Sizce bu olayda kim hakli?

Benim kız kardeşim var bir tane. Liseye başladı ve çok içine kapanık ve çekingen olduğu için sınıfla kaynasamadi. Sınıfta sürekli oturduğu bir erkek çocuğu varmiş. Birgün bununla oturmak istemediği için küfür edip bunun çantasını başka sıraya koymuş. Bu da sonraki ders yer olmadığı için çocuk bunun yanına gelmiş. Bu da çocuk uzun boylu ve iri diye sen çok yer kaplıyorsun demiş. Bu arada benim kardeşim normalde alay eden birisi değildir kimseyle ama herhalde öyle bir şeyi o an boşluğuna gelip söylemiş. Sonra sınıfta bir çocuk bunların arasındaki diyaloga şahit olunca sen kilosuyla alay ettin onun diye bunun kolunu sıkmış. Başka birisi gelmiş kurtarmış hatta onu. Kolunu sıkmakla kalmamış bir de kız arkadaşlari var sınıfta bir kaç tane kız kardeşim hakkında onlara demiş ki o insanlarla alay ediyor ben de ondan önü dövdüm. Sonra bu kızlar da narsist sınıfta üstünlük kurmaya çalışan tipler. Fırsatı kaçırmıyorlar ve kız kardeşimin üzerine geliyorlar. Üç kişi onun sırasının önüne geliyorlar. Özellikle içlerinden en egoisti bir daha insanlarin özellikleriyle dalga geçersen seni öldürürüm demiş. Böyle birkaç defa aynı gün sırasının önüne gelip böyle bunu tehdit edip üzerine gelmişler. Bizimkisi korkmamış ama üzülmüş daha çok

Sizce bu olayda kim hakli?