Merhaba arkadaşlar daha 8aylik evliyim ama eşim hiç ilgi sevgi göstermiyor çok sıkılıyorum bu durumdan ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılEşin seninle ilgilenmiyorsa bunu eşinle konuşman gerekir. Bence sorunlar daha da büyümeden, eşinin iyi olduğu bir gün ( yani stresli sinirli olmadığı sakın olduğu) eşini karşına al sakince tartışma ortamı yaratmadan onunla ilgili tüm sorunlarını eşine anlat. Eşinin neden sana ilgisiz kaldığını, bunun sebebinin ne olduğunu ve neler yapabileceğinizi konuşun. Sorunlarınızı beraber aşabilirsiniz...
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSakın burdaki tiplere inanıp yıkma yuvanı çek karşına adam akıllı konuş. Aldatmak aklının ucundan geçmesin. Eğer ilgisini sevgisini istiyorsan biraz uzaklaş tepki ver eğer halen aynıysa evi bir müddet terk et sonra her eey düzelir ama sakın aklından başka şeyler geçmesin. Gerekirse aile terapistine gidin ama bir şey değişsin istiyorsanız sabırlı olmalısınız. Benim eski karı bana bunları yapmadı aldattı. İş işten geçtikten sonra beni arayıp pişman oldum diyor 5 sene sonra siz sakın aynı hatayı yapmayın. Eğer yardımcı olmamı isterseniz mesaj atabilirsiniz. Yalnız dediğim gibi sakın mayanızı bozacak bir şey yapmayın.
18 Yorumla
Soran+1 yılValla hep başkasına yoğunlaşmak istiyorum artık böyle hatta arkadaşlarından birini bulup ona bi kazık atmak istiyorum biliyorum belki kufur bile edeceksiniz ama bıktım gerçekten bıktım ona göstermediğim ilgi sevgi kalmadı neler yaptığımı görseniz gerçekten çok üzülürsünüz benim için
- +1 yıl
Yapma derim kendine gel bir an önce. Küfür edilecek bir mesele değil bu işler. Durduk yere Allah in lanetini alacaksın üstüne. Bunun çözümü bu değil emin olabilirsin. Çok ciddiyim yardım etmek istiyorum mesaj ile ulaşırsan sana yapman gerekenleri anlatayım bir bir. Böyle cok anlatamıyorum demeknistediklerimi.
- +1 yıl
Çok güzel söylemişsiniz ağzınıza sağlık... Ben de aynı durumdan şikayetçiyim 2 sene oldu bize de ama aklımdan hiç geçmedi arkadaşları ile falan olmak kazık atmak vs ama insanın da çok sevip el üstünde tutup da onun öyle davranmaması gerçekten zoruna gidiyor😏
- +1 yıl
Bana yazar mısınız acaba? Yardım almak isterim
- +1 yıl
@vesselamm19 siz mesaj atar mısınız ben mesaj atamıyorum
- +1 yıl
Attım.. Teşekkür ederim 👏
+1 yılAbla eşin varsa buralarda takılma bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
Takıldıkça anlarsın, hataya sürüklenebilirsin. Evliyken sosyal medya platformlarından uzak durmalısın.
Beni ilgilendirmez hoş.
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Ayrıl bence yoksa aldatırsın sen
035 Yorumla
Soran+1 yılÖyle planlarım var cidden
Soran+1 yılAynen eşim asker Hakkari’ye geldim onunla burdan bi jandarma falan bulursam tanısicam utanmiycam.
Soran+1 yılRezil etme derken?
Soran+1 yılSonum niçin acı bitsin ayrıca
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılKomando
Soran+1 yılSende mi askersin
Soran+1 yılHadi ya nerde tam
Soran+1 yılTam dün Van’dan donerken 5tane sivil polis yolumuzu kesti çok komikti korna çalmışlar işaret etmişler de fark etmemişiz onlar da şüphelenmiş ta nereye kadar geldiler sonra eşim askeri personelim diyince onlar da güldü 😂
Soran+1 yılHadi yA bizde derecikteyiz
Soran+1 yılDoğrudur
Soran+1 yılValla doğudan nefret ettim hiçbir yeri güzel gelmiyor bir kavuşsam artık İstanbul'a
Soran+1 yılYok ya ev kiraladık
Soran+1 yılOzan Allah belani versin senin serefsiz
Soran+1 yılHakkari işte nesi güzel olabilir ki
Soran+1 yılDerecikte bir tane bile polis yokki asker var çoğunlukla halk zaten cahil dünyadan haberi yok hiçbirinin devlet çok takıyor burayı
- +1 yıl
kaşar :)
Soran+1 yılAnandır güzel kardeşim
Soran+1 yılAynen ya harbiden bi de o var ama mesela dün biz hiç anlayamadık valla korktum aha dedim bunlar kesin terorist torpidodan tam silahı çıkartacaktık
Soran+1 yılburada zaten bir hayat beklemek çok aptalca Allah yardımcımız olsun ne diyim
Soran+1 yılRica ederim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
55Cevap
Nasıl bir ilgi beklediğiniz lisanınca izah ederseniz belki eşiniz eksikliklerini giderebilir. Bazen kırılırız ve beklentilerimiz olur ve triplerimizden karşıdakinin bunu anlamasını bekleriz. Ama daha telepati evresine geçmedik insanlık olarak, kelime ile dile getirirseniz hem iletişiminiz artar hem de sevginiz bollaşır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Aslında çok kolay aklını başından alabilir ve dizinin dibinden ayrılmaz ama kadın olmak yetmiyor o kadınlığı kullanmak gerekir sana bu konu hakkında yardımcı olabilirim evliliğin düzelsin isterim
12 Yorumla
Soran+1 yılSen beni görsen şok olursun o.. gibi davranıyorum ki benden gözünü almasın yataktayken aklına gelebilecek herşeyi yapıyorum
- +1 yıl
Tamam da olay bu değil işte sen yanlış yerdesin insan vucutunda insanı etkileyen vucut güzellik gözüksede aslında dildir dilin söyledileri prensesi rezil rezili vezir eder dilini kullanıp hayal gücünü zorlayıp fantezi dolu bir kadın olmalısın ve bunu vucıdun ile değil dilinle yapacaksın diyeceksin ki nasıl yazamıyorum burdan okadarınıda saygılar hanfendi
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Konuşmayı denesen.
Daha doğrusu bu durumu hiç konuştun mu eşinle?
İlgisiz karşı cins gerçekten çok zor.
İnsanı bir vakit sonra yormaya başlar.
Bu durumu, rahatsızlığını açık açık konuş.
Umarım en yakın zamanda düzelir.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlgisizlikden kastın ne bilmiyorum ama al. esini sorun ne diye sor konuşun bu kadar basit ya da kadınlığın ağır basip adamı mutlu edecek formüller bulmalısın
00 Yorumla
+1 yılNedenini oturt karşına konuş, bunu evlenmeden konuşman anlatman tanıman gerekirdi ne istedıgını beklentılerini ama inş toparlarsınız
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden evlenmeden önce yatakta benimle böyle ol bana bunu yap şunu yap mi diycektim hanginiz diyebilirsiniz ki bunu nikahlanmadan evvel?
- +1 yıl
Absürt mu geldi sana bu. Direk böyle konusulmasada düşündüklerini anlatmada zorluk cekmeyecegını sanıyorum. Eee konusmaya gelince boyle diyosunda bırada bunu yazmaya cekınmıyosun. O zaman evlenecegın kişi ile konısacan ama burada herkese yaz oylemi
daha sımdıden böyle olmussan ooo sıkıntı 3 altın kuralı dene onu kendıne köpek et bak bakalım ılgıden bunalacak mısın :)
04 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş o kurallar
Soran+1 yılPeki
+1 yılOnu bir günde değiştirip ilgili hale getirmen mümkün dilersen napcağını detaylı anlatırım ona göre uygularsın
011 Yorumla
Soran+1 yılE de bakalım ne saçmalıycan
- +1 yıl
Soran+1 yılKardeşim yA ne çok üzülmüşsün Hakkını helal et valla
- +1 yıl
Üzülmek değil mesele, sadece bi derdin var çözüm için buraya yazıyosun sonra sana yapılan yorumlarada ne saçmalican diyosun.
Soran+1 yılÖzür dilerim sizi dinliyorum
- +1 yıl
Önemli değil, ama boş ver yazıcak hevesim kırıldı boşverin hayırlı geceler
- +1 yıl
- +1 yıl
Kendisinin ilgisini çekecek şeyler yapabilirsin kıyafet iç çamaşırla fantezi kıyafetleriyle felan
02 Yorumla
Soran+1 yılDolabımı Keske gösterebilsem..
+1 yılTavrını ortaya koyacaksın, konuşacaksınız ve profesyonel destek alacaksınız. Çözülmeyecek sorun değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu evliliktir yeni gelin. Ne bekliyordun ki? Böyle erken evkenirsen böyle olur. Evliliği ne sanıyorsunuz acaba ben anlamadim? Lunapark gibi birseymi? Hayalleriniz suya düşmüş bence adam ilgisiz değildir sen evlilik hakkında yanlış hayaller kurmuşsun gibi geliyir bana
02 Yorumla
Soran+1 yılSiz herşeyi cok biliyorsunuz zaten yaşım 22 eşim de 25 gayet de evlenme çağında insanlarız
Cevap sahibi+1 yılEvlenme cagindasiniz da neden sorunlarını çözemiyorsun? Birşeyi bilmeye gerek yok sorduğun sorudan O çağda olmadığın anlasiliyor ve catirdiyorsunuz farkın da değilmişim acaba?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılkusura bakma ama 8 aylık evli isen ve ilgilenmiyorsa ben seninle ilgilenirim. yemeyin malını yerler ben yerim seni
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHalbuki bu dönemlerde üstüne atlamalı yani, hep mi böyleydi
00 Yorumla
+1 yılO zaman değiştir. Bir daha acele etme ilgili bir erkek bul
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok erken başlamış , konuşmaya çalış, Seksi giyin üzerine atla uğraş biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi kadınlar bizi bulmaz Sen erkeğine her şeyini ikram edersin erkeğin istediğini her şeyi yaparsın bundan eminim erkeğin senden prostat masajı istedi yapar mısın mesela
00 YorumlaSende onunla ilgilenme nedenini biraz da o düşünsün bu durum değişmezse konuşmayı dene🤷♀️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılYatak diye bir yer var istediğini kolayca aldırıyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. boşan. o zaman aldatmak hakkım benim deme de. boşan, sonra ne yrak yiyosan ye.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu konuda onunla konuş. Bu şekilde mutlu olmadığını belirt sevgili meslektaşım.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkocan sevmeyip ilgilenmiycektiyse senle evlenip niçin günahına girdi? boşan hazır çocuk yokken seni bi seven mutlala olur dul kadında olsan
05 Yorumla
Soran+1 yılDullukla ne alakası var ya
Cevap sahibi+1 yılniye kızdın niçin yanlıs anladın art niyetlisin
Cevap sahibi+1 yılbelkide sen hakediyosun şımarık ve egolumusun
Cevap sahibi+1 yılkadınlar niye kendini SÜPERMEN sanıyor
Cevap sahibi+1 yılsenin gibilere cevap bile yazmaya değmez egonuz kılcal damarlarınızı bile eli geçirmiş
Bu erkekler niye boyle ve evlenmeden once gormuyormusunuz potansiyeli ya 🤔
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen gösterebilirim istersen , seni sevgiye ve ilgiye boğarım 😋🤤😉
03 Yorumla- +1 yıl
evli kadına bile yürümeyin mk
- +1 yıl
@trust_yourself Ben tamamiyle iyi niyetimden söyledim kızım kadıncağız sevgisiz kalmış ne hemen kötü anlıyorsun demek ki senin için fesat mk
- +1 yıl
:D tamamen iyi niyet ha :D :D gece gece bundan daha komik bir muhabbete denk gelemezdim heralde :D
Bende daha 4 aylık evliyim neredeyse senle aynı sorunları yaşıyorum hayır yani ondan eksik biseyim olsa beğenmiyor diycem bı bilsem napmam gerektiğini sanada anlatacam da
31 YorumlaAldatmalar hep böyle başlıyor
12 Yorumla
Soran+1 yılSorun bizde oluyor sonra biz karaktersiz oluyoruz
+1 yılZaten erkekleri karsina koyup, problemleri 1 1 anlatsan kavgaya donusturecekler. O yuzden yuz verme, sende uzak dur o konusturmazsa muhattap olma bak nasil kopek oluyor pesinde
20 Yorumla
+1 yılSadece konuşup sohbet etmekle olmaz sevgini hissettir, beraber pikniğe gidin, sokak ışığında dans edin, yeni şehre tatile gidin türlü anılar yaşayın beraber. Durumlara da pozitif yaklaş her zaman o öyle yapmasa bile
00 YorumlaFarkında değilmiş gibi ol, o evdeyken duş alıp yanında bornozla dolaş.
Güzel kokular sür, bornozun açık olun bu arada.
Beyaz tişört giy (sütyen giymeden)
Eğil kalk, yerlerden bir şey al frikik ver, saçlarını değiştir.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. Ilgisini çekecek şekilde giyin bakalım bakacak mı bakmayacak mı
10 Yorumla
+1 yılAl karşına konuş adam gibi anlat derdini bu konu ilerleyen zamanlarda ihanete dönüşebilir ondan önce kararını al ya devam et ya boşan herkes mutlu olacağı insanla olsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Onunla konuşmayı denedin mi, farklı şeyler fanteziler dene…
00 YorumlaÜzüldüm 😕 sıkılman normal evlenmeden önce ilgisiz biri miydi
20 Yorumla
+1 yılseksi kıyafetler giy ses tonunu incelt kısık sesle konuş yatakta sert ol başka şeyler de var ulaş bana
00 YorumlaKim ne fikir verirse versin sacma olur daha sekizinci ayda boyleyse ilerisini dusunemiyorum.
10 Yorumla
+1 yılSende ilgini çek ona benle ilgilenmiyosun deme daha uzaklaşır senden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu saatte burada olduğuna göre gerçekten ilgilenmiyormuş seninle, üzüldüm
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKlasik asker işte …
Cevap sahibi+1 yılAsker eşlerinin çoğunda aynı problem
+1 yılOnunla bu konuyu konuşmalısın
21 Yorumla- +1 yıl
konuşarak her sorunu çözeceğini inana bir kadın daha yetişiyor...
- Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılevliliğin gerçek yüzü bu işte
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAsker arkadaşlığı oluyor sanırım evde
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Eminim banada asexüel bir kadın gelecek bak ilerde buraya yazıyorum şimdiden. Hayat herkese ters
Aşk İlişkileri konusunda 554 cevap paylaştı. Yapacağın şeyi bulmuşsun zaten.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş
Dahs önce demi böyleydi
10 Yorumla
+1 yılSekiz ayda bıktı mı senden
00 Yorumla
+1 yılAldat aşko ilgilenene gid
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden sizinle ilgilenmiyor ki?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Cocuk yapma degismezse kaçççç
00 Yorumla
+1 yılKocan yakalar inşallah
00 Yorumla
+1 yılAnne babasinin evliligini taklit ediyor.
00 Yorumla
+1 yılbaya şansız bir durum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılSende baska yerden bul
00 Yorumla Benimde şu an ayrı odalardayız
017 Yorumla- +1 yıl
@a_s_i_l nasıl bir yol? Aslında sanki onunda sorunları var ama benle paylaşmıyor mesela çok erken boşalıyor bu durum onun canını sıkıyor olabilir hatta bazen ben bile yanlışlıkla onun şeyine değince baya tepki veriyor yani anlamiyorum bı sıkıntısı varsa neden söylemiyor çoğu zaman afedersin ama kalktığını hissediyorum konuşurken sarılırken ama adam ilişkiye girmiyor ya bu beni acayip sıktı neden diye sevmiyor mu ya da ne biliym bir sürü şey geliyor aklıma
- +1 yıl
istekli kalmak ve uzun süre istekli kalmak çok zor bir durum insan heran biriyle birlike olma isteği cesareti veriyor.. karşı komşum çok gevşek bi kadın şimdi gitsem reddetmez belki yanlış anlama hiç böyle bir muhabbetimiz yok hatta hiç muhabbetimiz yok ama gerçekten gitsem ısrar etsem eminim eşime inat tamam der sırf konuşmak dedikodu yapmak için ama olmuyor çok yakınımdakilere böyle açamamamihtiyacım var diyemem
+1 yılilgisini çekmiyorsun çünkü
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. 8 ayın neyinden bıkmış acaba peki ya yatak odanız?
00 Yorumlaİyi bir sohbet serttaş olabilirim
03 Yorumla
+1 yılcinsel hayatınızda kötümü
02 Yorumla- +1 yıl
@_НЕRСАі_ noldu lan
Çok erken severek evlenmediniz mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhiç anlatmadin mi şikayetçi oldugun durumu
20 Yorumla
+1 yılkaybetme korkusu yaşat..
00 YorumlaSen evliliği oynasmi sandın mk
02 Yorumla
Soran+1 yılNe sancam başka pich
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDaha dur yaw yenisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzak dru sende onla ilgilen me üstüne gitme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTaze bir gelinin tadına bakmayan erkek bnde canım
00 Yorumla - Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği