Bu konuda kimi haklı bulursunuz?

Sevgilim yakın zamanda araba aldı ve ciddi anlamda yüksek bir borcun altına girmiş oldu. Evlenme aşamasında olduğumuz için 1 yıl içinde borcu kapatacak. Kendi işi var ama borca yetişebilmek için ekstra olarak iş çıkışı da işe gitmeye başladı , haftasonu cumartesi zaten kendi işinde çalışıyordu 15.00 e kadar yine iş çıkışı ekstra işe gidiyor , pazar günü de full ekstra işe gidiyor..

Bundan 1 hafta önce bize geldiğinde dedi ki sadece haftasonları ekstraya gidicem bundan sonra haftaiçi akşam görüşürüz işte sürekli sizinkilere söyle bunu bilsinler falan diye diye başımın etini de yedi fakat pazartesi günü öğreniyorum ki haftaiçi de gitmeye karar vermiş. Aslında kızdım kendi içimde tamam hak veriyorum borç ödemek için yapıyor ediyor çünkü benim de borçlarım var bende ev geçindiren bir insanım anlıyorum onu da fakat öncesinde sözler verip sonrasında bambaşka şeylere dönüşmesi beni ikinci plana atıyormuş gibi hissettirdi.

Dip dibe oturan insanlarız ama sorsanız 1 aydan fazladır araba almadan öncede vakitsizlikten görüşmedik.

Bu konuda kimi haklı bulursunuz?