şimdi şöyle biz 4aydir evliyiz genelde oturur muhabbet ederdik artık benimle ne muhabbet ediyor nede oturup bişiler yiyor. işten geliyor direk öküz gibi uyuyor az öncede dedim kalk konuşalım sıkılıyorum yok dedi sonra kalktı iyiydik yatarken sohbet edelim dedim buseferde bana bağırmaya başladı telefonu eline aldı sürekli oynuyor onla benle zaman gecirmiyor bende üstelemiyorum umursamıyorum ama soğumaya başlıyorum sizce napayım konuşmak istiyorum diyorum busefer sen canım malsın * belanı işte döverim seni dedi bende dedim oturma odasında yatacağım gelme peşime dedim 🥺
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aşkınız dönmüşe benziyor. Ortam değiştirin, dışarı çıkın, kısa süreli tatile çıkın. Ortak zevk aldığınız şeyleri yapın.

Ona sıcak yaklaş ve davetler davran.🔥 Tak takıştır, dür sürüştür, dekolteli giyin onun tanında, güzel sevdiği yemek ler yap ya da siparişle getirt. Dişiliğini daha etkin şekilde kullanıp, aşkınızı yeniden canlandırmalısın.

❤️ Kendini kadınlığını hatırlat ona. Ne kaybetmekte olduğunu göster ona. Hiç bir erkek cilveli, sempatik, ilgili, tatmin edici, baştan çıkarıcı, seksi, temiz ve bakımlı kadına hayır diyemez.😎
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYeni de evlisiniz 🙄 ciddi ve güzel bir şekilde oturup derdinizi anlatmayı deneyin öncelikle. Yani siz ikiniz için varsınız biriniz olmazsa öyle mutlu hayat olamaz ki...
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılkızı germeyin demiş biri ama kimse durduk yere böyle davranmaz kocasının eğer bir işi yoksa ya hayatına başka biri girdi ya da girecek ailevi sorunların vs söylemiyorum bile çünkü böyle davranan erkeklerin arkasına sığındığı bahane nedense ailevi sorunlar oluyor
03 Yorumla
Soran+1 yılbaşka biri olsa anlarım anında
- +1 yıl
bazen anlaşılmıyor biliyor musun?
Soran+1 yılBen anlarım hislerim kuvvetli
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
43Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,4b cevap paylaştı.
u +1 yılsize değer vermiyor o zaman ayrılın
01 Yorumla
Soran+1 yılBugün konuştuk ayrılalım diye tamam dedi hatta büyükler konuşsun dedi
- Aşk İlişkileri konusunda 915 cevap paylaştı.
+1 yılVala dicek bir şey bulamıyorum yani erkkrler diyo sorunu vat ne biçim. adam bu seni döverim bilme. Ne kelimeler kullanıyor sen tek istediğin normal. bir. iliski hayatında başkan biri vardır bnrce senden ilgisi kesilmiş başkasında kaymış hiç şaşmaz dayımda öyle oyun su bu dalmaya başladığında farklı kadınlar vardı üzüldüm hemde dördüncü ayı düzelmezse yıllarca böyle olcak iyi yapiyosun ama. benve yatakları ayırma burada bana yazan evli erkekler hepp karlarinya evde yokken yazıyorlar ya da uyuyorlen gözün üzerinde olsun bence yatak çok büyük bir şey olmadıkça ayırma çünkü yüzde doksanı erkkeler. sanal cinsellik arayışına düşüyo ya da normal sohbet dahi olsa yapıyor senden kopmasına sebep oluyo
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeninle oynamasi gerekiyor aslinda ama bu tam tersi olmus kendisiyle ilgili sorunlari olabilir iste yanlis evlilikler secimler boyle oluyor ya erken ya gec eninde sonunda bitiyor evliligi cocuk oyuncagi zannediyorlar artik elalem evlilik gorsun ben aşkı meşki goreyim
10 Yorumla Biraz kendi haline bırakmalısın, belki yüz yüze iletişimi kapatmış olabilir, insanların böyle dengesizlikleri var ne yazık ki. Henüz yeni evlisiniz, evlendikten sonra erkekler biraz sorumluluk duygusunu ağır hissedip evliliğin başında kendi içlerine kapanıyor, eski bekar hayatlarını aşırı özlüyorlar. Çevre, arkadaş vs. Belki geçici bir dönemdir. Üstüne fazla düşüp kendini de mutsuz etme derim. Biraz kendi kendini dinlesin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Arada çocuk yokken yoluna bakmak istersen bu güzel bir fırsat yoksa ileride daha zor olur ama öncesinde sorunun çözümü için ilişki terapistine gidebilirsiniz
11 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğumuz olmuyor saten
+1 yılEşiyle vakit geçirmeyi sevmeyen kişinin yönlendiği başka alan başka kişi de vardır umarım yanılıyorumdur, sırf bu yüzden evliliğe yanaşamıyoruz
11 Yorumla
Soran+1 yılvarsada Allah akıl versin benim için daha kolay olur bosarim biter
Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Bu kadar umursamıyor küfür ediyor hakaret ediyor en ufak bir iyi şey yapsa sende hemen yumsuyorsun bide üstüne bu adamla seks mi yapıyorsun? Gerçekten günümüz kadınlarinda kadınlık gururu yok
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvleneceğin kişiyi iyi seç derler ama erkkler kendilerini anca evlennce belli ediyorlar kötü bir durum daha yeni evlisiniz böyle olmasıda saçma kocanla konuş sevgiliykende boylesey düzelmesi zor bu erkeklerin başına bir şey gelmeden akillanmiyorlar yazık cidden ins iyi gider evliliğiniz mutlu olursunuz kovanda akillanir umarım bu erkkler elde ettikten sonra kızları kenara atmasından nefret ediyorum Allah yardımcın olsun onunla ilgilen ufak suprizler yap oda olmuyorsa bilmiyorum 🤷
04 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmuyor benimle konuşalım diyorum öküz gibi bağırıyor bende artık bıraktım ne halt yerse yesin 2 tane pantolon aldım ona sürpriz yaptım yaranilmqs bencil nankore
Cevap sahibi+1 yılYeni evlisiniz ama neden böyle yaptığını sorun amacı ne çünkü normal değil hayatında biri olma ihtimali varmıdır severek evlenmediniz mi görücü usulumu aklına şüphe düşürmek istemiyorum ama hakkında hayırlı olsun sevgililikte Sknt olmaz evlisiniz Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılSeverek evlendik
Cevap sahibi+1 yılAh şu erkkler hayırlısı olsun ama bir ömür bu kişiyle geçireceksiniz araya düzeltmeye bakmanız lzm ama nasıl yapacağını soruyorsunuz adam akıllı konuscaksiniz ilgi vericeksiniz çünkü bir evlilik böyle yürümez bilemiyorum hakkında hayırlısı olsun
+1 yılKocanin hayatinda biri var veya is olarak stresli ya da bunadam boyleydi sen daha yeni tanimaya basladin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam iyice aptallasmis acaba birilerinin aklına felanmi gidiyo
11 Yorumla
Soran+1 yılAnnesi bence dolduruyor ben öyle düşünüyorum annesinin yanında bile hakaret ediyor
- Aşk İlişkileri konusunda 11,1b cevap paylaştı.
+1 yılOha daha 4. ayda bunlar oluuosa senin evli kalma suren cok cok az gibi gorunuyo bi okuzle evlenmissin
10 Yorumla Abi yorumlara bak yemin ederim herkes korku filmi gibi, kimse de demiyor muhtemelen sen 18 yaşındasın en acelen vardı evliliğe,
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır 21 yaşındayım
- +1 yıl
Belliki bir sorun var, sanada söyleyemiyor, çok fazla üstüne gitme, sen bu aralar sadece evinin hanımı ol, yeter bak dediklerimi dikkatli oku ve yapacaksan en uygun şekilde yapmaya çalış. Baktın bir kaç aya olmadı, yanlış değilsem düzelmezse bundan sonra olaylar daha kötüye gitmeden ikinizde en az hasar alarak bitirin daha iyi
Yanlış evlilik yapmışsın. Sohbet ihtiyacını farklı kişiler ile gideriyor muhtemelen. Görüştüğü birileri vardır.
Çevremde evlilerde çok sık gördüğüm bir durum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı.
+1 yıl4 ayda bu hale gelmek kötüymüş. Bı sure usteleme fırsat ver. Birlikte yaşamak çok farklı belki daha tam o duruma adapte olamadınız
03 Yorumla
Soran+1 yılevliliği kaldıramadı bu
+1 yılBence tamaamen uzaklas hatta annenin evine tatile git birkac hafta cik arkadaslarinla disarda eglen tadini cikart.
01 Yorumla
Soran+1 yılYapamıyorum onuda gidicem diyorum gidemessin diyor
+1 yıl4 ayda iletişimiz koptuysa ciddi bir sıkıntı bu oturup konuş eğer çözemezseniz ayrılık en dogru yol olacak.
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuşulmuyor bu odunla anlama kıtlığı var bunda
- +1 yıl
Seni o kadar iyi anlıyorum ki
4ayda sohbet bitmez ya, canını sıkan bir şey vardır, işiyle ilgili mesela..
11 Yorumla
Soran+1 yılİşi ile ilgili değil ben onun herdedigini yapicakmisim neymiş tek gezemezmisim birlikte gidelim diyincede param yok diyor evde kalcakmisim neymiş ben her dediğine tamam diycekmisim birde saçma istekleri var
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Allah Allah durup dururken neden öyle yapıyor. Üstüne git iyice. Öğren derdini
11 Yorumla
Soran+1 yılkonuşulmuyor bunla oturup bağırıyor bana
Üzücü bi durum hep mi böyledir biranda mi oldu senin ilgiye sevilmeye ihtiyacın var oysaki
01 Yorumla
Soran+1 yılşu son 1 haftadır boyle
Gizli Üye(18-24)+1 yılAldatıyooo çok belli yeni evlisiniz bi de yaa çok kötü😶
21 Yorumla
Soran+1 yılbende şüpheliyim hareketleri değişti benle gezmek istemiyor sonra sürekli bir kavga peşinde
- Aşk İlişkileri konusunda 630 cevap paylaştı.
+1 yılMental olarak bitmiş evlilik. Muhtemelen başkası var sana ayıracağı vakti ona ayırıyor
00 Yorumla
+1 yılKızların tamamı ya aldatıyor diyor ya da boşan vardır bi sorunu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılArkadas ne yasiyorsunuz da 4 ay da bu duruma geliyorsunuz ben anlamiyorum ki, bunun oncesini mi merak etsem sonrasini mi simdisini mi bilemiyorum yani...
00 Yorumla
+1 yılNerden bulursunuz böyle vasıfsız herifleri
12 Yorumla
Soran+1 yılBulmasaydim keşke dün akşam yine tartıştık valla dedimki yorganı değiştircektim kısa diye o yatıyordu 10dkda halledecek bişey bağırdı durdu napiyorsun canım mal bişiler dedi yine uşuyormus beyfendi bende dedim seni sevmiyorum evet dedim kırılmış beyfendi diyor sende benim eşim değilsin dedi bende bişi demedim susmadı bişiler diyip durdu
- +1 yıl
Allah sabır versin
+1 yılYav ilgilenmrk icin evleniyorsunuz ams tik yok
12 Yorumla
Soran+1 yılBeufendiye ben herşeye tm diycekmisim suscakmisim köle olcakmisim
- +1 yıl
Yok oyle bir dünya
- Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılSen bence geri çekil kaybetme korkusu yaşasın biraz o evden kaybol o sana döner kaybetme korkusu yoktur nasıl olsa elimde mantığı vardır
13 Yorumla
Soran+1 yılGitmek istiyorum ama birakmiyor yakamı anneme gidicem diyorum bana sormadan nere diyor bunaltti
- +1 yıl
Kaybetsin seni o zaman Bi daha böyle yapmaz
Soran+1 yılAynı hep aynı gidiom geliom yumuşuyor tekrar aynı
Kıza aldatıyo diyip tribe sokmayın belki bi sebebi var belki çok yorgun bazan bende böyle olabiliyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılHergunde yorgun olunmaz işten geliyor mesela öğlen 3te akşam 11 kadar yatıyor kalkıyor tekrar sabaha kadar uyuyor
Allah yardımcın olsun ya
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAldatma ihtimali hissettim..
20 Yorumla İletişim kopmuş sana bişey sormak istiyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılSor
Soran+1 yılözelden olmaz sor burdan
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Mutlu bi evlilik olmaz o boşanmak gerekir aslinda
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılhormonları gelince ne yapıyor
10 Yorumla
+1 yılKlasik evlilik. Evliliğe hoş geldin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. Tam bir odunmuş ama yontulmamış.
10 YorumlaBaşkası var demek ki şaka gibi ya erkekler pisliksiniz
11 YorumlaKesin kova burcu g. vat
13 Yorumla
Soran+1 yılŞubat 2 sinde doğdu çok tembel birisi birde ne iletişim kuruyor ne bişi nede gezdiriyor dedimki gezelim İstanbul içine gidelim beni gezdir herzamanda gezmeyiz çok uzak bir yerde dedgildi dediki yol parası gidiyor dedi istemedi sinirlendim dahada ustelemiyorum hapis gibi hissediyorum kendimi
Soran+1 yılValla yoruyor ruhumu çok zor bu
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yatakta nasil
11 Yorumla
Soran+1 yılsıfir diyebilirim yani fazla bilmiyor
Evliliğin nasıl gidiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılKötu berbat
Gizli Üye(36-45)+1 yılHakaret kufur nedir kabul edilemez seyler
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılFazla üsteleme biraz sık boğaz etme onu
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ciddi bi sorun var o zamn
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı. Başka kadın var bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz tavır yap seni dikkate almiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgililik dönemi yaşadınız mı
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet hiç böyle değildi çok romantik benim kilima zarar gelse dünyayı yakardı sonra kibar efendi konuşkan ilgiliydi
Cevap sahibi+1 yılBöyle şeyleri görünce evlilikten de sevgilimden de soğuyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu ilişki kurtarılamaz
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel yonden peki yanasmiyomi
02 Yorumla
Soran+1 yılYanaşiyor
Cevap sahibi+1 yılHimm sorun ne ki o halde
+1 yılKnk bosan
10 Yorumla
+1 yılKesin başkası var aranıza giren
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAklını6başından al
02 Yorumla
Soran+1 yılDemesi kolay hicbirseyden memnun olmuyor
- +1 yıl
Sexsi ol
+1 yılSevişme aralığı nasıl?
03 Yorumla
Soran+1 yılNelaka şimdi oya
- +1 yıl
Bir erkeği en çok kendine sevişen kadın bağlar sizde ne sıklıkla oluyor
Soran+1 yılÖnceden çok sıkti şimdi az
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkocanmı, başına gelen belamı?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılseninle ilgilenmezse, bir ilgilenen mutlaka çıkar. çin atasözüdür bu.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle angutları nerden buluyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik bir rahatsızlığı var mı
03 Yorumla
Soran+1 yılBence var ama bana diyorki sende sorun pisikolaga git dedi bana bende dedim sen git ben hayli hayli gidicem
- +1 yıl
Şimdi nasıl durumlar düzeldi mi
Soran+1 yılhalen aynı iyiydik ama annesi bozdu ortamı uzun hikaye
Burcu kova mi
017 Yorumla
Soran+1 yılŞubat 2 sinde dogmus
Soran+1 yılYok ama kova burcuyla evlenme aklın varsa çok kötü huyları beni salmiyor bir yere kendide gitmek istemiyor malmal bagiriyorlar başka bişi yok benciller ve çok kalp kırıklığı yasiyorum
Soran+1 yılEvet kova burcu sorunlu bu birde ailesi böyle yetistirmis annesi yani erkek çocuk söyle erkek öyle yapmaz böyle olur diye ondanda kaynakli
Soran+1 yılsakın geri dönme sana tavsiyem ben anlamadım nişanliyken evlenince anladım huyunu oyuzden pişmanım
Soran+1 yılBenide ağlattı kaç kez evlendigim günden beri aglamadigim gün yok annesinin yanında hakaretler etti beni aglatti
Soran+1 yılYok doğulu degil
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizin iş baştan b*ka sarmış
00 Yorumla
+1 yılCilve
01 Yorumla
Soran+1 yılCilveden anlamiyor daha yeni evliyken suslendim pusledim geldi bu üstün ne değiştir dedi inana biliyormusunux
Burcu ne
01 Yorumla
Soran+1 yılŞubat 2 doğumlu ben burç pek bilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiç ilişki de mi yok
02 Yorumla
Soran+1 yılVar ama seyrek
- +1 yıl
Çöp o adam
+1 yılBnı dinlemen lazım ilk gunler deki gbı olun
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor işte
Gizli Üye(36-45)+1 yılYol yakınken kacm çocuk falan yapma
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşim benimle vakit geçirmiyor, iletişimimiz tamamen koptu. Ne yapmam lazım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım