İstanbul da yaşayan bir kuzenim var kırk yılda bir buraya gelir, o da teyzelere geldi biz de annemle kız kardeşlerimle hazırlanıp onu görmeye gittik. Sonra orada diğer teyzemden olma kuzenim var kahve yapmaya gitti. Herkese kahve verildi ben ve iki kardeşime verilmedi. Ben de bozuldum. Sonra sinirlendim annem fark etti teyzeme söyledi onlar da tepki göstermedi yaparız dediler yapmadılar takmadilar yani. Sonrasında eve geldik annem de yarın bunları bize davet etti. Ben de çok sinirliydim duramadım. Bittim kahve yapan kuzenime saydirdim. Sonra o da gitmiş evinde topladığımız teyzeme anlatmış o da onu bana savununca ben teyzeme de saydirdim annem teyzelerim kuzenlerim kim varsa hepsi bana onu savundu. Annem de dahil herkesi sildim burada kim haklı?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tamam bence sinirlenmen ve üzülmen normal, olabilir fakat keşke bu kadar çıkışmasaydın. Ben olsam bir daha muhattap olmazdım, madem kendileri benimle muhattap bile olmuyor. Görmezden gelirdim ben de.
Çok fazla tepki gösterip haklıyken haksız duruma düşmüşsün bir de.
Öyle olmuyor yani, aradım sonra yok kahve bitti yok ben fwrk etmedim erken uyanmıştım gibi şeyler söyledi. Tüm aile onu savununca ben de tüm savunanları hayatımdan çıkardım.
Sadece hakkımı savundum başka bir şey yok. Zaten ne kadar değer verdiklerini göstermiş oldular.
Ben olsam napardım biliyor musun, madem geliyorlar. Onlar yapmadılarsa sana, bende herkese yapıp onlara kahve yapmazdım ve kırıldığımı bu şekilde belli ederdim. Hem anlamış olurlardı.
Onu da düşündüm ilk başta ama kendime yakıştıramadım. Yüreğimi sogutmam lazımdı aşırı sinirliydim.
Aslında bu yaptığında pek yakışacak bir şey değil kuzum, haksızsın demiyorum ama...
Olayda haklısın ama tepki vererek kendini rencide ettirmişsin. Bazen susmak ve umursamamak en güzel çözüm olabiliyor.
Önceden çok sevip değer verdiğim insanlardı yaptıklarını hak etmedim çok fazla sinirlendim. Ama haklı olduğumu hiç bir şey örtemez. Böyle böyle insanların gerçek yüzleri ortaya çıkıyor.
En büyük kazığı kuzenimden yemiş olarak hiç şaşırmıyorum.
Tek kuzen olsa iyiymiş bu olayda annem teyzem aradığında onların gönlünü eğledi haksız çıkardı beni ben de onu da sildim. Kuzen ne ki yani ama üzücü bir durum. Hala insanı kırıcı bir şey aradan 4 5 ay geçti.
boş ver gitsin
Yarin geliyomuş ya sende ona kahve yapma hatta annanede yapma ona verkr diye kardesinle karsilikli iç
Yok ben öyle görgüsüz değilim geldiklerinde vermiştim.
Valla ben olsam vermezdim gorgusuzlukten değil birini sevmeyince belli etmekten
Herkes nasıl gördüyse öyle yapar, terbiyesiz olan onlar.
Bu olayda sen haklisin ama bakiş açimiz farkli demekki çunku karsidaki bana ayip ettiyse bende ina ayip etmekten hiç çekinmiyorum banada ayip etmeselermiş bir kez yaşiyorum kafasindayim
Evet doğru söylüyorsun aslında anlıyorum seni ama sadece çözümlerimiz farklı 😀😀
Bak en basitinden diyim biz 3 kardeşiz 2. İle yaşlarimiz yakin digeride 10 yaş kucuktur bizden kahvalti hazirlarken yaşitim olan terbiyesizlik yapti bende o yemesin diye gittim bi tane tek haşlanmiş yaptim onuda kucugu yedi janxjsj
Ahahaahah iyi yapmışsın djdjd ben de uygulayayım olmazsa djd
İşte onlar terbiyesizse bende terbiyesizim modundayim annem biraz daha dikkat ediyor artik
Bundan sonra benim için de öyle afferin sana kız böyle devam 😀
Ya bu kendine deger verme meselesi bu bilince vwrinca kimse uzemiyor yani en azindan bence oyle inşallah hep mutlu olursun 🐑
Çicek atacaktim koyun geldi djndkc
Ahahaha sorun değil teşekkür ederim iyi dileklerin için aynısını senin için diliyorum Sağ ol 😇😇😇
Yaş aralığı 18-24 40 yıl oda iyimiş 😅
Kırk yılda bir anlamını bilmiyor musun? Çok gelmez demek istiyorum başka şehirde olduğu için.
Yav uykusuzum azad et 🥲