Eşimin bencilliği sıkıldım artık bu evlilikten haksız mıyım?

1 yıllık evliyim. Eşimin bencilliklerinden artık sıkıldım. Evlenmeden önce aklın nerdeydi diye soracak olursanız o zaman böyle biri olduğunu görememişim görmüş olsam zaten evlenmezdim. Doğum günlerime evlilik yıl dönümlerimize vs gibi özel günlere hiç önem vermeyen biriyle evliyim en başta... Evlenmeden önce böyle değildi... Güya maddi sıkıntılarımız varmış masraflı oluyrmuş kutlamalar ama her gün 1 paket sigaraya para veriyor. Sigaraya para veriyorsun deyince de alışkanlık o diyor. Ben çalışmıyorum sebebi de evlenip başka şehre geldim. kpss çalış atanamazsan öyle bir işe girersin dedi eşim ve biraz çalıştım yarısında bırakmak zorunda kaldım sebebi ise hamile kaldım ve çok sıkıntılı geçti ilk 4 ay. Hamile kalma olayına gelince de eşime korun diyorum korunmuyor önemsemiyor. Ayrıca erken boşalma huyu da var... Yani söylemesi ayıp içime girdiği an boşalıyor ve ben tam olarak cinsel ilişkinin ne olduğunu anlayamadım ve bu yüzden hamile kaldım. zor günler yaşadım sınava çalışamadım ayrıca bu zor günlerimde eşim hiç destek olmadı tam aksine köstek oldu. Midem bulanıyorken mutfağa giremezken benden sürekli iş bekledi. Midem bulanırken sürekli ilişkiye girmek istedi hamile hamile kırmadım ama hep o kendini düşündü. Söylemesi ayıp ön sevişme yapmadan ilişkiye giren biri kendisi ve ben hayvan gibi onun ihtiyacını görüp kalırdım öyle... Sürekli yanımda sigara içiyor dışarı çıktığımızda ve hamilesin bebek rahatsız oluyor diye düşünmez içimde hep sigara kokusu. Bebeği hiç düşünmüyor. Hep ben uyarırım git diye... Ayrıca bebeğin gelmesine 2 buçuk ay var ve bir sürü eksik var ne zaman alacağız diyorum önemsemiyor neymiş para sıkıntısı varmış 1 ay daha ve eşyaları 1 ay sonra alalım diyor ve çoğu şeyi gereksiz almayalım diyor. işte bende evlendim kpss ye umut bağladım bebek derken çalışamadım bir işe girip şimdi koca parası yemek zorunda kaldım. Maalesef eşim bana ekstra bir harçlık vermez. Kendi cüzdan taşımaz paralar benim cüzdanda durur ve ortak kullanırız güya ama hiç özel ihtiyaç
Eşimin bencilliği sıkıldım artık bu evlilikten haksız mıyım?