Ya arkadaşlar arkadaşlarımla gidip biraz vakit geçirmek istiyorum ama sevgilimin kıskançlık krizi tuttu gitme diyor sabahtan beri tartışıyoruz ben gitmek istiyorum benimle inatlaşıyo sizce kim haklı?
Sebebine bağlıdır bu, eğer erkek arkadasınız sizi davet ettiyse ozaman haklı ancak kız arkadasınız davet ettiyse ozaman bir sorun yok ancak size güveni tam olmalı ancak dediğim gibi bir erkek arkadasınız sizi davet ettiyse kaç yıllık olursa olsun ozaman sevgiliniz haklıdır, yani tamamen bu değisebilir eğer bu kisi sizin arkadaslarınızla gezmenize izin vermiyorsa yani vermeli bukadar kıskançlık olmamalı asla diye düsünüyorum, ancak erkek arkadaslarınız davet ettiyse ozaman kıskanmakla haklıdır kim olsa kıskanır eğer erkek arkadaslarınız davet ettiyse ozaman kendisinden özür dileyin ancak döneceğini sanmıyorum.
Çocuk haklı kim sevgilisine sorsa aynı tepkiyi alır. Eğer git deseydi ozaman bir sorun olabilirdi çocuk haklı bence sende seviyorsan dinle ya da aynı şeyi kendisi sorsaydı sen izin verir mıydın 3tane kızın yanına gitmesine bir düşün
Okullarda olan flört ilişkilerine aklım ermiyor çünkü çok ciddi gelmiyor bana zaten sorun bile gayet populer bir okul zamanları aşklarıyla ilgili bir soru ne haliniz varsa görün hi hi hi hi
Sevgiline az deger veriyorsan gitmessin yoksa iliski yürümez
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Doğru diyo anasini satayim eski sevgilimde senin gibiydi tam dayaklıksınız bide böyle lafı anlamiyosunuz ya telefonu bırakıp direk duvara dalıyodum sinirden