Eşimin sürekli beni haksız görmesinden bıktım?

Özellikle ablası için şiddet uygulamaya kalktığını söyleyeyim ilk başta.. Hamileyim hamileliğim de biraz zor geçiyor bebeğim aşağı da çünkü erken doğum olma riski var doktorum bayram temizliği yapmamamı söyledi doğumdan sonra temizlik yapmamı söyledi eşimde vardı hatta yanımda o duydu benim duyduklarımı ya da işine geleni duydu bilemiyorum kaynanam ev temizliyor muş babası gelin gelsinde yardım etsin demiş o da bana mesaj atıyor yardım et anneme diye her neyse bişey demedim gittim yardım ettim ne zamandır dışarı çıkmıyorduk uzun zamandır annesiyle abasını da götürmemizi istedi gideceğiz dedi hatta bende ikimiz gezelim dedim bişeyler alıcam çünkü onlar da Beklemez!.. Biliyorum bundan çıktı bir kavga sen bizimle gezmek istemiyorsun sürekli de bilmem ne de bende derdimi bölecek kimsem yok anlatacak kimsem yok ben kime ağlayayım niye böyle yapıyorsun bana dedim of gerçekten çocuğum değil de bunlar yaşlandırdı beni eşimin sürekli ailesine karşı olan bu korumacı tavrını azda olsa bıraksa beni de görse bunu nasıl yapabilirim
Eşimin sürekli beni haksız görmesinden bıktım?