Fikriniz önemli benim için flörtüm instagram dan sürekli kadınları likeliyor bikinili falan onları da beğeniyormuş benim bundan hoşlanmadımı biliyor bana sürekli ne var sadece bir beğeni atım ne olucak abartma falan diyor sinirleniyorum bu duruma en hoşuma gitmeyen şeyler sırf bu yüzden sürekli hep aramız bozuluyor birbimize veda etik artık sildik her yerden ama aklım hala onda ben mi fazla abartıyorum öfkeleniyorum yoksa o bumu kadar geniş anlamıyorum kendisine aynısını yapsam erkeklerin pnsn beğensem hoşuna gider miydi 😔
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yaw kısasa kısas o yapıyorsa sende aynısını yapıcaksın bakalım hoşuna gidiyormu , aynısını diyceksin , bi beğeni altı üstü felan diye , zaten umursamıyorsa da boş ver bitmesi daha iyi olur
Onun hoşuna gitmiyor ben öyle biri değilim ama beliki o öyle onunla çok deniyorum ama olmuyor bir güldü yakınlaşmak hep böyle kaldı hep bir problem çıkıyor bende sorunu arıyor ben kimseyi likelemiyorum o bikinili faln kadınları beğeniyormuş kalca show yapan kadınları
😂 boş ver ya biliyorum sevince boşverilmiyor ama başka çaren yok eğer o kişiye dönersende kendin üzülmeyi hakedersin boş ver o anlar zaten sen yeterki dönme.
İstangram şifremi veriyim falan demişti ben böyle birsey kabul etmedim çünkü aramızda tam birsey yoktu
Ayrıldıktan sonramı vereyim dedi çıkarken mi
1 2 gün önce dedi
Yani kanser olmak istemiyorsan kabul etme bence ya da kabul et sende ver instanı , aynı şeyi sen yap
Benim de nişanlım disar da kızlara bakıyor yanım da baktın diyorum ama hayır bakmadım abartıyosun. Falan diyor seven insanın gözü senden başkasını görmez bence iyi ki ayrılmissin 👀
İnstagram şifremi veriyim diyor falan filan hep ikna etmeye çalışıyor uzun zamandır konuşuyoruz artık yavaş yavaş ilerleme aşamasındaydık tam onda güvenmeye başlamıştım hep böyle oluyor yine sildik biribimizi hep benmişim gibi suclu ona güvenemiyorum
Seni manupile ediyor inanma boş ver seven insanın niye bikinli kızları liklesin bir abartiyosun diyo
İstemiyorum zaten kabul etmedim şifresini falan da
Sen abartmıyosun aksine haklısın çocuk bi tuhaf tıpkı 1 hafta önce ayrıldığım canım gibi boş ver zaten geri döner
Tam ilermeye başlamıştık bu sefer olacak gibiydi ona güvenmeye başlamıştım yine hayal kırıklığı gördüm tesadüfen karşıma çıktı bikinili arkası dönük kalcalarını show yapar gibi pos veren kadını beğenmiş sonra çok sinirlendim öfkelendim yazdım bari fiyatını yazaşmış sen giderdin faln diye sonra hiç yazmadım sinirim gecmedi ona karşı bugun bakıyorum takipten falan çıkarmış cevap yazmadım için sordum da neden böyle yapıyorsun yazmıyorsun çok abarttın falan diye yolamızı ayırdık çok üzgünüm bıktım da artık yorgunum hep böyle oluyor :( olmuyor bir türlü
Peşinden koşma bişey değismiyo bırak ne yaparsa yapsın bende bıraktim dönerse bizimdir dönmezse kalır
Sence döner mi fikrin ne? Bugun hiç girmesem beni merak eder mi acaba instagram a?
Girme bakma story at mutlu mutlu hiç umrunda olmasın geri gelie benim köpek öyle gelmişti
Silmiş beni cevap yazmadım diye hesabım kapalı ama yinede görünüyor mesajlarda aktif olup olmadığım
Tamam aktif olma benim köpekte beni çıkarmış geri gelir bunlar böyle it gibi davran
Vedalaştık ama tam bu sefer olucak gibiydi ya of neden hep böyle yapıyorlar anlamıyorum ben gercekten hiç sevdiğim kimse olmuyor benim artık sevenim bile yok gördün gibi
Bak tatlım aslında biz salağız açıkçası dışına baya önem ver sen elini sallasan ellisi bende bunu sevdim ama bizde vedalaştık ve bitirdik neyse sen takma bunu sis halledicez bu köpekler dönücek
Sence yine yazar mı yoksa hayır mı?
Yazar sadece takma