1 yillik evllyiz ve severek evlendik. Aramizda iyi anlastigmizi dusunuyodum ama evliligmizde en buyuk 2 sorunla karsilasinca:
1) Esimin ailesi. Cok cahiller ve hep mesafeli oldum. En sonunda benimle ugrasmaya basladilar Cok cirkin sekilde kalbimi kirmak icin cesitli oyunlar oynandi evliligmizi etkilediler. Artik Esimin ailesine gitmemeye arada kvyi mesafeli sekilde görusmeye karar verdim. Esim ailesine duskun degil ama herkes gibi etkiliyor bu durum elbette
2) Esimle iletisimsizlik. Esim pasif ve sessiz biri bunu biliyodum. Ama bu kadarda pasif, sorunlardan kacan, sorunlari benle tartisma olir diue konusmayip olaylar geri dönmicek bi hali getirene kadar susuyor. Bende artik ailesinin yaptiklarini ya da baska sorumluluklar, bana ilgi alaka göstermeyinve görmezden gelmeye basladim. Böyle olunca biriktir biriktir en sonunda buyuk kavgalar oluyor. Huzur kalmiyor.
3) esimle Maddi cok sıkıntılarımız yok, ikimizin isi iyi herkes gibi biraz borcumuz var ama onun disinda en guzel tatillere gittik dogum gunumde beni tatile göturdu bende onu vs. Ama bunlar hic. Genel olarak esim fazla sevgi gösteren birisi degil. Buda bu ailesiyle sorunlar arttikca dahada belli oldu. Esim seviyorum diyor ama yalan gibi geliyor. Bir kac haftadir bende sogudugmu hissediyorum yinede mucadele ediyorum. Dun sevgililer gunuydu önenli degil ama benim insiyatifimle tiyatroya gittik guzel yemek yedik. Bundan önce terapiste gitmek icin haftalarca ugrastim ustelik terapisti onun uzun yillardir tanidigi birisi…
Hic esim Cok guzel gun oldu Sagol vs böyle seyler demiyor deger gösterdigni hissetmiyorum. Son derece ilgisiz yalniz ve artik kalp atislarim vs bozuk hissediyorum. Ansizin aglamalarim geliyor isyerindeyken toalete kitliyorym kendimi. Anksiyetim cok cogaldi. Spora önem verdigim cok az kilo aldim vucudum sis surekli atres hissediyorum. Iki gün iyi iki gun kötu bu sekilde… Esim benim ailem ona cok önem verdigi halde hadi gidelim demeyi birakti ilgilenmez. Kendi demiyo ama belli ediyo gayet. Esimin ailesi oturup seni Anlayabilicek insanlar degiller.
namaz kilip dua Eden birisiyim. Sabrediyorumda. Ne yapiyim? Yoruldum pesinden kosuyorum bisey degismiyor akisina birakiyotum yine ayni.
Bosananilicegmide söyledim hic biseyden cekinmedigmi, onada bisey demiyor. Söylemiyor ama icten ice beni eskisi gibi sevmedigni hissediyorum. Benimle ilgili gelecek hayalleri vs hic bisey yok.. Ne yapmaliyim?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil