Eski sevgilimle tekrar konuşmaya başladık ama arkadaş olarak konuşuyoruz şu an gerçi bugün buluştuk işte dediki çok özlediğini çok güzelleşmişssin falan dedi sonra nerden nereye dedi 2 gün önce düğünde gördüm şimdi yanımdasın dedi sonra sen sevgili olmak istiyor musun istemiyor musun ne düşünüyorsun dedi bende dün söyledim sana falan dedim sen ne düşünüyorsun dedim oda ben seni düğünde görünce bende heyecanlandım şuanda öyleyim dedi neyse öyle baya konuştuk beni evin yakınına bir yere bıraktı sonra. Konuştuğu şeyler bana çok samimi geldi ama bilmiyorum yinede kafam karışık tabiki aklımda soru işaretleri var. Sizce gerçekten benimle barışmak istiyor olabilir mi?
Sizce gerçekten benimle barışmak istiyor olabilir mi?
Kalp atar önemli olan durdurabilmek nefes alınır önemli olan kesebilmek insan aşık olur önemli olan sevebilmek insan hata yapabilecek bir varlıktır yapmakta zorundadır önemli olan yapmadı sayıp temiz bir başlangıç için ikinci bir şans verebilmektir peki sen ikinci bir şans verecek kadar olgunlaştınmı unutma olgun insan hata yapıp ders alandır
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tekrar konuşmak istiyorum onunla tabiki ama onun bazı davranışları benim hoşuma gitmiyor mesela beni dudağımdan öpmesi falan ben böyle şeyler için kendimi hazır hissetmiyorum o yüzden kafamda soru işaretleri var
Dudağından öpmesini sevmediğini söylemişsin ama adam sahiplenmezse dudaktan öpmez hatta hiç öpmez adamsa tabi erkek her zaman öper yalakalık yapar senin asıl amacın yalakalıklı adamlığın arasındaki çizginin ne tarafında olduğunu bulmak
1.5 sene falan oldu ayrılalı. Bizimkisi çok hızlı geliştiği için onun duygularından emin olamadım ozaman kafamda çok karışıktı tabi ondan biraz uzaklaştım soğuk cevap verdim falan oda dediki bu ne asker arkadaşım gibi cevap veriyorsun dedi bende istemiyorsan bitsin ayrılalım zaten sevmiyorsun dedim oda ben seni sevmesem sana teklif etmezdim falan filan demişti işte
En İyi Cevaplar