Ne hissettiğimi bilmiyorum uzaklaşmış hissediyorum eski yaşantımı özlüyorum güçlü hissettiğim zamanları özlüyorum sanki onunla yaşarken onun yüzünden ezilmiş gibi hissediyorum bana çok kötü hissediyor ruhumu etkiliyor aslında çok güçlü bir kadınım ve böyle hissetmek istemiyorum özgür güçlü mutlu hissetmek istiyorum bilmiyorum boşan demeyin ama bende ne istediğimi bilmiyorum ne istediğimi nasıl çözeceğim arada kaldım sıkışmış hissediyorum varlığını düşünüyorum hem mutluluk hem mutsuzluk hissettiriyor ama onun beni sahiplenmesi hoşuma gidiyor yokluğunu düşünüyorum bomboş hissediyorum hiç bir duygum yok biraz kırgınlık hissediyorum boş hissediyorum yani çok üzgün ve kırgınım çok severek evlendik böyle olacağını tahmin edemedim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDuygularınız zamana bağlı olarak nötralize olmuş bir nevi körleşmiş diyelim. Onu istiyor ve arzuluyorsunuz ama bunu bir his ile adlandıramıyorsunuz sanki karşıda bir görüntü var ama flu bir görüntü neyin ne olduğunu anlayamıyor anlam yükleyemiyorsunuz. Aşk sevgi gibi yoğun duygular evli çiftlerde her zaman enerjisini yitirme potansiyeline sahiptir. Çünkü artık evlisiniz her dakika her saat her hafta her ay her yıl bir ömür birlikte olmayı kabul ettiniz ve bunun için yemin ettiniz. İşte bu süreçte sürekli birbirinize maruz kalma duygusu ve evliliğin yarattığı ağır komplikasyonlar sevgi olgusunu yaralamakta hatta kan kaybetmesine sebebiyet vermektedir. Netice de bu duygusuzlaşma durumu sizi arafta bırakmaktadır. Sadede gelip her şeyin eskisi gibi olacağı günlerin reçetesi nedir derseniz yorumlarınıza bakarak söylüyorum bunu nasıl yapacağınız size kalmış ancak birbirinizden belli bir süre mahrum kalmanız gerekiyor. Herkes bir şeyler diyebilir bekleyin zamanla düzelir falan ama bu bir olasılık ve gerçekleşme olasılığını hiç kimse bilemez. Lakin kendinize yakın hissettiğiniz bir arkadaşınızı bile 3 gün 5 gün görmeseniz özlersiniz. Oturun konuşun diyeceğim fakat bir yarayı ne kadar deşerseniz o kadar kanar. Eskisi gibi mutlu günleriniz olması dileği ile.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKadinlarin duygulari med cezir gibidir. Bazen duygularimiz daha guclu olurken bazen bize ait degillermis gibi hissedebiliriz. Dalgali bir okyanus gibi dusunebilirsiniz bunu. Zaman zaman en sevdigimiz seyi yaparken bile acaba dedigimiz zamanlar olur. Evliliklerde de bu mumkun.
Esiniz bizimle paylastiginiz duygulari kendisi size hissediyor olsaydi onlari bilmek ve bunlar icin cabalamak ister miydiniz? cevabiniz evetse esinize duygularinizdan bahsedin eminim dikkate alacaktir. Bu durumlarda size nasil davranmasini istersiniz ona bununla ilgili destekleyici anahtarlar vermeniz isinizi kolaylastiracaktir. Evliliginizi de guzellestirecektir.
Mukemmel evlilik yok.
Duygularimiz daima sicak kalmaz.
Saglikli iletisim pekcok kucuk sorunu onleyebilir.
Sevgi emek verilerek kok salar. Sadece karsi tarafin bizi mutlu etmesine odaklanirsak kendi mutluluk sorumlulugumuzdan kacmis oluruz.
Sukur nimetlerin devamliligini saglar. Sikayetlenenler icin hep daha fazlasi olsa da tatmin olmaktan daima uzaktadirlar.
Her evlilik bazi engellerden gecmek zorunda, bunu tek basina asmak isteyen yorulur. Cunku evliligi kayik cekmek gibi dusunun. Tek tarafli kurek cekerseniz kayik kendi ekseninde doner, iki tarafli cekilirse istikametini bulur ve hedefe ulasirsiniz. Bu nedenle iletisim ve birlikte gayret etmek muhim.
Son olarak anlasilmak icin anlatmak zorundayiz.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Bazı şeyler beklediğimiz gibi karşımıza çıkmayınca o boşluğun içine düşüveririz. Sonrası toparlanma çabası..
Kendini dinle sessizce için sana ne diyor o'nu dinle sadece. Belki ilk zamanlar için ne diyor anlayamazsın, duyamazsın ama günde en az 10 dakika hiç bir şey yapmadan, kapat gözlerini kendini duymaya çalış.
Kendinden uzaklaşma, uzaklaştıkça kendini duyamaz, ne istediğinden emin olamazsın.
00 Yorumla
Kısa süreli ayrılık öneririm. İlişki çıkmaza girmiş. Ben de bu durumda kaldığımda eşimle boşanmıştık. Oysa istemedim, tek celsede bitti. Boşandığımız gün aşure yapmıştı mahkeme sonrası aşure yemeye gitmiştik bir de. Akşamına duramadık bir de yemek yemeye gittik. O akşam evine bıraktım, evimize. Seni seviyorum aşkım dedim. O da bana seni seviyorum dedi. Oysa şok evresindeydik ve inkar aşamasına geçmiştik. Ayrılamadık bir süre. Oysa boşanmayı hiç istemedim. Neyse bitti nihayetinde.
Ben eşimi ikna edip ayrılık sürecine ikna edemedim. Soluğu mahkemede aldı. Kısa süreli ayrılık sonrası aile terapisti. Eminim çoğu şeyi kurtarır. Ben yapamadım sizler yapın.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
43Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43,4b cevap paylaştı.
+1 yılİçinde bazı şeyler kopmuş telafi edilmesi çok zor gadası
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 265,4b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrılmanız lazım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olay net ve basit. Duyguların ve heyecanın artık yerini saf ve reel gerçekliğe bırakıyor. Çünkü geçici heveslerin vardı, zamanla oldu ve hissettin. Şimdi ise bitiyor. Dostoyevski’nin dediği gibi:
Biliyor musun Anna insan sonunda yine kendi arzusunu seviyor. Arzuladığını değil.
Anna: Örnek verebilir misin?Dostoyevski: Mesela Kristof Kolomb, Amerika’yı keşfettiğinde mutlu değildi. Onu ararken mutluydu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılBazen istedigini yap istedigini dusun ina gore hareket et kendini tatmin et onu tatmin et ruhunu dinlendir ama ilk kendinle başbşa kaldigin anda yine icini o huzun mutsuzluk kaplayacak cunku sen onu ruhen ostemiyosun alişkanligin var aliskanliktand akolaynkolay vazgecilmez
00 Yorumla
+1 yılBu dusuncelere iten olay orgusu nedir onemli olan bir anda gucsuz veya eski gunlerini ozleten nedir ilgisizlik mi var yeteri kadar yaptiklarin mi önemsemiyor burada senden ziyade seni bu duruma iten olay nedir bunu dusunmen gerek ve sorun neyse bunu da direk esinle sakince konusarak cozmek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılNedneleri bilmeden bu duygulara anlam yukeleyemzsin eksiklikler beklentiler heyacan tutku yasama sevinci bunlarin sebeplerine inmeli cevaplari kendinde bulacaksin.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeni gucsuz hissettiriyormu veya sen yanliz daha guclu olcagina inandigin icinmi uzak kaldigini dusunuyorsun
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılEşime karşı bazen keşke diyorum. Bazen iyi ki diyorum. Körkütük aşık değilim. Ama boşansam bu yuvaya kıyamıyorum. Hiç evlenmemek en iyisiydi aslında
30 Yorumla olur böyle şeyler sonuçta sevişip beraber yaşayıp deneyerek evlenilmiyor ülkemizde. böyle oluncada deneme yanılmayla öğreniyor tanıyorsun. hakkında hayırlısı olsun...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılinsan bazen susup öylece bakıp kalmak istiyor bazen sadece dinlemek susarakta olsa anlaşılmak istiyor en ödnmlisi kışın krpuzu yazın portakalı özlediği gibi mutlulugu nefes aldıgını hissetmeyi istiyor o kadar iyi anlıyorum ki seni hissettiklerimi yazında yazmışssın hani dedim ya kılın karpuzu yazın portakalı özler gibi diye galiba benim gibi olan birini özlemişim bende 🙂
10 YorumlaDüşünmek güzel şey ama bazen fazla düşünmek de kötü olmayan bir insanın ya da ilişkinin boş yere kusurlarını aramanıza neden olur. Baska bir hobiye ya da ise odaklanin
00 YorumlaAynı şeyleri karımla yaşıyorum. Tek farkımız benden ayrılmak istediğini söyledi. Aslında bu konuda sizinle dertleşmek isterim. Belki birbirimize faydamız olur.
00 Yorumlaİnsan bazen bu tür duygu karışımları içerisinde kendisini buluyor bana sorarsanız bu durumda yapılması en mantıklı şey eşinizi karşınıza alıp bu içinizdeki şeyleri konuşmaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDuygularından , hislerin' den emin olmalısın ona göre yola devam etmelisin Sevmediğin kişiyle cinsellik yaşamak zevk vermez, ayrıca mutlu'da olamazsın Tutku, sevgi , ilgi arzu var mı hissediyorsan peşinden git. duygular yoksa boşanmalısın
17 Yorumla- +1 yıl
doğru tespit
Cevap sahibi+1 yıl@Executive06 ok
- +1 yıl
gerçekten her kelimenize katıldım. tecrübe var herhalde bu konuda?
Cevap sahibi+1 yıl@Executive06 yok valla öyle şeyler
- +1 yıl
Ama eminimki birçok evli kadın sizin bu vurguladıklarınıza önem vermiyor
Cevap sahibi+1 yıl@Executive06 hadi ordan et
- +1 yıl
hadi ordan et? bu ne demek?
Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. insan bazen karmaşık karamsar düşünceler içerisinde bulunabiliyor inşallah bu durumdan bir an önce çıkarsınız
00 Yorumla
+1 yıl😡 evliliği zor geliyor eski hayatım da ne Güzel karışan yok özgürdün kendine gel kendine evlisin sen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Belli bir olaydan dolayı mı böyle hissetmeye başladın
020 Yorumla
Soran+1 yılYani belli bir olay demeyelim ama uzun süredir böyle tartışmalar beni çok yordu
Soran+1 yılEvet tam olarak öyle
Soran+1 yılHayır saman gibi yaşıyor
Soran+1 yılEvet mesela bir ara küstüm uzunca bir süre konuşmadım sonra benim istediğim gibi beni bir yerlere götürmeye beraber gezmeye başladık ama sonra yine eski haline döndü ve asla bir yerlere gitmiyor işin kötüsü artık bende onunla gezmeyi sevmiyorum
Soran+1 yılNasıl düzeltilir
Soran+1 yılYani bitmesi mi gerekli
Soran+1 yılİşi çok yoğun ve stresli
Soran+1 yılUmarım öyle olur
Soran+1 yılorada sorun yok zaten iki tarafta istekli
Soran+1 yılBizde iyi aslında bu yüzden kopmuyoruz ama bence bir şeyler eksik ilişkimizde ama yatak olarak değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılOkurken sanki ben yazmışım tüm bunlari gibi hissettim. O kadar ben ki cok zor bi durum
11 Yorumla- +1 yıl
hayırdır. sizde anlatın
Gizli Üye(25-29)+1 yılYine canı sıkılmış bir kadın. Yahu adam dovmuyor, sovmuyor, aşalamıyor. Ne istiyorsunuz yine.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmannn..
Evlensen bir dert evlenmesen bir dert
24 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öyle
Cevap sahibi+1 yılSal çayıra Mevlam kayra
Soran+1 yılÖyle yaptım da şu boşluğu ne yapacam
Cevap sahibi+1 yılBulursun bir şey
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan bazen yalnızlığı özgürlük olarak görür.
00 Yorumla Sahiplenmesinin güçsüz hissettirmesi gerekmez
00 Yorumla
+1 yılBence sizde eksik olan şey sevgi ona karşı sevgi hissetmediğin için boş hissediyorsun insanlar sevdikleriyle birlikte olmak ister bu his sizde yoksa konuşun baktın konuşmakla da olmuyor ayrılın sevmediğin biriyle sonsuza kadar yaşayamazsın çünkü
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmaalesef eşinize karşı fazlasıyla soğumussunuz. Sıtkınız sıyrılmış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYay balık ilişkisi vibeını aldım ama umarım hayırlısı olur ikimiz için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayatında evliliğin dışında olumsuz bir olay yaşandı mı son zamanlarda.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu tam olarak benim durumum biliyor musun? Gerçek bi çözüm bulursam benimle de paylaşır mısın
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen hala bi çözüm çıkar diye bekliyorum
Konuşun konuşmakla muhabbete çözülür aranızdaki buzlar erisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 784 cevap paylaştı.
4 ayBi süre sonra aldatma isteği olur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılOnunla konuşup ortak karar almalısınız
00 Yorumla
+1 yıl3 defa boşol de
00 YorumlaEvlilik seni bunaltiyor anlaşılan.
00 Yorumla
+1 yılBebeğim senin üstünden ne geçti
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 875 cevap paylaştı.
+1 yılBuraya yazmaktansa, kendisi ile konuşmayı dene
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önce düşünseydin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılUzunca bi sohbete ihtiyacınız var eşinizle
04 Yorumla
Soran+1 yılBelki ama yapmıyoruz
- +1 yıl
Her şeyi bi kenara bırakın
Soran+1 yılDeneyeceğim
- +1 yıl
Umarım eskisi gibi olur her şey
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence çok sıkılmışsın monoton hayat yaşıyorsun?
013 Yorumla
Soran+1 yılEvet hayatım monoton gerçekten öyle ve ben sevmem
Cevap sahibi+1 yılSen eşinin tam tersi bir karektersin..
Sen ince o vurdumduymaz..
Soran+1 yılBen gezmeyi eğlenmeyi severim o hiç sevmez ben farklı şeyler severim o sıradan
Cevap sahibi+1 yılBurası belli o sadece kendi istek ve arzularına önem veriyor..
Soran+1 yılEvet ne olacak
Cevap sahibi+1 yılSeni elde ve cepte bulduğunu düşünüyorsun..
Bu da seni demorize ediyor..
Soran+1 yılHislerime tercümesin
Cevap sahibi+1 yılSana karşı aslında narsist ve egoist davrandığını da düşünüyorsun..
Soran+1 yılSanki gidemezmişim gibi malıymışım gibi görüyor kötü davranıyordu kavga ediyorduk en son bana bunlara katlanmak zorundasın dedi ve bende 5 gündür ne yüzünü görüyorum ne de konuşuyorum hiç bir şeye katlanmak zorunda değilim
Cevap sahibi+1 yılİlk taştığın kişiden eser yok..
Soran+1 yılKesinlikle öyle davranıyor
Cevap sahibi+1 yılBu da duygu ve hormonsal olarak ta seni geri itiyor..
Cevap sahibi+1 yılEğer anlatmak istediğin ve konuşmak istediğin durum ve olgular varsa soruna beğeni atabilirim..
- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe oldu da bu duruma geldiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu konuyu eşinizle konuşun bence
00 YorumlaBoşanmayı konuştunuz mu
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama boşanmak istemiyor
Ben biliyorum senin ilacını 🤣
04 Yorumla
Soran+1 yılY…. Senin ilacın aşko boş yapma
Soran+1 yılUzmanlık
+1 yılNormalde flortozmusun
07 Yorumla