Geçen gün paylaşmıştım saçma bir sebepten dolayı eşim konuşmuyor. İşten gelip odaya kapanıyor ve iletişim kurmuyor. Birkaç kez aıdm attım karşılık vermedi. Az önce de uyandı oturma odasına gitti bende gittim ve konuşmak istedim. O da hiç halim yok dedi. Sonra ben bir şey demeden çıktık odadan. Offff çok yalnız hissettiriyor bana kendimi. Ayrıca halen evde çıkamazsın deyip duruyor. Bıktım ne yapabilirim sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılOlmaz ondan bi çacık. Her kalbin, bedenin ve beynin ilgiye, iltifata, sevgiye ve cinselliğe ihtiyaçı var. Bunu arama, bulma ve giderme en doğal hakkındır. Benim gibi güvenilir, sadık, ketum, merhameti, şefkatli, olgun, arzulu ve tecrübeli erkek sana çok iyi gelecekti
010 Yorumla- +1 yıl
Ben çok uzun süredir yalnız ve mutsuz ama olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
- +1 yıl
Sende çocuk bakıcılığından umarım biran önce vaz geçip benim gibi gerçek erkekle tanışırsın,
- +1 yıl
Seni fazlasıyla hak ettiği için mi senden uzak? Eğer aşık olursam; Saygımı, sevgimi ve ilgimi bariz belli ederim. Çift kişilik düşünürüm. Güvendiğimi ve sadık olduğumu bilir. Sahiplenici olurum, tecrübe ve olgunluğum ile huzurlu ve güvende olmasını sağlarım. Naz ve tribini belli ölçüde çekerim.
Özellikle özel günlerine yakın ona Çikolata sepeti, Çiçek ve Parfüm alırdım. Eve girmeden ya da gideceği yere gitmeden vede iyi olduğunu bilmeden rahat etmem. Tek olsun, benim olsun ve hep olsun isterim. - +1 yıl
Maç bitmiş. Uzatmalar da bitmiş. Sen uzatmanın uzatmasını oynuyorsun. Ekonomi özgürlüğün var mı? Adam hal, hareketleri ile sana git artık istemiyorum mesajını veriyor ama sen bu mesajı almak yerine sözlede duymak istiyorsun. Ama adam nezaketinden de yüzüne bunu söylemiyor anla artık.
- +1 yıl
Bugün gidip sordum ki hayatından tamamen çıkarsam mutlu olur musun bana hayır dedi. Peki eksikliğimi anlar mısın evet dedi. Peki hayatından çıkmamı ister misin diye sordum hem hayır hem evet dedi. Evet demen bile benim için yeterli cevaptı dedim o da tartıştığımız zamanlar hayatımda olmanı istemem bu her insan için geçerlidir dedi. Sizce ne demek istedi burada
- +1 yıl
Sen piyonsun, o DÜNYA. Dünya onun etrafında dönüyor sanıyor. Sana değer vermiyor ve saygı duymuyor. O emreder ve sen yaparsın. Onun izin verdiği ölçüde nefes alırsın. Bu tür insanlar yalnız kalmaya mahkumdur. Kendine yazık ediyor ve paspaslaşıyorsun.
- +1 yıl
Barıştınız mı?
En İyi Cevaplar
+1 yılBu nedir kardeşim Ergen gibi sen bana bunu dedin küs sen bana şunu dedin küs çocuk oyunu mu bu evcilik mi oynuyor niye evlenmiş o zaman evlilik sorumluluk ister her babayiğidin yapacağı iş değil
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
24Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılo zaman seni sevmiyor demektir
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
+1 yılOnu umursama o zaman düzelir gadası
00 Yorumla Bence karşına alıp iyice konuşman lazım belki bir derdi vardır ve güzel yemek yap azıcık onun gönlünü hoş edecek şeyler yap heveslensin
08 Yorumla- +1 yıl
Eve geldi mi yemek yapma bi gün bakalım ne olacak az bir şey de uzat ama kavga çıkmayacak şekilde yap çünkü oda sinirlenir sinirlendiği anda emin ol erkeklerin bir çoğu ağzını tutamaz içinde ki birçok şeyi söyler bu şekilde ağzından laf alabilirsin istersen dene ama ikinize de ilişkinizede zarar verecek şekilde bir şey sakın yapma abla dikkatli olman yeterli
+1 yılPfff kavga sebebini okudumda bir yorumda , abartmiyormu ya..
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 533 cevap paylaştı. Biran önce özgürlüğüne kavuşmalisin... Zaman denen şey öyle güzel ve kıymetli ki... Özgürlüğü söylemiyorum bile
00 YorumlaHiç uzatma boş ver siz yapicaginizi Yapmışsınız dertles dostlarınla biraz
16 Yorumla- +1 yıl
Az önce yine gittim konuşmak için. Bana ben ne zaman istersem o zaman konuşuruz gibilerinden söyledi. Bende kusura bakma biz evliyiz dünya senin etrafında dönmüyor. Kaç gündür konuşmuyorum saygı duydum sana ama artık bu kadarı uzadı dedim. Sen de bana saygı duyman gerekiyor dedim. Sana değer verip sayar severim ama sen dünya değilsin bende piyon değilim dedim. Biz evliyiz. Sonra kalktı sinirlendi odanın kapısını kapattı kilitledi. Felan
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılFazla da kalmasın gonuller kirili yapilmasi zor olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen benimle konus canim ben sana kadinligini yasatirim. Birak o kendi halinde takilsin biz kendi keyfimize bakalim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTamam konuşmayalım ama yan yana kalalım sana sarılmaya ihtiyacım var diyip 2 kupa çay götür ve yanına uzan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüsen erkeğin kocalığından ne olacak ya😒Çok itici çoook
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatında birimi var acaba erkekler migdesiz evdeki karısını aldatır ama sevgilisini karısıyla aldatmaz iyice araştir bence ona göre adım at
215 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBende sevdiğim adam için bunları söylüyordum namazında niyazinda beni çok seviyor aldatmaz diyordum en yakın arkadaşlarının eşleriyle bile mesajlarını yakaladım aldatmadigi konuşmadığı kimse kalmamış hemde basit basit insanlarla gerisini sen düşün hiç güven olmaz bunlara seni üzmek için söylemiyorum ama tedbirli ol ben gecenin bu saatinde uykudan sıçradim rüyamda gördüm yine ve tesadüf bu yazıyı gördüm
- +1 yıl
Ne kadar faydam olur bilmiyorum ama cevap sahibi istersen dertleşelim?
Cevap sahibi+1 yılArkadaşlarınin eşleriyle olan mesajları soyliyemedim alamadım ağzıma öyle içimde kaldı diğerleri içinde dedim ben ne yaparsam yapayım ne dersem diyim senin içinde bu varsa yaparsın inkar etti yok onlar bana yazdı yok şöyle böyle yemin ederim sana şu an aynaya bakamıyorum kendimi eksik hissediyorum hayatımı alt üst etti duamda değil bedduamda artık Allah büyük bana yaşattığıni yaşasın psikolojim bozuk ayağına taş gelse benden bilsin
- +1 yıl
Neden söylemedin? O an ne geldi aklına?
Cevap sahibi+1 yıl@zarifbiradam boyutu o kadar iğrençtiki onu nasıl soyliyebilirdim kendime acıdım ben iki yıl bunun icinmi çabaladım bunumu Rabbimden nasip et diye dua ettim dedim zaten onu söylesem bana zarar verirdi normal değildi çünkü
Cevap sahibi+1 yılAldatılmak çok farklı bı his normalde kendimi severim ama 50 kişiyle aldatilinca insan bir düşünüyor neyim eksik diye değerimi anladı zaten ama inan belli yasanmişliklardan sonra insanın icinde heves kalmıyor
- +1 yıl
Yanında durabilecek kimse yok mu? Git anında ac boşanma davasını. Gururunu ayaklar altına alma sakın.
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun. Okudum, kötü şeyler olmuş
Cevap sahibi+1 yıl@Mehmet_2534 amin bana yaşattığıni yaşiyacak ama belki fazla ama eksik değil tek umudum bu kaldı
- +1 yıl
Onun yaşayacaklarina odaklanıp hayatını mahvepme. Allah onun cezasını verir.
Kendi düzenini kurmaya çalış.
Cevap sahibi+1 yıl@Mehmet_2534 peşimi birakmiyor düzenimi kurayım psikolojik baskı yapıyor korkuyor ahlarim tutacak diye iki gün duruyor başına biseymi geliyor napiyo ben anlamıyorum sonra hemen yaziyo ariyo saçma sapan biseyin içinde birakiyo beni
- +1 yıl
Özelden yazar mısın
Aile & Toplum konusunda 530 cevap paylaştı. Sorun ne peki
12 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce böyle miydi?
06 Yorumla- +1 yıl
Konuşmayı denedin mi?
- +1 yıl
Ne cevaplar veriyor?
- +1 yıl
Takip attım geri döner misin
+1 yılBir ilişki terapisi yapalım mı seninle ister misin
03 Yorumla- +1 yıl
Bence adam senden bıkmış iyice
+1 yılBence bi kırgınlığı var ama Bilemedim
013 Yorumla- +1 yıl
Bazı insanlar takıntılı olabiliyor Belkide Hassas noktası diyedir tepki vermiyor ama ne olduğunu anlamanı istiyor Biraz dikkat ile çözebilirsin bence yaklaş biraz uğraş zaten dayanamz
- +1 yıl
Saçma sen bu dönemde napıyorsun peki?
- +1 yıl
O gelip odaya giriyor bende tv izliyorum kendimce eğleniyorum. Bugün gidip sordum ki hayatından tamamen çıkarsam mutlu olur musun bana hayır dedi. Peki eksikliğimi anlar mısın evet dedi. Peki hayatından çıkmamı ister misin diye sordum hem hayır hem evet dedi. Evet demen bile benim için yeterli cevaptı dedim o da tartıştığımız zamanlar hayatımda olmanı istemem bu her insan için geçerlidir dedi. Sizce ne demek istedi burada
- +1 yıl
Bence seni seviyor ama kırılmış biraz Tartıştığımız zaman hayatımda olmanı istemem dediği kısımda seninle hep mutlu olmak tartışmak istemem demek istemiş ayrıca hem evet hem hayır dediği kısımda eminim hatalı cümle kurmuş bunu demek istememiş
- +1 yıl
iŞTE Bak anlamamışsın Senin Ufak dediğin belkide Okişi için çok hassas bir nokta bu sebebten Siz şöyle düşünün eşinz bir ofiste bir kadınla şıkı fıkı Çalışıyor kadın alımlı ruj sürüyor ve siz İşyerinde Onu görmeye gittiğinizde eşinizi bu kadınla aynı odada Örneğin eşinizin O kadının bağcığını bağlarken görüyorsunuz Örnek saçma olabilir ama kıskanmazmıydınız?
- +1 yıl
Yani gerçekten bunları dediysen Özlediğini Cinsel anlamda bellide ettiysen ve gelmediyse Kusura bakmasında ayağını yıkayacak halin yok anlayışlı olması lazım böyle bir sonuca varılmaz
- +1 yıl
Karar senin Umarım düzelir aranız keşke küslükler olmasa Hoşçakal
Böyle evlilik zor detayları konuşmak gerek
00 Yorumla
+1 yılAllah kolaylık versin zor işler.
00 YorumlaDönerse senin, dönmesse hiç senin olmamıstır,
00 Yorumla
+1 yılsende yüz werme düzelir
00 Yorumla
+1 yılAkşam eve geldiğinde süpriz işe karşıla
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıleşini cezalandırmanın vakti gelmişte geçiyor bile
031 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldaha ne büyücek🤷♂️bu kadarda kapris, inat vs. olmazki.. ilgisiz , yoksun kalan kadın nedir bilmiyomu?
Cevap sahibi+1 yıl🤷♂️tam tersi olmalı. kaprisi vs kadın yapar..🤷♂️şeyi kalkınca napıcak? ve, hep böylemi geçecek ömür
Cevap sahibi+1 yılvalla zor.. en değerli yaşların. böyle abuk sabuk şeyler yüzünden neden dertlenesin.. senşn ilgiye, sevgiye, şefkate en fazla ihtiyacın olduğu zamanlar bunlar.. işin yoksa bunla uğraş. mlmıdır nedir bu adam, çokmu aradın
Cevap sahibi+1 yılvalla ilginç kadınsın. bulmuş senin gibisini. yaaaa 30 yaşındasın ve bunlarla uğraşıyosun🤷♂️ daha neler neleri tahmin bile edemiyorum, bu bile anlamsız, akla mantığa sığmayan bi durum
Cevap sahibi+1 yıltelkin falanda işe yaramaz.. bellki adam komple işe yaramaz.. bumuydu hayal ettiğin evlilik? hüsran🤷♂️
Cevap sahibi+1 yılşalın açılmışmış.. eee olabilir.. açılabilir, farketmeyebilirsin.. ne oldu, boynunu tüm erkekler gördüde , hayal edip otuzbirmi çekti herkes.. nasıl bi kafa bu
- +1 yıl
Tabiki de hayal ettiğim evlilik bu değildi. Ne yapacağım bilmiyorum 2.5 yıldır hep saçma sapan şeylerle hayatımı zorlaştırdı. Narsist bir insan kendimi ezdirmem cevap veriyorum ama işe yaramıyor. Artık sabrım da kalmadı önceden olsa 50 kere giderdim barışsın diye ama artık bende onu umursamıyorum galiba
Cevap sahibi+1 yılsana yazık. ona gram yazık değil.. geçen günkü paylaımınıda okumuştum, ozamanndan bu ana kadar değişen bişii yok 🤷♂️yazık diilmi sana? onu boş ver zaten umursadıpın o olmamalı.. sen kendini umursadığın için burada soruyosun zaten... dicek bişii yok. pişman oln o olur, buna eminim. kocanın böyle davranması sende ne sevgi bırakır ne saygı bırakır ne ilgi bırakır.. vs vs.. bırakır... bırakmaz da bırakmaz.. burada yok olup giden 30 yaşında gencecik bir kadın olur
Cevap sahibi+1 yılona öyle bir kadın denk gelmeliydi ki anasından emdiği sütü burnundan getiren. senin kıymetini bilmiyor bilecek gibi de gözükmüyor Can çıkar huy çıkmaz ama bu hayatta onunla bu şekilde böyle geçmez
Cevap sahibi+1 yılhadi kapris yapıyorsun Bir saat yap 3 saat yap 5 saat yap hadi bilemedin bir gün yap nedir bu kaç gündür Hal, tavır yaaaa. erkekliğin tanımına uygun değil yaptığı hareket bir kere erkeklik değil
- +1 yıl
Ben eşime değer veriyorum seviyorum kimsenin onu aşağılamasına izin vermiyorum. Hem evime hem eşime bağlı bir kadınım. Eşimi de evimi de ihmal etmem. Ama sanki eşim bunları görmüyor diğerini bilmiyor. Yani bir erkeğin bir kadından ne beklentisi varsa eşime onu yapıyorum ama yok. Yani birşeyler eksik eşim için. Bakımlı ve güzel kadınım da maddi güce de sabihim. Ama eşim huy olarak çok farklı bir insan. Narsist insan bilir misiniz öyle işte. Yani ablam veremediğim zorlukları var
Cevap sahibi+1 yılvallahi anlam veremediğin zorluklarını sen çekmek zorunda değilsin Güzel bakımlı çekici alımlı bir kadın olduğuna eminim ama şalın açılmış diye sana bu kadar tepki gösteriyorsa yarın öbür gün başka bir şey için ne tepki verir bilinmez. yani örnekleme yapıyorum mesela... eksiklik sende değil bence eksiklik onda. eşini sever misin sevmez misin değer verir misin vermez misin bilemem ama mutlu bir kadın değilsin bir bir daha, iki..
Cevap sahibi+1 yılve enteresandır sanırım bu da narsistliğinden kaynaklanıyor seni kaybetme korkusu hiç yaşamıyor belli ki. 🤷♂️ narsistik tehlikeli bir karakter özelliğidir
Cevap sahibi+1 yılNarsist bireyler yalnızca kendi isteklerini önemseme ve hayranlık duyulma ihtiyacı yanı sıra empati eksikliği, kibirli olma ve ayrıcalık bekleme gibi karakteristik özellikler gösteren kişilik bozukluğuna sahip kişilerdir.
Cevap sahibi+1 yılbu tiplerden ne arkadaş olur ne iyi bir dost olur ne bir koca olur hiçbir bok olmaz kusura bakma sen çektiğin ne kalırsın 30 yaşında kadınsın imkanların nedir bilmiyorum arkanda aile desteği var mı yok mu bilmiyorum çoğunun çocuğun var ve bilmiyorum senin zorunlu kılan sebeplerin var mı bilmiyorum ama bu hayat böyle geçmez
Cevap sahibi+1 yıldeğilsin.. heba olmuş bir kadınsın.. Ömür dediğin zaten kısa neden mutsuzluklar üzerine kurulu bir hayat yaşayasın ne zaman öleceğimiz belli değil
- +1 yıl
Ve hiç zorunlu kılan sebebim de yok biliyor musunuz. Çocuğumda yok maddi imkansızlılığımda yok ailemde destek olur. Ama ben neden dayanıyorum bilmiyorum. Yazdığım gibi eşimi seviyorum. Ama sevgi de böyle giderse bitecek ve elimde kalmam için sebep kalmayacak. Evet narsist bir insan eşim. Dünya kendi etrafında dönsün ister. Ama benim önceliğim o zaten. Yani bir erkek başka ne isteyebilir. Her konuda onu tatmin eden seven sayan eşi var. Haa arada tepki gösteriyorum çünkü saçma sapan şeyler yapıyor bende sinirleniyorum haliyle. Bu gayet doğal
Cevap sahibi+1 yılher konuda onu tatmin ediyorsun ama hep ben odaklı konuşuyorsun 🤷♂️yazık değil mi sana. burada tek taraflılık söz konusu. sen her şeyden önce bir kadınsın.
Cevap sahibi+1 yılsen de benliğinden çıkmışsın , sanki geyşa olmuşsun, öyle bir yazıyorsun ki
Cevap sahibi+1 yılarada kaynadı, istek attım kabul eder misin yoksa geri mi alayım isteğimi?
- +1 yıl
Yaa yoruldum mücadele etmekten. Az önce yine konuşmak istediğimi söyledim kabul etmedi. Şu an değil dedi. Bende 1 hafta olacak beni dinlemeni istiyorum dedim. Birbirimizi kızdırıp kurabiliyoruz bunun için özür dilemeyi bilirim ama ben senin kadar uzatmıyorum. Anlık öfkelenip sonra telafi etmeye çalışıyorum ama sen duvar gibisin dedim. Uzatıyorsun ve bu da bazı şeylerin azalmasına yok olmasına sebep verir dedim. Ve bende artık son noktaya geldim olabilecek şeylere hazırlıklı olalım dedim. Sonra tv nin sesini iyice açtı bende sinirledim. Saygısızlık yapma ben konuşuyorum kısar mısın şunun sesini dedim. Ve sonra sinirledim çıktım odadan sonra da eşim kapıyı kilitledi arkadan bende diğer odaya geldim. Yani bıktım artık yaa bu ne biçim insan
Cevap sahibi+1 yılnet bişi sölimmi.. senin içinde sevgi mevgide kalmamış.. saygı zaten görmüyorsun. bir sarmalın içindesin.. çok şey yaparsın ayrılmaya vs dair.. hem inançların buna izin vermiyor. hemde cesaretsiz bi kadınsın..
Cevap sahibi+1 yılyoksa bütün bunlara göz yumacak biri değilsin. farklı sebepleri vardır mutlaka. ama cesurda değilsin.
Cevap sahibi+1 yılburada takip edilmeye, etmeye bile cesaretin yok.:)))🤷♂️sanki suç.
Cevap sahibi+1 yılumarım her şey düzelir ve dlediğin gibi olur.👋👋
Cevap sahibi+1 yılmutsuz bir kadınsın.. için içini yiyor olsa da, muhafazakar yapın, yapman gereken şeyleri bile sana yaptırmıyor. yapman gereken şeyler derken aklına ne geliyosa.
Gizli Üye(18-24)+1 yılHadi sana küsmüş onada mi küsmüş
00 YorumlaBazi insalar zor
02 Yorumla
+1 yılHmmmm 🙄🙄 değişik ya
03 Yorumla- +1 yıl
Gönlünü alsana 🙂
- Aile & Toplum konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeni aldatıyor.
03 Yorumla- +1 yıl
Seni mutsuz ediyorsa başkasını mutlu ediyordur.
5 katini yap ben arkandayim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 645 cevap paylaştı. Sende uzat
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen de bir sevgili bul aldat
01 YorumlaNe yaptın ki
06 Yorumla
+1 yılBize ne bacım
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşim bana küstü, iletişim kurmuyor. Kendimi yalnız hissettiriyor, ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler