Ben 21 yaşındayım eşimle çalışırken tanıştık kendisini 4 senedir tanıyorum kaçarak evlendik 2 buçuk yıllık evliyim 1 yaşında da oğlum var bile isteye kaçmadım ayrılmak istedim sevmeme rağmen unutmak istedim küfür etmesinden ayrılıp ayrılıp barışmasından yorulmuştum o sefer o beni bırakmadı aramızda geçen özel bişeyle beni tehdit etti aileme söylediğini söyleyerek kapıma geldi ben de bu korkuyla evlilik kaçma düşünmeden gittim onunla gittiğimiz yerde bana anlattı artık her şey için geç olmuştu telefonum zaten ondaydı çoktan annemlere mesaj atmıştı bile işte eve geldik ailesiyle 2 sene yaşadık çok kavgalar olaylar oldu eşim ilk günden beri en ufak bi kavgada bana küfretti vurdu ama ailemde olmak üzere herkes beni hatalı gördü laflarına cevap verme dayak yeme dediler 3-4 kez evden kaçtım yine buldu ailem beni eşime verdiler herşeye rağmen yine seviyorum bu sevgi mi alışkanlık mı onu da bilmiyorum belki düzelir dedim devam ettim derken hamile olduğumu öğrendim aldırmayı düşündüm ama kıyamadım eşim hamileyken de bana bi ayrıcalık tanımadı yani anlayamıyorum sevgiliyken benim için ölüp biten çocuğa ne oldu bilmiyorum kavga sebebimiz hiç bi zaman benim yaptığım bişeyden çıkmadı hep gezmeleri eve geç gelmeleri eve gelmemeleri ve bana burdayım diyip başka yerde çıkması bekar gibi takılması sorundu benim için çünkü ben onun için herşeyimi feda ettim ailesi sorun yapmasın diye kapandım neyse bebeğimiz doğdu bana hastanede bile ilgi göstermedi gitti geldi bebekle ilgilendi sevmeye gelen herhangi biri gibi aradan 4-5 ay geçti sürekli evin yakınındaki bi kafeye gitmeye başladı ses etmedim artık bişeyler olduğunun farkındaydım bana hiç ilgi göstermiyordu bebeğin yüzüne bakmıyordu sonra bi gün ben bu konuyu açınca ayrılmak istediğini söyledi büyük kavga ettik ailesi duydu evden çıktı gitti gelmedi o gün ortak kullandığımız hesabı kapatmıştı yeni hesap açıp başka kızları eklemişti kız arkadaş olarak birilerini edinmişti beni engellemişti her yerden ailesiyle de konuşmuyordu çok değişik birine dönüştü kararı çok kesindi 3-5 ay böyle devam etti oğlum 9 aylık olmuştu ben hala annemlerde kalıyordum en son baktım sonu yok gittim ailesinin evinden tüm eşyalarımı aldım bunu düuyunca pişman olup annemi aramış tekrar inandım aptal gibi ve herşeyi unutup barıştım şimdi 6 ay olucak ayrı evdeyiz her şey daha da kötü yine her kavgada sinirlenince aileme küfrediyor beni dövüyor ertesi gün hiçbişey olmamış gibi gelip şaka yapıyor gülüyor öpüyor oğlum elimde de de olsa yine de bana vuruyor hiç umursamıyor bundan 1 ay önce burnumu kırıldı yolunan saçlarım vücudumdaki morluklar cebesi anlattıklarımın çok çok daha fazlası var ne yaparım ne ederim bilmiyorum çocuk olmasaydı bi saniye kalmaz ayrılırdım ama yapamıyorum destek olan kimsem yok ailem ablalarım ayrılmama asla destek olmuyorlar herkes çekiyoe zamanla düzelir diyorlar herşeyi bilmelerine rağmen umursamıyorlar dışarıya mutlu görünmekten çok yoruldum kendimi çok değersiz ve kötü hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
En İyi Cevaplar
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler