insana o zaman zindan gibi gelir her yer sanırım, Allah kimsenin başına vermesin.. sevgi azalmış olabilir ama saygı temelindeyse devam edebilir birleştirici güçler de önemli tabi.. ama fırsat da vermek lazım insan psikolojisi farklı bişey.. yardım da alınabilir karşılıklı istenirse
Umursamıyorsa Değer vermiyorsa Elbet gün gelince o da aynı muammeleyi görür Zten değer vermeyen , sevgisini gösteremeyen biri ile hayat geçmez. Bu hayat 1 kere geliyorsak , mutlaka çok daha değerli hissettirecek insan ile mutlu olmak gerekli:)
Ya bak burda onu seni kimseyi yargılamak için söylemiyorum. Seninde yaşından dolayı tecrüben vardır. Ben insanları çok güzel gözlem yaparım. Hızlı başlayan aşklar hep çabuk bitmiştir. Herşey çabuk tüketiliyor ve sıkılma dönemi başlıyor. Sende böyle olmamış olabilirsin ama erkek arkadaşın tüketmiş olabilir.
Bende 15 senedir evliyim. Aynı dönemleri ara sıra bende geçiriyorum. :) Sürekli benimle ilgilenmiyorsun, yok onu yapmıyorsun, hiç düşünmüyorsun bla bla bla yani sıkılıyorsun ve uzaklaşıyorsun. Bence biraz daha kendi haline bırak. Kendimden biliyorum sana tavsiye
Yapacak tek şey yolları ayırmak tabiki kolay diğil onun öncesinde sorunun temel sebeplerini bulup çözmek cozmeye calismak... Bana değer vermiyorsa sokaktan gecenden ne farkı var ki...
Böyle durumlarda tehlike çanları çalmaya başlar. Açıkçası bu hiç de istenmeyen bir şeydir ve artık o ilişkinin adı evlilik olmayacağı için uzatmaya lüzum yoktur.
kesinlikle doğru sevgisizlik kadar kötü birşey yok, erkek kacar kız kovalar kız kacar erkek kovalar kacan kovalanır, sen de onu gormezden gelip aynısını yap işte ozaman farkına varır sana ilği göstermeye çalışır
Kadınına ilgi göstermeyen erkekler, ilgi gördükçe egosu tavan yapan kişiliklerdir. Bunlar suistimale bayılırlar. İki ters yüz yapın tekrar miyavlamaya başlarlar.
İlgi göstermeyen taraf kadın olsa erkeğin aklına aldatılıyor muyum sorusu gelir hemen, erkek ilgi göstermezse kadının böyle düşünmesini bırak bir tarafa daha yoğun bir ilgi bekler ki normale dönebilsin; doğası gereği ilgiye muhtaç olan kadın iken, kıskanç erkek bunu bile kadından kıskanıp kendi ilgi bekler. Umarım eşin ilgisiz değildir, sadece meraktan sormuşsundur. Yoksa o ev zindan oluyo insana
hadi ordan git derim hayatımdan, benim gördüğüm kadarıyla bu durumda erkde kadında sevgiyi başks yerde arıyor, ayrılmamam sebebide çoçuk ve maddi durum
o nu böyle yapmaya iten sebep ne? önce bu sorunun cevabıni arardim benden kaynaklanan bir sebepse kendimi düzeltmeye calisirdim ama diger taraftaysa sorun ayrilirdim başka care yok
Ben kadınları çözersem sanırım zenci olacam :D :D Yahu fazla ilgi gösteriyorsun diyorlar az ilgi gösterdin mi benimle hiç ilgilenmiyorsun diyorlar ooo :D
En İyi Cevaplar