Eşim hiç yanımda olmuyor ve beni anlamıyor kendimi çok yalnız hissediyorum
3 ay
Eşim hiç yanımda olmuyor ve beni anlamıyor kendimi çok yalnız hissediyorum
Kendini yalnız hissetme ailen var dostların vardır elbet eşin ile karşılıklı hiç konuştun mu derdini sorununu sıkıntını anlattın mı buna rağmen mi görmezden geliyor kayda almıyor seni kendini düzeltmek için uğraşmıyor
Her insan kendi eşini mutlu etmek zorundadır kadın erkeği erkek ise kadını her anlamda isteklerini karşılamak ile yükümlüdür evlendim oldu bitti meselesi değil bu evlilik ciddi bir müessedir öyle alaya alınacak küçük görünecek bir şey değildir kul hakkı da vardır eş razı olmaz ise vebali büyüktür
Eğer bir erkek halen anlamıyor kendini düzeltmiyor ise evliliğin anlamı yoktur
Eşin çok yoğun ya da neyi anlamıyor kendini düzeltmiyor aşırı detaya girmek zorunda değilsin yardımcı olunacak bir yorum yapabilirsem sevinirim
Eşinin ailesi peki nasıllar iyi insanlar mıdır ben aile içi meselelerin anlatılması taraftarı değilim ama aldatma kumar alkol şiddet vs durumları var ise tedbir alınması amacı ile anlatılabilir
Ailem yanımda değil uzakta yaşıyorlar, dostlarım da uzakta kaldı haliyle sıfırdan hiç bilmediğim bi şehire geldim
Anladım telefon ile dertleşebilirsin zor bir durum gerçekten senin için
Bu duyguyu yaşamak çok yorucu biliyorum 💔 Yalnızlık evliliğin içinde hissedilince insanın içi daha çok acıyor. Sen şu an anlaşılmaya ve görülmeye ihtiyaç duyuyorsun 🤍 Önce kendi duygunu netleştirmeni isterim. Tam olarak nerede kırılıyorsun, hangi anlarda yalnız hissediyorsun? Bunu sakin bir anda eşinle “ben böyle hissediyorum” diyerek paylaşman önemli 🌿 Suçlamadan, ihtiyacını anlatarak konuşursan savunma azalır. Yine de değişim yoksa çift terapisi iyi bir adım olabilir. Sen değersiz değilsin 🌸
Cevap
11Cevap
çok geçmiş olsun. derin ve detaylı bir konu aslında. Anlaşmazlığın kaynağını bularak çözülebilir
Nasıl anlamıyor seni yokmuş gibi mi davraniyor ilgisiz mi
İlk başlarda ilgiliyse sonradan olduysa zamanla ilgisi azalmıştır
Tam tersi olmuştu ilk başta çok ilgisizdi sonra çoğaldı, evde benimle oturunca benimle ilgilenmiş oluyor ama şunu unutuyor ilgi bağımlısı bi karısı var ve karısı her gün iş yerinde yüzlerce insanla muhatap oluyor bazı müşterilerin ilgisi eşimden daha fazla
Elimden geldiğince anlamak dinlemek isterim içindeki her şeyi bana anlatabilirsin mesaj yaz bekliyorum
Yazık oluyo senin gibi hatunlara
O yüzden olgunlaşmamış erkekler evlenmemeli
27 ben çalışıyorum markette
Sor
Neyi anlamıyor tam olarak
Beni hem işte hem evde çok yorulduğumu şu an bile telefonundan kafasını kaldırmıyor
Her kadın gibi ilgi göstermesini..
Bir tek onu istiyorsa beni görür zaten onun dışında canı istemiyorsa görmez
Normalde evet ama bu aralar çok uzağız ve ben ilgi hastası bi insan olarak çok zorlanıyorum
Çocuk gibi sürekli bana ilgi göster diyemem ki
Evet hep
Zor bi durum olsa gerek
Çok aradınmı o herifi
Eşimde senin gibi şikâyetçi
Kaç yıllık evlisin
Konuştun mu bunu onla
Yani evet 50 kere falan
Peki ne konuda anlamıyor mesela
Çocuk var mı
Yok
Hiç durma