Merhaba arkadaslar bizim sevgilimle güzel iliskimiz vardi sonra kötü seyler oldu ayrildik hemde çok kötü 1 hafta ayrılık oldu o arada bana çok kötü davrandi cok kotuydu hersey zaten birisyle birlikte olmus neyse biz denk geldik bir yerde arkadasi aramizi yapti bende iyi niyetliydim ve istedim barismayi sonra barıştık ettik bana askim vs. Demiyordu eski gibi degildi sevisiyorduk uyuyorduk o isten geliyordu o kadar benimde yanima yeni bir ev arkadasim tasindi bu arada daha tanismamislardi neyse biz çok büyük bir kavga ettik bugün intihari bile düşündüm beni iplemedi umursamadi kizlari eklemis yine gördüm neyse sonra geldi gece sadilmaya calisti biseyler yapti ben disari kactim orada birkac tatszi olay anlatmiyorum en son tokat atmistim sonra geldik eve yazdik ona o da ne var lan yazmis iste dedik badi yalandan sevseydin bilmem ne sonra apartmana köpekler girmis kediye saldiriyorlar ona soyledim onu dur bekle dedi geldi kediye su goturdu hemen belediyeyi aradi sonra ev arkadasim iceri girdi olayi ona anlatiyordum erkek arkadasim geldi sonra tanisti ikisi bir goz göze geldik erkek arkadasimla o an hosuma gitti öyle gormek sonra telefonu caldi çıktı gitti ise gidicekmis ben kal dedim bilmiyordum ise gidecegini tabi aramizda en son limonu olunca sonra yazdim erkek arkadasima o dedi zor durumdaydin geldim ama kalmam icin baska neden yoktu gittim. Kedi icin teşekkür ettim hadi eyvallah dedi ben dedim ama gitme seni seviyorum sonra sinirliydim bir baktim cümle arasinda aşkım demeye baslamisim henuz iletilmedi ama ev arkadasimla tanismalari hosuma gitti bir de kediye yardim etmesi. Bir psikolojik birsey mi bilmiyorum ama onda da kahraman prikolojisi vardi kahraman oldu gözümde o havayla gitti ama onu cok seviyorum tanistiklarinda gozume bakti vs. Herseyi unuttum öyle söyleyim. Cok sevdim onu. Bence yazar sabah hatta sizce?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Delirmişsin, kafasında ilişkiyi sonlandırmış bir erkeğin peşinden gitmek herhangi bir kadına sadece psikolojik acı verir başkab işey değil.
Öyle degil iste biz ayrilamiyoruz öyle kavga etsekte geri geliyor barisiyoruz bisey oluyor bak bu durum sebepmis barisamya
Barışmanızı sağlayacak bir durumdan ziyade barışmaya bahane bulmanızı sağlayacak bir durum var ortada.
Ama hep böyle iliskimiz böyle yürüdü hep
Yürüseydi, biz bu soruyu burada görmezdik değil mi bacım? :d
Her uzuldugumde bu modda oluyorum o yüzden soru burada
Ben genelde işimin, ilişkimin bi noktaya varmayacağını hissettiğim kadınların ev teklifini reddediyorum. Burdan sonrasında ise sizlerin kararı.
Anladimmm iki seyde danismak isterim birincisi kendimi birseylere sarmam lazım sence ne demek bir digeri de birisi seni engellemiyor wp den ama profil, durum vs. Gidiyor belki de gizliyor ya da numarayi siliyor her neyse ama mesaj attiginda tek cizgi oluyor o interneti acsada bunun sebebi ne nasil oluyor
Kendimi bişeylere sarmam lazım cümlesi, bu ilişkiyi devam ettirmek istemiyorum ama birazcık yalvarırsan düşünebilirim "ya da" ben birazcık dolaşıp geleyim bi başka kızlara bakınayım ama sen yedekte bekle kendini ben şu anlık başka şeylerle meşgulmüşüm gibi düşünerek avut birini bulamazsam ya da canım ister ise sana dönüş yapacam takılırız bu süreç içerisinde ilgi göstermeye devam et ki sıkılmayayım anlamına gelir.
Buna ek, engel durumu ise whatsapp uygulamasında bu tip buglar var. Engellendi durumdaki kullanıcı whatsapp web benzeri şeylerde çevrimiçi durumu gösterilip engelli eşkeilde kalabiliyor. Bi ara kişyie özel bişeyleri gizleme durumu gelecekti güncellemeyle gelip gelmediğini bilmiyorum. He bir de unutmadan eğer mesajlarınızın bildirimini kapatıp, profildekileri gizleyip sohbetinizi arşivledi ise 2 tik durumunag elmez.
Arsivledigini düşünüyorum çünkü amcasına vs. De yapmisti bu arada o seyi bana soylemedi tweet atmis ordan gördüm bence o amacla yazmadı şunu kastetti kafasi cok daginik onun bana da soyler surekli calisiyor stresli dogal olarak bu hereeye yansiyor o amacladir
Arsivlemek degilde basa tuttruma olabilir mi
Çünkü arsivde cikabiliyor yukari mesaj gelince
Sana yazmadıysa amaç aramaya gerek görme. Rastgele yazmıştır adam.
Bildirimler kapalı ise arşive mesaj çıkmaz. Başa tutturmada da tek tik durmuyor.
Dogrudur evet
Ona nasil surpriz yapabilirim mesela bir kadin sana yapsa mutlu olursun ve buna bir benzer durumda ansil barisirsiniz
Yani, bi kadın bana bu tarz bi ilişkide benim sıkıldığım bir anı yakalamadan isterse paris eifell de resmimi yansıtsın yine de mutlu etmez. Sıkıldığım anda gelirse de eğer o anki durumuma göre bi 1 hafta falan takılırız yine.
barismaz
Olabilir
Demii