyümesinden hiç olmazsa hiç büyüyememesinden iyidir. bu nedenden ötürü çocuğunuzun katili olmayın.00 YorumlaEsinle cok ciddi bir ayrilik haliniz yoksa yani oturup konusmayla barisabilecek haldeyseniz onu ikna etmeye çalış yumuşatmaya çalış bence sen esini daha iyi bilirsin aldırmak en son düşünecegin şey olmalı önce imkanları gözden gecirmelisin bebek doğarsa yumuşayabilir esin sevebilir onu sonuçta onun kanindan
00 Yorumla
+1 yılZor bir durum. Eşini tanıyor ve vereceği tepkiyi biliyorsan zaten bu evlilik sanırım bu sebepten dolayı bile kurtulmaz... Elbette söylemelisin bunu gizleyemezsin sonuçta ama önce kendini güvende hisset sonra açıkla, bu zor bir karar ama şu ana kadar kimseden doğduktan sonra pişman oldum sözcüğü duymadım yoktur herhalde ama aldırırsan bu söyleme ihtimalini unutma sakın... :(
10 Yorumla
+1 yılkarar verimisinz ayrilmak icin fakat kararinizi bidaha gozden gecirmeniz lazim hamilesin cunku sana esine dön demeye dilim varmiyo oyle esle bir omur gecmez cocuklari sevmez nefret eder diyon aranizdada bir gonul bagi kalmamis gibi sadece hamile oldun icin mecburiyete dayali olarak esinle hayatini idam ettirmekte ayri bir iskence cidden zor bir durum
00 Yorumla
+1 yılBu çocuk yeni bir başlangıç olabilir ikiniz içinde evlilikte darilmalar kavgalar olur benim annem babamda kavga eder ama 2 gün sonra barışırlar siz daha yeni ciftsiniz sanırım sabredin eşine soyle durumu o bence sevinecek çocukları sevmiyor ama insanın kendi kanı dünyaya gelecek düşüncesi her erkeği çok mutlu eder umarım barışır çok mutlu olursunuz
00 YorumlaDoğru bana ver ben bakayım genede aldırma karnındaki meleği katil olma !!
432 Yorumla- +1 yıl
Bunada mı eksi yuh l*n
ona söyle aldır derse onu umursama ve çocugunu dunyaya getir aldırma gibi bir yanlıs asla yapma bu sana Allah ın bir lutufudur.. Babasız olucak dıye düşünme öyle birisi olacagına olmaması daha iyi ve unutma peygamber efendımız ın babası vefat etmıstı o dogmadan önce sen yeterkı dünyaya getir çocugunu Allah bir yol gösterır yeterkı ona sırtını dönme..
00 Yorumla
+1 yılHamile olduğunu kesinlikle söyle. Hakim zaten kanaat kullanıp bosanmanizi reddeder muhtemelen ama esin de yumusayabilir. Kaldı ki ayrılsanız bile o senin cocuğun babasız da degil cok guzel buyutursun hic de pişman olmazsın bence
10 Yorumla
+1 yılBaba babalığını yapamayacak kadar adiyse sen anneliğini yapacaksın ona sahip çıkacaksın evet günahı çok büyük bir canlının yaşama hakkını elinden alıyorsun ne kadar korkunç.
10 YorumlaBence bir bebek evliliği kurtarabilir. Bak sen o istemez filan diyordun adam nasıl istemiş. Bence de bir erkeğin en sevindirecek şey baba olmaktır. Hadi evliliğinizin ikinci baharı hayırlı olsun :)
00 Yorumla
+1 yılİkna etmelisinn vee barışş yaa oo bebeğinn suçu günahı yokk ve ilerde bir bebeğin olursa allah korusun bii şekilde evladınla cezasını alırsın ALDIRMAAA
00 YorumlaEşine söyle bence bu onu mutlu edecektir.. Kendi çocuğuyla başka çocuk bir olmaz milletin çocuğunu sevmiyor olabilir ama kendi çocuğu sonuçta bence direk söyle
00 Yorumla
+1 yılÇok zor bir durum ama karnındaki senin bir parçan nasıl vazgeçiceksin ondan? Hem babasıyla büyüyen her çocuk mutlu mu saniyorsun? Yine de en doğru karar senin kararın olucak. Ama iyi düşün ve öfkeyle karar verme.
10 Yorumla
+1 yılEşinle barış, daha sonra çocuk kavgalarla dolu bir aile ortamında büyüsün. Senin durumunu yaşayan bir komşumuz vardı. Şimdi çocuğu ilkokula gidiyor ve psikolojisi bozuk. Vicdan insanı yanıltır, mantıklı ol.
00 Yorumla
+1 yılbana kalırsa aldır. eger aldırmam diyorsanda o cocugun geleceginden sen siz sorumlu olursunuz. görüyoruz cocuk yapıp cöpe atan insanlar var. inanırmısın hayvanlar böyle yapmıyor gecen yavru kediye araba carpmıs. annesi basından ayrılmadı. sonra aldı götürdü o yavruyu. bazıları hayvan bile degil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece kendi yasayacagin zorluklari değil cocugunum psikolojisinide dusunerek karar ver. Emin ol ne kadar kucuk olursa olsun aklından hic çıkmaz kotu anıların. Mesela ben 5 6 yaşındayken yasadigim guzel şeylerden cok kotu olanlari hatırlıyorum
10 Yorumla
+1 yılHamile olduğunu söylersen belki yumuşar ve güzel bir aile olmayi teklif et. Sonuçta 1 yıl diyorsunuz daha cok tazesiniz aslında
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelli ollmaz açıkla eşine 2 aylık oldugunu belki yumuşar çocuk herşeyi değiştirir insanı derler ama bilmem bende pek hoşlanmam ama özellikle küğçük kız çocukları çok sevecen oluyor kocaan bir şekilde şahit olsa falan onların tatlılıgına yumuşar bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsakın aldırma Daha ne zaman tekrar evlenip eline cocugunu alcaksın? Bence barışma yoluna gıt ama bebek oldugunu söyleme. Barıstıgınız gun guzelce romantık şeyler hazırla mum yemek muzık fln.. Sonra sana bir hediyem var de ve söyle
10 Yorumla
+1 yılBence önce sormalısın eşine. Baba olacağını bilmek başka bir tepkide bulunmasına sebep olabilir bilemezsin.
00 Yorumla
+1 yılaldırma. o cocugun rızkını verır Allah onu dusunme ama ne tepkı verıcegını bılmıyosun o zman ne dıyecegını bılmıyosun bı soyle bence herkes cocuk sever kendı cocugunu hemde
00 YorumlaDaha çok erken aldırmalısın bence o çocuk ana ayrı baba ayrı yaşamak zorunda deil.. Sizin keyfiniz yüzünden..
00 Yorumla
+1 yılBence aldırma eşine yinede söyle o istemeyebilir ama sen istiyorsan senin bebeğin o belki aranizda ki kopuk ilşkinin tedavisidie hiç belli olmaz ters tepki verse bile kıyma kendi yavruna
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen aldirdim cok pismanim. Nasılsa evlilik disi bir cocuk da degil (benimki oyleydi). Soylemek zorunda değilsin. Dogunca nafaka da istersin. Kendi ayakların üstünde durabiliyorsan maddi olarak. Aldirma. Cok pisman olursun.
00 Yorumla
+1 yılAyrilcaktinizda hangi ara bebe yaptiniz yaw. Neyse git konus herifinle onunda cani var yasamaya hakki var aldirmayin dogur cocukta olunca araniz belki duzelir
10 Yorumlaİşte bu kadar bilinçsizsiniz,, Korunmuyosunuz sonrada hamileyim napıcam diyosunuz. Napıcaksın? Doğuracaksın. O da bir can senin canın.
20 Yorumla
+1 yılDüzelecek sorunlarınız varsa bir daha oturun konuşun olmuyorsa uzatmayin. Emin ol babasız büyüyen bir çocuk sorunlu sevgisiz bir aile ortamında büyüyen çocuktan az üzülüyor.
10 Yorumla
+1 yılEsinden hamile oldugunu gizlemek dogru olmaz.
barismak icin bunu kullanman hic uygun dusmez.
o cocuk da ikinizinde hakki var ama dogurmak istyrsan bu da senin en dogal hakkin00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 897 cevap paylaştı.
+1 yılBırak aldırma. O doğduğunda hayatındaki tüm boşlukların rengarenk mutluluklarla dolacaktır. :)
10 Yorumla belkide allah siz boşanmayın diye bu meyveyi gönderdi kıyma sakın
10 Yorumla
+1 yılsen bu çocuğu asla ama asla aldırma ALLAH kerimdir elbet yardım eder bırak babasız büyüsün
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir bebek asla yuva kurtarmaz. çoçugu icin senelerce sabredenleri gordum gençlikleri gittikten çocuklari buyuduktn sonra bosanmalar çok.. bebek yuva kurtarir mantigini bir kere ortadan kaldirin..
00 YorumlaAldırmamak için barışmaya bak. çocuk sevmesede kendi yavrusu baska gelir. hem yaparken düşünecekti değil mi.
00 Yorumlaçocuğunun katili olmayın zor bir durum ama eşiniz sahip çıkmazsada babasızda olsa canına kıymayın o meleğin
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 404 cevap paylaştı. Her ne olursa olsun o çocuğu aldırmaman en mantıklısı. Neticede o senin canın kanın.
00 Yorumla
+1 yılAllah veriyorsa baş göz üstüne. Bende annesiz babasız büyüyorum. Siz Rabbimin verdiği cana kıymayın. Durum ne olursa olsun!
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAldirma.
esine soyle
Cocuk sevmez gibi gozuksede sevebilir kendi canindan bir parca..
mahkeme de uzayabilir cocuk konusu falan girmis ya..10 Yorumla
+1 yılBn senle evlenrm ama benim aile cocugun bnden oldunu blmesi lazm. d
00 YorumlaKesinlikle aldirmak gibi bir yanlis yapma yarini dusun ilerde tek basina kaldiginda sana bakacak bir evladin olacak boyle bir hataya sakin dusme sakinnn
00 Yorumla- Devamını Gör (116)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat