Çok utanarak soruyorum lütfen beni kınamayın 😔20 yıllık evliyim ve eşim her ilişki sonrasında bir şeyi sebep gösterip kavga çıkartıyor ve bunu yaptıkça ondan soğuyorum ve bu sebeple ayrılmayı düşünüyorum bana yardımcı olun 🙏🏻 ne yapayım kendimi çok değersiz hissediyorum 😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Birliktelik yaşadıktan sonra tartışma yaratma nedeni ne, onu anlamadım. Normalde değil de, neden ilişki sonrasında tartışma çıkarıyor? Çok garip. Kendisiyle konuşmayı denedin mi? Sorunu, sıkıntısı ne. Belki konuşup halledebileceğiniz bir sorunu vardır. Hemen kestirip atma.
01 Yorumla
Soran+1 yılYani bende anlamıyorum sordum da cvp vermiyor geçiştirip duruyor
En İyi Cevaplar
Bunda utanılacak veya kınanacak bir şey yok sorabilirsin elbette. Her ilişki dediğinde yeşil ışık yakarsan ağzını iyi alıştırmışsın demektir. Kendini değersiz hissetmek istemiyorsan eğer hayır, düşünürüm, bakalım, bilemiyorum gibi kelimeleri kullanman gerek. Erkek veya kadın hiç fark etmez evli olsanız da sevgili olsanız da birinin ağzını iyi alıştırırsanız sizi elde ettiğini zanneder ve yaptırımlarını uygulamaya devam ederek sizi değersiz hissettirir.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabiki her istediğinde olmuyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle hiç kimse değersiz değildir. Bu düşünceden sıyrılın. Sizin değer ölçünüz eşinize ilişkide yaşattıklarınız/yaşatamadıklarınız değildir. O onun davranışıyla ilgili bişeydir. Bir süre kendinizden mahrum bırakabilirsiniz onu, böylece kıymetinizi anlamış olur. Birde özel olmazsa şikayetçi olup sorun çıkardığı şey nedir?
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç yani gereksiz en ufak bir şeyden sorun en yakın zamanda olan dün evin tozunu alamadım bugün onun tartışmasını yaptı sustukça üzerime geliyor
Cevap sahibi+1 yılİşleri nasıl? Belki çalıştığı yerde bir sorun vardır veya iş yeri kendine aitse işiyle ilgili bir sıkıntısı olup sizi paratoner olarak kullanıyor olabilir. Tabi iş işyerinde kalmalı ama maalesef bazıları bunu yapamıyor biliyorsunuz. Bana kalırsa canını sıkan bişey var ya da artık evlilikten sıkılmış ki sürekli huzursuzluk çıkarıyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kavga sebepleri ne peki yaşadığınız ilişkide memnuniyetsizlik gibi şeyler mi. Belki eşiniz sizi ilişkide yeterince mutlu edemediğini düşünüp bir şekilde sizinle kavga edip üste çıkarak kendini deşarj ediyor olabilir. Aksi halde kendi iliski isteyip de neden sonrasında kavga çıkarsın anlam veremedim.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
78Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Eski istediği performansı yakalayamiyorsa
Üst. uste yapamıyorsa
İçinden geliyor tutkusu var. ama. kalbi gücü işlemiyorsa
Kafası çalışmayan başka sorunları bu şekilde ego tatmin eder gibi karısından ilişki sonrası kendini bişe sanan bi e. sek ise normal bişe bu
Verme buna
Valla elletme bile
Kokusunu alamasin
Yalvarsin
Derdin ne lan de
Sert yap
Her sefer verirsen öyle olur43 Yorumla
u +1 yıl20 yıl mı? Bilmiyorum boşanmak istiyorsanız tabii ki, boşanabilirsiniz. Ama belki bir çift terapisi işe yarayacaktır. Onunla bu konuyu konuştuğunuzu varsayıyorum. Bu yaptığı psikoloji şiddete girer. Anlamadığım 20 senedir mi böyle yoksa yeni yeni mi oluyor? Ve tabii saygı sevgi bittiyse, boşanın. Sonradan giden yıllara üzülmemek adına, şimdiden sınırı koyun.
19 Yorumla
Soran+1 yıl20 yıl boyunca neler neler yaşadım hamilegim boyunca dayak bile yedim ama hiç huyu değişmedi aile terapistinede gittim sorunun eşimde olduğu bir tedavi görmesi gerektiğini söyledi fakat gitmedi
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL sana bir konuda bir şey danışmak istiyorum. Lütfen yardımcı olur musun?
- +1 yıl
Soran arkadaşım. Uzatmanın manası yok. Tedaviyi reddettiği anda yol verecektin. Şimdi üstünde fazla düşünmeden git boşanma davasını aç
- +1 yıl
@La-vita-è-amore dinliyorum :D
- +1 yıl
Bir iş arkadaşım var. Erkek. Evli ve evli kadınlar birlikte olmak gibi bir hastalığı var. Aynı birimde çalışıyoruz denetçi olarak. Bunu fark ettiğim den beri uzaklaştım. Ancak öğle yemeklerinde mecbur birlikte çıkmak durumunda kalıyoruz. Sence arama mesafe koymanın başka ne tür yollarını bulabilirim? Bu arada artık iş dışında zaten görüşmüyorum. İşimi de seviyorum. Senin yorumun benim için önemli. Teşekkür ederim.
- +1 yıl
@La-vita-è-amore yani onun yaptığı şey onu bağlar. Öğle yemeklerinde birlikte çıkmasanız olmuyor mu?
- +1 yıl
Günaydın.
Öğlen yemeklerinde birlikte çıkma nedenimiz, şantiye alanında yemek yemeyi ben istememiştim, ilk başlarda. Şimdi de terfi aldım. İşveren temsilcisi olarak çalışıyorum. İşte gün boyu bir otorite var. Yüz göz olmak istemediğimden insanlar ile böyle bir karar almıştım. Ve en yakın yemek mekanı 3 km. Benim kendi aracımla, birlikte gittiğimiz için, kaç zamandır, şimdi de yüzüm tutmuyor. Bir de akşama kadar aynı ofisi paylaşıyorum. Huzursuz oluyorum. Öğlen için haklısın, farklı bir program yapmalıyım. Bu alışkanlık kurulmalı, değişmeli...
Teşekkür ederim... - +1 yıl
@La-vita-è-amore aslında açık açık söylemek en mantıklısı. Hani şey gibi “ben seninle daha mesafeli olalım istiyorum, sadece işle alakalı durumlarda konuşabiliriz” gibi. Ama işyerinde beraber çalışıyorsunuz ya sonra iş arkadaşlığınız da muhtemelen bozulur bir de her insan kaldıramıyor, çirkefleşebilir.
- +1 yıl
Merhaba.
Yanıtın için sevindim.
Çirkefleşmesinden korktuğum veya çekindiğim için değil. Ben daha kıdemliyim, bu yerde. Ofisini masasını eşyalarını getirten de onu ilk başladığında ezdirmeyen de, akreditasyonunu sağlayan da benim... Bu konu olana dek, iyi bir arkadaşlığımız, içtiğimiz bir kahvenin de hatırı vardır diyorum.
Yoksa pat pat söyler geçerdim. Öyle içinde tutacak bir insan değilim. Bu kötü yönüm biraz.
Biraz özel sektöre uygun değilim...
Şirket kurumsal, yönetici konumundayım. Yüz göz olmam benim prestij kaybım olur. Hem bir baktım da ne gerek var. Bak bugün başka bir arkadaşım ile pazartesi öğle arası için randevulaştım. Saat 12 de. Hafta için en azından 3-4 güne bu tür organizasyonlar yapıyorum şimdiden.
Alışkanlıklarımız da dahil her şeyi değiştirmek elimizde...
Kırmadan, ve sadece zekamızı davranışlarımızı, dilimizi düzgünce kullanarak...
Kimi zaman söylediğimiz söz yerine, davranışlarımız çok daha kalıcı iz bırakır. Bu da öyle bir şey...
@Sosyetic_SheqiiL Bu serüven de, düşünce ve önerilerin ile bana eşlik ettiğin için gönülden teşekkür ederim.
Lütfen sağlıklı ve de neşeli kal...
.
.
#Neşeliadam
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer ilişki sonrası. Halbuki daha da yakınlaşmanız gerekir, o zaman sende ilişkiye girme. İnsan 20 yıllık eşine yapar mı bunu
Bırak eşi birlikte olduğu kişiye itinalı davranmalı.
Kendini değersiz hissetme, sen değerlisin.
Sana değer vermeyeni kendi değersizliğiyle baş başa bırak. Sende değer verme ona.
İlişkiye girme, madem sonrasında kendini kötü hissediyorsun ilişkiye girme.
Boşanma konusunda da aceleci davranma.
Hızlı karar verme, ne istediğini bilerek karar ver.
Maddi gücün var mı? Kimseye muhtaç olmadan ayaklarının üzerinde durabilir misin?
Sana muhtaç çocuğun var mı?
Yoksa çocuğun senden bağımsız oldu mu?
Çocuğun küçükse ona yetebilir misin?
Kendine bir düzen kurabilir misin?
Kendine bu soruları sor.
Kesinlikle o adamla ilişkiye girme ve onu duymamayı öğren.
Bırak konuşsun, cevap verme bile. Etkilenirsen söylediklerinden saldırıları artar.
Etkilenmiyormuş gibi yap.
Ve kendini değersiz hissetmekten vazgeç.
Birileri sana değer verince değerli, vermeyince değersiz mi olacaksın?
Sen her durumda kendine değer ver ve kendi değerini insanların sana vereceği değere göre ölçme.
Kendine kek yap, kahve yap, ılık bir duş al.
Seni mutlu eden her şey için şükret.
Bakım yap kendine, kendinle ilgilen.
Seni kendini değerli hissetmen için kimsenin ilgisine ihtiyacın yok.14 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim o kadar iyi geldi ki çocuklar büyüdüler kendinlerini kurtardılar hep onlar mutlu olsun diye sustum yanlarında hep mutlu yüzümü gösterdim onlar yokken hep ağladım yeter ki mutsuz olmasınlar diye 😔
- +1 yıl
Rica ederim ne demek ❤ Bir miktar faydam olabildiyse ne mutlu bana.
Çocuklardan yana sıkıntı yok o zaman ama boşandıktan sonraki süreci atlatabilir misiniz? Kendinize bir düzen kurabilir misiniz? Rabbim acil şifalar versin, yorumları okuduğumda kanser tedavisi gördüğünüzü belirtmişsiniz.
Sizin özellikle de bu zorlu süreçte stresten uzak durmanız gerekiyor.
Bu adamla ömür de geçmez.
Geçimsiz birisi. Siz kendi canınızla mı uğraşacaksınız, onun tribiyle mi?
Siz hepimizden daha iyi bilirsiniz hayatın ne kadar kıymetli olduğunu.
Nefes almanın nekadar kıymetli olduğunu hepimizden iyi bilirsiniz.
Umarım sağlığınıza kavuşur ve bu zorlu günleri atlatır, hep mutlu sağlıklı yaşarsınız.
Sizin Moral depolamanız lazım.
Hayat gerçekten çok kısa.
Kanser olan bir kişi kanseri yenerken, sağlıklı olan kişi vefat edebiliyor.
Hayat hepimiz için bilinmedik bir muamma.
Onun için hayatın her anı kıymetli.
Sizde kendinize her zaman iyilik yapın, moral depolayın.
Boşandıktan sonra daha mutlu olacağınızı düşünüyorsanız, maddi olarak ayakta kalacağınızı düşünüyorsanız boşanın.
Bu adam çekilmez.
Her zaman güzel günler görün
Soran+1 yılAllah razı olsun sizden 🤲🏻 Rabb'im gönlünüzce bir hayat nasip etsin inşallah 🤲🏻
- +1 yıl
Amin, cümlemizden inşallah ⚘ Rabbim size de gönlünüze göre bir hayat nasip etsin. Her zaman dualarımda olacaksınız ❤
Aşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. Evlilik 2 ci ve 20 ci yilarinda sarsilir derler.
Bunu neden demisler bilmiyorum ama vecremde cok gördüm bu tarz olaylar. Ayni keza benim basimada geldi ve bitti.
Belliki normal olmayan birseyler var.
Erkek olarak tahminlerimi söyleyeyim.
esinizin hayatinda baska birisi olma ihtimali.
Eger böyle bir ihtimal varsa mutlaka sizde begenmedigi bir sey vardir. Cünkü bir erkek evde karisi varken baskasini disarda ariyorsa karisinda begenmedigi birseyler vardir,
ya da eksik gördügü birsey vardir. Buda iliski sonrasinda o durumdan memnun kalmadigi icin tartismaya dönüsür.
Bence oturup yüzyüze konusun. Acik sekilde ne yapmanizi bekledigini söylerse sizin icin cözüm yolunu bulmak daha kolay olur.
20 yil az bir zaman degil, siz esinizi cok iyi taniyor olmalisiniz. Onun istek ve arzularina göre kendinizi gözden gecirin. Belki onda veya sizde sizin farkedemediginiz birseyler vardir.10 Yorumla
+1 yılŞimdi bacım bende 23 yıllık evliyim. Ve eşim benim için pırlanta gibi. Gün geçtikçe değerleniyor. Bu birazda insanın psikolojisi ve kültürü ile alakalı. Konu ne olursa olsun, geçen zaman insanda olumlu olumsuz bir iz bırakıyor. Örneğin 20 yaşımızda gösterdiğimiz performansı 50 yaşımızda göstermemiz mümkün değil. Buna paralel olarak düşüncelerinde bu yönde ilerlemesi gerekir ki şahsen bizde böyle. Sizin durumunuzu tam bilmediğimden açık bir yorum yapmak ukalalık olur. O yüzden naçizane tavsiyem zor olanı göze alıp detaylı bir şekilde konuyu dile getirip konuşmak olacaktır. Umarım orta yol bulursunuz. Olmuyorsa da zorlamanın alemi yoktur. Selametle.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı. Seni değersiz hissettiren kişilerden koşarak uzaklaşmalısın bu eşin de olsa.. İlişki sonrasında olması da garip.. Seni tamamen zevk odağı olarak görüyor işi de bitince demek böyle. İşte yanlış insanlara senelerimizi veriyoruz sonrası da böyle olabiliyor
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılGecmis olsun galiba erkeklik evrimini tamamliyamamis adamliktan nasibini almamis kadinlara nasil davranilacagini bilmiyen biriyle evlisiniz demekki yani derdi neymis hic sormadinizmi normalde iliskiden sonra bir erkek kadinina sarilip konusur oper koklar kavga nedir ya
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır utanmana gerek yok bir erkek erken bilmem ne olur kadın çekici gelmiyor der özel hayatta mutsuzluk olur kadında suç hiç kendinde suç gören Yok
Bir kadına o durumda küfür hakaret etmek o kadın daha sana dokunmak istemez
. kadınlar duygusaldır yaşı kaç olursa olsun10 Yorumla
+1 yılböyle insanlar genelde kendilerini yetersiz gördükleri için hep etrafa suç atarlar, bilmiyorum sana herhangi bir yorum yapamam yarım edemem çünkü seninle aynı durumda değilim olmadım bence sen bir uzmana git ve yardım al
20 Yorumla
+1 yılİlişki sonrası anlık çöküntü hissi, rahatlamayı vs anlarım da kavga ne alaka şahsen bu şekilde birini çekmeyi ben doğru bulmuyorum. 3 gün yaşayıp gideceğimiz şu dünyada birilerinin kaprisi ve nazı yüzünden uzun vadede mutsuz olmanın manası yoo
20 YorumlaYanlış anlamazsan yatakta biraz farklı olmaya çalış yirmi senedir hep aynı ise eve geldiğinde onu bakımlı karşılamaya çalış saç rengi değişikliği v. s , birde bunu kendisi ile otur açıkça herşeyi dile getir sıkıntısını sor konuş konuşmak istemiyor, konuşmaktan kaciyorsa yol ver gitsin
00 Yorumla
+1 yılBir insanın eşi en özeli olmalı ilişki sonrası işi bitip değersiz hissi vermemeli aksine sizi motive etmeli sizi mutlu ve onure etmeli maalesef empati duygusu olmadığı için bir oduna denk gelmişsiniz mutsuz olacaksanız çocuklarınız zarar görmeyecekse ayrılın
20 Yorumla
+1 yılYetersiz kalıyor kendisi sonra üste çıkmanın en iyi yolu kavga diyor bence konuşun ya da bi psikolog gibi mercilere başvurun
30 Yorumla
+1 yılKendisinin ya da senin yetersiz olduğunu düşünebilir.
kendisi yetersiz olduğu ve bu konuda üste çıkmaman için tartışıp konuyu kapatmaya çalışıyor olabilir...10 YorumlaKendinize bunu yapmayı ayrılın kendi mutluluğunuza odaklanın.. çocuklarımız tepki verse de anlıcaklardır sizi... 20 yıl dile kolay bir saniyeyi geriye saramazken ::(( yapmayın kendinize bunu daha fazla
03 Yorumla
Soran+1 yılNeler yaşadım bu 20 yılda hep sustum çocuklar için ama artık çok ağrıma gidiyor 😔
Soran+1 yılAllah razı olsun 🤲🏻😔
acaba ilişki sırasında onun istediklerini mi yapmıyorsun. mesela adam anal ister, oral ister v. b böyle şeyler istiyorsa yapmıyorsan tatmin olamıyordur, tatmin olamayıncada çirkefleşiyordur
12 Yorumla
Soran+1 yılYani bence gayet iyi daha ne olsun 🙈
sende ilişkiye girme. Az kendini çek. İyi davran ama verme. Bırak akıllansın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendiniz çözemiyorsanız. Bir aile terapisi uzmanından yardım alınız.
Konuyu bilmeden ne dense beyhude.21 Yorumla- +1 yıl
Eşiniz tedaviyi kabul etmemiş. O bir hasta.
Net boşanın !
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında erkekler seksten sonra gevşer, kedi gibi olur, seninki ilginç ama böyle yapan adama değil seks yönünü dönme
20 YorumlaBir uzmana gidip onunla istişare edin bu konuyu.. Bizim yönlendirmelerimiz yanlış olur.Özellikle aile terapisti varsa yaşadığınız şehirde ona gitmeniz hayrıniza olur.
00 Yorumla
+1 yılNeden böyle yapıyor karşına alıp ciddi ciddi konuştun mu?
İlişkiden zevk almıyor mu acaba? ya da istediği gibi mi olmuyor?02 Yorumla
Soran+1 yılValla gayet de zevk alıyor sonra da gereksiz yere tartışma çıkarıyor
- +1 yıl
Senin kıymetini bilmiyor
öküzle evlendiğini fark edenler kulübüne hoş geldin öncelikle. Bu öküzü gütmek senin işin, bu odunu yontmak senin işin. Annem de senin gibiydi cinsel hayatları yaş gereği bitince kavgaları azaldı
00 Yorumla
+1 yılNasil bir kavga bu yuva yıkmak cok kolay da dağıtmak kolyda yeni bir hayat zor her şey elbette çözülür sorunlar sıkıntılar giderilir
02 Yorumla
Soran+1 yılSinir krizi geçirticek kadar
- +1 yıl
Herşeyin çaresi çözümü vardir
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Ne diye kavga ediyor ki onu anlamadım. Adamda beyin yok galiba
11 Yorumla
Soran+1 yılBi bilsem
Bunu ona karşı dile getir. Ve kendine hasret bırak. Mahrum kalınca eğer başka sebep yoksa aklı başına gelir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Normal bir adam mı? Yok iş stresi filanmı var... olur ya çekler senetler döner bu durum stres yapar...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı. Bas boşanma davasını al evi üstüne nafakaya bağla eşşek gibi çalışıp sana ödesin
10 Yorumla
+1 yılBüyük ihtimalle ilişki sonrası güçsüzleşiyor bence sağlam bir kan testi yaptırın siniri bundan bence
00 Yorumla
+1 yılKavga çıkarmasından bıktığını söylersen yapmaz herhalde
02 Yorumla
Soran+1 yılKaç defa söyledim bilmiyorum bugün artık sinir krizi geçirdim 😔
- +1 yıl
Kıyamam sana gerçekten çok üzülüyorsan boşan bence kendini üzme
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılNeden utanıyosun ki sen utanılacak bir şey yapmıyosun, yaptığından utanması gereken o sen değilsin.
Çocuğunuz var mı00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. Neden kavga çıkarıyor.
Bu tavrının bir sebebi olmalı.
Istediği gibi olmuyor mu?02 Yorumla
Soran+1 yılOluyor 🙈
Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Bence kendi sorununu sana yansıtıyor. yaptıgı zaten cok anlamsız bir davranış. seni bu şekilde değersiz kılar
10 Yorumla
+1 yılBende tam aksine isim bittikten sonra onu kollarimla sarar ne kadar harika ve değerli olduğunu anlatirim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 560 cevap paylaştı. uzulerek okudum inanin istersiniz bu konuyu beni takip edin ordan konussak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılÇok sık ilişkiye girmeyin.
Ve cinsellik her şey değildir tiksinç bir düşünce bu.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Her ilişki sonrası derken? Cinsel ilişki mi? Öyle ise ilişkiye girme az kudurt.
00 Yorumla
+1 yılNeden kavga ediyor mutsuz olduğundan mi kendisi çocukluk yapıyor 😔😡😡
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Sebebi neymiş beyefendinin her defasında her istediğinde veriyorsan şımarmıştır 😡
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa senin ağın gitmiş vahin kalmamistir dur evinde bi de boşancan mi bu saatten sonra 20 yil adam hala sende kaldığına dua et
03 Yorumla
Soran+1 yılPardon sen önce aynada bir yüzüne bak kimim ben diye neye benziyorum diye...
Soran+1 yılSenin çok ihtiyacın var herhalde bi kocaya adresi Verde yollayim sana
- +1 yıl
Sana da böyle bi koca düşsün
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkarsina al konus.. her iliski sonrasi bana bu sekilde davranman beni degersiz hissettiriyor.. niye boyle davraniyorsun de.
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum konuşuyorum da hiç işe yaramıyor
Cevap sahibi+1 yılbilinc altinda cinselligin kotu birsey oldugu dusuncesi iyice yerlesmis olabilir , o yuzden geriliyor olabilir.. bilemiyorum vardir sebebi
Yedisinde neyse Yetmişinde de Odur Değişmez Hiç Kimse
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılbelki manevî hastalık oluyordur bence okunması lazım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. hep aynı sekilde mi ilişki yaşıyorsun kapalımısın bir cok seye
00 Yorumlaİlişki sonrası hemen boşaldıktan sonra sen ona bu sefer bağır çağır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılmutsuzsan ayrıl ne var ki hayatın sonu değil. herkes boşanıyor
00 Yorumla Gonca güller, böyle davarların elinde soldullar.
Bense bu yaşıma geldim bir gonca gül koklayamadım.
Ya rabbim bana bunu mu reva gördün.
Bir yanda kadınına köpek gibi davranan erkek. Bir yanda ben.
Neden böyle neden?10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılSebepsiz kavga olur mu ya
05 Yorumla
Soran+1 yılO gün evin tozunu almadıysam onun için bile tartışma çıkarıyor ki ben kanser tedavisi gördüğüm için halsiz kalıyorum ve herşeye yetişemiyorum
- +1 yıl
isminizin baş harfi Z mi sizin 🤔
- +1 yıl
Değil
Ablacım hamileyken seni döven kanser tedavisi görürken sana acımayan biri için hâlâ kafa yoruyor olman normal mı? Tek sorun ilişki sonrası kavga çıkarması mı bir düşün istersen
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılZor bir durum belkide kendini yetersiz görüyor olabilir nasıl bir ilişki bittiğine bağlı bir durum sanki
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılSenin kocan akıllıymış ha işini görüp olay çıkarmak da ne biliyim
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok akıllıdır kendisi evi annesinin üzerine yapacak kadar akıllı ve garantici
- +1 yıl
Sana el kızı muamelesi yapıyo
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılAnlaşamıyor iseniz ayrılın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYuva yıkanin yuvası olmaz biliyorum ondan bisey demicem
00 Yorumla
+1 yılGenelde tam tersi olması lazım. Bunu onunla konuşup senin görmediğin bir hatan var mı diye sorman lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılİnsanız sonuçta elbette hatalarımız olur ama bu öyle değil
- +1 yıl
Bosanmakla korkutabilirsin o halde ayağını denk alsın
+1 yılVermeyeceksin ablacım o zaman süründür
30 Yorumla
+1 yılYa bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin.
14 Yorumla
Soran+1 yılBen gitmeyi düşünüyorum
- +1 yıl
En mantıklısı çünkü asla değişmez
Soran+1 yılKesinlikle 😔 Allah herşeyin en güzeli ile sizi mutlu etsin 🤲🏻 hayırlı akşamlar
- +1 yıl
Teşekkür ederim ☺️sizi de
Hep mi öyle son zamanlarda mı belki başka bir sıkıntısı vardır ama hiç güzel değil yaptığı...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdiye kadar ayrilmadigin hata hayatını çekilmez hale getirmiş beğenmiyorsa uzatmaya gerek yok
00 Yorumla
+1 yılYeni mi böyle oldu. Evlendiğinizden beri mi öyle. Ona göre yorum yazacağım da. 🤔
00 Yorumla
+1 yılİntikamını al o aşağılık heriften git sende başkasıyla yat. kadınlığının değerini Hisset.
01 Yorumla
Soran+1 yılPardon bu nasıl bir üslup o kadar aşağılık namussuz o.. pu değilim ben haddinizi bilin namus bu tabi sizde varsa bu
+1 yılseks üzerine seni seviyor o zaman burada aşk sevgi göremedim çok terbiyesizmiş resmen namusla oynamak ayıp erkekliğine tüküreyim
01 Yorumla- Devamını Gör (52)
Devamını Gör(97)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 20 yıllık evliyim ve eşim her ilişki sonrasında benimle kavga ediyor. Artık kendimi çok değersiz hissediyorum, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler