Kiz kardeşim bu sene turkiyede düğünü oldu evlendi ve gurbete geri döndüler nikah için gün aldılar ve nikahlari bugün oldu kız kardeşimin kaynanası annemi görünce ne selam verdi ne de hal hatır sordu ortada sorun olmadığı halde neyse ben kız kardeşimin nikah şahidiydim gereken imzayı attım ve nikahı oldu bitti kaynanası erkek tarafı olarak bir paket şeker olsun tenezzül etmedi almadı kuru kuruya nikahı oldu lokumsuz şekersiz neyse sustuk çıkışta da erkek tarafı hiç ne bir restoran daveti veya ne bileyim bir hoscakal demediler annem babam ise evlerine döndüler bense markete gittim bir kaç ihtiyacimi almak için o esnada kız kardeşim beni aradı annemler yüzümüze ters baktı bu nasıl bir rezilliktir dedi annemi babamı beni ezdi oysaki ciddi anlamda kötü birsey yapmadik nikah elbisesine varasiya kadar ben ablası olarak hediye ettim eşi umursamadı bile
Onuda geçtim eşin yanında mı dedim evet dedi müsait bir zamanda konuşuruz dedim eşim herseyin farkında dedi herseyi gördü dedi rezillik bu yaptığınız dedi ne rezilliği yapmışız dedim söyle ya sen ailemize laf atacağına git bir kaynana at dedim şekere de mi gücünüz yetmedi gavur milletin önünde kuru kuruya nikahın oldu onu geçtim dedim ya kaynanan allahin selamını dahi vermez mi akraba hısıma ayıp denen birsey var dedim sen çok olmaya başlıyorsun abla dedi yüzüme öyle mi eşin dedim elbiseni bile umursamadı ben sana verdim gelinliğimi o kadar mı hatrım yok yanında dedim yazıklar olsun bizi eşinin yanında ezdin dedim bir daha rahatsız etme beni dedim bana da bunu dedi yüzüme birdaha beni arama sorma dediğinde maf oldum üzüldüm ister istemez doğum edicem Allahtan birsey olmazsa 20 gün sonra ve sinirimi bozup hüngür hüngür ağladım oturduğum yerde hem takısını taktım 500 euro evindeki difrizini de ben hediye ettim eşimle onu geçtim nikah gelinliği de benden oldu nikah şahitliği de ben yaptım ve yüzüme adeta tükürdü desem azdır maf etti annemi babamı ailemi savundum eşinin karşısında rezil etti adeta yerin dibine geçtim yetmezmiş gibi de birdaha beni arama canım dedi yüzüme şoktayım ve ağlıyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer