Benimle barışır mı acaba?

Merhabalar. Biz nişanlımla sürekli kavga ediyorduk üç yıldır nişanlıyız fakat iki yıldır herün akşamları sadece görüntülü konuşuyorduk yüzyüze hiç gelmedik iki yıldır ve yanyanayken çok iyi anlaşıyoruz ama o uzağa gidince aşırı derecede neden boş olduğunda aramıyorsun neden açmıyorsun neden aramıyorsun neden iki yıldır nişanlısın hiç eşya almıyor para biriktirmiyorsun altın almıyorsun çaldırıyorum çaldırıyorum neden meşgule atıyorsun diye her gece benimle para muhabbeti yapma ne yapayım diyordu ailesi üç yıldır evlenene Allah yardım eder elbet bir şey olur diyorlardı ama erkek kardeşi kız kaçırdı o kıza Adan Zye her şeyi yaptılar benim çok moralim bozuldu aslında akıllı bir insanımdır hala nasıl yaptığıma şaşıyorum instagramda bir arkadaşımın hikayesinde gördüm 4 milyar borsaya yatırmış 78 milyar kazanmış benimde param yoktu dedim oldu sonunda paramız olacak evleneceğiz dedim ondan sonra param yoktu nişanlımın nişanda bana taktığı altınları bozdurdum sözde ona süpriz yapacaktım adamlar dolandırıcı çıktı süpriz bana oldu adamlar dolandırıcı çıktı arkadaşımın hesabını çalmışlar elimdeki paradan da oldum hemen bunu nişanlıma söyledim çok özür diledim affet çok pişmanım bir daha yapmıcam dedim ama beni kendinden iyice soğuttun sana güvencim kalmadı dedi ve babasını arattırdı nişanı bozdurdu. Ben hala geri dön hatalarımı telafi edicem kavga da etmicem yazıyorum sadece görüldü atıp geçiyor her yerden de fooğrafımızı kaldırdı kendimi nasıl affettireceğim?
Benimle barışır mı acaba?