Sevgilim benimle barışır mı?

Merhaba arkadaslar bizim sevgilimle güzel iliskimiz vardi sonra kötü seyler oldu ayrildik hemde çok kötü 1 hafta ayrılık oldu o arada bana çok kötü davrandi cok kotuydu hersey zaten birisyle birlikte olmus neyse biz denk geldik bir yerde arkadasi aramizi yapti bende iyi niyetliydim ve istedim barismayi sonra barıştık ettik bana askim vs. Demiyordu eski gibi degildi sevisiyorduk uyuyorduk o isten geliyordu o kadar benimde yanima yeni bir ev arkadasim tasindi bu arada daha tanismamislardi neyse biz çok büyük bir kavga ettik bugün intihari bile düşündüm beni iplemedi umursamadi kizlari eklemis yine gördüm neyse sonra geldi gece sadilmaya calisti biseyler yapti ben disari kactim orada birkac tatszi olay anlatmiyorum en son tokat atmistim sonra geldik eve yazdik ona o da ne var lan yazmis iste dedik badi yalandan sevseydin bilmem ne sonra apartmana köpekler girmis kediye saldiriyorlar ona soyledim onu dur bekle dedi geldi kediye su goturdu hemen belediyeyi aradi sonra ev arkadasim iceri girdi olayi ona anlatiyordum erkek arkadasim geldi sonra tanisti ikisi bir goz göze geldik erkek arkadasimla o an hosuma gitti öyle gormek sonra telefonu caldi çıktı gitti ise gidicekmis ben kal dedim bilmiyordum ise gidecegini tabi aramizda en son limonu olunca sonra yazdim erkek arkadasima o dedi zor durumdaydin geldim ama kalmam icin baska neden yoktu gittim. Kedi icin teşekkür ettim hadi eyvallah dedi ben dedim ama gitme seni seviyorum sonra sinirliydim bir baktim cümle arasinda aşkım demeye baslamisim henuz iletilmedi ama ev arkadasimla tanismalari hosuma gitti bir de kediye yardim etmesi. Bir psikolojik birsey mi bilmiyorum ama onda da kahraman prikolojisi vardi kahraman oldu gözümde o havayla gitti ama onu cok seviyorum tanistiklarinda gozume bakti vs. Herseyi unuttum öyle söyleyim. Cok sevdim onu. Bence yazar sabah hatta sizce?

Sevgilim benimle barışır mı?