AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
Kesinlikle aldırma çok pişman olursun. Kendi imkanlarınla bebeği büyütmeye çalış. Eşinle asla barışma, tekrar birleşmenizi önermem. Ama yinede baba olacağından haberi olsun.
Aldırmamalısın.. oda Senin bir parçan senin canından senin kanından
kocana söyle
bunu bilmeye hakkı var
sakın aldırma
allahtan kork ve çocuğuna sahip çık
mutsuz yuvada büyüyen bir çocuk yerine uzaklardaki bir baba hayaliyle büyüyen çocuk daha iyidir
öncelikle söyle , aldır demez sanmıyorum. Ha baktın istemiyor bir güzel yersin parasını çürütürsün onu.
Aldırma sakin esine de şöyle belki hersey yoluna girer hemen bosanmaya karar vermeyin karsilikli uzun uzun konuşun of
evet haklısın ama bebek var diye birleşecekler bir zaman sonr yine problemler yaşayacaklar.. gerçekten çok zor bir durum Allah yardımcın olsun
Bebek ortami yumuşatır birbirlerine bağlar hiç belli olmaz hemen fevri davranma mak gerek üzülüyorum böyle olayları duydukca biraz sabret mek lazim @delgec343
haklısın tabi ki bu kararını arkadaşımızın vermesi lazım eşini ve kendini tanıyan o.. kaldı ki eşinin aldırmak isteyeceğinden bahsetmiş pek uzlaşılacak gibi durmuyor sanki @kimeneekii
Aptalllll aptalll aptalllll erkekler..😢😢😢
Dogur o cocugu.. Insafa gelir belki... cok uzuldummm:((((((((
Eşine kesinlikle söyle sana aldır demeye hakkı yok onun. bebek doğduktan sonra yumusuyacağını düşünüyorum. Ama sakın bebeğine zarar verme her işte bir hayır vardır. Allah yardımcın olsun.
Bakamazsın babasız büyütme aldır gitsin diyenlere şunu söylüyorum ;
Demekki evli olsanız çocuğunuz olsa doğduktan 2 ay sonra eşiniz sizden ayrılsa babasız büyümesin diye çocuğu öldürürsünüz siz.
Yapmayin bacm yuva kurmak cok zor ama yıkmak çok basit oturun uzun uzun konusun ortak noktayı bulun yazik gercekten pisman olmayin bian once anlasmaya varin derim ben..
İstemeyen o zamn n seyini tutacak ne dmekk nefret der , bende bu hirbolardan nefret ediyorum -.-
Tabiki aldirma o okuzden ayrilma cocugu gordukce sana olan tavirlari fikirleri degişecektir cocuk baglayici olacaktr
Eşin istemiyorsa ve ayrılacaksan aldır derim. Tek başına babasız çocuk büyütmek kolay bir şey değil. Ki bunu o çocuğa yapmaya da hakkın yok.
Esinle barismaya calis bir bebeğinizin olacagni soyle baktin istemiorm aldr çocuğu derse bosan bebegide aldrma
Çocuğunu sakın aldırma kocanla da eğer mutsuzsan barışma her şey bir şekilde halledilir ama çocuğunu aldırirsan hep içinde bir pismanlik olur
Aldirma bebegini cok gunah onun ne sucu varki :( esini ikna etmeye calis olmuyosa bile cocugunu aldirma sakin cok psman olrsn
bişey sorucam ilk ay farketmedin mi hamile olduğunu yani kanaman oldu mu? bende şüpeleniyorum ama ilk ay kanamam oldu o yüzden soruyorum
Sakın aldırma vebalini ödeyemessin artık büyütecen onu bir şekilde onada derhal vur tekmeyi bide anne baban sağmı? Yaş kaç
Hayır 5 yıl önce kaybettim ikisini de. 25 yaşındayım
Eyvaaaaah Allah yardımcın olsun be kardeşim işin zor meslek var mı peki
Anaokulu öğretmeniyim ama 3 yıldır yapmıyorum işimi
Anladım eşin le neden problem yaşadın peki
bence sizi tartışmaya sürükleyen konuları tartışın ve çözün söylemelisin bebek bazen kurtarır. barışmasanda doğum yapmalısın bebek nasibiyle gelir canım
bır ınsan nasıl cana kıyarya ALLAH bır kolaylık verırınkesınlıkle ayrılma o gvt söyle aklını başına alsın yenıden duşunun yuva kurmak zor ama yıkması kolayy sız malmısınız lennnnnnnnnn
çocuk sevmeyen biri ile evlenmek ne biçim iş? aile hayatını hiç sevmiyomuş gibi birşey. o kocana sabır etme ihtimalin varmı?
Aldır dese de dinleme onu. Senin de söylediğin gibi o senin yavrun.
boşanmaktan vazgeçseniz de çocuk için olur seni sevdiğinden değil.. ne yapacan
O bebekte Allahtan belki barışmanıza vesile olacak ;) söylesen boşanmaktan vazgeçeceksin ;)
Eğerki olursa barışı dene o zaman melekler de alemde duacın olr ve ahretini kurtarrsn inşAllah ;)
varsın babasız büyüsün. gercekten dogru degil. esini seviyorsan belki bebek yumusatabilir sizi
Sen kocanı boşver kendine cocugunla yeni bir hayat kur.
Zaten ayrilacaksiniz onun vebaline girme dogur bence tabi bakabileceksen bunlari iyi dusunup karar ver
Bence çocuğunu aldırma sonradan pişman olacağın şeyler yapma. Çocuk geliyormuş bence ayrılmayın. Barışma yolunu bul. Onun sevdiği şeyleri yap mesela.
Olur yolunu bul yanasmiyosa bidaha yüzüne bile bakma ayril çocuğu aldırma nafaka verecek nasılsa takma kafana Allah yardimcin olsun
Eşinle Konuş ikna et Barış karnındaki de bir can ha gidip adam öldürmüşsün ha karnındakini aldırmışsın hiç farkı yok günah vebali de çok ağır olur
Katil olmak ister misin? Emanete hıyanet edenlerden misin? Can Allah'ın emanetidir senin o canı almak ne haddinedir?
söylemelisin o sadece senin değil, belki düşündüğün gibi olmaz.
aa bak üzüldüm cidden şimdi. sadece senin değil eşinin de düşünmesi lazım biraz
alllahın verdiği canı sakın aldırma yatıcak yerin olmaz sonra
Bence sole egerr yine ayrilmak isterse yapicak bsy yok o cocugu bole bir hayata getirmekte gunah ve bu o adamin boynuna gunahi yani Allah senin kalbini biliyo sonucta
Barissaniz da cocuk için olacak seni sevdigi için degil
bence ona söyle inşallah bebek herşeyi değiştirir başını kesseler bile o doğmamış meleği aldırma
Herseyde vardir hayir sabret bence sabredersen kazanan olabilirsin
belki bu cocuk tüm sorunları ortadan kaldırır mutlu olursunuz
Sen bir annesin. Çocuğuna baba da olursun. Katil olma.
Sana aşık olurum o ne güzel düşünce oyle.
Oda güzel @bLLkeskin
:) kızmayın vakit geçsin diye takılıyorum
Kızmadım 😁 @bLLkeskin
18-24 yaş aralığına bayılıyorum çok anlayislilar maşallah :)
Peki 😀 @bLLkeskin
Iki kelime daha edelim o kadar hatrim olmadi mi. d
Hayır 😀@bLLkeskin
aldirma kiz cocugu sakin katil olma sakin dogur sevaptir rizkiyla bereketiyle kismetiyle gelir...
suç sende. Çocuklardan nefret eden bir adamla ne diye yatarsın?
Bu hamilelik işini evliliğini kurtarmak için kullanmalısın. Çevrendeki akıllı insanlardan yardım al.
Babasızda büyür çocuk.. O Çocuğu anlaşamadığın bir adamla aynı ortamda yetiştiremezsin.. Pisikolojisini maf edersiniz. Çok ince hesaplar var ortada
Kocanla barisirsan eger mutlu olmayacaksaniz ikna etme cocuguda aldirma bnce cok pisman olursun omur boyu aklından cıkmaz
Sacmala git ayril... basina bela olur madem kocan istemiyor ki onun sperimi sen neden tasiyasin onun cocugunu
Hakkına hayırlı olanı ister her hayattaki her şey bizler insanlar için Rabbim yardımcın olsun
çocuk sevmeyen adamı nerde buldun. sndede biraz var yani. yazık gunah o da bir can.
offf off bu nedir yaa.. yazık walla hem sana hem bebege
kardeş barışmaya çalış aman aldırma. piman olmayasın hiç yoktan ailen sahip çıkar.
Eğer o çocuğun psikolojisini ve geleceğini gram düşünüyorsan aldır.
biraz erkekse çocuğunu taşıyan kadını bırakmaz. sen yinede söyle belli olmaz emin olma okadar. bebeğini parça parça kopararak çıkarıp kozmetik şirketlerine satmalarına göz yumamazsın.
Niye ayrildiniz hatami yaptın aldattnmi ya da omu yapti. aldırmak bana daha akıllıca geliyor
aldırma canm o meleğin şuçu yok... sadece sen olmıcaksın babasız çocuk büyüten
kesinlikle aldırmayın babasız büyütmeniz gerekse bile. durumu uygun bir dille izah edin
Ayrılma sebebiniz ne ki. Çocuk için tekrardan o adamı çekebilecek misin
Dönüşü yoksa aldır bence... Geleceği yönünden sıkıntı çekmesin garibim... babasını da görmezsin o sayede
boşver tatlım aldırma o senin dayanağın olucak yaşın genç ilerde belki daha iyisini bulup evlenirsin çocuğuna babalık yapar. O piçide boşver
Barışmak senin kararın eşine önce kesinlik haber vermen lazım ama bir çocuğu asla babasız büyütme