Hamileyim kocamdan deger görmüyorum çok mutsuzum. Yalnız hissediyorum, ne yapmalıyım?

Iyi aksamlar ,30 yasindayim evliyim ,14 haftalik hamileyim. Esimin abisi evlenicek, ben sadece nikahimda tanistim kızla ama hic kafa yapilarimiz uymadı anlasamadık.. Biz Eskisehir'de yasiyoruz ben buralıyım onlar İstanbul 'da yasiyor neyse buraya geliceklermis gezmeye iyi dedim ama bizde kalicaklarmis ustelik kızın kız kardeşi de gelicek tam 10 gün, bende tavır yaptım her seyi anliyorum da kiz kardesi ne alaka abinin maddi durumu cok iyi neden otelde kalmiyorlar dedim, ya oyle diyemedim iste dedi bu arada abisini severim cok iyi biri. Yarin sabah gelicekler , hiç istemiyorum bunu bil dedim, sen hamilesin diye iyice simardin ne oluyoruz dedi bana karşı ilk kez boyle konustu sonra geldi sinirlendigim icin oyle dedim falan dedi ama ben cevap vermedim konusmuyorum dünden beri.

Çok mutsuzum bu sabah arabayla kaza yaptim sinir stresten, cok dalgındım, çok ufak bisey tabi cok sukur bisey olmadi gittim oto sanayiye yaptirdim herseyi haber vermedim eşime, sonra hastaneden cikarken yüz üstü düştüm gözüme taş girdi aksama kadar hastanedeydim, hic birini soylemedim kocama. Anneme geldim burada kalicam bugun, mesaj attim annemdeyim diye. Bisey yazmadi aramadi da kendimi cok degersiz ve mutsuz hissediyorum.

Hamileyim kocamdan deger görmüyorum çok mutsuzum. Yalnız hissediyorum, ne yapmalıyım?