Bana bir daha umut etme dedi ama barışmak istiyorum barışır mıyız?

cosinusinus

İki yıllık ilişkimizdi. Daha önce 2 kere kısa süreli ayrılıklar yaşadık. Genelde benden kaynaklı açılan problemler ve yaşadığımız tartışmalardan. Bir senemiz uzaktan, bir senemiz de aynı şehirde geçti. İkimizin de okul hayatı yoğundu, ikinci dönem onun stresi de çoktu mezun olmak için. Yine çıkan tartışmalar sonucu olumsuz etkilenmesinden ayrılmak istediğini söylemişti.

Sınavları bitene kadar uzakta kalmak istedi. Ben bitsin istemedim, son bir aydır olumsuz düşündüğünden beri karşısına çıkıp bitmesin diye ağladım, deftere kendimi o zamana kadar paylaşamadıklarımı, ona olan sevgini aşkımı dile getirdim. Okudu hepsini ama düşüncesi değişmedi. Tekrar tekrar ağladım pişman olduğumu söyledim olmadı. Üç gün önce konuştuk karşılıklı ayrılmak istediğini söyledi sorunları anlattı. Bana hayal kırıklığı olduğumu geçmişi telafi edemeyeceğim bana gülümseyerek Bi daha bakamayacağını söyledi.

Sarıldık birbirimize ayrılırken ona onu sevdiğimi söyledim o demedi ama. 'Bir daha umut etme!' dedi. Dik kafalı olduğumu da söylüyordu tekrar evine gelip ya da tel açıp ağlayacağımı düşünüyordu. Bu konuşmadan sonra yapmadım. Üç gün sonra hiç gelmediği kütüphane çevresine beni yoklamak için geldi, dışarıdan bana bakıp geçerken gördüm onu.

Bir süre sessiz kalacağım işe yarar mı barışır mıyız, ne yapabilirim yardım eder misiniz?

63 Cevap