Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar psikolojik şiddet görmüyor muyum?
Güncellemeler
+1 yıl
Intihar etmeyi düşünüyorum üstüne birde ben suçluymuşum gibi sürekli kendimde hata arıyordum
O çocuğun bazı zevkleri var bir daha o çocuğun bir şeyine başkasının birşeyine dokunma. Benim canımı sıkma! Sana sadece bir şey tavsiye ediyorum. Bir saat sonra bu işi yapmazsan senin kafanı kırarım. Yeter artık Deniz. Gerçekten yeter. Ver onu kavga çıkarma ver onu ver onu bana! VER ONU BANA! Sen hastasın. (Evet arkadaşlar hergün bu muamelelere maruz kalıyorum bu diyaolgda hiç konuşmadım sadece sessizce dinliyordum.)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
yaz konusalim cok bisey anlamadim. yazdiklarinizdan
Hayır
😱 bunu söyleyen eşin mi?
Annem
Sanamı söyliyor bunlar
I
Evet
Intihar etmeyi planlıyorum
Saçmalama istersen
Sakın öyle bişet yapma küserim valla
Suçlu benim belkide
Napıyosun ki
Oku bak iste soumsuz olmam ve kardeşimin skoterini çaldırdım o yüzden oldu
Bir scoter için laf yedin tamam da intihar edince ne diceksin scoter için intihar mı ettim dicen saçMalama
Hayır şiddet görüyorum aşağılama görüyorum o cümlelerin ne cazgirlikla bağırilarak denildiğini biliyor musun?
:( kaç yaşındasın
Onyedi
Bak sen şimdi intihar falan düşünme aklından çıkar bi bunu kuzum.. bak bi abi olarak sana tüm içtenliğimle söylüyorum aksine bunlarla güçlen..
Ama onlarda haklı degilller mi ölü gibi yaşıyorum ne ev işine yardım ne de oda toplama pislik içinde yaşıyorum tüm gün uyuyorum vb.
O zaman harekete geç.. Sende bişeyler yap.. seni alıkoyan nedir?
Depresyondayım ve ne kadar mükemmel olsamda bu insanlara yaranilmayacagini hiç bir şey değişmeyeceğini gördüm iyisini yapsam daha da iyisini isterler
Daha yaşın kaç bu kadar ümitsiz olma kendinden.. bi kendine gel birilerind yaranmak için değil kendin için harekete geç..
Suç bende değil mi
Tamam napcaz seni şimdi
Suçlu benim değil mi?
Evet biraz sende var
Peki napalim simdi
Gel kendimize çeki düzen verelim.. 😉
Olur ama nasıl
Sohbet ederiz.. birbirimizi motive ederiz 😉
Uzak durmak daha sağlıklı bence
Intihar etmeyi düşünüyorum artık hayatım böyle geçiyor
Saçmalamayın güzel günlerinizi düşünün
burada kim haklı belkide suçlu benim
?
Ya kimin haklı olduğunun bir önemi yok eğer iki kişi tartışma noktasına gelmişse ve hakaretler filan varsa iki tarafta suçludur.
Yalnız gekecekteki güzel günlerinizi düşünerek bu durumları atlatmanizintavsiye ederim
Peki böyle bir durumda annem kendisi artık sktr olup gitsem mi evden başımda böyle despot amirler varken delirmemek elde değil
Ya kaç yaşına gelmişsiniz intihar filan hoş değil demiri gözünüz dünyayı da hayalleriniz ile çevirecek yastasiniz.
Ya elbet bir gün gideceksiniz zaten bende babam ile anlasamazdim yalnız Allah birşeyler vesile etti herkes yoluna dedi 😃
Işte şimdiden gideyim diyorum psikolojim bozuldu bittim
Gitme
Neden uzakta okumaya gideyim diyorum
Oda olabilir