Beni bırakır mı acaba?

Merhaba gece gece yazıyorum deli misin demeyin elimden başka bişi gelmiyo uykularım haram oldu. 22 yaşındayım birine aşık oldum yani aşk mı denir yoksa başka bişey mı bilmiyorum aramızda baya bir yaş farkı var babam yaşında desem anlarsınız. Babam olmadığı için ondan hiç sevgi görmediğim için hep başka şekillerde bunu doldurmaya çalıştım hep bastırdım neyse bu adamla tanıştım 1 yıldır tanıyorum 2-3 gün önce beraber oldum benim ilk beraberliğimdi çok garip hissettim kendimi o kadar kendimi ona ait hissettim ki. 1 gün sonra bana hediye gönderdi bileklik almış not falan yazmış çok hoşuma gitti. Neyse beni sadece evine çağırıyor sana ayrı ev tutayım iş ayarlıyayım orada yaşa annenle bende arada seni görürüm arada eve götürüm diyor ama beni arayıp sormuyor seni seviyorum bile demedi öpmedi sarılmadı aşırı kırgın hissediyorum kendimi kullanıp atılmış gibi lütfen saçma sapan şeyler yazmayın cidden iyi değilim engelleyip geçsem bir daha hiç konuşmasam daha mı iyi bilmiyorum ama kopamıyorum ondan

Beni bırakır mı acaba?