Gizli Üye(30-35)+1 yılBence çok abartıyorsun sonuçta reelde bir şey yaşamamışsın eline erkek eli bile değmemiş diyorsun kokunu tenini başka bir erkek bilmiyor ki bu devirde cidden zor öyle de düşünmen lazım sonuçta eşinde birşeyler yaşamış ise abartmanın bir anlamı yok sana şunu söyleyeyim reelde yaşayanı tercih etmem sonuçta bende elime kız eli değmedi bu yaşıma kadar sanal yapmış ise sıkıntı çıkarmam sonuçta o kızın tenini kokusunu sıcaklığını ben bileceğim sen onu sağladın ona dert etme bunu ikinci bir konu ise kıyaslayacağın kimse yok sonuçta reelde yapmamışsın ama yapanlar hali ortada aldatıyorlar boşanıyorlar ihanet ediyorlar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılPsikolojide ruminasyon diyorlar. Araştır bence. Bilinç altında suçluluk var ama bu kültürün dayattığı bir şey. Katı bir süper egoya sahipsin. Rahat ol bence insan içinde herşeyi barındırır. Duygu ve düşüncelerimiz bizim suçumuz değil davranışlarımizdan sorumluyuz
00 Yorumla
+1 yılYüklenme kendine seni anlayan biri ise açıkça itiraf et bence. Ben bir kadından bunu beklerim benden saklı hiç bir şeyi olmamalı dinlerim her şeyini zamanla
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıldeğersizlik hissi nasil asilir
Kendinizle barışın. ... Geçmişinizle barışın. ...3. Size değer vermeyen ya da değersiz olduğunuzu her fırsatta hissettiren insanlara kendinizi kapatın. ... Başkalarına değer vermek konusunda kendinizi kısıtlamayın. ... Enerji çalışmaları yapın. ... Afirmasyonlara başvurun.024 Yorumla- +1 yıl
Evli kadın başkaları ile mi konuşsun ne dion sen? Sizin gibiler evlenmesin
Cevap sahibi+1 yılne alaka apt4l misin boşansin ben sadece fikir verdim av3l
- +1 yıl
Başkalarına değer vermek konusunda kendi kısıtlamasın ne demek ya? Evli birisi tabiki kendini kisitlauacak utanmaz
- +1 yıl
Ne haliniz varsa görün. Allah ıslah etsin inşallah amin
Cevap sahibi+1 yılİnşAllah sana def0l sikayet edicem seni yargilayamazsin sen beni
boş yapma simdi
Cevap sahibi+1 yılşuna bak hele seni gidi yob4z herkesin kendi hayati yuru tenek33
- +1 yıl
Ahahaha şikayet mi etçen çen beni oyyt guzum hadi bb
Cevap sahibi+1 yılg0t gibi korkarsin herkesin kendi hayati isine bak simdi y0l al ergenn
- +1 yıl
Hayatımdaki insana sadık olmam. beni yobaz değil karakterli yapıyor
Cevap sahibi+1 yılcir0z isine bak simdi ugrasamam senle
- +1 yıl
Yazık size. Evlenip kimsenin günahına girmeyin bb
Cevap sahibi+1 yılsanane ayrica ona git baska adamla konus demedim yani kafani dagit arkadasla vs ile olabilir
ama sen c4hil oldugun icin aldatmak anladin neyse ugrasamam senle
ayrica bilip bilmeden konusamazsin Allah beni biliyor
Cevap sahibi+1 yıl4 senelik iliskim var ve nişanliyim da ben kalkipta aldat diye nasihatte bulunmadim orayi dogru oku
bi kadin ilgisiz sevgisiz yasayamaz yasiyorsa zorunludur ki artik kimse oyle olmak istiyor
Cevap sahibi+1 yılistemiyor
- +1 yıl
Allah hepimizi biliyor. Birisine akıl verirken vebalini de düşünün öyle verin. Utanmazlar. Kafa dağıtmak erkekle mi oluyor illaki?
- +1 yıl
Anlaşılan nişanlıni bayağı boynuzladin sn.
- +1 yıl
Ben de ilgisiz sevgisiz kaldım ama aldatmadım. Aldatilsifim halde yapmadım edebimle ayrıldım. Sizin gibi onla bunla konuşmadım
- +1 yıl
İlginize sevginize s@kayim namussuzlar
Cevap sahibi+1 yılbelli senin giyim kusamindan bana yorum yapamazsin
erkek diyor hala zaten kafanda erkek ve aldatma var bana ilişme simdi ikile burdan cabuk- +1 yıl
Kafası kapalı olup içi herkese açık olan iğrenç mahluk... aldatan herkes Rabbım e hesap verecek
Cevap sahibi+1 yılklavye delikanlisi seni inşAllah dediklerin sana gecer ben mutluyum senin gibi orami burami gostermiyorum profildeki gibi
erkek hastasi seni
Cevap sahibi+1 yılsktr ol yoksa ben mi snein isini bitireym
Cevap sahibi+1 yılbak hala yaziyor kizim hasta misin ya isine bak apt4l
Cevap sahibi+1 yılsensin varos skseler hak seni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Bence geçmişi bırakın önünüze bakın.
Eskiden yaptığınız şeylerden ders çıkarın. Ama düşünüp durmayın. Bu sizin ilişkinize zarar verecektir. İlerde çok sorunlarla karşı karşıya gelmemeniz için. Düşünce olarak takmayın. Geçmişinizi çöpe atın, karıştıran köpeğiniz olsun..10 YorumlaGeçmişte yapılmış hataları sürekli düşünerek kendini mutsuz etmen doğru değil eşinle yeni bir başlangıç yaptıktan sonra tertemiz bir sayfa açtıysan geçmişi kurcalamaya gerek yok geçmiş geçmişte kalmıştır bundan sonrası önemli
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. Geçmişe takiilma, üstüne süngeri çek ve esinli olan bu hayata kendini alsitir, kim hatasız ki
10 YorumlaGeçmişin topuna kibrit suyu. Eğer ki sizi yargılayan varsa hayatınızdan çıkarın gitsin. Kendinizi bu kadar yargılamayın
02 Yorumla
Soran+1 yılher şey olucagna variyor zagten
+1 yılGidip biriyle yattıysan nisanli ya da evliyken evet haketmiyorsun?
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır yapmadım ağbi Allah korusun
- +1 yıl
Bahsettiğin hatalar ne
Soran+1 yılTelefonda sahte hesaplardan yarım saat ya da ssniyelik konusma
Soran+1 yılÇok hatam yok
- +1 yıl
Yine iyimiş
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Çokta kötü değilmiş
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir devam etmeyip pişman olduktan sonra. Ama alışıp engel olamıyosan kendine tekrar yapıp yapıp pişman oluyorsan tedavi olabilirsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılarkadaşım inan bana burdan anlatamıyacağım çok hatalar yaptım hemde çok..
00 Yorumla Geçmiş geçmişte kaldı bırakın da geleceg bakın böyle mutlu olamazsnz hep geçmişi dusunrek
00 YorumlaSanırım depresif davranışlar sergilemeye başlamışın bu durumdan çık hakettigin icin yaninda eşin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok şükür ne ilişkim oldu ne de seks hayatım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana garanti veriyorum biraz daha zaman geçtiğinde tam tersi yönde pişman olacaksın
09 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılBizim ülke fazla yobaz bir zihniyette olduğu hiç kimse bişey yaşamyor çekiniyor ya da baskı altında kalıyor, sen gençliğinde hiç bişey görüp geçrmyorsun, evliliktebhersy rutine girdiği zaman geriye dönüp bunun pişmanlığnı yaşyorsun
Soran+1 yılAynnnnn
Cevap sahibi+1 yılAma anlatamyosun ben böyle konuştuğum zaman beni yargılamaktan, başka hakaret etmekten başka bir halt yilemiyorlar
Soran+1 yılValla öyle
Cevap sahibi+1 yılİlk defa hak veren birisi oldu şaşrdm
Soran+1 yıl😄😄
Cevap sahibi+1 yılGerçekten burada bilen eden yok diye rahat yazyordum ters bişey yazarsn onuda sallamam diye ifade etmiştim
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasn
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok boşsun kimi kız çuval oluyor ufacık vicdanı sızlamıyor terk ettiklerinin
00 Yorumlayanlış düşünce içindesin öyle devam etme üzülürsün ve eşini üzersin değer veriyorsan sende değerlisin
00 YorumlaBu kadar abartmasan mi? Yaptiklarindan pismansin, duzgun bi sekilde esine sadik olmaya devam ediyosun hayatina, takilma.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaçmalama erkekler yapıyor yapıyor hiç suçlu hissetmiyorlar hatta bazıları gurur duyuyor sen niye bu kadar kendi üzerine gidiyorsun ki boş ver unut geçmişi hayatını yaşa
019 Yorumla
Soran+1 yılAynn demi o neler yapmış geçmişte benim yalsarimda
Cevap sahibi+1 yılEveeet aynen öyle hem reelde yaşadığın birşeyde yok boşversene
- +1 yıl
Evlilik sizin için bu kadar basit mi?
Soran+1 yılSanki sen süten çıkmış ak kasıksın demi@elaaaaaa292920
- +1 yıl
Kendi yanlislarinizi bana empoze etmeyin. Ben sizin için hayirli dua ettim ama aldığım tepkiye bak. Yazık...
Soran+1 yılHayır sen hiç hata yapmamış gibi davranıyosun
Cevap sahibi+1 yıl@elaaaaaa292920 hahaha erkekler nasıl bakıyorsa sende öyle bakmalısın hayata Yoksa çok ezilirsin unutma abla tavsiyesi
Soran+1 yılEvli deyilsin ve benim ne yaşadığımı bilmiyosunnnn ben orta okul mezunuyum diye asalsndimm
Soran+1 yılO üniversite okumuş ben ondan altayım diye kaynanam beni ezdiiii
- +1 yıl
5 gün önce evlatlık olduğumu öğrendim. Senin kocana aranda olan şey umurumda değil
Soran+1 yılBağzen nefr£t ediyorummm
- +1 yıl
Bu hayatta herkes bir şeyler yasitor ben de evlatlık olduğumu öğrendim daha q hafta olmadi
Soran+1 yılEvlatlıkmı yok artık
- +1 yıl
Ben edepsizle edepsiz olmam. Sizin mideniz alabilir ama benimki almiyor
- +1 yıl
Evet canım bu hayatta daha beter dertlerde var
Soran+1 yılAynn edepsizlik değil kardeşim benimki zinamı. yaptım sankiye
- +1 yıl
Aldatmak sadece bedenen olmaz. Fikirlerle de aldatır insanlar. Ya abla bana daha cevap verme zaten alt üst olmuş hayatım. Allah hayırlı etsin inşallah yuvani ve inşallah doğru yola girersin amin. Hayırlı aksamalr
Soran+1 yılSağol tesekur ederim sen nasıl öğrendin ya
Cevap sahibi+1 yıl@elaaaaaa292920 aaa bak birbirinizi bulmuşsunuz 🤣🤣
+1 yılBu kadar üstünde durma derim
01 Yorumla
Soran+1 yılYani bi benmi hata yaptım sankiyr aman
+1 yılBunları evliyken mi yaptın
07 Yorumla
Soran+1 yılEvliyken bu kere bi uygulamda biriyle konuştum ama oda bi yarım sati faakt sonra. kapatıp. sildim
Soran+1 yılEşim yurt dışında
Soran+1 yılO varken gözüm. kimdeyi. gormez. tabi o yokende fakat ingilizce çalışmak için girmiş olduğum uygulamda sonu kötüye giderke. Sildim
- +1 yıl
Niye böyle bi şey yapıyosun ya. O yurtdışındayken böyle bi şey yapmış olsa hoşuna gider mi
Soran+1 yılGitmez yapmıycam bidaha
- +1 yıl
Evlisin ve bunun sorumluluğunu bilmen lazım. Bilmiyorsan da evlenme. Yok eşim de yaptı falan evliyken mi yaptı sanki
Soran+1 yılŞimdi evli. oldugumun farkındayım
+1 yılGeçmiş geçmişte kaldı
01 Yorumla
Soran+1 yılTecrübe ediniyorum
Sal gitsin ne düşünüyorsun
022 Yorumla
Soran+1 yılher şey olcagna varır. Ama ben eşimi hak etmediğimi. dusunuyorjm
Soran+1 yılEvet tesekur ederim
- +1 yıl
@Edaa97 Şiddet gören, aldatılan bir sürü es varken hak ettiğin için sana yar etti demek Allah için ne kadar dar bir düşünce ya? Eşte kul için bir imtihandir
Soran+1 yılİmtihan evet bu devirde temiz bulmak zor dediğim gibii daha 19 yaşındayım 18 yaşımda nisnaladılar hep rol yaptım ağlamaktan bagzdn uyamadım inthhar düşündüm olmadı hata eşimi kendimden uzaklaştırmaya çalıştım oda olmadı ben aşırı iyi biriyim çevremde sevilen sayılan ama. beni bu hallere getirdiler omuzlarıma ag8r yükleri yükediler bide evlilik herkesin kaldıra bilecegi bir şey deyil
- +1 yıl
Ben sadece kadına şiddet demedim ki ne alaka erkekler icin de konuştum. Kadına şiddet diye özele içmedim
- +1 yıl
şu an seviyor musun eşini peki
Soran+1 yılSevmesem vicdan azabı duymam
Soran+1 yılNapmam gerek şimdi demeye çalıştım anlamıştır büyük ihtimal
Soran+1 yılPsikiyatrislere gözüktüm psikoljim bozuldu doktor dedi bu yapmış olduklarında hiç bir şey yok kendine güven ve sana yapılmasını istemedigini bi başkasına yapma dediler
- +1 yıl
Evliyken yapmadın ama demi böyle bir şey yani onu yine sanaldan aldatmadın sadece nisanliyken oldu
Soran+1 yılYok ama sadece İngilizce calismal için girdiğim uygulamada biriyle. konustum. sonra iş kötüye gidince sildim ve çıktım bide eşim yurt dısında o geldiğinde demeye çalıştım ama beni öldurr
- +1 yıl
Sen ailenin kurbanı olmuşsun. Bir hata yapmışsın evet seni haklı bulamam ama önemli olan içten ve samimi bir şekilde Allah'a tövbe etmek. Ve hakkına girdiğin kuldan da helallik istemek. Kendine çeki düzen verip evli kocasına sadık bir kadın olduğun sürece geçmişini düşünerek kendini yeme. Ama geçmişindeki hatalarından de ders çıkar
Soran+1 yıltamam ben zagten tecrube kazanıyorum. hata yapmaya dikkat ediyorum korkuyorum ve kardesim ya daha kötü deyelr. olursa ben evliliğe hiç hazır deyildim
- +1 yıl
Ama hayatım böyle yaparak devamlı eşini aldatarak nereye kadar
- +1 yıl
Sosyal medyadan uzak dur bence çünkü anladığım kadarıyla sen de alışkanlık olmuş sanaldan birirleri ile konuşmak. Buradan konuştuğun var mı varsa daha konusma
Soran+1 yılYok yok yanlış anladın benim hiç bi sosyal medyam yok burdanda kimseyle konuşmuyorum bide ben aşırı takımtılıyım inan benim haramda bir şey yok ama ben aşırı takıyorum
- +1 yıl
Başkaları ile konuşmuşsun ya onu dedim canım hoş bir şey değil. Ve eşinin haberi yoksa aldatma gibi bir şey oluyor bu. Eşine söylesen vicdanını dindirmek için çok kızar mi
Soran+1 yılFatiha okumaya glirsen derkm
Soran+1 yılÖlduru
Soran+1 yıl11.
+1 yılabla takılma gecmis gitmis
03 Yorumla
Soran+1 yılAma ben utanıyorum ve gerçekten hep telden yani hiç reelden bişey yapmadım. Hepte sahtte hesaptan yaptım
- +1 yıl
bisolmaz boş ver
Soran+1 yıltamam.
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOzguven sorunun var esin çokmu yakisikli
10 Yorumla
+1 yılGeçmişi unut eşinin ve evliliginin değerini bil
00 YorumlaÇocuk musun saçmalama
00 YorumlaBaskalariyla ilişkiye mi girdin nisanliyken
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılgeçmişde alakalı takılı kalmaman gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılYolcudur Abbas bağlasan durmaz.
00 Yorumla
+1 yılHerkesin geçmişinde birşeyler vardır
00 YorumlaNe yaptın kanka
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. kendine kotu davranma
00 Yorumla
+1 yılHer şeyi yaşadın mı?
01 Yorumla- +1 yıl
Neyse
Gizli Üye(25-29)+1 yılgit psikiyatriye tedavi ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZina yapmadığın sürece sorun yok bence
00 Yorumla
+1 yılSen geçmişe bu kadar takılma
02 Yorumla
Soran+1 yılYa gelicekte olursa ben napıcam bı mutlu ölüyüm diyorum bütün hayatım karısıyo
- +1 yıl
Bişey olmaz sen takma bu kadar şu an mutlu musunuz? mutluysaniz uzatmayın bu kadar hayatın tadını çıkartın
Boşa gitsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Boşanarak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 640 cevap paylaştı. Hata derken
00 YorumlaGeçmiş geçmişte kalmali
01 Yorumla
+1 yılKızım sen ne yaptınnnnn
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hatasız kul olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlmadım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapmayan yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşan bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence çok masumsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşin sanki çok masum
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılGecmise takilmayin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler