Cafede hoşlandığım garsonun hesabını bulup yazdım. Ama çok ilgili davranıyordu giderken yine gel dedi. Hesabını bulup yazdım meğer sevgilisi varmış bilmiyordum. Sevgilisi yazmaya başladı hesaptan. Ses kaydında da erkek peşinde koşma başka şeylerle uğraş dedi. Ne saçma sevgilisi olduğunu bilsem ve çocuktan o ışığı almasam yazmazdım
Sevgilisi olduğunu bilmiyordum kusura bakmadan Sonra Yazılan her mesaj gereksiz Madem yazmışsın geri almana da gerek yoktu engel atıp geçeceksin bir memleket meselesini konuşmadığınız kalmış 😄
Ama çocuk da niye diyor ki bana tekrar gel diye. Arkadaşımla otururken birden bire sebepsizce yerimizi değiştirdi. Şu köşeye oturur musun rica etsem dedi sürekli bizimle ilgilendi. Bugün de baktı sürekli ben de yazdım
Belki herkese diyor tekrar gel diye bilemezsin orası Sonuçta iş yeri Her neyse Madem sevgilisi varmış Salla gitsin buraya soru açman bile hata yoluna bak
Ben yakın erkek arkadaşımla gitmiştim. Kız da yazdı sevgilinle geldin nargile içtin dedi. O nereden biliyor. Ve hesapta resmim yok benim olduğumu nereden biliyorlar
Bence haklı olan sensin. Sırf erkek arkadaşına kendini yamatmak için, sözde ''Sevgilim beni nasıl sahipleniyor'' desin diye bir sürü boş yapmış.. Bu kadar uzatmana bile gerek yoktu. :)
Çocuk dedi ki sevgilim var. Ben de kusura bakma bilsem yazmazdım iyi günler dedim mesajları geri çektim. Kız atladı niye mesajlarını geri alıyorsun dedi ben de sana ne benim mesajlarım dedim küfür etti seni çok sever falan
Sana şunu söyleyeyim. Kızdan ayrılası varmış demek ki. Ama sen bahane olmuşsun belki. O yüzden bir adım atmak istiyorsan güzelce düşünmen lazım çünkü senle sevgiliyken başkasına gönlü kayar
Ben ilk yazdığımda kim olduğumu söylememiştim. O zaman sevgilisi yokmuş. Keşke söyleseydin o zaman kim olduğunu demişti. Sonra barışmışlar işte. Ben de o sıra yazıp kim olduğumu söyleyince kız yazdı hesaptan. Şimdi ayrılmışlar çocuk yazdı
Şimdi dedim ki konuşmasak daha iyi kendimi aşırı gurursuz kötü hissediyorum dedim. Belki barışırsınız dedim. O da dedi ben senden hoşlanıyorum onunla barışmak istemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Karşı taraf haklı. Her ilgiye koşacak kadar aç olmamalı insan. Ki herkese karşı ilgili olabilir bu kişi. İşi o. Ya da mizacı öyledir.
Her ilgiye koşmak? İlgi gösteren çok kişi var ama 3 aydır ondan hoşlanıyordum. Yine gel diyip duruyordu
Tek suçun mevzuyu uzatmak sevgilisi olduğunu bilmiyordum kusura bakma diyeceksin engel atacaksın Hatta bir de herkes kendi yoluna
Öyle dedim mesajları geri aldım ama mesajları niye geri alıyorsun dedi ben de sanane benim mesajlarım dedim o uzattı
Sevgilisi olduğunu bilmiyordum kusura bakmadan Sonra Yazılan her mesaj gereksiz Madem yazmışsın geri almana da gerek yoktu engel atıp geçeceksin bir memleket meselesini konuşmadığınız kalmış 😄
Öyle geri alasım geldi. Kız atladı hemen küfür etti
Engelleyip geçeceksin işte
Sinirim bozuldu öyle cevap verdim bende de canım var
Çocuğu kaçırınca üzüldün herhalde😄
Ama çocuk da niye diyor ki bana tekrar gel diye. Arkadaşımla otururken birden bire sebepsizce yerimizi değiştirdi. Şu köşeye oturur musun rica etsem dedi sürekli bizimle ilgilendi. Bugün de baktı sürekli ben de yazdım
Belki herkese diyor tekrar gel diye bilemezsin orası Sonuçta iş yeri Her neyse Madem sevgilisi varmış Salla gitsin buraya soru açman bile hata yoluna bak
Bilmiyorum aşırı taktım bu olayı. Normal bir ilgi değildi çocuk muyum ki ayırt edemicem bunu. Neyse salladım gitti
O zaman çocuk sevgilisiyle yetinmemiş seni gözüne kestirmiş ama sevgilisi araya girmiş O yüzden tekrar diyorum salla gitsin
Aynen umrumda değil birdaha o kafeye gitmicem
Şanslısın ki çocuk canım becerememiş aldatmayı😄 şansın açık olsun dostum👋
Teşekkür ederim 😊
Ama aklıma takılan bir şey var
Ben yakın erkek arkadaşımla gitmiştim. Kız da yazdı sevgilinle geldin nargile içtin dedi. O nereden biliyor. Ve hesapta resmim yok benim olduğumu nereden biliyorlar
Mesaj at dostum
Kesin çocuğa sordu kim olabilir diye o da beni söyledi. Cafeye 100 kişi geliyor beni söylediğine göre aklında kalmışım demek ki
Bence haklı olan sensin. Sırf erkek arkadaşına kendini yamatmak için, sözde ''Sevgilim beni nasıl sahipleniyor'' desin diye bir sürü boş yapmış.. Bu kadar uzatmana bile gerek yoktu. :)
Sevgilisini sorgulamak zor çünkü kaybetme korkusu var
Kızla gereksiz yere sohbeti uzatmışsın, bilmiyordum kusura bakma deyip geçseydin
Dedim sonra iyi günler dedim o uzattı
Garson nasıl biriydi? Saçı , boyu , ten rengi neresinden hoşlandın söyleyebilir misin?
Niye
Merak ettim
Ne yaşıyorsunuz siz ya😄😄
manyağa çatmışsın
Kız arkadaşı kiskanmiş işte anlayışlı oluverseydin
Bana küfür etti ama herkese yazma seni çok sever dedi
Biraz konu gereksiz uzamış. Keşke bilmiyordum kusura bakmayın diyip engelleyecektin🤷♀️
Çocuk dedi ki sevgilim var. Ben de kusura bakma bilsem yazmazdım iyi günler dedim mesajları geri çektim. Kız atladı niye mesajlarını geri alıyorsun dedi ben de sana ne benim mesajlarım dedim küfür etti seni çok sever falan
* dedi
Sansürlüyo
Seni çok düt
Anladın işte
Hıı anladım boş ver kimse suçlu değil. Salla geç
Aptal sinirimi bozdu
Yuh
Bu erkek sana diyim senle sevgiliyken başkasına gönül kaptırır seni bırakır benden demesi.
Bir de kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor. Bana diyor ki erkek arkadaşların çoksa olmaz falan
Bilmiyom kafam karışık ne yapsam xjdkd ilk başta kızın oyunu sanmıştım
Sana şunu söyleyeyim. Kızdan ayrılası varmış demek ki. Ama sen bahane olmuşsun belki. O yüzden bir adım atmak istiyorsan güzelce düşünmen lazım çünkü senle sevgiliyken başkasına gönlü kayar
Ben ilk yazdığımda kim olduğumu söylememiştim. O zaman sevgilisi yokmuş. Keşke söyleseydin o zaman kim olduğunu demişti. Sonra barışmışlar işte. Ben de o sıra yazıp kim olduğumu söyleyince kız yazdı hesaptan. Şimdi ayrılmışlar çocuk yazdı
Hangi mahallede oturduğumu soruyor kız bunun ağzından oyun oynuyor olmasın
Aaa bak olabilir seni kafaya takmış bence bu kız
Eğer sevgilisine de güveni azsa olabilir
Konuşmayı keseyim dimi. Çocuktan ses kaydı istedim attı ama bilmiyorum
Erkek sesi mi
Evet çocuğun sesi
Şimdi dedim ki konuşmasak daha iyi kendimi aşırı gurursuz kötü hissediyorum dedim. Belki barışırsınız dedim. O da dedi ben senden hoşlanıyorum onunla barışmak istemiyorum
Yokkk kabul etme cidden. Ne kadar saçma yaa ne ara senden hoslandi. Bildiğin sevgilisi varken sana mı bakmış yani?🙄
2 ay önce yazdığımda yokmuş yeni olmuş
Kimse. Gereksiz uzatmış iki taraf da
Tartışmaya değmez bana yaz sen asko
Kız haklı
Sen haklısın
Ergen bir kızmış