Eşiniz sizi sürekli değersiz hissettiriyorsa ne yaparsınız?

Biz eşimle bunu çok sık yaşıyoruz 6 senedir birlikteyiz üstelik ona birde çocuk verdim kızımız 6. Aylık. Genelde ilgili davranıyo ama bence öyle göstermelik yapıyor. Ufak bir mevzudan abuk subuk bağırıp çağırıp hakaret ediyo. Mesela sigara kavgası etti benimle içmiyceksin diye ki önceden gayet içerdim gık etmezdi isteğimle bıraktım şuandada başlamıyorum sadece keyfi ne kadar abarttın dedim. Kalkıp bağırmaya başladı ne abartmasından bahsediyosun sensbin mi var sigara içmek için beni çıldırtma diye bağırmaya başladı aptalsın sen malsın tarzı konuşmaya başladı bende ben insanım düzgün konuş terbiyesizlik saygısızlık yapma dedim yine inatla aptalsın malsın sallaksın oldu mu beynin çalışmıyo diye bağırmaya devam etti. Çok zoruma gitti ve ağladım evden çıkarkende suratına bakasım gelmedi yolculayasım hiç gelmedi soğuk yaptım. Mesafeli olmaya karar verdim. Kendimi sürekli değersiz hissediyorum bu lafları yüzünden. 6 senemi verdim üstüne çocuk verip ömrümü vericem demişim şu yaptığını haketmediğimi düşünüyorum. Boşanmak istedim o derece kötü hissettim. Düşüncemde haklımıyım bilmiyorum kendimi değersiz hissettiren biri ile devam etmek istemiyorum. ?
Eşiniz sizi sürekli değersiz hissettiriyorsa ne yaparsınız?