Umursamayan eş?

Buraya bilmem kaçıncı kez yazışım bilmiyorum evliliği neredeyse 7 yıl olucak 5 yaşında oğlum var ve artık eskisi beni sevmeyen bir eşim benimle vakit gecirmiyor evde yüzüme dahi bakmıyor az çok anlıyorum sevmediğini çünkü onun için sadece cinsel ihtiyaçlarını karşılamak için varım beraber dışarı çıkıp veya evde birlikte vakit geçirelim dedim de kıyamet kopartıp beni azarlıyor geçen gün telefonunda bı kadınin oonu aradığını gördüm açtım kadın sesiydi dul ve çocuklu bir kadın benden biraz daha kilolu sordum da yüzüme gülüp bişey yaptm arkdsm sadece diyip geçiştirdi hiçbir arkdsm yok sadece babam var daha önce boşanmak istedim ama babam kabul etmedi hani hem fiziksel hem psikolojik şiddet beni hastalık sahibi yaptı artık ona yyeterince değer verdim ilgili oldum ama o bana sanki yokmusmm gibi davranıyor o kadar tükendim ki yaşamayan anlayamaz eşim 27 yaşında ben 25 böyle ömür geçer mi onunla defalarca konuştum sakin bi şekilde ama umrunda değil beni geçtim bı insan çocuğuyla vakit neden geçirmez? gözü hep dışarı da yanındayken etrafından geçen kadinlara bakıyor sonra yüzüme bakıp gülüyor.

Umursamayan eş?