Sizce bu durumda kim haklı?

3 buçuk yıllık bi ilişkim vardı benim hatam yüzünden ayrılmıştık yalvardım peşinde koştum düzeltelim diye istemediğini söyledi 5 6 ay ayrı kaldık o süre de biriyle tanıştım 1 2 ay konuştum ama eski ilişkimden bahsettim sevdiğim var dedim arkadaştan ötesini istemesin diye bi süre sonra tek buluşmak istedi bende olmaz dedim bi arkadaşım vardı buz patenine gidicektik onuda çağrıdık tamam demişti neyse yine ilişki muhabbeti yapınca konuşmayı kestim o uzun ilişkimle tekrar konuşmaya başladık yüz yüze konuşalım dedim yalvar yakar ikna ettim geldi konuştuk ve buz pateni muhabbetini gördü bu bahsettiğin çocuk kim dedi anlattım neden mesajları sildin dedi daha önce silmiştim engelledikten sonra dedim inanmadı sakladığım farklı bişey olduğunu düşündü yokluğuna bile sadık kaldım sen neden yaptın dedi kafamı dağıtmak istedim düşünmek idtemedim seni olmadı dedim şu an kavgalıyız bidaha bizden olmaz diyo anlatıyom yine istrmiyo kız erkek olarak olaya bakmayın bi erkek yapsa farklı yorunlar yaparsınız düzgün cevap verin

Sizce bu durumda kim haklı?